TRYGHEDSGARANTI - LÆS MERE
14 dage

Japans højdepunkter

Du får en oplevelse for livet med store kontraster mellem det ultramoderne Tokyo, de smukkeste templer og haver, maikoer i kimonoer og traditionelle tehuse i Kyoto samt Samuraibyen Kanazawa.

Japans højdepunkter
Japans højdepunkter
14 dage

Japans højdepunkter

Du får en oplevelse for livet med store kontraster mellem det ultramoderne Tokyo, de smukkeste templer og haver, maikoer i kimonoer og traditionelle tehuse i Kyoto samt Samuraibyen Kanazawa.

ForsideAsienJapanJapans højdepunkter
Hvad er med i prisen?
Følgende er inkluderet i rejsen
 • Flyrejse fra Danmark til Osaka og hjem fra Tokyo
 • Ankomst guide service i Osaka, Hiroshima, Kyoto, Kanazawa og Tokyo
 • Velkomstmøde på hotellet i Osaka
 • Kanazawa Loop busbillet til en dag
 • IC-togkort med 4500 JPY til Osaka, Kyoto og Tokyo
 • 14 dages Japan Rail Pass, 2. klasse med pladsreservation
 • 12 nætter på turistklasse hoteller med morgenmad
 • Lokale engelsktalende guider på alle udflugter
 • Alle nævnte transfers og udflugter foregår i internationale grupper fra 2-14 personer og kun med TourCompass’ egne gæster
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Afrejsegaranti – Prisen er gyldig ved min. 2 rejsende. Forhør dig om pris, hvis du rejser alene

Omfattende udflugtspakke:

 • Guidet halvdagstur i Hiroshima til Hiroshima Fredsmindepark og Orizuru Tower
 • Guidet halvdagstur i Kyoto til Nijo-borgen, Kinkakuji ”Guldpavillonen” og Kyoto Imperial Park
 • Guidet halvdagstur i Kanazawa til Terashima Kurando Samurai Huset og Kenrokuen-parken
 • Guidet halvdagstur i Tokyo til Shibuya, Takeshita Dori og Tokyo Metropolitan Government Building

Rejsen kort fortalt

Ønsker du at opleve Japan med alle landets facetter? Så er dette rejsen for dig. Japan og den japanske kultur har enorm indflydelse på hele verden. Vi tillader os at nævne: sushi, Toyota, judu, bonsai, kimono og karaoke.  Og Japan er helt sikkert superspændende at besøge.

Oplevelserne starter i Osaka, der regnes for Japans mad-mekka. Derefter fortsætter du til Hiroshima, hvor du besøger Fredsmindeparken og Atombombekuplen. Det japanske hjerte ligger i den gamle hovedstad Kyoto og i samurai’erne magtcentrum Kanazawa, hvor du oplever det historiske Japan med gamle klassiske træhuse og helligdomme, brolagte gader, geisha’er og turister i kimonoer. I Tokyo bliver du i mere end én forstand bragt frem til nutiden. Tokyo er hovedstad i dag og regnes for Japans hjerne. Her er alt ultramoderne og trendsættende, der er skyskrabere og et meget effektivt transportsystem. Til at komme rundt mellem de store højdepunkter kører du med højhastighedstoget Shinkansen, eller normale lyntog. Og at opleve det effektive togsystem i Japan er alene næsten rejsen værd.

Derfor skal du vælge denne rejse

 • De store oplevelser står i kø med madmekka i Osaka, Hiroshima Fredsmindeparken, de smukkeste templer i Kyoto og det ultramoderne Tokyo
 • I samuraibyen Kanazawa med Kenroukuen parken kan du nyde det velbevarede gamle bymiljø med de smukke træhuse og en af Japans smukkeste parker
 • Mærk suset når du kører med det ikoniske højhastighedstog – Shinkansen. Togturen er en fantastisk oplevelse i sig selv
 • Forlæng turen med Hakone nationalpark og kig til Mount Fuji

Vores priser inkluderer altid

 • Alle fly – både internationale og indenrigs
 • Alle transfers på destinationen
 • Alle programlagte udflugter og aktiviteter
 • Alle overnatninger
Detaljeret dagsprogram
Dag 1: Afrejse fra Danmark

Afrejse fra valgte lufthavn i Danmark med mellemlanding(er) undervejs.

Dag 2: Ankomst i Osaka

Efter ankomst går du gennem immigration, hvorefter du samler din bagage op. I ankomsthallen venter din velkomstguide med et skilt, hvorpå dit navn står. Velkomstguiden følger dig til transferbussen, som kører dig til dit hotel i Osaka.

Ved ankomst til hotellet vil du modtage en velkomstpakke med din Japan Rail Pass voucher, Kanazawa Loop busbillet og dit IC-togkort som er et elektronisk rejsekort til tog og busser med 4500 JPY påfyldt. Det er nemt at indsætte flere penge, hvis du får brug for det.

Efter check-in er resten af dagen til fri disposition til at nyde Osaka.

Byen er Japans vigtigste økonomiske kraftcenter efter Tokyo, og har et aktivt erhvervsliv inden for international handel og industri. Osaka blev grundlagt for mange hundrede år siden. Byen blev sønderbombet under 2. verdenskrig og fremstår i dag som en ung by med moderne bygninger. Der er dog steder, hvor historiens vingesus stadig mærkes.

Dag 3: Velkomstmøde - Osaka på egen hånd

I dag kl. 8 mødes du med din i lobbyen, hvor der vil blive holdt velkomstmøde. På mødet gennemgår guiden de kommende dages program, forklarer praktiske ting og svarer på eventuelle spørgsmål.

Resten af dagen er til fri disposition, hvor du kan udforske byen på egen hånd.

Der er meget at foretage sig i Osaka. Et must er Osakas 170 meter høje vartegn Umeda Sky Building, som er tegnet af Hiroshi Hara, en af Japans berømte arkitekter. Fra udsigtstaget har du en fantastisk panoramaudsigt udover byens skyskrabere, utallige broer og i klart vejr kan du se helt til Awaji øen. I bygningens kælderetage finder du gourmet-gaden, Takimi-Koji, som er udsmykket med billeder fra 1920’ernes Osaka.

Om eftermiddagen bør du lægge en tur forbi det livlige og farverige underholdningsområde Dotonbori, som er en af Osakas mest besøgte steder. Her kan du få timer til at gå med at kigge på de mange reklame- og neonskilte, studere menneskemylderet og ose i labyrinten af butikker og de berømte madboder. Hvis du har lyst til at prøve noget lokalt, kan vi foreslå kushi katsu, der er stegte grøntsager og kød på spyd eller takoyaki blæksprutteboller, som ligner æbleskiver, men er helt anderledes, fordi de er salte og indeholder blæksprutter og porrer eller forårsløg.

Dag 4: Shinkansen fra Shin-Osaka til Hiroshima - Halvdagsudflugt i Hiroshima

I dag skal du for første gang køre med højhastighedstoget, Shinkansen, der på alle stationer har egne perroner, hvis der ikke ligefrem er bygget separate stationer til dette tog, som fx Shin-Osaka. Du skal selv sørge for at komme fra hotellet til togstationen.

Togturen fra Shin-Osaka til Hiroshima er 342 km og tager knap 1½ time. Vi anbefaler, at du medbringer din egen frokost til turen. Ombord er det nemlig kun muligt at købe snacks.

Højhastighedstogene kører med 6, 8 eller 12 vogne. Nogle få tog har 18 vogne. På informationsskiltene på stationen kan du se, hvor mange vogne hver enkelt tog kører med. Informationsskiltene skifter mellem japansk og engelsk. Når du er nede på perronen, kan du på afmærkningen på selve perronen præcist se, hvor din vogn holder. Der er malet ikoner på perronen for fx ”6 vogne – vogn 5” eller ”12 vogne – vogn 3”. Så når man har fået øje på systemet, er det supernemt. Japanerne har dertil en fantastisk køkultur, hvor man pænt stiller sig i kø ud for det relevante ikon på perronen, og man går stille og roligt ombord i toget i den rækkefølge, man er ankommet i – ikke noget med at mase foran eller udenom!

Togene kører meget præcist overalt i Japan, og forsinkelser på mere end et par minutter er helt uhørt, og vil være det store samtale på toget og blive nævnt i de nationale nyheder på TV og radio.

Ved ankomst til Hiroshima venter guiden ved toget og følger dig til hotellet, inden du skal på guidet rundvisning i Hiroshima Peace Memorial Park. Parken ligger i hjertet af Hiroshima og minder om 2. Verdenskrigs ultimative gru. Atombombekuplen, Atomic Bomb Dome, er hjertet i parken og er det ikoniske kuplede stålskelet over en industriudstillingsbygning, der stod tilbage efter atombombeeksplosionen. Bygningen og kuplen står stadig urørte som et stærkt symbol på måske den stærkeste menneskeskabte kraft og samtidig som et stærkt symbol på håb om, at dette ikke kommer til at ske igen. Atombombekuplen blev udpeget til UNESCO verdenarv i 1996. I parken ligger også Fredsmindemuseet samt den symbolske statue med pigen og origamitranen, Børnenes Fredsmonument. I Fredsmindemuseet er der udstillet billeder og ting fra nedslagsdagen den 6. august 1945 og den efterfølgende tid.

Efter besøget i parken tager du op i Orizuru Tower, hvor du kan se udover Hiroshima Peace Memorial Park. Er vejret klart kan du se helt til Mt. Misen på den lille ø Miyajima.

Herefter kan guiden følge dig tilbage til hotellet, eller alternativt give dig anvisninger på, hvordan du på egen hånd kan tage til Hijiyama Park. Hijiyama Park er et godt sted at slappe af efter den intense oplevelse i Hiroshima Peace Memorial Park, gå en tur eller sidde og nyde livet. I den nordlige ende af parken er der et museum for nutidskunst og et godt mangabibliotek, for dem der interesserer sig for tegneserier.

Dag 5: Hiroshima og Miyajima på egen hånd

Dagen er til fri disposition.

Vi foreslår en dagstur til Miyajima. Miyajima ligger mindre end en times transport fra Hiroshima, og det er let at komme dertil med offentlig transport. Det er her, du finder den knap 20 meter høje verdensberømte orangerøde port, der ligger ude i vandet, og som ved højvande ser ud som om, den flyder på vandet. Når du ankommer med færgen til øen, hvis egentlige navn er Itsukushima, passerer du gennem nogle turistgader med souvenirbutikker, små gavedelikatesseforretninger og caféer, inden du når frem til stedet, hvor du kan se den enorme port. Undervejs vil du sikkert møde de tamme sikahjorte. På øen ligger Daisho-in, et buddhistisk tempel, som er åben for besøgende. Et pudsigt islæt her er, at buddha figurerne ofte har halstørklæde og hue på. Du kan også tage kabelbanen til toppen af Misen bjerget, hvorfra der er en formidabel udsigt over Hiroshima og indlandshavet, hvor der ligger over 3000 småøer. Der er også gode vandreruter på øen.

Dag 6: Shinkansen fra Hiroshima til Kyoto

I dag skal du køre med Shinkansen fra Hiroshima til Kyoto med et skift i Shin-Osaka. Du skal selv sørge for at komme fra hotellet til togstationen. Turen er 381 km og tager lidt under 2 timer.

Guiden møder dig på togperronen i Kyoto og følger dig til hotellet, hvorefter resten af dagen er til fri disposition. Byen er heldigvis nem at finde rundt i på egen hånd.

Kyoto var gennem mere end 1000 år, frem til 1868, Japans hovedstad og regnes på mange måder for den japanske kulturs vugge. Byen undgik bombninger under 2. verdenskrig og har derfor bevaret ca. 2000 templer, helligdomme og kejserlige bygninger. Samtidig ligger der ca. 40 universiteter i og omkring byen. Det giver tilsammen en smeltedigel af kultur og læring. I dag er der 17 bygninger, som er udpeget som UNESCO verdensarv. I Kyoto er den japanske kultur ikke kun en arv, den er spillevende, og geishakvartererne med skoler og tehuse eksisterer ikke for turisternes skyld.

Der er også det helt almindelige byliv langs gader og stræder. Butikkernes udbud af fødevarer og lækkerier er meget anderledes end, vi kender det. Du vil hurtigt opdage, at indpakningen har rigtig meget at sige, når man køber ting og sager.

I gadebilledet ser du også mange lokale turister klædt i traditionel kimono. Det er noget, mange ynder at foretage sig for en dag – det gælder både mænd og kvinder. Det er farverigt at se på, og især de unge mennesker hygger sig tydeligvis med det.

Kyoto er desuden kendt i hele Japan som et kulinarisk smørhul. Derfor er der et væld af rigtig gode restauranter og spændende madmarkeder, fx Nishiki.

Dag 7: Guidet gåtur i Kyoto

I dag venter en spændende guidet tur rundt i Kyoto.

Du mødes med guiden ved Nijo-borgen, som ligger omgivet af en fantastisk prydhave. Den smukke borg stammer fra ca. år 1600 og er berømt for de dekorerede skydedøre og sit ”nattergalegulv”, et gulv der knirker, når nogen går på det. På den måde kunne samuraierne forsvare deres shogun mod ninjaer. Nijo-borgen var bolig for den lokale shogun helt frem til 1867, hvor kejser Meiji afskaffede det gamle feudale system.

Efter Nijo-borgen besøger du Guldpavillonen, Kinkakuji. Guldpavillonen er Kyotos mest symbolske bygning. Den 3-etagers bygning ligger med en facade ud i en sø, og det er et betagende syn, når lyset falder ind på bygningen og den spejler sig i søen. Guldpavillonen opfattes som perfekt, og i den japanske kultur søger man perfektionen.

Turen slutter ved Kyoto Imperial Park, som har en helt særlig ro over sig. Her kan du nyde årstidens smukke blomster og planter, de dekorative broer og stenhaver. Du kan også opleve den historiske bygning Kaninnomiya Mansion, som er tidligere residens for hofadelige og det lille tehus, Shusuitei, omgivet af en dam fyldt med karper og skildpadder.

Dag 8: Kyoto på egen hånd

Dagen er til fri disposition. Kyoto har så meget at byde på, at det svære nok bliver at begrænse sig!

Du kan vælge at leje en cykel eller tage traveskoene på. Her er et par forslag til, hvad du kan bruge dagen på at se.

Først og fremmest er der Ginkakuji, der også er kendt som Sølvpavillonen. Zentemplet blev oprindeligt opført som en shoguns private villa, og det er omgivet af det smukkeste haveanlæg. Især stenhaven er ikonisk. Vejen op til Ginkakuji er smal og meget hyggelig med mange caféer og småbutikker. Oftest er det også muligt at købe sig en tur i rickshaw.

Dernæst er der Heian-helligdommen, som blev bygget i anledning af 1100 året for Kyotos grundlæggelse som hovedstad. Den orangerøde Heian-helligdom er dedikeret til ånderne fra den første og den sidste kejser, der regerede i byen, kejser Kammu og kejser Komei. Nogle år senere blev der bygget en næsten 25 meter høj og 34 meter bred port som markering af indgangen til helligdommens område, en såkaldt torii port.

Ved Heian-helligdommen ligger også den smukke have, Shin-en, som blev designet og skabt af Ueji VII i år 1895. Små smalle stier fører dig gennem haven forbi de mange fine blomster, bl.a. de blå hortensiaer og de betagende fiskedamme med farverige iriser og vandlinjer, som giver den perfekte kulisse. Det er også her i haven, at du finder den smukke træbro, Taihei-kaku, der blev givet til helligdommen som en kejserlig gave. Her kan du sidde på en bænk og nyde roen og udsigten over blomsterfloret.

Sidste stop på dagens udflugt er templet Kiyomizudera, der ligger på en bakketop. Den imponerende og smukke tempelbygning er 3 etager høj, bygget i træ og tappet sammen. Templet har en stor terrasse, hvorfra der er en formidable udsigt over Kyoto.

Hvis du er klar på mere sightseeing, kan du lægge turen forbi templet Kiyomizu, der ligger på en bakketop. Den imponerende og smukke tempelbygning er 3 etager høj, bygget i træ og tappet sammen. Templet har en stor terrasse, hvorfra der er en formidabel udsigt over Kyoto. Bag templet ligger Jishu-helligdommen, hvor kærligheds- og ægteskabsguden residerer. Derfor valfarter mange unge japanere hertil for at bede om held i kærlighed og et godt ægteskab.

Som et sidste forslag, kan du slutte dagen ved Fushimi Inari-helligdommen, hvor stierne frem til helligdommen er flankeret af orangerøde porte, der ligesom danner lange pergolaer. Portene er skænket af mange forskellige personer, og giverens navn er skrevet med sorte tegn på porten. Der hviler en helt særlig stemning over stedet, hvor der i alt er op mod 10.000 af de orangerøde porte.

Dag 9: Togrejse fra Kyoto til Kanazawa, guidet rundvisning i Kanazawa

I dag kører du med Limited Express Thunderbird fra Kyoto til Kanazawa, der ligger på Honshus vestkyst, 225 km fra Kyoto. Turen tager ca. 2 timer.

Kanazawa var Japans mægtigste by under samurai-tiden. Byen har i lighed med Kyoto et særdeles velbevaret bymiljø, der undgik ødelæggende bombninger under 2. verdenskrig. Når du går rundt i gaderne her, fornemmer du tydeligt ”Japan af i går”.

Guiden møder dig ved stationen og følger dig til hotellet. Efter check-in følger en halvdags guidet gåtur til nogle af Kanazawas højdepunkter.

Du begynder ved Terashima Kurando Huset, der er et fremragende samuraihus med en fin have og kunstværker udført af krigeren selv.

Dernæst går du til den næsten 400 år gamle park, Kenrokuen, der regnes for én af Japans tre smukkeste parker. Den er derfor meget populær. Navnet Kenrokuen henviser til den perfekte æstetiske kombination af rigeligt vand, rummelighed og afsondrethed, som er elementerne, der skaber en smuk japansk have.

Fra Kenrokuen går du gennem byens pittoreske stræder til Higashi Chaya distriktet, som er et af de bedst bevarede te-huse-kvarterer fra Edo perioden. Her besøger du det traditionelle te-hus, Kaikaro, der stadig fungerer som te-hus den dag i dag.

Efter turen er resten af dagen til fri disposition.

Dag 10: På egen hånd i Kanazawa

Dagen er til fri disposition til at udforske Kanazawa og de nærliggende omgivelser.

Du kan besøge Kanazawas tre aktive geisha distrikter, Higashi Chayagai, Nishi Chayagai og Kazuemachi. Som allerede omtalt blev Kanazawa ikke bombet under 2. verdenskrig, så derfor er der bevaret mange skønne oprindelige bygninger.  Spis frokost i handelsdistriktet Owaricho og besøg det berømte Omicho marked, hvor madvarer er sirligt opstillet og udstillet som små kunstværker. Gå gennem det gamle samurai distrikt og sug byens helt særlige stemning til dig. I Hirosaka-gaden sælges eksklusive skåle i lak, keramik og en særlig type porcelæn, kutani-yaki.

I den sydlige del af byen ligger der et ninja-tempel, der er et rent forsvarsværk efter alle kunstens regler. Her er både skjulte gange og hemmelige værelser at gå på opdagelse i. Som et sidste forslag til en aktivitet, kan vi foreslå besøg på Museet For Samtidskunst. Her finder du kun kunst og installationer skabt efter 1980 – japansk såvel som international.

Dag 11: Kanazawa – Tokyo med Shinkansen, guidet halvdagstur i Tokyo

Du kører med Shinkansen fra Kanzawa til Tokyo. Turen er ca. 450 km og tager ca. 2½ time. Vi anbefaler, at du på stationen i Kanazawa køber en ”Bento-box”, som er det japanske svar på en madpakke. De findes i alle afskygninger og er en god frokost til toget.

Når du ankommer til Tokyo, venter din guide på stationen og følger dig til hotellet. I tager metroen fra stationen til hotellet, og du skal bruge det samme elektroniske rejsekort, som du fik i Osaka.

Umiddelbart efter du har tjekket ind på hotellet, starter din guidede byrundtur i det moderne Tokyo. Turen starter i Shibuya, der er kendt for flere ting: 1) et sydende shopping-område for mode og modetilbehør, 2) hjemsted for nye trendsættende modedesignere og underholdning samt ikke mindst 3) Tokyos mest kendte og fotogene gadekryds, hvor tusindvis af fortravlede mennesker krydser, når der er grønt for gående og rødt for kørende fra alle retninger.

Herefter går turen til Harajuku, der er et andet af Tokyos modemekkaer. En af de berømte gader i Harajuku distriktet er Takeshita Dori, der med sine sidegader udgør teenagekulturens højborg. Her oplever du især unge mennesker, der er meget farverigt klædt og hvor stort set alt er tilladt, men de er stadig meget tækkeligt klædt.

Herfra tager guiden dig med til Tokyo Metropolitan Government Building i Shinjuku, der er en af Tokyos højeste og mest karakteristiske skyskrabere. Bygningen er 243 meter høj og har to tårne, der hver har et observationsdæk i 202 meters højde, hvorfra der er formidabel udsigt over byen; afhængig af vejret kan man ofte se Fuji bjerget i det fjerne, men også det mere nærliggende Tokyo Skytree, Tokyo Tower, Meiji Helligdommen og Tokyo Dome kan ses herfra.

Dag 12-13: Tokyo på egen hånd

Dagene er til fri disposition.

Tokyo har så meget forskelligt at byde på. Kejserpaladset og broen Niju-bashi over voldgraven er et af Tokyos ikoniske højdepunkter. Ikke langt fra paladset og parken ligger Ginza kvarteret, der forbindes med verdens højeste kvadratmeter priser og det superrige bohemeliv. Der er alt inden for caféer, barer, restauranter og shoppingcentre.

Asakusa er Tokyos gamle bydel. Her er stadig nogle gamle bygninger tilbage, og området er uden store højhuse. Ud over stemningen i gader og stræder er den helt centrale seværdighed Sensoji. Overfor indgangen til templet ligger turistinformationen. Tag elevatoren til toppen af bygningen og få et fint kig ind over tempelkomplekset. Sensoji er Tokyos ældste tempel, og for mange japanere har det særlig betydning at komme her for at tænde røgelsespinde. Nakamise er den lange gågade med souvenirbutikker og madboder, der fører op til Sensoji templet. Her er der altid et stort leben, og du vil opleve kvinder, par og nogle gange hele familier iført traditionelle kimonoer. De er på vej for at tænde røgelsespinde og vifte hellig røg på sig i håb om at blive sygdomme kvit, opnå held i livet, få et barn eller noget helt fjerde.

Der er mange gode museer og gallerier i Tokyo, fx Tokyo Museum of Comtemporary Art. Du kan vælge at bruge dine dage på moderne kunst og kitsch-kunst eller manga.

Eller hvad med Jernbanemuseet, for at lære om verdens mest effektive transportsystem.

I Akihabara bydelen finder du alt, hvad hjertet kan begære af elektronik og elartikler. Butik efter butik handler med elektronik. Gennem de senere år er bydelen også blevet kendt som et centrum for otaku-kulturen og manga-fans. Det er også her, du kan få den helt særlige oplevelse at gå på ”maid café”, hvor personalet er klædt som tegneserie-servitricer.

Dag 14: Hjemrejse fra Tokyo til Danmark

Dagen er til fri disposition, indtil du skal i lufthavnen.

Den letteste måde at komme i lufthavnen på er ved at tage toget Narita Express (N’EX), der kører hver halve time i tidsrummet kl. 6.00-20.00. Du kan bruge dit Japan Rail Pass, dog skal billetter reserveres på forhånd, hvilket din velkomst-guide vil hjælpe dig med, når du lander på dag 2.

Fra Tokyo lufthavn flyver du til Danmark med mellemlanding(er) undervejs.

Du lander i Danmark efter en spændende ferie.

Kombiner med
Vælg mellem mulighederne herunder
Frisk luft og oplevelser i Hakone Nationalpark
2 nætter

Giv dig selv et afbræk fra bylivet i Tokyo og afslut din rejse med en forlængelse til naturskønne Hakone, der ligger 84 km sydvest for Tokyo og er en del af Fuji-Hakone-Izu Nationalpark. Området er kendt for sine onsen, bade og ikke mindst sin fantastiske natur med udsigt til den 3.776 meter høje storslåede vulkan Mt. Fuji.

Inkluderet i prisen er en to-dags udflugtsbillet, det såkaldte Hakone Freepass, som giver dig ubegrænset adgang af busser, tog og kabelbaner i Hakone. Samtidig giver det dig gratis adgang til nogle af Hakones mest populære attraktioner. Du har hermed frihed til selv at bestemme, hvordan du vil prioritere din tid i området. Måske du skal en tur op i Hakone kabelbane og nyde udsigten over Owakudani Valley, bedre kendt som Den Store Kogende Dal? Eller hvad med en sejltur henover kratersøen Ashi? Mulighederne er mange, så det er bare med at udnytte dem.

Aftenen kan du med fordel tilbringe i hotellets onsen bad, hvor det varme mineralfyldte vand, der er opvarmet af de vulkanske aktiviteter i området, vil løsne eventuelle muskelspændinger og give dig fornyet energi.

Dette er en afslappende forlængelse, som giver dig nogle dejlige oplevelser i Japans imponerende og flotte natur.

Forlængelsen inkluderer 1 nat på hotel med halvpension i Hakone, 1 nat på hotel med morgenmad i Tokyo, tog mellem Tokyo og Hakone samt 2-dages udflugtsbillet til anvendelse i Hakone Nationalpark.

Hvornår vil du rejse?
Afrejsedato
Alle viste priser er pr. person
Unikke fordele ved grupper fra 6 personer – indhent tilbud i dag for mere information.
Trustpilot
Fortællinger fra rejsende
FØR DU REJSER
Godt at vide
Asien
Mira Lindholm

Mira er vores Asien-specialist og har over 8 års erfaring med rejser i Asien.

Se åbningstider
Mandag - Torsdag 10-16 Fredag 10-14
HVORFOR REJSE MED TOURCOMPASS
Derfor vælger kunderne os
 • Personlig service af rejseeksperter med førstehåndskendskab
 • Dedikeret bookingteam sikrer en problemfri rejse
 • Døgnassistance under hele rejsen
 • Velplanlagte rejseprogrammer med nøje udvalgte højdepunkter
 • Alle rejser inkluderer fly, transfers og indkvartering
 • Spændende valgmuligheder, så du kan tilpasse din rejse
 • Indkvarteringer med fantastisk beliggenhed
 • Omhyggeligt udvalgte lokale guider med stor viden og erfaring
 • Tusindvis af gæster har valgt os siden 2006
 • Alle rejser bliver prøvet og kvalitetssikret af vores egne medarbejdere
 • Langvarigt samarbejde med et stort netværk af partnere
 • Vi garanterer dig de bedste priser
 • Fremragende samarbejde med vores partnere sikrer dig den bedste kvalitet og de bedste priser
 • Vi optimerer løbende vores logistik og processer, så du kun betaler for det som skaber værdi for din rejse
 • Medlem af Rejsegarantifonden (nr.1778)
 • Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening
 • Personlig ansvarsforsikring
GÅ PÅ OPDAGELSE
Se alle vores spændende destinationer

Vi bruger cookies til at gøre vores hjemmeside mere brugervenlig og relevant for dig, samt til at vise målrettede annoncer. Du accepterer dette, hvis du klikker videre.

Du kan sige nej tak til cookies ved at klikke her. Vi bruger en cookie for at huske dit nej.

Læs mere her.