TRYGHEDSGARANTI - LÆS MERE

Overnatning: Mombasa

Leopard Beach Resort & Spa

Diani Beach

På en af verdens mest fantastiske strande, Diani Beach, 34 km syd for Kenyas travle havneby Mombasa finder man det 5* Leopard Beach Resort & Spa.

Resortet er omgivet af en kæmpestor tropisk have og ligger lige ud til de hvide sandstrande og det turkisblå Indiske Ocean, hvor vandet er roligt på grund af volden af koraller, som dæmper bølgerne.

Her er 158 værelser i forskellige størrelser. Alle bygninger ligger spredt ud i den store have, så her er plads nok. Alle værelser har enten egen balkon eller terrasse. Der er gratis wi-fi, minibar, te- og kaffefaciliteter samt aircondition på alle værelser.

Du behøver ikke kede dig på Leopard Beach. Resortet byder på en lækker spa, et femstjernet dykkercenter, golfmuligheder, volleyballbaner, vindsurfing – og naturligvis swimmingpool og den lange hvide strand lige uden for døren. Trods de mange aktiviteter er det dog altid muligt at finde et roligt hjørne på resortet. Det er ikke uden grund, at resortet har vundet flere priser.

”All Inclusive” består af følgende:

Morgenmad, frokost og aftensmad som serveres i hovedrestauranten.

Sodavand, juice, lokale øl og vin, udvalgte cocktails.

Bemærk, drikkevarer er tilgængeligt langt det meste af dagen – men ikke døgnet rundt. Nøjagtige tidspunkter oplyses ved ankomsten til hotellet.

Pris for værelsesopgradering, pr. nat:
Deluxe Terrace med halvpension Pr. person fra:  110 kr.
Seaview Chui Class Cottage med halvpension Pr. person fra:  375 kr.
Pris for pension, pr. nat:
helpension Pr. person fra:  100 kr.
All inclusive Pr. person fra:  290 kr.
Andre hoteller

Voyager Beach Resort

Mombasa Beach

Voyager Beach Resort ligger ved en af de bedste områder ved det Indiske Ocean.
Med sine tre restauranter, tre svømmebassiner, en professionel dykkerskole, og hvad der er velsagtens regionens fineste vandsportscenter, Voyager Beach Resort har virkelig noget for enhver smag.

Hotellet ligger 7 km nord for Mombasa, med udsigt over en af de smukkeste strækninger af vand i verden.

Med sin gode beliggenhed , lækre faciliteter og eksklusivitet, er Voyager Beach Resort det oplagte sted at overnatte hvis turen går til Mombasa.

På hotellet finder du en professionel dykkerskole, Buccaneer Diving, så husk at medbringe dit dykkercertifikat. Hvis du ikke har dette i forvejen, kan du tage en PADI dykkercertifikat med certificerede instruktører. Mombasas kyst har en af verdens smukkeste koralrev, som virkelig bør opleves. Læs mere om dykning i Mombasa på Buccaneer Diving.

”All Inclusive” består af følgende:

Morgenmad, frokost og aftensmad som serveres i hovedrestauranten. Udvalgte snacks i løbet af dagen.

Sodavand, juice, lokale øl og vin, udvalgte cocktails.

Bemærk, drikkevarer er tilgengæligt langt det meste af dagen – men ikke døgnet rundt. Nøjagtige tidspunkter oplyses ved ankomsten til hotellet.

Priser for opgradering, pr. nat:
Superior Seaview med all inclusive Pr. person fra:  450 kr.

The Sands at Nomad

Diani Beach

Vandet er turkisblåt og lunt, sandet er kridhvidt, og du ligger i skyggen af et palmetræ.

Drømmer du om et mindre, rigtig lækkert boutiquehotel på Kenya-kystens smukke Diani Beach, så er The Sands at Nomad det oplagte valg. Her får du 25 km skøn strand og et førsteklasses hotel med både charme og personlighed.

Her er kun 29 værelser, som alle ligger spredt ud i en stor tropisk have med vejende palmetræer og grønne græsplæner, som står i flot kontrast til det fine, hvide sand på stranden.

Alle værelser er individuelt indrettet med inspiration fra traditionel swahili design. Alle værelser har wi-fi, minibar, sikkerhedsboks, aircondition og myggenet over sengene.

Hotellet kan prale af den vel nok dybeste pool i hele Kenya – 5 meter, hvilket betyder, det er et rigtig godt sted at lære at dykke. Solsengene er spredt ud over hele området, så du selv kan vælge, om du vil ligge på stranden, ved poolen eller under et palmetræ på den grønne græsplæne.

Nyd en afslappende massage i hotellets spa eller benyt dig af nogle af de mange vandsportsaktiviteter, so hotellet tilbyder. Det er også muligt at deltage i yoga-lektioner, ligesom der er en golfbane tæt på hotellet.

Her er 2 restauranter og to barer, som ligger spredt ud over området, så du aldrig behøver bevæge dig ret langt for at få mad og drikke.

Pris for opgradering fra Leopard Beach Resort & Spa pr. nat:
Sea Breeze Room med halvpension Pr. person fra:  910 kr.
Sea Breeze Room med helpension Pr. person fra:  1.350 kr.
Ocean View Room med halvpension Pr. person fra:  1.495 kr.
Ocean View Room med helpension Pr. person fra:  1.710 kr.

The Sands at Chale Island

Chale Island

Velkommen til paradis.  

Du kan næsten mærke, at pulsen falder, når du går i land på den lille ø, Chale godt to timers kørsel syd for Mombasa.  

I det turkise vand omkring øen lever koraller og farverige fisk og i mangroskovene på selve øen finder du kolonier af colobusaber og et rigt fugleliv. Den kridhvide sandstrand – som du ikke deler med andre end resortets andre gæster – indbyder i den grad til afslapning og solbadning,  

Livet på øen styres i høj grad af vandet. I højvande sejler man over til øen – ved lavvande foregår transporten med traktor. Ved lavvande kan du gå hele vejen rundt om øen og kigge på alt det spændende, der dukker op på stranden, og ved højvande er det oplagt at padle en tur i kajak. 

Resortet har iværksat en lang række bæredygtighedstiltag og arbejder aktivt med at bevare flora og fauna både til vands og til lands. Af samme årsag er der f.eks. ikke elektricitet i løbet af dagen, hvor solen lyser op – og mange af resortets gæster er på udflugt.   

Her er ialt 60 værelser – fordelt på 6 forskellige kategorier. Alle værelseskategorierne har egen veranda med udsigt enten til havet eller til naturen på øen. 

Nyd godt af stedets restauranter og barer, få en god gang massage i spaen, hop i poolen eller benyt dig af de mange vandsportsaktiviteter. Ved solnedgangstid kan du smide dig i en af overvands-hængekøjerne og nyde den drink, mens du suger solens sidste stråler til dig. 

Bemærk venligst, at The Sands at Chale Island er lukket i perioden 15.04.24 – 20.06.24. 

Pris for opgradering fra Leopard Beach Resort & Spa pr nat:
Standard Room med halvpension Pr. person fra:  430 kr.
Deluxe Room med halvpension Pr. person fra:  640 kr.
Ocean View Banda med halvpension Pr. person fra:  905 kr.
Opgradering fra halvpension til Eat-All-Around (giver adgang til at spise i et større udvalg af restauranter) Pr. person fra:  420 kr.
Opgradering fra halvpension til All Inclusive (giver adgang til at spise i et større udvalg af restauranter samt et udvalg af drikkevarer) Pr. person fra:  700 kr.

Diamonds Leisure Beach & Golf Resort

Diani Beach

Drømmer du om et badeferieophold i Diani, som er 5-stjernet og “all inclusive”, kan du vælge at opgradere til Diamonds Leisure Beach. 

Resortet ligger ved en af verdens smukkeste strande, den kridhvide Diani Beach, og udsigten over det Indiske Ocean er næsten som taget ud af et postkort. Selv fra resortets 18-hullers golfbane er der udsigt til det turkisblå hav.  

Selv hvis du ikke er golfspiller, kan du glæde dig til at nyde resortets fire pools. Mvua African Rain Spa byder på lækre spabehandlinger, og i resortets vandsportscenter står personalet klar, hvis du vil leje f.eks. dykkerudstyr.  

Dagen og aftenen igennem er her underholdning af forskellig slags – men du kan naturligvis også bare finde et roligt hjørne i den store have, hvor du kan læse din bog og tage en lur i palmernes skygge. 

Resortet består af 170 værelser i forskellige kategorier, som alle har egen terrasse eller balkon. Ale værelser har desuden aircondition, Wi-Fi, te- og kaffefaciliteter, minibar, værdiboks og fladskærms-TV.  

Resortet er ”all inclusive” som består af følgende: 

  • Velkomstdrink 
  • Morgenmad, frokost og middag i Diani Restaurant 
  • Mulighed for en let frokost i Coral Beach Bar 
  • Drinks i de fire barer begyndende fra kl. 10.00 
  • Snacks hele dagen i de fire barer 
  • Wi-Fi i værelserne og i fællesområderne 
  • Div. aktiviteter, såsom fitness, bordtennis, billard, beachvolley samt aftenunderholdning 

Pris for opgradering fra Leopard Beach Resort & Spa pr. nat:
Garden Room med all inclusive Pr. person fra:  585 kr.
Seaview Room med all inclusive Pr. person fra:  905 kr.
Ocean Front Room med all inclusive Pr. person fra:  2.345 kr.

Neptune Paradise

Diani Beach

Du finder Neptune Paradise midt i en stor tropisk have. De 92 værelser er fordelt i hytter med fire værelser i hver hytte, og hytterne er spredt rundt i den store have, så her er plads nok. Alle værelser har enten egen balkon eller terrasse. Der er gratis wi-fi, minibar, te- og kaffefaciliteter, myggenet samt aircondition på alle værelser.

Resortet ligger ud til den lange hvide paradisstrand, Diani Beach. Tag en god bog med, find en solseng under en parasol mellem palmerne og slap af. Skulle det blive for varmt, kan du hoppe i det turkisblå hav og køle af.

Neptune Paradise er et perfekt sted, til dig som ønsker at komme helt ned i gear. Med de store udearealer og frodige grønne områder, er der plads til at trække sig tilbage og finde ro. Skulle du have lyst til at være lidt mere aktiv, har du også mulighed for dette. De samarbejder nemlig med naboresortet, som tilbyder et bredt udvalg af aktiviteter såsom vindsurfing, volleybold, tennis, vandgymnastik samt underholdning nogle aftener.

Når sulten melder sig, har du fire forskellige steder at vælge imellem – to buffet restauranter og to a la carte restauranter. Derudover er der også to barer, hvor du kan nyde en drink eller en friskpresset juice i skyggen.

”All Inclusive” består af følgende:

Morgenmad, frokost og aftensmad som serveres i hovedrestauranten.

Sodavand, juice, lokale øl og vin, udvalgte cocktails og ”mocktails”, alm. te og kaffe.

Bemærk, drikkevarer er tilgængeligt langt det meste af dagen – men ikke døgnet rundt. Nøjagtige tidspunkter oplyses ved ankomsten til hotellet.

Pris for opgradering fra Leopard Beach Resort & Spa pr. nat:
Superior Garden med all inclusive Pr. person fra:  100 kr.
Superior Baobab med all inclusive Pr. person fra:  215 kr.
Superior Ocean Front med all inclusive Pr. person fra:  345 kr.

Neptune Village

Diani Beach

På en af verdens flotteste strande, Diani Beach, ligger Neptune Village, som er placeret ca. 40 km. syd for havnebyen Mombasa.

Resortet består af 165 værelser, som alle har deres egen balkon eller terrasse. Værelserne ligger placeret i hytter omgivet af naturskønne omgivelser. Der er gratis wi-fi, minibar, te- og kaffefaciliteter, myggenet samt aircondition på alle værelser.

Du vil ikke komme til at kede dig her. Der er et bredt udvalg af forskellige aktiviteter for enhver smag, hvad enten du har lyst til at prøve kræfter med vindsurfing, volleybold, tennis eller vandgymnastik i poolen. Nogle aftener er der også underholdning på scenen med f.eks. traditionel dans.

Skulle du have mere lyst til at slappe af, er der også rig mulighed for dette. Slå dig ned på en solseng i det grønne græsområde ved siden af stranden med udsigt til det turkisblå hav, nyd en drink i et af loungeområderne eller forkæl dig selv med en tur i deres spa.

På dette resort har du fire forskellige restauranter at vælge imellem – to buffet restauranter og to a la carte restauranter, som alle vender ud mod havet.

 

Pris for opgradering fra Leopard Beach Resort & Spa pr. nat:
Superior Garden med all inclusive Pr. person fra:  100 kr.
Deluxe Garden med all inclusive Pr. person fra:  215 kr.
Superior Ocean Front med all inclusive Pr. person fra:  320 kr.
Afrika
Ingun H. Nikolajsen

Ingun er vores Afrika-specialist og har over 10 års erfaring med rejser i Afrika.

Se åbningstider
Mandag - Torsdag 10-16
Fredag 10-14