TRYGHEDSGARANTI - LÆS MERE

Rejser til Australien

Australien er et land fuld af store kontraster.

Fra øde ørken i hjertet af landet til kosmopolitiske byer langs kysterne, magiske naturoplevelser og et af verdens måske mest gæstfrie folkefærd. Australien har lidt af det hele.

Se alle vores rejser til Australien herunder.

Hvis du har spørgsmål, så ring til vores rejsekonsulenter på  89 93 43 84

Australien
Australien
ForsideOceanienAustralien

Rejser til Australien

Australien er et land fuld af store kontraster.

Fra øde ørken i hjertet af landet til kosmopolitiske byer langs kysterne, magiske naturoplevelser og et af verdens måske mest gæstfrie folkefærd. Australien har lidt af det hele.

Se alle vores rejser til Australien herunder.

Hvis du har spørgsmål, så ring til vores rejsekonsulenter på  89 93 43 84

ForsideOceanienAustralien

Hvorfor skal du rejse til Australien?

Australien i Oceanien er muligvis en lang flyvetur forude, men tro os – det er tiden værd!

Dette kæmpestore land er en uudtømmelig gaveæske af oplevelser, der bare venter på at blive åbnet.

På en rejse til Australien kan du se frem til en diversitet uden lige med den magiske outback, det enestående koralrev, den oprindelige befolkning med verdens ældste kulturhistorie, et spændende dyreliv, kosmopolitiske storbyer og måske et af verdens mest gæstfrie folkefærd.

Glæd dig til dit første ”g’day mate”, snack Tim Tams og Vegemite og nyd Australiens skønne klima på en af vores rejser.

Velkommen ”Down under”!

Vores rundrejser i Australien

Herunder kan du lære mere om de oplevelser, der venter dig på en af vores rundrejser i Australien.

Sydney

Skal du til Australien er Sydney – landets største by – et obligatorisk stop på rejsen.

Sydney er bygget op omkring verdens største naturlige havn og med sin placering ud til vandet, omkranset af grøn nationalpark, er byen også en af verdens smukkest beliggende byer.

Her får du det hele; Historie og kultur, en lækker madscene, arkitektur, strande og ikke mindst spændende seværdigheder, som Sydney Harbour og Operahuset, Blue Mountains og de hyggelige forstæder.

Uluru

Du har måske hørt om Ayers Rock, men i dag går denne kendte seværdighed og varemærke under sit oprindelige navn; Uluru.

Uluru, en af verdens største monolitter, rejser sig op af den røde, øde ørken i hjertet af Australien. Ikke nok med, at det kan føles overvældende at stå i midten af ingenting, så er det også en helt igennem magisk oplevelse at se, hvordan farverne, hver dag ved solnedgang, changerer fra rustrød til orange og senere til grå og helt sort, jo længere solen går ned. Og når solen igen er forsvundet for dagen, står du tilbage med den smukkeste stjernehimmel, der ikke er forurenet af lyset fra byerne.

Great Barrier Reef

I Australien finder du mange ”største”, og Great Barrier Reef er ingen undtagelse.

Langs Australiens nordøstkyst finder du nemlig verdens største koralrev. Koralrevet er på UNESCOs liste over bevaringsværdig natur, og har man først snorklet mellem smukke koraller, skildpadder og farverige fisk, så forstår man hvorfor.

Du oplever koralrevet helt tæt på iført snorkel- eller dykkerudstyr – en uforglemmelig oplevelse.

Andre højdepunkter i Australien

Australien er kæmpestor og byder på masser af spændende højdepunkter. På vores rundrejser kan du også opleve:

  • Melbourne i syd er Australiens andenstørste by og Sydneys lidt mere afslappede og kulturelle lillebror. Udforsk byens gemte gader og stræder, nyd den enestående madscene og de glimrende shoppingmuligheder eller tag på tur til Great Ocean Road, der har ry for at være verdens smukkeste kyststrækning
  • På Australiens østkyst, nord for Sydney, finder du dejlige Brisbane, Australiens tredjestørste by. Det er en pragtfuld by med masser af charme, om end lidt mere stille end landets to større byer. Udforsk byen eller tag på tur til f.eks. Lone Pine Koala Sanctuary, hvor du kommer tæt på det australske dyreliv.
  • I Northern Territory venter der nogle unikke nationalparker, herunder UNESCO-beskyttede Kakadu Nationalpark. Det er en af landets største nationalparker – og måske den smukkeste – som byder på en gavebod af både spændende natur-, dyre- og kulturoplevelser med 35.000 år gamle hulemalerier

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål omkring vores rejser til Australien, kan du læse mere på vores praktisk info-side, hvor du blandt andet kan læse mere om klima, visa og meget andet.

Hvis du har yderligere spørgsmål til vores rundrejser i Australien eller til vores andre destinationer, f.eks. i Afrika, Asien eller Latinamerika, er du velkommen til at kontakte vores rejsekonsulenter, der sidder klar til at hjælpe dig.

Vi glæder os til at hjælpe dig på dit livs rejse!

TourCompass – Fra turist til eventyrrejsende

Trustpilot
Fortællinger fra rejsende
Hvordan gør du?
Sådan bestiller du på TourCompass

Find din drømmerejse

På alle vores rejser kan du udforske dagsprogrammet og drømme dig væk i billeder og videoer. Du kan læse mere om overnatning, kombinationsmuligheder, alt det praktiske – og se priser og afrejsedatoer for de næste 18 måneder.

Har du spørgsmål og ønsker?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål, høre om dine ønsker og give dig ærlig og kompetent rådgivning baseret på vores mangeårige erfaring med rejseoplevelser i Afrika, Asien, Latinamerika og Oceanien.

Indhent et uforpligtende tilbud

Du modtager et detaljerigt tilbud på rejsen som du kan gemme, printe eller dele med dine rejsefæller. Såfremt du beslutter dig for at bestille rejsen, kan du nemt gøre dette direkte fra tilbuddet.

Oceanien
Pernille Grøngaard Brammer

Pernille er vores Oceanien-specialist og har over 26 års erfaring med rejser i Oceanien.

Se åbningstider
Mandag - Torsdag 10-16
Fredag 10-14
HVORFOR REJSE MED TOURCOMPASS?
Derfor vælger vores gæster os

Din tid er dyrebar. Vores engagerede rejsespecialister yder personlig service med omtanke for at sikre din komfort og sikkerhed under hele din rejse. Fra det øjeblik, du booker, til det øjeblik, du vender hjem, sidder vi klar til at tackle hver detalje med den største omhu.

Vi tilbyder en bred vifte af destinationer, der hver især har deres egen unikke historie at byde på, formet af lokale kulturer, fascinerende dyreliv og naturens skønhed. Få mere at vide om de rejser, vi tilbyder, ved at klikke på dem i menuen.

Vores rejser er skabt på baggrund af vores rejsespecialisters og -eksperters omfattende research og førstehåndserfaringer. Hver rejse er tilrettelagt med henblik på at præsentere dig for det bedste, hvert land har at byde på.

Nyd at slappe af i tryg forvisning om, at din rejse er i sikre hænder. Vi er medlem af den danske Rejsegarantifond (medlemsnummer 1778). Helt grundlæggende betyder det, at du som rejsende er sikret økonomisk og kan få din rejse erstattet, hvis vi mod forventning skulle gå konkurs.