TRYGHEDSGARANTI - LÆS MERE

Rejser til Ecuador

En rejse til Ecuador og Galapagos er i sandhed en oplevelse af en anden verden for naturentusiasterne og andre der gerne vil opleve enestående natur, spændende historie og lokalbefolkningens traditionsrige kultur.

På vores rejser kan du opleve Ecuadors højdepunkter kombineret med Galapagosøerne.

Se alle vores rejser til Ecuador og Galapagos herunder.

Hvis du har spørgsmål, så ring til vores rejsekonsulenter på  89 93 43 89.

Ecuador / Galapagos
Ecuador / Galapagos
ForsideLatinamerikaEcuador / Galapagos

Rejser til Ecuador

En rejse til Ecuador og Galapagos er i sandhed en oplevelse af en anden verden for naturentusiasterne og andre der gerne vil opleve enestående natur, spændende historie og lokalbefolkningens traditionsrige kultur.

På vores rejser kan du opleve Ecuadors højdepunkter kombineret med Galapagosøerne.

Se alle vores rejser til Ecuador og Galapagos herunder.

Hvis du har spørgsmål, så ring til vores rejsekonsulenter på  89 93 43 89.

ForsideLatinamerikaEcuador / Galapagos

Hvorfor skal du rejse til Galapagos og Ecuador?

Det kan godt være, at Ecuador er det mindste af landene Sydamerika, men landets dyrerige og natur er et verdens mest varierede. Her kan du opleve eventyrlige landskaber, varme kilder, hvide sandstrande, bjerge, vulkaner og selvfølgelig de magiske Galapagos-øer.

Derudover byder Ecuador på historiske oplevelser og levn fra den spanske kolonitid, traditionsrige indianerkulturer og smukke byer.

Vores rundrejser til Ecuador

Vores rundrejser starter på fastlandet i Ecuador efterfulgt af enten et øhop eller et cruise på Galapagosøerne.

Læs mere herunder om hvad du kan opleve.

Quito

Quito er Ecuadors hovedstad, og med sin placering 2.850 meter over havets overflade er det den næsthøjeste beliggende hovedstad i verden.

Byen ligger smukt mellem bjergene og byens perle er det historiske centrum, der i 1978 kom UNESCOs liste over verdenskulturarv. Området er fyldt med kolonitidsbygninger og arkitektoniske skatte fra 1600-tallet, f.eks. den smukke kirke La Compañia de Jesus og den centrale plads Plaza de la Independencia, hvor du kan se katedralen, ærkebiskoppens og præsidentens palads.

Quito ligger kun cirka 20 kilometer syd for ækvator, og når du er i byen, er Ækvatormonumentet (La Mitad del Mundo) et must-see. Monumentet er 30 meter højt og markerer ækvator, eller verdens midte, og det er populært at få taget sit billede med et ben på hver side af ækvator.

Cotopaxi

Få timer fra Quito i Cotopaxi National Park finder du en af verdens højeste, aktive, sneklædte vulkaner, Cotopaxi, der er beliggende i 5.897 meters højde. Oplev vulkanen og den fantastiske udsigt i 4600-4800 meters højde.

Selve parken er hjemsted for mange forskellige plante- og dyrearter. Parken er især en perfekt destination for fugleinteresserede, da parken bl.a. rummer kondorer og kolibrier.

Kratersøen Quilotoa

Syd for Quito finder du den fascinerende kratersø Quilotoa. Kratersøen aer et resultat af Quilotoa-vulkanens udbrud i år 1280. Tilbage er det cirka 250 meter dybe og 3 kilometer i diameter store krater, som er et betagende syn med sit farverige vand, der changerer fra helt turkist til næsten gult, blandt andet afhængig af, hvornår på året du besøger kratersøen.

Du kan gå helt ned til søen via en sti, hvilket tager omkring 30 minutter. Til gengæld er turen tilbage stejl, og varer op til 2 timer. Du kan selvfølgelig også leje et æsel, der bringer dig sikkert tilbage til toppen.

Baños

Baños, eller Baños de Agua Santa, er en smukt beliggende by, der er placeret i en frodig dal for foden af Tungurahua-vulkanen. Byen er populær blandt både lokale og internationale besøgende. Byens fulde navn betyder ”hellige kilder” og byder på netop det: masser af varme kilder og dejlige spabade.

Derudover er Baños et paradis for eventyrerne. Tag på mountainbike-tur, prøv at zipline eller tag til Casa del Árbol – et udsigtspunkt, hvor du kan prøve en nervepirrende gyngetur ud over afgrunden.

Guayaquil

Guayaquil er en pulserende storby og den største by i Ecuador. Det er landets vigtigste handelsby, hvor du blandt finder Ecuadors kommercielle og finansielle centrum, og så er det herfra, alle fly til og fra Galapagos-øerne afgår.

Byens største højdepunkt er den gamle bydel Las Peñas, som er smukt beliggende på toppen af en bakke, hvorfra du får en fremragende udsigt ned over byen. Bydelen byder på farverige huse og charmerende, brostensbelagte gader med mange hyggelige caféer, hvor du kan slappe af med en kop kaffe.

For foden af bakken ligger den 2,5 kilometer lange havnepromenade Malecón 2000 langs Guayas-floden. Gå en tur på den hyggelige promenade eller besøg en af de mange udendørs restauranter.

Besøg i Amazonas Regnskov

Kombiner din rejse med en tur i den fascinerende Amazonas-regnskov.

Den varme og fugtige Amazonas-regnskov er verdens største tropiske regnskov og ligger i hele 9 lande. Her lever 40.000 forskellige plantearter og millioner af dyrearter.

Tena ligger i det øvre Amazonas i Ecuador, og er en god introduktion for dig, der gerne vil have en smagsprøve på, hvad regnskoven kan byde på. Her kommer du tæt på den vilde natur og får indblik i junglens mange forskellige planter, træer, fugle og insekter. Her lever selvfølgelig også mange patte- og krybdyr, men de er sværere at spotte, fordi denne del af Amazonas ligger forholdsvis tæt på beboelse.

Galapagos-øerne

Cirka 1.000 km fra Ecuadors kyst finder du Galapagos-øerne, der består af større og mindre øer. Øerne udgør toppen af en lang vulkansk kæde, der rejser sig 2-3.000 meter over havets overflade.
Galapagos blev især kendte efter Charles Darwin brugte dem som udgangspunkt for sin bog om arternes oprindelse og naturlig selektion, der fulgte hans besøg i 1835.

Øerne, der er på UNESCOs verdensarvsliste, er et af de mest unikke og biologisk enestående områder i verden. Hver ø har noget unikt at byde på med sit eget skrøbelige økosystem.
Man mener, at en af årsagerne til det unikke økosystem er, at øerne er opstået som vulkanøer og derfor aldrig har været en del af fastlandet.

Livet på øerne er sandsynligvis oprindeligt kommet til øen enten via vand eller luften, hvorfra arterne sidenhen har videreudviklet sig. Faktisk er Galapagos dét sted i verden, der er hjem for flest arter, man ikke finder andre steder i verden. Her kan du f.eks. møde Galápagosskildpadden, der også har lagt navn til øerne.

Alle vores rejser tager dig med til Galapagosøerne, hvor du kan opleve flere forskellige af de magiske øer. Hvilke afhænger af om du vælger at afslutte din rejse med et ø-hop eller et cruise. Uanset hvilke øer du besøger, er du garanteret unikke natur- og dyreoplevelser.

Kombiner med Peru

Kombiner Ecuador med en rejse til Peru og få to sydamerikanske lande krydset af træskolisten.

Peru byder på et skatkammer af historiske oplevelser.

Du kan se frem til at opleve:

 • Cusco, der var Inkarigets formelle hovedstad og efterfølgende en spansk kolonitidsby. Byen, der er placeret i 3.399 meters højde i Andesbjergene, byder på kolonitidsbygninger, fæstninger fra inkatiden og ikke mindst den smukkeste udsigt til Andesbjergene.
 • Urubamba-dalen, Inkaernes Hellige Dal, der huser små, charmerende landsbyer, f.eks. Pisac, der er kendt for sit store Indianermarked, Ollantaytambo, der er kendt for sin store Inkafæstning og Aguas Calientes, der er kendt for sine varme kilder og for sin placering for foden af Machu Picchu
 • Det legendariske ruinkompleks Machu Picchu, Perus største seværdighed og et must see på din rejse i Peru. Ruinkomplekset, som stammer fra det 15. århundrede, byder foruden sin betagende historie også på en unik udsigt fra sin eventyrlige placering på Urubamba-dalens stejle højderygge, omkranset af grønne bjergtoppe og tågeskov.

Har du spørgsmål?

Vi har samlet al rejserelevant information om Ecuador og Galapagos på vores side Praktisk information om Ecuador.

Derudover er du meget velkommen til at kontakte vores rejsekonsulenter som ved alt om vores rejser til Mellem- og Sydamerika.

Vi glæder os til at sende dig på dit livs rejse.

TourCompass – Fra turist til eventyrrejsende

Trustpilot
Fortællinger fra rejsende
Hvordan gør du?
Sådan bestiller du på TourCompass

Find din drømmerejse

På alle vores rejser kan du udforske dagsprogrammet og drømme dig væk i billeder og videoer. Du kan læse mere om overnatning, kombinationsmuligheder, alt det praktiske – og se priser og afrejsedatoer for de næste 18 måneder.

Har du spørgsmål og ønsker?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål, høre om dine ønsker og give dig ærlig og kompetent rådgivning baseret på vores mangeårige erfaring med rejseoplevelser i Afrika, Asien, Latinamerika og Oceanien.

Indhent et uforpligtende tilbud

Du modtager et detaljerigt tilbud på rejsen som du kan gemme, printe eller dele med dine rejsefæller. Såfremt du beslutter dig for at bestille rejsen, kan du nemt gøre dette direkte fra tilbuddet.

Latinamerika
Tom Søndergaard

Tom er vores Latinamerika-specialist og har over 28 års erfaring med rejser i Latinamerika.

Se åbningstider
Mandag - Torsdag 10-16
Fredag 10-14
HVORFOR REJSE MED TOURCOMPASS
Derfor vælger kunderne os
 • Personlig service af rejseeksperter med førstehåndskendskab
 • Dedikeret bookingteam sikrer en problemfri rejse
 • Døgnassistance under hele rejsen
 • Velplanlagte rejseprogrammer med nøje udvalgte højdepunkter
 • Alle rejser inkluderer fly, transfers og indkvartering
 • Spændende valgmuligheder, så du kan tilpasse din rejse
 • Indkvarteringer med fantastisk beliggenhed
 • Omhyggeligt udvalgte lokale guider med stor viden og erfaring
 • Tusindvis af gæster har valgt os siden 2006
 • Alle rejser bliver prøvet og kvalitetssikret af vores egne medarbejdere
 • Langvarigt samarbejde med et stort netværk af partnere
 • Vi garanterer dig de bedste priser
 • Fremragende samarbejde med vores partnere sikrer dig den bedste kvalitet og de bedste priser
 • Vi optimerer løbende vores logistik og processer, så du kun betaler for det som skaber værdi for din rejse
 • Medlem af Rejsegarantifonden (nr.1778)
 • Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening
 • Personlig ansvarsforsikring