TRYGHEDSGARANTI - LÆS MERE

Safari i Uganda

På en safari i Uganda kan du opleve nogle af de smukkeste landskaber i Afrika. Landet er rig på regnskove, floder, vulkaner, søer og maleriske savannelandskaber.

Og i Uganda kan du også møde et fantastisk dyreliv på klassisk safari og på gorilla-tracking på udkig efter de fantastiske bjerggorillaer.

Se alle vores rejser til Uganda herunder.

Hvis du har spørgsmål, så ring til vores rejsekonsulenter på 89 93 43 89.

Uganda
Uganda

Safari i Uganda

På en safari i Uganda kan du opleve nogle af de smukkeste landskaber i Afrika. Landet er rig på regnskove, floder, vulkaner, søer og maleriske savannelandskaber.

Og i Uganda kan du også møde et fantastisk dyreliv på klassisk safari og på gorilla-tracking på udkig efter de fantastiske bjerggorillaer.

Se alle vores rejser til Uganda herunder.

Hvis du har spørgsmål, så ring til vores rejsekonsulenter på 89 93 43 89.

Hvorfor skal du rejse til Uganda?

Uganda, i den østlige del af Centralafrika, er kendt som ”Afrikas Perle”, og selvom det er et ofte overset rejsemål, så er Uganda blandt Afrikas smukkeste lande.

Vælg Uganda, hvis du vil opleve bjerggorillaer, uspoleret & frodig natur og en mindre besøgt destination, end de klassiske safaridestinationer, som du kan opleve på nogle af vores andre oplevelsesrejser, eksempelvis i Tanzania, Kenya og Sydafrika.

Hvad kan du opleve på safari i Uganda?

Uganda kan besøges året rundt, på trods af placeringen ved ækvator og dets to regntider. Landet har kontinentets måske mest varierede og frodige natur med både regnskove, savanner, floder, vulkaner, bjerge og søer. Derudover er Uganda et af de få steder i verden, hvor du kan opleve de udrydningstruede bjerggorillaer i det fri.

Herunder kan du læse mere om, hvad du kommer til at opleve på vores Uganda-safari.

Safari i Queen Elisabeth Nationalpark

Vores rejse til Uganda tager dig med på safari i Queen Elisabeth Nationalpark.

Nationalparken er en af de mest besøgte nationalparker i Uganda, og her du vil opleve en varieret natur med både åben savanne, tæt bush, vulkaner og kraterlandskaber. Parken er hjemsted for mere end 95 forskellige pattedyr og 500 fuglearter. På safarien, der starter tidligt om morgenen, kan du bl.a. møde leoparder, løver, hyæner, elefanter og antiloper.

Gorilla-tracking i Bwindi Impenetrable Nationalpark

Når du er i Uganda, må du ikke misse muligheden for at komme på gorilla-tracking i Bwindi Impenetrable Nationalpark. Næsten halvdelen af verdens fritlevende bjerggorillaer bor i parken, der også er på UNESCOS Verdensarvsliste.

I Bwindi kommer du på vandretur med erfarne rangers, der tager dig med ud for at lede efter bjerggorillaerne. Disse rangers, eller guides, er både rutinerede og dygtige, så der er rigtig gode chancer for at opleve det fantastiske dyr i deres vante omgivelser.

Andre højdepunker i Uganda

Foruden safari i Queen Elisabeth nationalpark og gorilla-tracking i Bwindi, er Uganda rig på andre fantastiske oplevelser. Vores gæster fremhæver også følgende som deres højdepunkter:

  • Træklatrende løver i Ishasha Nationalpark
  • Aftensafari i Ugandas næstmindste nationalpark, Lake Mburo Nationalpark
  • Overnatning lige ud til Lake Victoria, verdens næststørste ferskvandssø
  • Chimpanse-tracking i Kyambura Gorge
  • Bådtur på Kazinga-kanalen på udkig efter krokodiller, flodheste m.fl.

Har du spørgsmål om vores safarirejser til Uganda?

Du kan få mere information omkring vejr, vaccinationer og visum ved at besøge vores side med praktisk information.

Vores rejsekonsulenter har desuden mange års erfaring fra vores destinationer. Vi gennemtester alle rejser for at kunne imødekomme de spørgsmål, der opstår, når man forbereder sig på at skulle rejse til en af Afrikas spændende safaridestinationer.

Vi ser frem til at hjælpe dig på dit livs rejse.

TourCompass – Fra turist til eventyrrejsende

Se alle billeder
Billeder
Trustpilot
Fortællinger fra rejsende
Hvordan gør du?
Sådan bestiller du på TourCompass

Find din drømmerejse

På alle vores rejser kan du udforske dagsprogrammet og drømme dig væk i billeder og videoer. Du kan læse mere om overnatning, kombinationsmuligheder, alt det praktiske – og se priser og afrejsedatoer for de næste 18 måneder.

Har du spørgsmål og ønsker?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål, høre om dine ønsker og give dig ærlig og kompetent rådgivning baseret på vores mangeårige erfaring med rejseoplevelser i Afrika, Asien, Latinamerika og Oceanien.

Indhent et uforpligtende tilbud

Du modtager et detaljerigt tilbud på rejsen som du kan gemme, printe eller dele med dine rejsefæller. Såfremt du beslutter dig for at bestille rejsen, kan du nemt gøre dette direkte fra tilbuddet.

Afrika
Ingun H. Nikolajsen

Ingun er vores Afrika-specialist og har over 10 års erfaring med rejser i Afrika.

Se åbningstider
Mandag - Torsdag 10-16
Fredag 10-14
HVORFOR REJSE MED TOURCOMPASS?
Derfor vælger vores gæster os

Din tid er dyrebar. Vores engagerede rejsespecialister yder personlig service med omtanke for at sikre din komfort og sikkerhed under hele din rejse. Fra det øjeblik, du booker, til det øjeblik, du vender hjem, sidder vi klar til at tackle hver detalje med den største omhu.

Vi tilbyder en bred vifte af destinationer, der hver især har deres egen unikke historie at byde på, formet af lokale kulturer, fascinerende dyreliv og naturens skønhed. 

Vores rejser er skabt på baggrund af vores rejsespecialister og -eksperters omfattende research og førstehåndserfaringer. Hver rejse er tilrettelagt med henblik på at præsentere dig for det bedste, hver destination har at byde på.

Nyd at slappe af i tryg forvisning om, at din rejse er i sikre hænder. Vi er medlem af den danske Rejsegarantifond (medlemsnummer 1778). Helt grundlæggende betyder det, at du som rejsende er sikret økonomisk og kan få din rejse erstattet, hvis vi mod forventning skulle gå konkurs.