TRYGHEDSGARANTI - LÆS MERE

Overnatning: Chile

 

 

Hotel Natura Patagonia

Peulla

Hotel Natura Patagonia ligger ved bredden af søen Todos los Santos omgivet af smuk uberørt natur.

Hotellet har 44 værelser, der alle har tv, værdiboks og centralvarme. Der er desuden gratis WIFI i lobby-området.

Hotellet har en egen restaurant og et lounge-område med en hyggelig terrasse.


Hotel Martin Gusinde

Puerto Natales

I den maleriske patagoniske by Puerto Natales ligger det hyggelige Hotel Martin Gusinde. Kun få meter uden for hoteldøren finder du den centrale plads, Plaza de Armas, samt et bredt udvalg af restauranter, butikker og turistattraktioner.

Hotellet har 28 komfortable værelser, der alle er udstyret med TV, wi-fi, telefon, sikkerhedsboks og varme. På badeværelserne er der både hårtørrer og toiletartikler.

Efter en lang dag kan du slappe af i de store lænestole i loungen, og om morgenen kan du tanke op til en ny dag med morgenmadsbuffeten i restauranten.


Hotel Bellavista

Puerto Varas

Dette firestjernede hotel ligger i centrum af Puerto Varas helt ned til Llanquihue-søen med en fantastisk udsigt til Osorno- og Calbuco-vulkanerne. Her er du i gå-afstand til både stranden, museum, kasino, caféer og supermarkeder.

Hotel Bellavista har store rummelige værelser med parketgulve, som er min. 25m² store og enkelt indrettede. Alle værelserne har moderne faciliteter inkl. tv, minibar, værdiboks og varme.

Der er gratis wi-fi i alle fælles områder på hotellet.

Hotellet har en indendørs pool og en sauna. Du kan tilkøbe massage mod egenbetaling.
Nyd din morgenmad i hotellets restaurant og nyd den fantastisk e udsigt over søen.


Pullman Santiago El Bosque

Santiago de Chile

Med et ophold på Pullman Santiago El Bosque befinder du dig centralt i Santiago de Chile. Der er mulighed for at besøge små hyggelige caféer og restauranter inden for kort afstand.

Hotellet tilbyder 234 moderne og rummelige værelser, der alle er udstyret med de nødvendige fornødenheder som wi-fi, eget badeværelse med toiletartikler og hårtørrer. I hotellets restaurant serveres en dejlig morgenmadsbuffet, inden en ny og oplevelsesrig dag venter.

Desuden er der mulighed for at tage en forfriskende dukkert med udsigt over byen fra hotellets udendørs pool beliggende på 18. etage. Her findes der ligeledes et mindre fitnesscenter, som kan benyttes mod betaling.


Novotel Santiago Vitacura

Santiago de Chile

På hotel Novotel Santiago Vitacura får du en central og bekvem beliggenhed i det populære Vitacura-kvarter i Santiago de Chile med byliv, museer og restauranter indenfor kort afstand. Således er der rig mulighed for gå ud og suge det lokale liv til sig efter en oplevelsesrig dag.

Hotellet er opført i moderne og enkel stil og tilbyder pæne værelser med fornødenheder som wi-fi, TV, aircondition og sikkerhedsboks, samt eget badeværelse med hårtørrer. På hotellets restaurant kan du starte dagen med en dejlig morgenmadsbuffet.

Ønsker du at være aktiv, kan du benytte dig af hotellets fitnessrum. Hotellet har desuden indendørs pool, hvis du får lyst til en forfriskende dukkert.

Du bør ikke snyde sig selv for en fantastisk udsigt over byen, der kan nydes fra hotellets terrasse. Herfra vil der være mulighed for at se en smuk solnedgang bag byens tage – en dejlig afslutning på dagen.

Latinamerika
Tom Søndergaard

Tom er vores Latinamerika-specialist og har over 28 års erfaring med rejser i Latinamerika.

Se åbningstider
Mandag - Torsdag 10-16
Fredag 10-14