TRYGHEDSGARANTI - LÆS MERE

Rejser til Zambia

På vores rejser til Zambia kommer du til at opleve enestående natur ved fantastiske Victoria Falls, der kan tage pusten fra enhver.

Vores rejser til Zambia og Victoria Falls byder desuden på et utal af kombinationsmuligheder, f.eks. safari i Sydafrika eller Botswana, storbyferie i Cape Town eller badeferie på Mauritius.

Se alle vores rejser til Zambia herunder.

Hvis du har spørgsmål, så ring til vores rejsekonsulenter på 89 93 43 89.

Zambia
Zambia

Rejser til Zambia

På vores rejser til Zambia kommer du til at opleve enestående natur ved fantastiske Victoria Falls, der kan tage pusten fra enhver.

Vores rejser til Zambia og Victoria Falls byder desuden på et utal af kombinationsmuligheder, f.eks. safari i Sydafrika eller Botswana, storbyferie i Cape Town eller badeferie på Mauritius.

Se alle vores rejser til Zambia herunder.

Hvis du har spørgsmål, så ring til vores rejsekonsulenter på 89 93 43 89.

Hvorfor skal du rejse til Zambia

Zambia ligger i det sydlige Afrika på grænsen til bl.a. Zimbabwe og Tanzania.

Her finder du nogle af Afrikas mest storslåede naturoplevelser.

Vores rejser til Zambia tager dig med til området omkring vandfaldet Victoria Falls. Her skal du opleve vandfaldet, der er ét af Zambias absolutte must-sees, men området omkring vandfaldet byder også på mange storartede oplevelser. Du bestemmer, hvad du vil opleve.

Victoria Falls

Ét af Zambias absolutte højdepunkter er det imponerende Victoria Falls.

Victoria Falls er ét af verdens største vandfald og det ligger faktisk på grænsen mellem Zambia og Zimbabwe.

Vandfaldet breder sig over 1,7 km og hvert sekund vælter mere end 1.000 kubikmeter vand ned i slugterne cirka 100 meter nede. Og for at det ikke skal være løgn, rejser vandsprøjtene sig også flere hundrede meter op i luften over faldene. Det ligner til forveksling røg, hvilket har givet vandfaldet det lokale navn ”Mosi-oa-Tunya”, der oversat betyder ”røgen, der tordner”.

Det er fantastisk at opleve dette majestætiske vandfald helt tæt på, f.eks. på en gåtur omkring vandfaldet. Du kan også tilkøbe en tur i helikopter over vandfaldet, der, efter vores mening, er én af de bedste måder at opleve vandfaldet på. Her kan du nemlig for alvor opleve vandfaldets storslåethed, når du ser vandfaldets fulde størrelse fra oven.

Zambezi-floden

Zambezi-floden, der er den 4. længste flod i Afrika, flyder 2.700 km. gennem 6 lande – fra udspringet i det nordlige Zambia til Det Indiske Ocean.

Floden byder på mange interessante oplevelser. Eksempelvis er det muligt at komme på flodsafari på den del af Zambezi-floden, der er tættest på Victoria Falls, og her er det muligt at komme tæt på øerne, der ligger ovenover vandfaldet. Herfra får du et fantastisk udsyn til de regnbuer, som vanddråberne fra vandfaldet laver på himlen. Hvis du er heldig, kan du opleve krokodiller og flodheste i vandet eller elefanter ved flodbredden.

Hvis du gerne vil være aktiv, kan du også sejle i kano på floden, hvilket må siges at være én af de bedste måder at opleve floden og dens dyreliv på. Her mærker du virkelig naturen og får indblik i, hvordan David Livingstone fandt det berømte vandfald i en kano tilbage i 1855.

Elephant Café

Ikke langt fra Livingstone, ved Zambezi-flodens bred, finder du Elephant Café.

Her bor 10 elefanter. Nogle er reddet fra krybskytteri, men andre er født i fangenskab og kan derfor ikke leve i det fri. Elefanterne vandrer frit omkring i området og ind og ud af bushen som de vil, men deres stærke tilknytning til dyrepasserne betyder, at de altid kommer tilbage. Her kan du få lov at interagere med elefanterne, f.eks. ved at fodre dem. Det er en enestående oplevelse, du aldrig vil glemme.

Stedet har også en café tilknyttet, hvor du kan nyde din frokost med udsigt til Zambezi-floden.

Kombinationsmuligheder

Vores rejser til Zambia findes i kombination med forskellige oplevelser. Læs om nogle af oplevelserne herunder.

Oplevelser i Sydafrika

Start din rejse med at opleve fantastiske Sydafrika, hvor der venter dig en mangfoldighed af oplevelser.

Kombinér f.eks. din rejse til Zambia med safari i Kruger Nationalpark, der er Sydafrikas største nationalpark, eller det private og malariafri vildtreservat, Kariega Game Reserve.

Hvis du gerne vil opleve Sydafrika på egen hånd, kan du starte din rejse med kør-selv på Garden Route, der er en smuk naturstrækning på Sydafrikas sydkyst, der både byder på fantastisk natur og et interessant dyreliv.

Sidst, men ikke mindst, byder Sydafrika på én af verdens mest interessante storbyer, Cape Town. Her kan du bruge dine dage på at trave gaderne tynde og opleve markeder, museer og de mange fantastiske restauranter, eller du kan tage på én af de mange ture fra Cape Town, f.eks. til Robben Island.

Safari i Botswana

Kombinér din rejse til Zambia med en safari i et af Botswanas fantastiske naturområder.

Botswana er kendt for at byde på eksklusiv safari i Afrikas mest uspolerede nationalparker. En safari i Botswana er derfor en meget autentisk oplevelse, der selv i højsæsonen byder på en forholdsvis privat safarioplevelse.

I Chobe Nationalpark bor den største koncentration af elefanter i Afrika, så der er garanti for at opleve det mægtige dyr helt tæt på. Men generelt har Chobe et rigt dyreliv, og du kan også møde zebraer, løver, gnuer, giraffer, flodheste, leopard og mange flere.

Det UNESCO-listede Okavango-delta er et andet af Botswanas enestående naturområder. Okavango er blandt de største vådområder i verden og en stor kilde til vand for bl.a. tusindvis af elefanter. Foruden at være et paradis for fugleinteresserede og dig, der elsker elefanter, så kan du også være heldig at opleve nogle af verdens mest truede, store pattedyr her, f.eks. geparder, det hvide og sorte næsehorn og den afrikanske vildhund.

Badeferie på Mauritius

Du kan vælge at afslutte din rejse til Zambia med en badeferie på eksklusive Mauritius, der ligger i Det Indiske Ocean.

Østaten byder selvfølgelig på fantastiske muligheder for at slappe af enten ved de lækre sandstrande, hvor du får en fantastisk udsigt over det krystalklare vand eller ved hotellets pool. Du kan også udforske Mauritius’ fantastiske natur, der både byder på bjerge, frodige skove, vandfald og små laguner.

Har du spørgsmål om Zambia?

En rejse til Zambia er garant for fantastiske naturoplevelser.

Hvis du har spørgsmål om Zambia, de mange forskellige kombinationsmuligheder eller noget helt tredje, er du velkommen til at tage kontakt til vores rejsekonsulenter, der sidder klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige rejse.

TourCompass – Fra turist til eventyrrejsende

Trustpilot
Fortællinger fra rejsende
Hvordan gør du?
Sådan bestiller du på TourCompass

Find din drømmerejse

På alle vores rejser kan du udforske dagsprogrammet og drømme dig væk i billeder og videoer. Du kan læse mere om overnatning, kombinationsmuligheder, alt det praktiske – og se priser og afrejsedatoer for de næste 18 måneder.

Har du spørgsmål og ønsker?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål, høre om dine ønsker og give dig ærlig og kompetent rådgivning baseret på vores mangeårige erfaring med rejseoplevelser i Afrika, Asien, Latinamerika og Oceanien.

Indhent et uforpligtende tilbud

Du modtager et detaljerigt tilbud på rejsen som du kan gemme, printe eller dele med dine rejsefæller. Såfremt du beslutter dig for at bestille rejsen, kan du nemt gøre dette direkte fra tilbuddet.

Afrika
Ingun H. Nikolajsen

Ingun er vores Afrika-specialist og har over 10 års erfaring med rejser i Afrika.

Se åbningstider
Mandag - Torsdag 10-16
Fredag 10-14
HVORFOR REJSE MED TOURCOMPASS
Derfor vælger kunderne os
 • Personlig service af rejseeksperter med førstehåndskendskab
 • Dedikeret bookingteam sikrer en problemfri rejse
 • Døgnassistance under hele rejsen
 • Velplanlagte rejseprogrammer med nøje udvalgte højdepunkter
 • Alle rejser inkluderer fly, transfers og indkvartering
 • Spændende valgmuligheder, så du kan tilpasse din rejse
 • Indkvarteringer med fantastisk beliggenhed
 • Omhyggeligt udvalgte lokale guider med stor viden og erfaring
 • Tusindvis af gæster har valgt os siden 2006
 • Alle rejser bliver prøvet og kvalitetssikret af vores egne medarbejdere
 • Langvarigt samarbejde med et stort netværk af partnere
 • Vi garanterer dig de bedste priser
 • Fremragende samarbejde med vores partnere sikrer dig den bedste kvalitet og de bedste priser
 • Vi optimerer løbende vores logistik og processer, så du kun betaler for det som skaber værdi for din rejse
 • Medlem af Rejsegarantifonden (nr.1778)
 • Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening
 • Personlig ansvarsforsikring