TRYGHEDSGARANTI - LÆS MERE

Rejser til Japan

Japan er en af Østens store gamle kulturer, som samtidig har blik for moderne løsninger.

Det er et helt fantastisk rejseland med hypermoderne millionbyer, højhastighedstog, uspolerede byer i de smukke alper og vidunderlige historiske borge.

Se alle vores rejser til Japan herunder.

Hvis du har spørgsmål, så ring til vores rejsekonsulenter på  89 93 43 89.

Japan
Japan

Rejser til Japan

Japan er en af Østens store gamle kulturer, som samtidig har blik for moderne løsninger.

Det er et helt fantastisk rejseland med hypermoderne millionbyer, højhastighedstog, uspolerede byer i de smukke alper og vidunderlige historiske borge.

Se alle vores rejser til Japan herunder.

Hvis du har spørgsmål, så ring til vores rejsekonsulenter på  89 93 43 89.

Hvorfor skal du rejse til Japan?

I Japan finder du cremen af Asien med nogle af kontinentets største seværdigheder og helligdomme, fantastiske og meget varierede landskaber og haver, højteknologi i særklasse og store gastronomiske oplevelser.

Japan er af mange årsager et helt enestående rejsemål. Den japanske kultur ligger meget langt fra den nordeuropæiske kultur og derfor venter der mange helt enestående oplevelser af et spændende og meget anderledes land og folk. Du kan forvente, at selve mødet med det japanske folk med deres mange finurligheder og stolte traditioner, gæstfrihed, ydmyghed og uhørt hjælpsomhed vil give dig en helt uforglemmelig oplevelse.

Kontrasten mellem de århundrede gamle traditioner, som stadig holdes i hævd i tehusene, de betagende geishaer, helligdomme, templer og japanske haver på den ene side og det ultramoderne højteknologiske Japan med nogle af verdens hurtigste tog (Shinkansen) og moderne arkitektur kan nok bjergtage de fleste.

Hvad de færreste ved er, at du kan afslutte din rejse med en eksotisk badeferie på en af de mange tusinde japanske øer der ligger i Stillehavet med palmer, de fineste sandstrande og fine muligheder for snorkling og dykning. 

Vores rundrejser i Japan

Nogle ture giver mere tid til fordybelse indenfor et mindre geografisk område i Kyoto og Tokyo mens andre ture giver dig mulighed for at se meget af Japan. På udvalgte rejser er det desuden muligt at tilvælge en forlængelse med badeferie.

Herunder kan du læse mere om udvalgte højdepunkter, som du kan opleve på én eller flere af vores ture.

Kyoto

Her befinder du dig i Japans hjerte og er omgivet af det traditionelle Japan overalt. Mange gader er stadig brolagte, og overalt i byen ser du turister klædt i traditionelle kimonoer for en dag.
Du oplever en traditionel teceremoni. Du går gennem et levende, aktivt geisha distrikt, hvor du sikkert oplever geisha-lærlinge, maiko’erne i deres skinnende silkekimonoer gå gennem gaden fra et tehus til det næste. Henved 2000 helligdomme og andre betydningsfulde antikke bygninger klæder Kyoto ind i en særlig atmosfære af historie. Samtidig ser du overalt smukke haver og vandløb.

Tokyo

I Tokyo er alt stort og nyt og effektivt. Her finder du mange bycentre med hver deres betydning. I Shinjuku er der enorme skyskrabere i glas og stål, ind imellem er der arkitektoniske perler.

Et supereffektivt transportsystem har rod i megastationer, der i sig selv er et besøg værd. Samtidig finder du lommer af gammel historie og kultur, som byens borgere vogter nidkært om, fx Kejserpaladset, de smukke og meget velbesøgte parker og Sensoji templet.

I Shibuya kvarteret oplever du verdens største og mest imponerende gadekryds med lysregulering, hvor flere tusinde mennesker krydser hinanden, når der er grønt for gående og rødt for kørende fra alle retninger. Gå ikke glip af at opleve det ovenfra i en af de mange bygninger ved krydset.

Parker og zenhaver

De japanske parker og haver er verdensberømte og ikke uden grund. Du kan ofte opleve disse i forbindelse med helligdommene og templerne.

På en tur i en af de store parker i Tokyo som Uoeno kan du særligt under kirsebærblomstringen ”Sakura” i slut marts/april opleve folkefesten der udspiller sig. Japanerne bliver helt euforiske under Sakura. De tager madkurven og familien med og slår sig ned i parkerne og fester, mens blomsterbladene fra de lyserøde kirsebærblomster daler ned om ørene.

I Kyoto oplever du tempelkomplekset Daitokuji som omfatter flere templer med egne zenhaver heriblandt en af verdens mest fotograferede: Ryogenin

Shinkansen

Det er en stor oplevelse at begive sig på en tur med et af verdens hurtigste tog Shinkansen.

Du tilbagelægger nemt godt 500 km på 2 timer. Togene er et smukt syn med deres strømlinede form. De har deres helt egne perroner på togstationerne. Hvis du står på en perron og venter på din Shinkansen, kan du opleve at andre Shinkanser kører forbi i hastig fart og det giver et imponerende sus, når den farer forbi. Når toget sætter i gang, mærker du det næsten ikke. Det skyder sig som en pil gennem terrænet og det er en helt fantastisk fornemmelse.

Onsen

Hvis du vil prøve at føle dig som en japaner, må du ikke gå glip af Onsen. Onsen er et bassin, hvor vandet kommer fra varme kilder. At bade i et onsen rækker mange hundrede år tilbage i den japanske historie. Man bader helt nøgen i et onsen-bad, og der er faste regler for, hvordan man gør. Helt frem den vestlige turismes indtog for ikke så mange år siden var alle bade fælles. I dag er de fleste bade kønsopdelte, men du oplever alligevel en unik del af den japanske kultur.

Onsen findes både som offentlige og private bade, og det opfattes som sundt og helsebringende at bade i det mineralrige vand. Badene findes mange steder og ofte på en Ryokan, som er det traditionelle japanske overnatningssted med futonsenge og det traditionelle japanske køkken.

Aktiv, sund og kulinarisk ferie

Der er rig mulighed for både en aktiv og sund ferie i Japan med masser af kulinariske højdepunkter. Japanernes middellevetid er den højeste i verden, og det skyldes primært den meget sunde kost de får med masser af friske grøntsager, fisk, tofu med mere. Japanerne går højt op i kvaliteten også indenfor dette område. Friske råvarer er essensen, og det vil give dig mulighed for mangeartede og fine smagsoplevelser.

Du kan gå på opdagelse i den japanske gastronomi med alt fra misosuppe til yakatori, sukiyaki, nudler, grøn te, sake – og selvfølgelig sushi og kobe kød. Fisk og skaldyr i alle former og faconer er japanernes klart foretrukne spise, men du kan sagtens få kylling, oksekød, svinekød – og hestekød, som er en hel almindelig spise over hele Japan.

De fleste japanere prioriterer en sund og aktiv livsform, der er god for både krop og sjæl. De cykler og vandrer gerne, så det er let som turist at kunne tage del i den aktive livsform, hvor der er masser af vandrestier og cykelruter.

Vil du vide mere om vores rejser?

Hvis du vil vide mere om de enkelte rejser til Japan, kan du trykke på ”Læs mere” længere oppe på siden. Her får du information om hvad du kan forvente at opleve på turen, priser og meget mere.

Har du spørgsmål?

Du kan læse mere om de praktiske ting vedrørende Japan ved at kigge på vores side med praktisk info.

Hvis du har yderligere spørgsmål om Japan, hvordan man bestiller eller til vores andre rejser i Asien, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at hjælpe dig på dit livs rejse!

TourCompass – Fra turist til eventyrrejsende

Se alle billeder
Billeder
Trustpilot
Fortællinger fra rejsende
Hvordan gør du?
Sådan bestiller du på TourCompass

Find din drømmerejse

På alle vores rejser kan du udforske dagsprogrammet og drømme dig væk i billeder og videoer. Du kan læse mere om overnatning, kombinationsmuligheder, alt det praktiske – og se priser og afrejsedatoer for de næste 18 måneder.

Har du spørgsmål og ønsker?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål, høre om dine ønsker og give dig ærlig og kompetent rådgivning baseret på vores mangeårige erfaring med rejseoplevelser i Afrika, Asien, Latinamerika og Oceanien.

Indhent et uforpligtende tilbud

Du modtager et detaljerigt tilbud på rejsen som du kan gemme, printe eller dele med dine rejsefæller. Såfremt du beslutter dig for at bestille rejsen, kan du nemt gøre dette direkte fra tilbuddet.

GÅ PÅ OPDAGELSE
Se alle vores spændende destinationer
Asien
Mira Lindholm

Mira er vores Asien-specialist og har over 8 års erfaring med rejser i Asien.

Se åbningstider
Mandag - Torsdag 10-16
Fredag 10-14
HVORFOR REJSE MED TOURCOMPASS
Derfor vælger kunderne os
 • Personlig service af rejseeksperter med førstehåndskendskab
 • Dedikeret bookingteam sikrer en problemfri rejse
 • Døgnassistance under hele rejsen
 • Velplanlagte rejseprogrammer med nøje udvalgte højdepunkter
 • Alle rejser inkluderer fly, transfers og indkvartering
 • Spændende valgmuligheder, så du kan tilpasse din rejse
 • Indkvarteringer med fantastisk beliggenhed
 • Omhyggeligt udvalgte lokale guider med stor viden og erfaring
 • Tusindvis af gæster har valgt os siden 2006
 • Alle rejser bliver prøvet og kvalitetssikret af vores egne medarbejdere
 • Langvarigt samarbejde med et stort netværk af partnere
 • Vi garanterer dig de bedste priser
 • Fremragende samarbejde med vores partnere sikrer dig den bedste kvalitet og de bedste priser
 • Vi optimerer løbende vores logistik og processer, så du kun betaler for det som skaber værdi for din rejse
 • Medlem af Rejsegarantifonden (nr.1778)
 • Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening
 • Personlig ansvarsforsikring