TRYGHEDSGARANTI - LÆS MERE

Overnatning: Zambia

AVANI Victoria Falls Resort

Victoria Falls, Zambia

Det hyggelige firestjernede hotel, AVANI Victoria Falls Resort ligger, som sit søsterhotel The Royal Livingstone, inde i selve Mosi-oa-Tunya nationalparken.

Eftersom hoteller ligger midt i en nationalpark, betyder det også, at du bor her sammen med dyrene i nationalparken, og det er ikke ualmindeligt at være ved at støde ind i en zebra eller en impala på din vej til morgenmads-buffeten.

Hotellet indrettet i en skøn blanding af klassisk afrikansk stil iblandet orientalske toner, så her er charme og hygge for alle pengene. Både par, familier og solorejsende vil føle sig velkomne på hotellet. Her er pool, legeplads til børnene, løbe- og vandrestier til de voksne, restaurant, bar, egen sø – og som sagt direkte gratis adgang til Mosi-oa-Tunya nationalparken i dagtimerne.

Alle værelser har eget bad og toilet, køleskab, aircondition, sikkerhedsboks, TV, te- og kaffefaciliteter og gratis wi-fi. Alle værelser har desuden enten balkon eller direkte adgang til haven.

Opgraderingsmuligheder

The Royal Livingstone Hotel

Livingstone

Forestil dig, at du vågner ved solopgang. Udenfor kan du høre fuglene pippe og en mild brise får træernes blade til at hvisle let.

Du åbner din terrassedør – og dér står en zebra. Den græsser fredeligt. Bag et træ kan du skimte bagdelen af endnu en. Pludselig kommer en giraf traskende. Den har vist fået øje på et træ med særligt lækre blade.

Du går ned til et loungeområde, som ligger helt nede ved Zambezi-floden. Sætter dig i en stol med udsigt til vandet. Til din højre side forsvinder floden dybt ind i landet. Til din venstre side…. Du griber kameraet. Til din venstre side – få hundrede meter fra dig – danser den mest perfekte regnbue, du nogensinde har set. Den går fra den ene bred af floden til den anden og står som en perfekt ramme omkring de flere hundrede meter høje vandsprøjt fra de mægtige Victoria Falls, som du har udsigt til her fra hotellet.

Det er derfor, man bor på The Royal Livingstone.

Vil du tættere på vandfaldene, kan du når som helst i dagtimerne gå derhen. Det tager 10 minutter. Du bor nemlig inde i selve nationalparken, og skal ikke betale nationalpark-gebyr. Nemmere og smukkere bliver det ikke!

Det femstjernede hotel er bygget i en eksklusiv stil fra kolonitidens Afrika med mørke møbler og dyreskind og er på alle måder et femstjernet hotel.

Her er 173 værelser, der er fordelt i små huse i en næsten parklignende have med 6-8 værelser i hvert hus. Hvert værelse har egen terrasse eller balkon med udsigt over Zambezi floden og er udstyret med aircondition, sikkerhedsboks og TV.

Hvert lille ”hus” har sin egen butler service, så hvis dine sko blev våde da du gik over Knife Edge broen ved vandfaldene, så sørger han for at tørre dem igen.

Start aftenen ud med en solnedgangsdrink ved floden – eller måske i de bløde sofaer i det hyggelige bibliotek, inden du går videre til restauranten. Her serveres internationale og traditionelle retter, og du kan sidde både inde og ude.

Med til hotellet hører også et spaområde, hvor det er muligt at få massage. Der er derudover mulighed for at slappe af ved hotellets poolområde og gå en tur i urte- og rosenhaven.

Gratis wi-fi overalt på hotellet.

Pris for opgradering fra Avani Victoria Falls Resort, 3 nætter:
Standard Room med morgenmad Pr. person fra:  3.330 kr.
Afrika
Ingun H. Nikolajsen

Ingun er vores Afrika-specialist og har over 10 års erfaring med rejser i Afrika.

Se åbningstider
Mandag - Torsdag 10-16
Fredag 10-14