TRYGHEDSGARANTI - LÆS MERE
ForsideTeltlejr i Okavango-deltaet

Teltlejr i Okavango-deltaet

Okavango-deltaet

Find din indre eventyrer frem og oplev Okavango-deltaet på den eneste rigtige måde; under kanvas med elefanter, impalaer og løver, der brøler om natten, fuglekvidder, der vækker dig om morgenen og et køligt glas hvidvin omkring bålet om aftenen med udsigt til den mest vidunderlige stjernehimmel. Kan der virkelig være køleskab her midt i bushen, spørger du måske? Ja, det kan der – endda ét, som kører på solceller!

Teltet, du overnatter i, er ca. 15 m² stort og lavet af kraftigt kanvas med store vinduer. Der er ståhøjde, LED-lamper, garderobestativ og naturligvis myggenet for alle vinduer og døre.

Du sover i en komfortable seng med en dejlig blød madras, rigtige dyner og puder og et lille natbord ved siden af. Sengen kan arrangeres både som dobbeltseng eller som ”twin beds”.

I direkte forlængelse af dit telt, har du dit eget bush-badeværelse med brusebad og toilet. Der er ikke elektricitet eller rindende vand i teltet, og toilettes skyllefunktion består af en bunke jord og en lille skovl – dét er rigtig bush-manér!

Når du har brug for det, forsynes du med varmt vand og kan vaske dig i et lille flytbart vaskebassin på stativ. Hvis du har set filmen ”Out of Africa” ved du præcis, hvordan det foregår. Når du skal have brusebad på dit badeværelse, bliver der varmet vand, som bliver hejst op i en spand med et brusehoved nedenunder. Det er primitivt, men komfortabelt, og vigtigt af alt; det er overnatning på naturens præmisser, hvor du ikke efterlader nogle spor, mens du kommer helt tæt på dyrelivet i deltaet.

Måltiderne nydes i messeteltet, og maden er god! Frisklavet, smagfuld og mættende – man bliver nemlig utrolig sulten af at være på safari. Du må ikke snyde dig selv for den lækre chilisauce, som serveres til maden. Den er resulatet af et bæredygtighedsprojekt, som ejerne af lejren er involveret i. For hver overnattende gæst, giver ejerne et pengebeløb til en velgørenhedsfond, hvor lokale bønder oplæres i at dyrke chilli og lave chilisauce, som købes tilbage og serveres til safarigæster.

Der er naturligvis også både kolde øl og vin til maden, hvis du ønsker det, og hele dagen er der te og kaffe på kanden.

Afrika
Ingun H. Nikolajsen

Ingun er vores Afrika-specialist og har over 10 års erfaring med rejser i Afrika.

Se åbningstider
Mandag - Torsdag 10-16
Fredag 10-14