TRYGHEDSGARANTI - LÆS MERE

Overnatning: Sydafrika

Kruger Gate Hotel

Sabie River, Kruger Nationalpark

Når pris, kvalitet og beliggenhed går op i en højere endhed!

Fra det hyggelige loungeområde ved den ene pool, har du udsigt mod Kruger Nationalpark på den anden side af Sabie River. Helt tidligt om morgenen eller sidst på dagen er lyset helt fantastisk, og er du heldig kommer der måske en flok elefanter ned for at bade i floden.

Middagen indtages i den hyggelige boma, hvor der ofte er lokal dans og musik. Morgenmad kan nyde i restauranten eller på den udendørs terasse, og blivre du lækkersulten i løbet af dagen, kan vi varmt anbefale, at du besøger den lille kaffe-kage-kiosk, som ligger belejligt midt i loungeområdet.

Fællesområderne på lodgen er fremragende og indbyder i den grad til, at du begraver dig dybt i en god stol – med en bog og en kop kaffe (eller måske sidst på dagen, en drink).

Spaen tilbyder et stort udvalg af behandlinger, fitnessrummet er veludstyret og her er både tennis og minigolf-baner – og to pools.

Værelserne er store og indbydende, og alle har udsigt til haven med dets fugle og dyreliv. De er fuldt udstyret med aircondition, hårtørrer, sikkerhedsboks, internationale stik og TV.

Nå, ja – og så ligger lodgen kun få hundrede meter fra Paul Kruger Gate.


Nkambeni Safari Tented Camp

Kruger Nationalpark

Vil du tæt på naturen – uden at gå for meget på kompromis med komforten – så er Nkambeni Tented Camp det rette sted for dig.

Her bor du i rummelige, lækre kanvastelte, som står hævet over jorden på platforme. Teltene har moderne faciliteter som trægulve, elektricitet, aircondition, gode toilet- og badefaciliteter og mulighed for at lave te og kaffe. Takket være kanvasvæggene kan du dog stadig høre og dufte naturen, som er lige udenfor! Her er både telte med dobbeltsenge samt telte, som er særligt egnede til familier. Alle telte har egen veranda.

Lejren ligger i et privat område inde i selve Kruger Nationalparken og fra poolen har du en flot udsigt ind mod nationalparken. Ofte holder en flok flodheste til i floden lige nedenfor den store græsplæne – og der er sat bænke op (og hegn!), så du i ro og mag kan sidde og lytte til deres prusten og moslen i vandet nedenfor.

Campen byder på en dejlig restaurant, en livlig bar, en udemærket lille butik samt flere ”bomaer”, som er de typiske sydafrikanske bålpladser, hvor maden serveres under åben himmel.

Campen er resultatet af en målrettet indsats for at skabe jobs i de omkringliggende landsbyer, og med 150 telte er Nkambeni en relativ stor camp. Teltene er fordelt over et stort område og ligger skyggefyldt blandt høje træer træer så de ”blender” ind i den omkringliggende natur, og forbundet med gode stier.

Der er en helt speciel atmosfære på Nkambeni – især sidst på eftermiddagen når alle gæster vender tilbage fra safari og i baren livligt beretter om dagens oplevelser.


Kapama Southern Camp

Kapama Private Game Reserve

15.000 hektar, så stort er Kapama Private Game Reserve, som ligger i Sydafrikas Limpopo-provins. I den sydlige del af det private vildtreservat finder du en af vildtreservatets fem lodger, den femstjernede camp, Kapama Southern Camp.

”Camp” er måske så meget sagt….

Her er blot 15 suiter og 10 villaer, som alle er luksuriøst og stilfuldt indrettet i afdæmpede naturlige farver, så indretningen ikke tager fokus fra eller forstyrrer naturen, som er lige udenfor de store vinduer. Alle suiter har egen terrasse, hvorfra du kan nyde udsigten til bushen. Her er naturligvis også aircondition, minibar og te- og kaffefaciliteter.

Udenfor spisetiderne har campen to primære samlingspunkter; det store trædæk ved poolen, hvor liggestolene lokker med parasolskygge og udsigt til naturen – og det meget hyggelige loungeområde, hvor der både er bibliotek og bar.

Kapama Private Game Reserve har over 800 km vejnet, så området er stort, og der er nok at se på, på de to daglige gamedrives i ”åbne” safaribiler. Vildtreservatet er hjem for Big 5 såvel som henved 350 forskellige fuglearter. Det er også muligt (for alle over 16 år) at deltage i guidede bushwalks.

Et ophold på Southern Camp er ”all inclusive”. Dvs alle måltider med drikkevarer (primært lokale, men der er også et godt udvalg af premium vine), al safari, snacks, te og kaffe er inkluderet.

Der er IKKE en spa på Southern Camp, men det er muligt at benytte spaen på en af vildtreservatets andre lodger. Receptionen på Southern Camp kan hjælpe dig med at booke tid.

Kapama har en stærk bæredygtighedsprofil. Området blev oprindelige opkøbt med henblik på landbrug, men ejeren så hurtigt, at der var langt større behov for at genoprette økosystemet og arbejde for at bevare natur og dyreliv. Man gør ligeledes et stort stykke arbejde for de omkringliggende landsbyer, hvor der er oprettet forskellige uddannelsesprojekter. En del af indtægterne fra din safari går således tilbage til naturen og lokalsamfundet, og som gæst på Kapama er der mulighed for at besøge nogle af de projekterne.


Rissington Inn

Hazyview

Den brede trappe ved hovedbygningen fører dig op på terrassen. Herfra har du en flot udsigt til poolen og den store have. Langt over på den anden side af dalen ligger grønne bakkedrag, der bølger sig så langt, øjet rækker. Det er her, solen går ned.

Morgenmad indtages på terrassen. Middagen nydes oftest i den hyggelige restaurant, som byder på et lille, men godt udvalg af lækre hjemmelavede retter, som skifter dagligt. Grøntsagerne købes lokalt og krydderurterne gror i baghaven. Baren/receptionen er åben dagen lang, og personalet har altid et smil på læben. De bor iøvigt alle i nabolaget. Rissington Inn gør et stort et stykke arbejde for at støtte det omkringliggende samfund, og alle ansatte er lokale og bliver lært op på stedet.  Man får et indtryk af, at de er en stor familie snarere end ansatte og arbejdsgivere.

Allerede her på trappen er du faldet for Rissington Inn’s charme og personlighed. Bare vent til du ser dit værelse.

Her er 20 værelser i alt, hvoraf ikke to er ens – og så alligvel…. Stilen er den samme i alle værelser, på en gang rustik med støbte gulve og murede flader og samtidig utrolig smagfuldt indrettet med bløde stole, flotte billeder, bogreoler med bøger og pyntegenstande – nåh, ja, og så portvinen og småkagerne, som byder alle velkommen. Her er virkelig kælet for detaljen, uden at det er overdrevet og ekstravagant. Alt er ikke perfekt – men stemningen er 100% intakt.

Værelserne har te- og kaffefaciliteter, aircondition, samt minikøleskab. Nogle værelser har badekar, nogle har udendørs bruser og andre har dobbeltbruser. Der er desuden glimrende Wi-Fi. Alle værelser har veranda. Nogle har hængekøje, andre har daybeds – alle har udsigt til haven.

Rissington Inn er det perfekte udgangspunkt for at opleve hele området omkring Sydafrikas Lowveld. Du er kun 20 minutters kørsel fra Kruger National Park, du er tæt på Panorama Route, som byder på alverdens aktiviter – og stedet i sig selv indbyder i den grad også til en dag eller to med en god bog, en lur ved poolen og måske et spil bordtennis.

Det familieejede sted insisterer på ikke at give sig selv stjerner, så det har vi valgt at lytte til. Men lad os nu bare sige det, som det er: vi er ret forelskede i Rissington Inn!

Vi anbefaler, du booker i god tid, såfremt du ønsker at opgradere til Rissington Inn. Som sagt er her kun 20 værelser, og der er rift om dem!

Rissington Inn arbejder iøvrigt sammen med et lokalt børnehjem, så hvis du ligger inde med et overskud af børnetøj, legetøj, skolesager osv., er du meget velkommen til at tage det med og aflevere det i receptionen. Så sørger personalet for, at det kommer i de rette hænder.

Pris for opgradering fra Nkambeni Safari Tented Camp, 4 nætter:
Superior room inkl. halvpension Pr. person fra:  795 kr.
Garden suites inkl. halvpension Pr. person fra:  1.395 kr.

Sabi Sabi Private Game Reserve

Kruger Nationalpark

Drømmer du om den ultimative luksus safarioplevelse i Sydafrika, skal du opgradere til Sabi Sabi. Her er ikke sparet på noget – det er Sydafrika, når det er allerbedst!

Sabi Sabi ligger i Sabi Sands Game Reserve, der er et af de bedste og mest kendte safariområder i hele Kruger.

Vildtreservatet er privatejet og støder op til Kruger Nationalpark. Der er intet hegn mellem vildtreservatet og nationalparken, og dyrene kan derfor uhindret bevæge sig frit, men modsat nationalparken er der i det private vildtreservat mulighed for både at komme på bushwalk og køre “off-road”. Desuden er det kun gæster, som bor på lodgerne i det private vildtreservat, som må køre på safari her.

Du er garanteret en eksklusiv og enestående luksus safarioplevelse i Sabi Sabi.

Hvis du vælger at opgradere til Sabi Sabi, er ALT inkluderet. Alle måltider inkl. drikkevarer (undtagen champagne), stor minibar på værelset, daglige gamedrives, bushwalk samt mulighed for at få vasket tøj. Det betyder, at dit safariprogram ser anderledes ud end beskrevet i programmet, da alle dagene bruges i det private vildtreservat med gamedrives og bushwalk. Til gengæld er du i Sydafrikas allerbedste safariområde.

Vi anbefaler derfor ikke, at du tilkøber ekstra udflugter, hvis du opgraderer til Sabi Sabi. Lodgerne er simpelthen for fantastiske til at bruge tiden andre steder – og her er rigeligt med aktiviteter.

Vi har mulighed for at tilbyde opgradering til 4 forskellige lodger i Sabi Sabi. Den ene mere imponerende og luksuriøs end den anden.

De fire lodger er konceptualiseret omkring ”i går”, ”i dag” og ”i morgen” og byder altså enten på et historisk islæt, et mere moderne præg eller en næsten futuristisk oplevelse.

Bush Lodge
Bush Lodge er den største lodge i Sabi Sabi familien.

Det er stedet for dig, som gerne vil have lidt liv på din lodge, og lodgen repræsenterer (sammen med Little Bush Camp) det moderne præg i lodge-familien.

Her er 25 værelser, som alle er superlækkert indrettet i en skøn blanding af afrikansk stil som møder en moderne og rustik stil. Her er alle tænkelige faciliteter såsom minibar, snacks, aircondition, te- og kaffefaciliteter osv., og alle værelser har egen veranda med udsigt til bushen.

Rejser du med børn, er lodgen ideel. Værelserne er store nok til at rumme hele familien, og børnene er velkomne i den lille lokale ”børneklub”, der også tæller som daginstitution for børn af de ansatte på de 4 lodger.

Lodgen har to pools, hvoraf den ene er en decideret børnepool – så dig, som ikke har børn med, kan nyde roen og freden ved voksenpoolen.

Bush Lodge er den ene af 2 lodger, som tilbyder spa.

Selati
Safari, som det var en gang.

Selati er for dig, som drømmer om at være Karen Blixen for en stund. Her er grønne veloursofaer, mørke lædermøbler, lanterner på bordene som er dækket med krystalglas. Væggene er dekoreret med billeder og fotografer fra dengang guldtoget kørte her og alt emmer af historie og luksus.

De 7 suiter er alle indrettet i historisk-romantisk stil og nostalgien næsten vælter ud fra vægge – men tag ikke fejl, alt er moderne og velfungerende, lige fra det udendørs badekar oplyst af lanterne til den gammeldags-udseende rejsekuffert, der fungerer som sofabord.

Campen er lille og intim, og er for dig, som elsker historie, charme og god, gammeldags luksus!

Little Bush Camp
Little Bush Lodge minder stilmæssigt meget om Bush Lodge – dog med langt færre værelse (kun 6 mod 25 på Bush Lodge).

Stedet indbyder i den grad til par-ferie. Suiterne er luksuriøst indrettet i afdæmpede farver og med et moderne og meget smagfuldt præg. Alle suiter har eget spabad og solsenge på verandaen. Lodgens pool ligger på den anden side af floden, og man føler virkelig, man er midt i bushen, når man ligger her.

Måltiderne er naturligvis et højdepunkt hver dag, og ofte dækkes bordet op et sted i naturen – oplyst af lanterne og akkompagneret af lydene fra den afrikanske nat.

Little Bush Camp er for dig, som drømmer om moderne luksus i en lille camp.

Earth Lodge 
Det bedste af det bedste – og på mange måder som at komme til noget fra en anden verden.

På Earth Lodge møder du en eminent blanding af sofistikeret futuristisk minimalisme iblandet en næsten overdreven hensyntagen til naturen, som omgiver dig. Earth Lodge er vanskelig at beskrive. Det føles næsten som om, du træder ind i en stenalderhule – fyldt med overdreven luksus og en oprigtig imødekommenhed og gæstfrihed.

Earth Lodge er ikke for alle og enhver. Men for dig, som nyder det ekstravagante, er dette det helt rigtige sted. Du bliver ikke skuffet!

De 12 suiter er overdådige i størrelsen med opholdsrum, stor udendørs terrasse og egen pool. Minibaren er fyldt og er du heldig, er der elefanter lige udenfor døren!

Earth Lodge er det andet af 2 lodger, som tilbyder spa.

 

Priserne er eksklusiv ”Sabie Game Reserve (SGR) Conservation Levy” som er R270 pr. person pr. nat (2023). Pengene går ubeskåret til bevarelse af reservatet – f.eks. til deres anti-krybskyttearbejde.

Bemærk, priser for opgradering gælder IKKE over jul og nytår. Kontakt os for priser i den periode.

Uanset hvilket lodge, du vælger at opgradere til, er ALT inkluderet: alle måltider inkl. drikkevarer (undtagen champagne), stor minibar på værelset, daglige gamedrives, bushwalk samt mulighed for at få vasket tøj.

Pris for opgradering fra Nkambeni Safari Tented Camp til Bush Lodge, 4 nætter:
Luxury suite Pr. person fra:  25.595 kr.
Pris for opgradering fra Nkambeni Safari Tented Camp til Selati, 4 nætter:
Luxury suite Pr. person fra:  29.350 kr.
Pris for opgradering fra Nkambeni Safari Tented Camp til Little Bush Lodge, 4 nætter:
Luxury suite Pr. person fra:  30.995 kr.
Pris for opgradering fra Nkambeni Safari Tented Camp til Earth Lodge, 4 nætter:
Luxury suite Pr. person fra:  41.695 kr.

Kariega Main Lodge

Kariega Game Reserve

Det 4-stjernede Main Lodge ligger i Kariega Game Reserve på en højderyg i et indhegnet område. Placeringen på højderyggen giver alle chalets en unik udsigt ud over reservatet og med mulighed for at spotte dyr direkte fra altanen.

Main Lodge består af 21 chalets på min. 100 m² med flere værelser med eget bad og toilet. Hvert chalet har et stort fællesområde, der består af et tekøkken og en stue.  Fra værelserne og fra fællesområdet er der udgang til en kæmpe altan, der er delvis overdækket, så der er mulighed for både sol og skygge.

Hvert chalet har aircon, pejs eller brændeovn (til de kølige måneder), te-og kaffefaciliteter, satellit TV, sikkerhedsboks, telefon og internet. Der er et pragtfuldt fællesområde med restaurant, bar, udsigtsaltan, swimmingpool, en lille souvenirbutik og spa.


Kariega River Lodge

Kariega Game Reserve

Den 4-stjernede River Lodge ligger i Kariega Game Reserve på bredden af, ja nærmest ud i Bushman’s River. Lodgens restaurant, bar og swimmingpool ligger på en måde, så man næsten føler, at man er omgivet af flodens stille blanke vand.

Lodgen har en helt unik udsigtsterrasse, der er bygget ud over floden, og her kan man nyde en drink i solnedgangen eller spise middag under en stjerneklar himmel. Lodgen og suiterne emmer af privatliv og er det perfekte sted med ro og fred.

Lodgen har 10 eksklusive stråtækte luksussuiter, der ligger spredt ud langs flodbredden. Suiterne er meget rummelige og udsmykket med afrikansk kunsthåndværk. Hver suite har egen udsigtsbalkon, veludstyret badeværelse inkl. badekar, aircon, loftsvifte, internet, sikkerhedsboks og telefon.
Børn under 10 år kan ikke bo her. TV er i fællesområdet.

Pris for opgradering fra Kariega Main Lodge, 4 nætter:
Suite Pr. person fra:  3.800 kr.

Kariega Settlers Drift

Kariega Game Reserve

Denne eksklusive 5-stjernede lodge er afrikansk telt-safari, når det er allerbedst.

Her er kun 9 luksuriøse safaritelte, som alle er ”fritstående”, og derfor nærmest fungerer som deres egne små separate luksuslodger.

Teltene er enorme, og består af opholdsrum, soveværelse, stort badeværelse, inden- og udendørs bruser, og fra den private udendørs terrasse er der smuk udsigt til floden og landskabet omkring dig. Alle telte har naturligvis aircondition, te- og kaffefaciliteter, minibar, sikkerhedsboks, og har ligeledes egen brændeovn.

Hele lodgen er bygget på en skråning i en lidt afsides del af vildtreservatet, hvilket sikrer uforstyrrethed og uhindret udsigt til naturen lige udenfor.

Udsigt er i det hele taget det gennemgående tema for lodgen. Fra værelserne, fra baren – ja, sågar fra poolen har du den skønneste udsigt over dalen og mod floden, Bushman’s River. Det eneste sted, der ikke er udsigt fra, er vinkælderen….

Teltene er på en gang både moderne og klassiske indrettede. Farverne er holdt i brun og beige – altså de ”klassiske” safarifarver, men der er brugt både sten, glas, træ og kanvas i konstruktionen af teltene. Det giver på en gang en både moderne og klassisk fornemmelse overalt på lodgen.

Pris for opgradering fra Kariega Main Lodge, 4 nætter:
Suite Pr. person fra:  9.995 kr.

Pestana Kruger Lodge

Kruger Nationalpark

Den smukke lodge ligger i en vidunderlig, rolig natur omgivet af smukke haver og stor swimmingpool – kun et stenkast fra Kruger National Park.

Med panoramaudsigt over savannen og Crocodile River føler man sig straks i pagt med naturen og de vilde dyr. Lodgen er 4-stjernet og byder på flere muligheder for afslapning og wellness såsom spa kur, massage, svømmeture og så den fantastiske udsigt.


Harbour House Hotel

Hermanus

100 meter fra Harbour House Hotel i Hermanus ligger byens officielle hval-udkigspunkt, så vi kan roligt konkludere at beliggenheden er helt perfekt!

Det hyggelige 4-stjernede hotel består af 47 værelser, som alle er udstyret med aircondition, te- og kaffefaciliteter, tv, sikkerhedsboks og minibar.

På hotellet finder man en dejlig pool og en flot udsigtsterrasse, som begge har udkig til havet. Faktisk behøver du ikke engang bevæge dig ned til det officielle hval-udkigspunkt for at se hvaler i hvalsæsonen – du kan nyde dem fra hotellets terrasse med en god kop kaffe i hånden – eller et køligt glas vin i solnedgangen. Der er både restaurant og bar på hotellet men byens andre restauranter ligger også kun et stenkast fra adressen.


Hermanus Beach Villa

Hermanus

Et stenkast fra stranden finder man dette 4-stjernede hotel med udsigt over havet og ind mod byen.

Her er kun 9 værelser, som alle har egen balkon – også med udsigt mod havet, hvor man i hvalsæsonen kan være heldig at se hvalerne boltre sig i vandet. Alle værelserne har desuden eget badeværelse, minibar, te- og kaffefaciliteter, fladskærms-TV og gratis wi-fi.

Morgenmaden kan nydes i den hyggelige lounge, og om aftenen kan man tilberede sin egen mad i havens låne-grill. Byens restauranter ligger kun 5 minutters kørsel fra hotellet.

Der er gratis parkering på hotellet.


Knysna Hollow Country Estate

Knysna

Som sin egen lille oase i hjertet af Garden Route finder du Knysna Hollow Country Estate. Hotellet ligger i udkanten af den maleriske badeby Knysna og er den ideelle base for at opleve områdets smukke natur og utallige attraktioner.

Hele hotellet er stilfuldt indrettet i blide nuancer, som matcher den omkringliggende natur og medvirker til det fredfyldte og oaselignende miljø. Her er 44 rummelige og moderne værelser udstyret med te/kaffefaciliteter i form af Nespresso-maskiner, aircondition, satellit-tv, værdiboks, minikøleskab, hårtørrer, L’Occitane-toiletartikler og USB-stikkontakter. Alle værelserne har en hyggelig privat terrasse eller balkon med udsigt til haven og en af de to swimmingpools.

Ved siden af hver swimmingpool er et lille udendørs loungeområde, perfekt til at slappe af i den frodige natur. Der serveres en kontinental morgenmad i hotellets restaurant og bar, Social Eatery & Bar, hvor du på andre tidspunkter af døgnet også kan købe lokale autentiske retter, nyde en specialøl eller smage på det brede udvalg af unikke sydafrikanske vine.

I receptionen er et lille hyggeligt loungeområde med behagelige stole, og du kan her også leje cykler til at udforske byen. Derudover har hotellet gratis wi-fi og gode parkeringsforhold.


Premier Resort the Moorings

Knysna

Det 4-stjernede hotel, Premier Resort the Moorings ligger lige midt imellem Knysnas populære Watefront-område med butikker og restauranter og udsigtspunktet ved den østlige side af indsejlingen til lagunen. Fra den store, grønne have har man en flot udsigt til vandet og Knysna Heads.

Her er 74 velindrettede værelser, som alle har aircondition, fladskærms-tv, te- og kaffe-faciliteter samt egen terrasse eller balkon.

Hotellet byder på gode parkeringsforhold, en dejlig pool og liggestole i haven, restaurant, bar og gratis wi-fi.


Simola Hotel Country Club & Spa

Knysna

Det 5-stjernede hotel, Simola Hotel Country Club er måske nok det hotel i Knysna, som har den bedste udsigt. Hoteller ligger i højt i bakkerne lidt udenfor bymidten, og fra hotellets restaurant har du det mest fantastiske kig til lagunen og landskabet omkring dig. Ved siden af hoteller ligger en af landets bedste golfbaner, og omgivelserne indbyder til vandreture eller løbeture på de mange stier omkring hotellet.

Her er 80 velindrettede værelser, som alle har eget badeværelse, aircondition, sikkerhedsboks, TV, DVD-afspiller og gratis wi-fi.

På hotellet findes både spa, pool og fitnesscenter, ligesom hotellet har egen restaurant og bar.


Protea Hotel Rimpie Estate

Oudtshoorn

På en stor privat grund i udkanten af Oudtshoorn finder man det 3-stjernede Protea Hotel Rimpie Estate. Værelserne, som består af rondaveller – typisk afrikanske, runde hytter med stråtag – ligger spredt i den store, grønne have, så det nærmest føles som om, du bor i en lille park.

Alle værelser har eget badeværelse, aircondition, te- og kaffefaciliteter, tv og gratis wi-fi.

Beliggenheden er perfekt – der er kun 20 minutters kørsel til Cango Caves og du kan se frem til en dukkert i poolen, efter dagens køretur gennem det smukke men tørre landskab. Der er gratis parkering på hotellet.


La Plume Boutique Hotel

Oudtshoorn

La Plume Boutique Hotel ligger på en arbejdende strudsefarm lidt udenfor Oudtshoorn. Hotellet er bygget i et gammelt victoriansk hus fra 1904, der løbende er blevet renoveret. Her er charme og kolonistil for alle pengene.

Det 4-stjernende hotel består af 20 individuelt indrettede værelser, som alle har eget badeværelse, fladskærms-TV, gratis wi-fi og minibar. Alle værelserne har egen veranda med udsigt til den frodige have omkring.

Hotellet har egen restaurant, hvor der serveres både morgenmad, frokost og middag. Der tilbydes rundvisninger på farmen.


The Beach Hotel

Port Elizabeth

I udkanten af den populære Port Elizabeth forstad, Summerstrand finder man det stilige 4-stjernede hotel, The Beach Hotel. Navnet siger i virkeligheden det meste; lige overfor hotellet finder man en af byens bedste strande. Det historiske centrum i Port Elizabeth ligger godt 4 km fra hotellet og der er kun 5 km til lufthavnen. Med andre ord; et hotel med en perfekt beliggenhed!

Her er 58 værelser, som alle har aircondition, tv, minibar, te- og kaffefaciliteter, sikkerhedsboks, fladskærms-tv og gratis wi-fi.

Hotellet har pool med liggestole, tre restauranter og en bar. Sidstnævnte er ofte godt besøgt ved solnedgangstid – og hvem har ikke lyst til at nyde solnedgangen over det Indiske Ocean med en kølig drink i hånden?


Radisson Blu Hotel Port Elizabeth

Port Elizabeth

300 meter fra Port Elizabeths berømte strand, Hobie Beach, finder man det 5-stjernede Radisson Blue Hotel.

Hotellet har 173 værelser, som alle har store gulv-til-loft vinduer og udsigt til det Indiske Ocean. Værelserne er moderne indrettet i lyse og venlige farver og med badeværelserne som en integreret del af selve værelset. Der er gratis wi-fi på alle værelserne samt køleskab, sikkerhedsboks og te-og kaffefaciliteter.

Radisson Blu har både egen restaurant og bar, og det er muligt at arbejde maden af med en omgang i enten poolen eller hotellets fitness-center.

Kommer du i lejet bil er der gratis parkering på hotellet.


Peermont Metcourt

Johannesburg

Det 3-stjernede hotel Peermont Metcourt ligger kun 5 minutters kørsel fra Johannesborg lufthavn. Hotellet ligger sammen med et af Sydafrika store kasino komplekser, Emperor’s Palace. Hotellet har 80 moderne og veludstyrede værelser. Værelserne har aircondition, fladskærms-tv, sikkerhedsboks, kaffe- og tefaciliteter samt badeværelse med toiletartikler og hårtørrer.
Hotellet har en stor have, swimmingpool, fitnesscenter, spa og selvfølgelig kasino. Mod særskilt betaling tilbydes tyrkisk bad og massage.
Der er gratis wifi overalt på hotellet.


Peermont Mondior At Emperors Palace

Johannesburg

Det 4-stjernede hotel Peermont Mondior at Emperors Palace ligger i Kempton Park, kun 5 minutters kørsel fra lufthavnen i Johannesborg. Hotellet ligger sammen med et af Sydafrika store kasino komplekser, Emperor’s Palace, så der er muligheder for underholding om aftenen.

Hotellet har 150 værelser fordelt på 3 etager. Hotellet er indrettet i moderne stil med varme farver og med et strejf af Afrika. Værelserne har aircondition, fladskærms-tv, sikkerhedsboks, strygejern og -bræt, kaffe- og tefaciliteter samt badeværelse med toiletartikler og hårtørrer.
Hotellet har en stor have, swimmingpool, fitnesscenter og spa. Mod særskilt betaling tilbydes tyrkisk bad og massage. Alle faciliteter på Emperor’s Palace kan også benyttes.
Der er gratis wifi overalt på hotellet.


City Lodge OR Tambo International

Johannesburg

Få minutters gang fra ankomst-terminalen i Johannesburg Internationale Lufthavn finder du det 3-stjernede hotel, City Lodge. Beliggenheden er helt i top for nem overnatning inden den videre rejse. 

Værelserne er traditionelt indrettet i afdæmpede farver og alle har aircondition, fladskærms-TV, te- og kaffefaciliteter og værdiboks. Poolen indbyder til et hurtigt dyp, og i liggestolene kan du slappe af med en god bog.  

Hotellet byder desuden på restaurant, som er åbent hele dagen samt gratis Wi-Fi.  


Erinvale Estate Hotel & Spa

Somerset West

Slut Sydafrika-rejsen af med manér på det 5-stjernede Erinvale Hotel & Spa. Hygge, charme og eksklusivitet forenes på fineste vin på Erinvale!

Hotellet ligger smukt omgivet af Hottentot Holland-bjergene godt 45 minutters kørsel fra Cape Town og byder gode muligheder for afslapning, god mad og spabehandlinger På den anden side af vejen ligger nabo-vingården, Vergelegen, hvor du kan deltage i vinsmagninger, tage på guidede rundvisninger i haven eller høre om stedets mange bæredygtighedsprojekter.

Erinvale støtter ECHO, (Erinvale Care and help Organisation), hvor man bl.a. arbejder med at hjælpe mindre bemidlede familier i lokalområdet. Skoleelever kan søge om stipendier fra organisationen, der er støtte til lokale sportsbegivenheder, mulighed for ekstra lektiehjælp, der er oprettet et suppekøkken osv.

På Erinvale er der 56 værelser i forskellige størrelser, som alle er smukt og hyggeligt indrettet med bløde tæpper på gulvene, lækre produkter på badeværelset, Nespresso-maskine, badetøfler og gratis Wi-Fi.

Du befinder dig i vinlandet, så de tre restauranter på hotellet byder naturligvis på overdådige menukort – og her er noget for enhver smag.

Forkæl dig selv i spaen, læs en god bog i skyggen ved en af poolene eller besøg vingården lige overfor, hvor du også finder flere restauranter og naturligvis mulighed for (flere) vinsmagninger.

Afrika
Ingun H. Nikolajsen

Ingun er vores Afrika-specialist og har over 10 års erfaring med rejser i Afrika.

Se åbningstider
Mandag - Torsdag 10-16
Fredag 10-14