TRYGHEDSGARANTI - LÆS MERE

Overnatning: Colombia

Hostería mi Mónaco

Armenia (kafferegionen)

Dette hyggelige hotel er en ombygget farm, en såkaldt Finca. Hotellet ligger ca. 12 km fra Armenia i den smukke frodige natur. Der hører et stort grønt område til hotellet, hvor der er fodboldbane, volleybane og legeplads.

Hotellet har 22 farverige og hyggelige værelser. De er simpelt indrettede, men pæne og rene og med eget toilet. Der er gratis wi-fi på hotellet.

Hotellet har en udendørs restaurant, hvor du kan nyde udsigten ned over haven. I restauranten serveres din inkluderede morgenmad. Det er også muligt at spise frokost og aftensmad her, det skal du blot huske at bestille i receptionen ved check-in, da de kun holder åbent, hvis der er reservationer. Der er ikke andre restauranter i området, så vi anbefaler du spiser din aftensmad her.

Der er desuden en swimmingpool, en børne pool og en lille jacuzzi og sauna.


Hotel BH Bicentenario

La Candelaria, Bogotá

Hotellet ligger centralt i den gamle bydel La Candelaria med parken, Parque de los Periodistas, som nærmeste nabo. Du er i gå-afstand til bydelens største seværdigheder som Guldmuseet (Museo del Oro), Plaza Bolívar, Botero museet og Monserrate-bjerget.

Hotellet er moderne indrettet og har 64 store lyse værelser. Alle værelser har tv, pengeskab, minibar og gratis WIFI.

Hotellet har en lille bar og en morgenmadsrestaurant, hvor der serveres lækker morgenmad bestående af frisk frugt, yoghurt, æg, pålæg, brød og kager samt kaffe, te og juice.

Lige ved siden af hotellet ligger kaffe-kæden Juan Valdez, hvor du kan nyde en lækker kop colombiansk kaffe.


Hotel Don Pedro de Heredia

Cartagena

I Cartagenas gamle bydel inde bag den tykke bymur ligger Hotel Don Pedro de Heredia, opkaldt efter Cartagenas spanske grundlægger.

Hotellet er en smukt renoveret kolonitidsbygning med 41 værelser. Værelserne er ikke så store, men de har alle eget bad, aircondition, pengeskab og minibar.

I midten af hotellet er der en lille swimmingpool, hvor du kan tage dig en forfriskende dukkert i Cartagenas middagshede.

Hotellet har en overdækket udendørs restaurant med en fantastisk udsigt over byen.


Hotel Acqua Medellín

El Poblado, Medellín

Hotellet ligger midt i det populære område El Poblado, hvor der er masser af liv med trendy barer og restauranter. El Poblado er ikke kun et populært område for turister. Her går colombianerne også selv i byen.

Hotellets værelser er moderne indrettet og er med aircondition, pengeskab og tv.

Hotellet har desuden en lille morgenmadsrestaurant.


Salento Real Hotel

Salento (kafferegionen)

Salento Real Hotel er beliggende midt i Colombias kaffeområde i den hyggelige by Salento, kun 10 km. fra Cocora-dalen. Lige uden for hotellets dør, har du mulighed for at slentre en tur igennem de hyggelige gader med smukke farverige huse og suge alle de forskellige indtryk til dig.

Hotellet skiller sig ud med sin autentisitet og traditionelle indretning inspireret af kolonitiden. Alle værelserne er udstyret med tv, wi-fi, værdiboks og har eget badeværelse med vand opvarmet fra solceller.

Du bor i gåafstand til byens hovedgade og hyggelige torv, hvor der er et væld af muligheder for at få stillet sulten på de mange charmerende restauranter. Du har også mulighed for at besøge hotellets egen restaurant Quindú, som byder på traditionelle og innovative retter med inspiration i lokale produkter og ingredienser fra området. Det er også her din inkluderede morgenmad bliver serveret.


Best Western Plus Santa Marta Hotel

Santa Marta

Dette moderne og komfortable hotel ligger lige ved siden af den historiske bydel i Santa Marta og er et ideelt udgangspunkt for at udforske byens seværdigheder samt de caribiske strande.

Der er i alt 126 velindrettede værelser, som alle er udstyret med wi-fi, aircondition, tv, værdiboks, køleskab.

Efter en lang dag med sightseeing har du mulighed for at tage en forfriskende svømmetur i poolen på tagterrassen. Her kan du samtidig nyde den betagende udsigt af det flotte bjerglandskab, der strækker sig frem på den ene side, og det brusende caribiske hav på den anden side. Tagterrassen byder også på komfortable liggestole og et hyggeligt loungeområde, der indbyder til afslapning med en god bog – eller måske en eksotisk drink? Hotellet har desuden et lille fitnessrum, så du nemt kan holde ”ferieformen” ved lige.

Med stranden kun 400 m. væk er det let at tage en afslappende gåtur ned til strandpromenaden og nyde synet af de azurblå bølger. Når sulten melder sig, kan du besøge hotellets egen restauranten, eller gå på opdagelse i de omkringliggende gader, hvor du finder flere forskellige spisesteder.


Hotel Casa Verde

Santa Marta

Dette lille familieejet hotel er en skøn oase midt i den historiske del af Santa Marta. Selve bygningen er fra 1920’erne og er smukt renoveret. Værelserne ligger rundt om den charmerende gårdhave, hvor der er en lille swimming-pool (plunge-pool), hvor du kan køle af efter en varm dag.

Hotellet har blot 9 værelser, der alle er unikt og moderne indrettede. Alle værelser har eget badeværelse, kabel-tv, værdiboks og aircondition. Der er gratis wi-fi på hele hotellet.

Hotellet har desuden en lille morgenmadsrestaurant, hvor der dagligt serveres en lækker morgenmad med frisk frugt, æg, juice og selvfølgelig colombiansk kaffe.

Der ligger gode restauranter, smukke parker og historiske pladser få minutters gang fra hotellet.


Jungle-lejr på Lost City trekket

Sierra Nevada de Santa Marta

Vandreturen til Lost City går igennem Sierra Nevada de Santa Marta Nationalpark. Det er et fredet område, der også betegnes som colombiansk kulturarv. Her bor mange af områdets oprindelige befolkning stadig i små landsbyer og håndhæver gamle traditioner og levevis. De lejre, du skal overnatte i, er ejet og drevet af lokalbefolkningen og bidrager positivt til den økonomiske udvikling i lokalsamfundet.

Det er en helt unik oplevelse at komme så tæt på en befolkning, som lever så anderledes, end det vi er vant til. Husk, som gæst i dette område at udvise respekt for de mennesker der bor her og f.eks. altid spørge om lov, inden du tager billeder af dem. Din guide vil fortælle meget mere om de oprindelige stammers tro, traditioner og skikke på turen ind til Lost City.

Du overnatter i 3 forskellige jungle-lejre til/fra Lost City. Lejrene er primitive med fælles toiletfaciliteter. De har plads til ca. 50 mennesker og deles af flere grupper ad gangen. Der overnattes i køjesenge eller hængekøjer med myggenet. Der er lagner og tæpper i lejrene, men vi anbefaler du medbringer din egen lagenpose. Temperaturen kan om natten falde til 18-22 grader.
Sengene står under et halvtag, så de er beskyttet mod regn.

Du kan få fyldt din vanddunk om morgenen inden lejren forlades, men bemærk at det vand du får udleveret, er kogt og renset vand fra floden. Hvis ikke du ønsker dette, kan du tilkøbe vand på flaske. Det vil også være muligt at købe lidt snacks og sodavand i lejrene.

Opgraderingshoteller:

Estrella del Monte

Circasia (kafferegionen)

Dette boutiquehotel har en fantastisk beliggenhed midt i kafferegionen omgivet af kaffeplantager, bananplanter og andre eksotiske frugter. Fra hotellets gourmet restaurant kan du nyde et godt glas vin eller en lækker kop kaffe og beundre den billedskønne udsigt.

Hotellet har 16 rummelige og smukt indrettede værelser alle udstyret med eget badeværelse, tv og minibar.

Hotellet har en swimmingpool, børnepool, jacuzzi og et lille fitnesscenter. Du har mulighed for at tilkøbe massage.

Du kan på egen hånd udforske området omkring hotellet via en lille afmærket natursti, hvor du på nært hold kan studere områdets flora og fauna.


Hotel de la Opera

La Candelaria, Bogotá

I Bogotás gamle bydel La Candelaria finder du mange smukke kolonitidsbygninger. Mange af dem er blevet renoveret og lavet til hoteller, og Casa de la Opera er én af dem. Hotellet ligger lige bag ved Plaza Bolívar i centrum af den gamle bydel og i gå-afstand til bydelens store attraktioner.

Hotellet har i alt 42 flotte værelser fordelt i 2 afdelinger, der alle er udstyret med tv, pengeskab, minibar og gratis WIFI.

Hotellet har 2 restauranter, den ene med udsigt over byen. Her serveres både morgenmad, frokost og aftensmad. Der er også 24 timers room service. På hotellet finder du desuden en lille bar, fitnessrum og en spa afdeling med en lille pool.

I bygningen lige overfor hotellet er der et lille vindue med en god historie. Efter sigende reddede Simón Bolívar sit liv ved at stikke af ud af netop dette vindue.


Anandá Hotel Boutique

Cartagena

Anandá Hotel Boutique er en lille oase fra det hektiske liv i de smalle gader indenfor Cartagenas bymur. Og netop bymuren er vigtig for dette hotel. Det er nemlig arkitekten bag bymuren, der boede i denne bygning engang. Hotellet er smukt renoveret med sans for de mindste detaljer.

Hotellet har blot 23 værelser, og de er alle rummelige og flot indrettet med smukke møbler i mørkt træ. Der er aircondition, tv, pengeskab og minibar på værelserne.

Du kan tage dig en forfriskende dukkert i hotellets swimmingpool eller slappe af og nyde udsigten over byen fra en solseng fra hotellets tagterrasse. Heroppe finder du også en jacuzzi og lille bar.

Hotellet har egen gourmet restaurant, der serverer nationale og internationale retter og selvfølgelig en masse fisk og skaldyr.


Viaggio

El Poblado, Medellín

I den trendy bydel, El Poblado finder du Hotel Viaggio. Hotellet er fra 2017 og fremstår nyt og flot.

Hotellet har 130 rummelige værelser. De er alle udstyret med aircondition, minibar, kaffe/te faciliteter, pengeskab og hårtørrer. Værelserne har en fantastisk udsigt ned over byen.

Hotellet har egen restaurant, Artigiano Restaurant, og to barer på henholdsvis 1. og 9. etage.


Casa de Leda

Santa Marta

Midt i Santa Martas historiske bydel finder du dette lille charmerende tilflugtssted af ro og luksus. Oplev magien af de farverige detaljer, der er implementeret i denne fortryllende indretning, hvor alle elementer er nøje udvalgt.

Alle værelser er rummelige og unikt indrettet med møbler, som er blevet produceret med bæredygtige materialer og designet af lokale håndværkere. Værelserne er udstyret med aircondition, loftvifte, tv, køleskab og eget badeværelse med hårtørrer. Der er desuden gratis wi-fi på hotellet.

Slap af på den hyggelige tagterrasse med en drink i hånden og nyd udsigten til byens katedral, der majestætisk tårner sig op over byens tagrygge. På hotellet er der både indendørs og udendørs pool, et dampbad og hvis du trænger til lidt ekstra velvære, er der også en spa med panoramaudsigt over byen.

Nyd din inkluderede morgenmad og friskbryggede colombianske kaffe på hotellet, før du går på opdagelse rundt i byen. Casa de Leda er beliggende i smørhullet i den historiske bydel, tæt på byens seværdigheder og de caribiske strande. I de omkringliggende gader er der også rig mulighed for at forkæle smagsløgene på ét af de mange gode spisesteder i nærheden.

Glæd dig til et eventyrligt ophold i dette farverige univers på boutiquehotellet Casa de Leda.

Hoteller til badeferieforlængelse:

Decameron Barú

Barú

Decameron er et lækkert all-inclusive resort på halvøen Barú blot 1,5 times kørsel syd for Cartagena.

Her kan du glæde dig til at bade i det lune havvand ved hotellets private sandstrand eller slappe af ved en af de 4 store swimmingpools for både voksne og børn.

Resortet har 366 rummelige værelser, der alle er udstyret med aircondition, kabel-tv og køleskab med gratis vand.

Resortet har 1 stor buffet restaurant med mange forskellige lokale og internationale retter, 1 italiensk a la carte restaurant, 1 asiatisk a la carte restaurant og 1 a la carte fiskerestaurant med alt godt fra havet.

Du finder desuden 4 barer på resortet, hvor du kan slukke tørsten i den tropiske varme.

Trænger du til at være aktiv, er der både tennisbaner, fitnessfaciliteter og vandsportscenter. Nogle aktiviteter er mod ekstra betaling.

Resortet har en stor Spa afdeling, hvor du kan tilkøbe forskellige behandlinger.

Hver dag er der et stort udvalg af underholdning og aktiviteter for både børn og voksne. Om aftenen er der desuden forskellige aftenshows og et diskotek.

WIFI er muligt i hotellets lobby og pool-område og kan tilkøbes mod tillæg i receptionen.

Dette resort er meget populært, så vi anbefaler at bestille i meget god tid, hvis du vil være sikker på at få plads.

Bemærk: Priserne er ikke gyldige i perioden 26. december – 12. januar samt i påsken. Forhør os om prisen, hvis du skal rejse i denne periode.

Opgradering:
Fra standard værelse til deluxe værelse med havudsigt, all-inclusive, pr. nat: Pr. person fra:  485 kr.
Ekstra overnatning:
Standard værelse med all-inclusive Pr. person fra:  1.490 kr.
Deluxe værelse med havudsigt og all-inclusive Pr. person fra:  1.970 kr.
Latinamerika
Tom Søndergaard

Tom er vores Latinamerika-specialist og har over 28 års erfaring med rejser i Latinamerika.

Se åbningstider
Mandag - Torsdag 10-16
Fredag 10-14