TRYGHEDSGARANTI - LÆS MERE

Rejser til Colombia

Magisk natur, pulserende storbyer, spændende ruiner, farverige kolonitidsbyer og smukke strande.

Vores rejser til Colombia byder på stor mangfoldighed og masser af kontraster i historie, natur og kultur.

Se alle vores rejser til Colombia herunder.

Hvis du har spørgsmål, så ring til vores rejsekonsulenter på  89 93 43 89

Colombia
Colombia

Rejser til Colombia

Magisk natur, pulserende storbyer, spændende ruiner, farverige kolonitidsbyer og smukke strande.

Vores rejser til Colombia byder på stor mangfoldighed og masser af kontraster i historie, natur og kultur.

Se alle vores rejser til Colombia herunder.

Hvis du har spørgsmål, så ring til vores rejsekonsulenter på  89 93 43 89

Hvorfor skal du rejse til Colombia?

Colombia byder på nogle af Sydamerikas bedst bevarede hemmeligheder:

Caribiske strande, sneklædte Andesbjerge, frodige kaffeplantager, fascinerende ørkner, farverige og charmerende brostensbelagte kolonitidsbyer, moderne storbyer og Amazonas-jungle.
Her finder du en mangfoldighed i befolkningen, historien, naturen og oplevelserne, som kun findes få andre steder i verden.

Velkommen til Colombia!

Vores rundrejser i Colombia

Uanset hvilken rejse til Colombia du vælger, kommer du helt tæt på Colombias spændende seværdigheder og den colombianske charme. Derudover er det muligt at afslutte alle rundrejser med en afslappende badeferie ved smukke, caribiske strande.

Herunder kan du læse om nogle af de højdepunkter, du kan opleve på en rundrejse i Colombia:

Bogotá

Bogotá er Colombias kosmopolitiske hovedstad.

Storbyen er beliggende i 2.600 m.o.h., hvilket gør den til den 3. højest beliggende hovedstad i verden.

I Bogotá kan du opleve en skøn blanding af moderne arkitektur og gamle kolonitidsbygninger.

Det gamle kolonitidskvarter La Candelaria emmer af historie, og med sine smalle stræder og farverige bygninger, kalder området bare på at blive beundret og fotograferet.

Bogotás højdepunkter inkluderer også

 • Guldmuseet (Museo de Oro), hvor du får indblik i mødet mellem Colombias oprindelige befolkning og den spanske kolonimagt.
 • Boteros museum (Musero de Botero), der har en stor samling af værker af den berømte colombianske kunstner Fernando de Botero, samt mange internationale værker.
 • En tur til toppen af Monserrate-bjerget (3.152 m.o.h.), hvorfra du får en fantastisk udsigt over Bogotá

Kafferegionen

Et besøg i Colombias kendte kafferegion er på mange måder som at komme til et helt andet land – en slående kontrast til Bogotás mere hektiske storbyliv.

Her møder der dig nemlig en smuk, frodig og særdeles grøn natur.

Området er især kendt for sin kaffe, som navnet også siger, men derudover dyrkes her også frugter som ananas og mango. Derudover lever her masser af fugle, bl.a. kolibrier og papegøjer.

Få indblik i kaffedyrkningens kunst på en traditionel kaffefarm, og lad alle dine sanser komme i brug, når der skal duftes og smages.

Hvis du ikke har fået nok af kafferegionen, kan du tilvælge et besøg i den imponerende Cocora-dal. Her kan du bl.a. kan du opleve Colombias nationaltræ, vokspalmerne, eller palma de cera, der med en højde på op 60 meter er verdens højeste af slagsen.

Medellín

Nordvest for Bogotá ligger Colombias andenstørste by, Medellín, der er kendt for sit milde klima og derfor har fået sit kælenavn; byen med det evige forår.

Medellín har om nogen by har undergået en fantastisk forvandling.

Fra at være narkokartellernes hovedby med Pablo Escobar i front, blev Medellín i 2013 kåret som verdens mest innovative by. Og Medellín er foruden at være en moderne storby med et rigt liv indenfor kunst og kultur, også landets finansielle og industrielle centrum.

På en byrundtur bliver du taget med helt tæt på byens fantastiske transformation, bl.a. i området Comuna 13. Her får du et indblik i byens historie, og du kommer til at opleve Medellíns smukke, farverige graffiti-vægge. Her har lokale kunstnere fortolket Medellíns og Comuna 13s historie.

Hvis du har tid tilovers kan du tage en tur med byens metro til Plaza Botero i Medellíns historiske centrum. Her finder du 23 af den store kunstner Boteros spektakulære figurer. Ved siden af pladsen ligger Rafael Uribes palads og Antioquia museet.

Cartagena

I det nordlige Colombia ligger den romantiske kyst- og kolonitidsby Cartagena, der er en af Colombias største højdepunkter.

Her finder du en smeltedigel af spændende kulturer, interessant historie og billedskøn kolonitidsarkitektur.

Du kan f.eks. opleve:

 • den gamle bydel, der er en del af UNESCOs verdensarv, og byder på en labyrint af brostensbelagte gader og smuk arkitektur fra den spanske kolonitid. Bydelen indbyder til en slentretur i de smalle gader med antikke kirker, klostre og andre bastioner, enten på egen hånd eller som en del af en byrundtur.
 • en street food-tur, hvor du får et anderledes indblik i den colombianske kultur. Her kommer du helt tæt på det ”rigtige” Cartagena, når du skal smage på byens lækre specialiteter.
 • Byen Palenque de San Basilio, der er Colombias afrikanske hjørne. Byen er interessant fordi det var den første by grundlagt af de afrikanske slaver, det lykkedes at flygte fra den spanske kolonimagt. Byen er en del af UNESCOs liste over immaterielle kulturarv og er bl.a. hjemsted for mange stilarter inden for Afro-colombiansk musik.

Cartagena bejler til dine sanser med caribiske dufte, farver og cumbia-rytmer.

Trek til Ciudad Perdida (Lost City)

Dybt inde Sierra Nevada de Santa Marta-bjergene i det nordlige Colombia, beliggende i 900-1.200 meters højde, finder du Colombias svar på Machu Picchu: Ciudad Perdida eller Lost City.

Lost City er et præcolumbiansk ruinkompleks, der blev bygget omkring år 800 e.Kr. af det indfødte Tairona-folk. Byen, der kun kan besøges til fods, blev forladt omkring samme tid som de spanske kolonister ankom til Colombia. Herefter lå det glemt hen indtil det igen blev fundet af skattejægere i 1976.

Dette 35 hektar store område består af et komplekst system af bygninger, veje og trapper, der er forbundet af mere end 150 terrasser, pladser og stenveje, som ligger spredt op og ned af bjergsiderne.

På det 50 km-lange trek til Lost City kan du opleve alle byens og områdets hemmeligheder. Her kommer du virkelig til at udleve dine Indiana Jones-drømme, når du skal igennem tyk jungle, opad stejle strækninger, krydse et utal af floder for til sidst klatre op ad 1.200 stentrin til toppen, alt sammen i den fugtige, bagende varme.

Et lost city trek er ikke for sarte sjæle.

Men når du når til toppen kulminerer trekket, og du får en fantastisk udsigt ud over ruinkomplekset og dens smukke placering dybt inde i junglen.

Andre højdepunkter i Colombia

 • Den underjordiske saltkatedral ligger nord for Bogotá i byen Zipaquirá. Den romerskkatolske katedral blev bygget inde i en eksisterende saltmine og er den eneste af sin slags i landet. Her er plads til 8.400 mennesker, og det er en ganske speciel oplevelse at gå på opdagelse inde i kirken.
 • Villa de Leyva, der på mange måder er frosset fast i tiden, er en af de bedst bevarede og smukkeste kolonitidsbyer i Colombia. Nyd den karakteristiske kolonitidsstil med hvidkalkede vægge, tunge trædøre og træbalkoner overalt i byen. Besøg f.eks. Plaza Mayor, der er en af de største bytorve i Latinamerika.
 • San Augustín byder på masser af mystik i den arkæologiske park af samme navn. Her finder du nemlig gravstene og hundredvis af religiøse figurer, spredt ud over et stort område, der omringer San Augustín. Figurerne stammer fra mellem det 1. og det 8. århundrede og afbilleder både mennesker og dyr.
 • Tatacoa-ørkenen, mellem Bogotá og San Agustín, byder på et fascinerende landskab med stenede klipper og kløfter, der er skabt af regnen. På trods af navnet, og de til tider høje temperaturer på op til 50°C, er Tatacoa faktisk ikke en ørken, men derimod en halvtør tropisk skov.
 • Santa Marta er en af de ældste spanske byer i Sydamerika, grundlagt i 1525. Den ligger smukt placeret ud til det caribiske hav, for foden af Sierra Nevada de Santa Marta-bjergkæden. Byen er bl.a. kendt som den by, hvor Simón Bolivar tilbragte sine sidste dage i 1830. Foruden at være en hyggelig by, er Santa Marta også et godt udgangspunkt for omkringliggende seværdigheder, f.eks. Tayrona Nationalpark og trekkingturen til Ciudad Perdida (Lost City).

Kombiner med badeferie

Afslut din rundrejse med en badeferie i Barú

 • Barú ligger syd for Cartagena. Her kan du nyde nogle dage på Decameron. Resortet ligger midt i den tropiske skov, helt ned til vandet og der er rig mulighed for at få den perfekte afslutning på ferien. Slap af på den private strand, deltag i nogle af resortets mange aktiviteter og forkæl dig selv med masser af lækker mad.

Har du spørgsmål?

Vi har samlet information og svar på praktiske spørgsmål om Colombia på vores side med praktisk information.

Derudover er du meget velkommen til at kontakte vores rejsekonsulenter.

De sidder klar til at hjælpe dig med spørgsmål om Colombia, vores rundrejser eller vores andre destinationer i Sydamerika.

Vi glæder os til at sende dig på dit livs rejse.

TourCompass – Fra turist til eventyrrejsende

Se alle billeder
Billeder
Trustpilot
Fortællinger fra rejsende
Hvordan gør du?
Sådan bestiller du på TourCompass

Find din drømmerejse

På alle vores rejser kan du udforske dagsprogrammet og drømme dig væk i billeder og videoer. Du kan læse mere om overnatning, kombinationsmuligheder, alt det praktiske – og se priser og afrejsedatoer for de næste 18 måneder.

Har du spørgsmål og ønsker?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål, høre om dine ønsker og give dig ærlig og kompetent rådgivning baseret på vores mangeårige erfaring med rejseoplevelser i Afrika, Asien, Latinamerika og Oceanien.

Indhent et uforpligtende tilbud

Du modtager et detaljerigt tilbud på rejsen som du kan gemme, printe eller dele med dine rejsefæller. Såfremt du beslutter dig for at bestille rejsen, kan du nemt gøre dette direkte fra tilbuddet.

Latinamerika
Tom Søndergaard

Tom er vores Latinamerika-specialist og har over 28 års erfaring med rejser i Latinamerika.

Se åbningstider
Mandag - Torsdag 10-16
Fredag 10-14
HVORFOR REJSE MED TOURCOMPASS
Derfor vælger kunderne os
 • Personlig service af rejseeksperter med førstehåndskendskab
 • Dedikeret bookingteam sikrer en problemfri rejse
 • Døgnassistance under hele rejsen
 • Velplanlagte rejseprogrammer med nøje udvalgte højdepunkter
 • Alle rejser inkluderer fly, transfers og indkvartering
 • Spændende valgmuligheder, så du kan tilpasse din rejse
 • Indkvarteringer med fantastisk beliggenhed
 • Omhyggeligt udvalgte lokale guider med stor viden og erfaring
 • Tusindvis af gæster har valgt os siden 2006
 • Alle rejser bliver prøvet og kvalitetssikret af vores egne medarbejdere
 • Langvarigt samarbejde med et stort netværk af partnere
 • Vi garanterer dig de bedste priser
 • Fremragende samarbejde med vores partnere sikrer dig den bedste kvalitet og de bedste priser
 • Vi optimerer løbende vores logistik og processer, så du kun betaler for det som skaber værdi for din rejse
 • Medlem af Rejsegarantifonden (nr.1778)
 • Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening
 • Personlig ansvarsforsikring