TRYGHEDSGARANTI - LÆS MERE

Safari i Botswana

På vores rejser til Botswana oplever du én af Afrikas mest eksklusive safaridestinationer.

Botswana byder på uspoleret natur og et imponerende rigt dyreliv, f.eks. på safari i Chobe Nationalpark. Derudover kan du kombinere Botswana med flere af vores andre destinationer, så du kommer hjem med endnu flere fantastiske oplevelser.

Se alle vores rejser til Botswana herunder.

Hvis du har spørgsmål, så ring til vores rejsekonsulenter på 89 93 43 89.

Botswana
Botswana

Safari i Botswana

På vores rejser til Botswana oplever du én af Afrikas mest eksklusive safaridestinationer.

Botswana byder på uspoleret natur og et imponerende rigt dyreliv, f.eks. på safari i Chobe Nationalpark. Derudover kan du kombinere Botswana med flere af vores andre destinationer, så du kommer hjem med endnu flere fantastiske oplevelser.

Se alle vores rejser til Botswana herunder.

Hvis du har spørgsmål, så ring til vores rejsekonsulenter på 89 93 43 89.

Hvorfor skal du rejse til Botswana

Vores rejser til Botswana byder på meget autentiske oplevelser.

Du skal vælge Botswana, fordi du her finder nogle af Afrikas mest uspolerede og mindst besøgte nationalparker og samtidig stort set alle af Afrikas kendte dyrearter.

Botswana byder på uberørt natur samt exceptionelle safariområder. Tæt på 20 % af landet er dækket af nationalparker og vildtreservater, så der er god mulighed for at opleve det meget varierede dyreliv.

Botswanas regering har brugt megen energi på at bevare landets natur ved at begrænse antallet af besøgende til landet. Derfor regnes Botswana også for at være én af de mere eksklusive safaridestinationer.

Safari i Okavango-deltaet

Okavango-deltaet er med sine 14.000 km2 et af de største vådområder i verden. Området ligger midt i den ellers tørre Kalahari-ørken, men bliver årligt oversvømmet af vand, der løber hele vejen fra bjergene i Angola til Okavango-floden, og ca. 6 måneder senere, i tørsæsonen, løber vandet ud i ingenting i Botswana og skaber det, vi kender som Okavango-deltaet.

Det UNESCO-listede delta er en enestående safaridestination. Udover at være et af de bedste steder at se elefanter i Afrika, er deltaet også hjemsted for mere end 500 forskellige fuglearter, de klassiske safaridyr som giraffer, flodheste og zebraer, samt flere af verdens mest truede dyrearter, herunder det hvide og sorte næsehorn, geparder og den afrikanske vildhund.

Safari i Chobe Nationalpark

Chobe Nationalpark ligger øst for det frodige Okavango-delta. Nationalparken er opkaldt efter den majestætiske flod, Chobe River, der giver liv til den nordlige del af Kalahari-ørkenen, som udgør en stor del af Botswana.

Chobe Nationalpark er én af Botswanas bedste safariparker. Pga. regeringens tiltag for at begrænse antallet af besøgende, vil du opleve, at du – selvom du rejser i højsæsonen – får en privat safarioplevelse i parken.

Nationalparken er hjemsted for det største antal elefanter i Afrika, og nogle estimater lyder på op til 50.000 elefanter i parken. Foruden elefanter kan du møde store flokke af bøfler, zebraer, sjakaler, hyæner, løver, gnuer, giraffer, flodheste og leoparder. Der er også et utroligt fugleliv i Chobe. Her lever mere end 450 forskellige fuglearter, og du kan f.eks. opleve Botswanas smukke nationalfugl, Ellekragen.

Chobe byder både på traditionel safari på land og på safari til vands på Chobe-floden.

Kombinationsmuligheder

Vi tilbyder et væld af kombinationsmuligheder, som gør det muligt at få endnu flere oplevelser med hjem fra din rejse til Botswana.

Victoria Falls i Zambia

Kombinér Botswana med en rejse til Zambia, hvor du kan opleve det spektakulære vandfald, Victoria Falls.

Vandfaldet er cirka 1.7 kilometer bredt og består af i alt syv vandfald, der sender 500 millioner liter vand ned i den ca. 100 meter dybe slugt – hvert eneste minut. Det er en overvældende oplevelse at komme helt tæt på vandfaldet, f.eks. på en gåtur på Knife Edge Bridge.

Hvis du vil opleve vandfaldet fra en anderledes vinkel, kan du tilkøbe en helikoptertur, der giver dig et unikt perspektiv på vandfaldets enorme størrelse. Læs mere om dine tilvalgsmuligheder under rejserne.

Sydafrika

Kombinér din rejse til Botswana med Sydafrika, der byder på safari, kør selv- og storbyferie.

I Kruger Nationalpark, Sydafrikas største nationalpark, kan du kan opleve en stor koncentration af dyr, f.eks. Big Five-dyrene, giraffer, zebraer, gazeller og alle de andre fantastiske safaridyr.

På Sydafrikas sydkyst kan du opleve lidt af Sydafrika på egen hånd på en kør-selv-rejse på Garden Route. Strækningen byder på mangfoldig natur med store kontraster mellem naturen ved kysten og inde i landet.

Og oplev Cape Town, der er blandt verdens mest interessante storbyer. Her får du en moderne by fyldt med spændende gader, hvor du finder små butikker, markeder, museer og hyggelige caféer.

Mauritius

Afslut din rejse med en badeferie på Mauritius – den fantastiske østat i Det Indiske Ocean.

Mauritius ligger i Det Indiske Ocean og byder på masser af afslapning ved poolen eller ved de smukke sandstrande. Du kan også deltage i forskellige typer af vandsport eller tage på opdagelse rundt omkring i Mauritius, hvor du kan komme tæt på Mauritius’ frodige natur.

Har du spørgsmål om Botswana?

Botswana er en fantastisk safaridestination, og du kommer uden tvivl hjem med uforglemmelige oplevelser i bagagen.

Har du spørgsmål om Botswana, kombinationsmulighederne eller vores andre destinationer, er du meget velkommen til at kontakte vores rejsekonsulenter, der sidder klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige rejse.

TourCompass – Fra turist til eventyrrejsende

Se alle billeder
Billeder
Trustpilot
Fortællinger fra rejsende
Hvordan gør du?
Sådan bestiller du på TourCompass

Find din drømmerejse

På alle vores rejser kan du udforske dagsprogrammet og drømme dig væk i billeder og videoer. Du kan læse mere om overnatning, kombinationsmuligheder, alt det praktiske – og se priser og afrejsedatoer for de næste 18 måneder.

Har du spørgsmål og ønsker?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål, høre om dine ønsker og give dig ærlig og kompetent rådgivning baseret på vores mangeårige erfaring med rejseoplevelser i Afrika, Asien, Latinamerika og Oceanien.

Indhent et uforpligtende tilbud

Du modtager et detaljerigt tilbud på rejsen som du kan gemme, printe eller dele med dine rejsefæller. Såfremt du beslutter dig for at bestille rejsen, kan du nemt gøre dette direkte fra tilbuddet.

Afrika
Ingun H. Nikolajsen

Ingun er vores Afrika-specialist og har over 10 års erfaring med rejser i Afrika.

Se åbningstider
Mandag - Torsdag 10-16
Fredag 10-14
HVORFOR REJSE MED TOURCOMPASS
Derfor vælger kunderne os
 • Personlig service af rejseeksperter med førstehåndskendskab
 • Dedikeret bookingteam sikrer en problemfri rejse
 • Døgnassistance under hele rejsen
 • Velplanlagte rejseprogrammer med nøje udvalgte højdepunkter
 • Alle rejser inkluderer fly, transfers og indkvartering
 • Spændende valgmuligheder, så du kan tilpasse din rejse
 • Indkvarteringer med fantastisk beliggenhed
 • Omhyggeligt udvalgte lokale guider med stor viden og erfaring
 • Tusindvis af gæster har valgt os siden 2006
 • Alle rejser bliver prøvet og kvalitetssikret af vores egne medarbejdere
 • Langvarigt samarbejde med et stort netværk af partnere
 • Vi garanterer dig de bedste priser
 • Fremragende samarbejde med vores partnere sikrer dig den bedste kvalitet og de bedste priser
 • Vi optimerer løbende vores logistik og processer, så du kun betaler for det som skaber værdi for din rejse
 • Medlem af Rejsegarantifonden (nr.1778)
 • Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening
 • Personlig ansvarsforsikring