TRYGHEDSGARANTI - LÆS MERE

Rejser til Guatemala

Tag på en eventyrlig rejse til Guatemala og oplev landets enestående kulturarv, billedskønne natur og charmerende lokalbefolkning.

En rejse til Guatemala bugner af eventyr, hvor du kan udforske de imponerende regnskove, mægtige vulkaner og verdensberømte ruinbyer.

Se alle vores rejser til Guatemala herunder.

Hvis du har spørgsmål, så ring til vores rejsekonsulenter på 89 93 43 89.

Guatemala
Guatemala

Rejser til Guatemala

Tag på en eventyrlig rejse til Guatemala og oplev landets enestående kulturarv, billedskønne natur og charmerende lokalbefolkning.

En rejse til Guatemala bugner af eventyr, hvor du kan udforske de imponerende regnskove, mægtige vulkaner og verdensberømte ruinbyer.

Se alle vores rejser til Guatemala herunder.

Hvis du har spørgsmål, så ring til vores rejsekonsulenter på 89 93 43 89.

Hvorfor skal du rejse til Guatemala?

Guatemala er en fantastisk rejsedestination for dig, der drømmer om afslapning og oplevelser i unikke omgivelser.

Her kommer du helt tæt på landets indbydende kultur og spændende kontraster, som gør Guatemala til et af de mest fascinerende lande i Mellemamerika at rejse rundt i.

Vælg en rejse til smukke Guatemala og udforsk de frodige regnskove, ældgamle Maya-ruiner og flotte vulkaner. Slap af i eksotiske naturomgivelser eller oplev de enestående kolonibyer med farverige markeder.

Med en rejse til Guatemala er du garanteret en unik ferie med oplevelser for livet!

Hvad kan du opleve i Guatemala?

På vores rejser til Guatemala vil du opleve en verdensberømt kulturarv, vidunderlige naturomgivelser og en imødekommende lokalbefolkning.

En rejse til Guatemala byder på noget for enhver smag. Udforsk de ældgamle Maya-pyramider og fantastiske templer, som er gemt væk i de frodige regnskove. Gå en tur i en smuk koloniby og oplev den særlige stemning på de farverige markeder. Hold en pause på en charmerende café og smag på den lokale kaffe.

Nedenfor kan du læse mere om nogle af landets fantastiske højdepunkter.

Tikal Nationalpark

En rejse til Guatemala er ikke fuldendt uden et besøg til den eventyrlige Tikal Nationalpark, som ligger i hjertet af junglen i det nordlige Guatemala.

Her kan du udforske den ikoniske Maya-by, som består af flotte ruin-pyramider og mægtige templer, der ligger spredt rundt i regnskoven. Nationalparken er så unik, at den er blevet optaget på UNESCOs verdensarvsliste.

Stedet vidner i høj grad om Guatemalas unikke historie og kulturarv, der er præget af den tidlige Maya-civilisation, som havde sin storhedstid omkring 600-900 efter Kristi fødsel. På sit højeste havde byen Tikal op mod 100.000 indbyggere.

I dag er cirka halvdelen af Guatemalas befolkning efterkommere af den gamle Maya-civilisation, og Maya-civilisationen fylder derfor stadig meget i det guatemalanske samfund.

Antigua Guatemala

Antigua Guatemala er en charmerende kolonitidsby i Guatemala, som menes at være en af de smukkeste byer i hele Latinamerika.

Byen har en helt særlig stemning, der vidner om Guatemalas fortid som spansk koloni. Her klaprer hestevognene mod brostenene på de hyggelige gader, som er fyldt med farverige kolonitidsbygninger, spanske barokkirker og pulserende markeder.

Antigua Guatemala er en af de mest velbevarede kolonitidsbyer i hele Latinamerika og muligvis også en af de hyggeligste. Byen bugner af caféer i gamle gårdhaver, smuk arkitektur og en imødekommende lokalbefolkning.

Derudover har Antigua Guatemala har en enestående beliggenhed, da den er omringet af tre enorme vulkaner, som kan beundres helt fra bymidten. Kort sagt er den enestående koloniby et must at besøge på rejsen til Guatemala!

Lago Atitlán

Lago Atitlán er en storslået, blank sø omgivet af enorme vulkaner. Ud over at være den dybeste sø i hele Centralamerika, er Lago Atitlán også et af de smukkeste naturområder man kan besøge.

Mellem de vulkanske skråninger ligger små mayalandsbyer, hvor de lokale bønder dyrker den rige vulkanske jord. Indbyggerne her er efterkommere af Maya-civilisationen, hvilket kan ses tydeligt i deres farvestrålende klædedragter.

Landsbyen Panajachel er en af de mest idylske steder ved søens bred. Her er en helt særlig udsigt ud over de høje vulkaner, som omkranser den enestående sø.

Kombiner Guatemala med Mexico

Begge vores rejser til Guatemala er kombineret med en rejse til Mexico. Når du vælger en af vores Guatemala-rejser, kommer du derfor til at opleve det bedste Guatemala og Mexico har at byde på.

I Mexico kan du blandt andet opleve:

 • Den pulserende storby Mexico City, som byder på alt fra smukke historiske bygninger til kulinariske madoplevelser.
 • Den flotte Yucatán-halvø, som er verdenskendt for sine skønne sandstrande, f.eks. Playa del Carmen, og imponerende ruiner fra de tidligere Maya-civilisationer, herunder Chichen Itza, en af Mexicos største attraktioner.
 • Det utrolige vandfald Agua Azul, der med sine mere end 500 store og små vandfald er en af mest uforglemmelige naturoplevelser i Mexico

Hvis du har spørgsmål til vores Guatemala-rejser

Vi har samlet al praktisk information om at rejse til Guatemala på vores side ”Praktisk information om Guatemala”.

Vores rejsekonsulenter sidder derudover klar til at hjælpe dig med alle dine spørgsmål om Guatemala, bestilling eller om vores andre rejser til Latinamerika.

Vi ser frem til at hjælpe dig på dit livs rejse.

TourCompass – Fra turist til eventyrrejsende 

Se alle billeder
Billeder
Trustpilot
Fortællinger fra rejsende
Hvordan gør du?
Sådan bestiller du på TourCompass

Find din drømmerejse

På alle vores rejser kan du udforske dagsprogrammet og drømme dig væk i billeder og videoer. Du kan læse mere om overnatning, kombinationsmuligheder, alt det praktiske – og se priser og afrejsedatoer for de næste 18 måneder.

Har du spørgsmål og ønsker?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål, høre om dine ønsker og give dig ærlig og kompetent rådgivning baseret på vores mangeårige erfaring med rejseoplevelser i Afrika, Asien, Latinamerika og Oceanien.

Indhent et uforpligtende tilbud

Du modtager et detaljerigt tilbud på rejsen som du kan gemme, printe eller dele med dine rejsefæller. Såfremt du beslutter dig for at bestille rejsen, kan du nemt gøre dette direkte fra tilbuddet.

Latinamerika
Tom Søndergaard

Tom er vores Latinamerika-specialist og har over 28 års erfaring med rejser i Latinamerika.

Se åbningstider
Mandag - Torsdag 10-16
Fredag 10-14
HVORFOR REJSE MED TOURCOMPASS
Derfor vælger kunderne os
 • Personlig service af rejseeksperter med førstehåndskendskab
 • Dedikeret bookingteam sikrer en problemfri rejse
 • Døgnassistance under hele rejsen
 • Velplanlagte rejseprogrammer med nøje udvalgte højdepunkter
 • Alle rejser inkluderer fly, transfers og indkvartering
 • Spændende valgmuligheder, så du kan tilpasse din rejse
 • Indkvarteringer med fantastisk beliggenhed
 • Omhyggeligt udvalgte lokale guider med stor viden og erfaring
 • Tusindvis af gæster har valgt os siden 2006
 • Alle rejser bliver prøvet og kvalitetssikret af vores egne medarbejdere
 • Langvarigt samarbejde med et stort netværk af partnere
 • Vi garanterer dig de bedste priser
 • Fremragende samarbejde med vores partnere sikrer dig den bedste kvalitet og de bedste priser
 • Vi optimerer løbende vores logistik og processer, så du kun betaler for det som skaber værdi for din rejse
 • Medlem af Rejsegarantifonden (nr.1778)
 • Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening
 • Personlig ansvarsforsikring