TRYGHEDSGARANTI - LÆS MERE
ForsideKontakt os

Kontakt os

TourCompass
Hasselager Centervej 29
DK-8260 Viby J

Tlf.: 89 93 43 89
E-mail: info@tourcompass.dk

Mandag – torsdag: 10-16
Fredag: 10-14

CVR-nr: 28690924
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 1778

Du er altid velkommen til at kontakte os via telefon, e-mail eller kontaktformularen her på siden.

Vi besvarer alle henvendelser indenfor 1 arbejdsdag.


Teamet bag TourCompass

Ingun Hammersmark Nikolajsen

Ingun Hammersmark Nikolajsen

Rejsekonsulent

Ingun har arbejdet hos os siden oktober 2012. Hun er oprindeligt uddannet fysioterapeut, men trives allerbedst, når hun snakker med rejselystne kunder.

Inguns hjerte banker for Afrika, og hun har bl.a. boet 2 år i Etiopien, hvor hun underviste på en lokal skole. Under opholdet blev hun ret god til at prutte med taxachaufførerne på det lokale sprog, amharisk! Hun har også rejst i Kenya, Tanzania og Zambia, og har flere lidt usædvanlige rejseoplevelser med i rygsækken. Hun har drukket kaffe med stammefolk i Blånildalen, besøgt slumkvarteret i Nairobi og være på traditionel jagt med bue og pil i Tanzania.

Et af højdepunkterne fra Inguns safari i Tanzania var turen i varmtluftballon over Serengti. Ingun har også stået på toppen af Kilimanjaro og giver gerne gode råd og tips til dig, som drømmer om at gøre det samme.

Ingun er gift og har tre børn, som glæder sig til, at de kan komme med på safari!

Tom Søndergaard

Tom Søndergaard

Rejsekonsulent

Tom brænder for Latinamerika. Efter han rejste dertil første gang på en kombineret rejse til Argentina og Brasilien, vidste han, at Latinamerika er hans yndlingsrejsemål. Det er siden blevet til besøg i Peru, Ecuador med Galapagos, Chile, Mexico, Costa Rica og Cuba. Latinamerika har meget at byde på: flotte landskaber, varieret natur, et utroligt dyreliv, spændende kulturer og et imødekommende folk, hvor dans og musik spiller en stor rolle.

Der har været så mange fantastiske oplevelser: den flotte natur i Patagonien, danse en tango i Buenos Aires, opleve strandlivet på Copacabana i Rio de Janeiro, stå ved ”solens port” ved indgangen til Machu Picchu, høre alle lydene i Amazonas regnskov, komme tæt på verdens største vandfald, køre rundt i amerikanerbil i Havanna, opleve Costa Ricas imponerende dyreliv, se de flotte maya ruiner i Mexico osv.

Mira Lindholm

Mira Lindholm

Rejsekonsulent

Mira er oprindeligt uddannet turistguide og har mere end 13 års erfaring fra rejse- og turistbranchen. Hun har bl.a. arbejdet på krydstogtskibe og sejlet frem og tilbage mellem de fleste store havne i Nordsøen og Skagerak – fra Newcastle i nord til København i syd. Hun har også arbejdet mange år som guide og skiinstruktør i både Sverige, Italien og Frankrig.

Når ikke hun arbejder med at formidle rejse og oplevelser, nyder hun selv at få luft under vingerne. Det er blevet til flere rejser til bl.a. USA, Canada, Afrika, Asien og det fleste lande i Europa.

”Det, som driver mig til at rejse ud og opleve verden er, at hver gang jeg lander igen efter en rejse, er kontoen fyldt op med nye erfaringer. At arbejde med at dele ud af denne erfaring til andre rejsende er en sand glæde”, siger Mira.

Pernille Grøngaard Brammer

Pernille Grøngaard Brammer

Rejsekonsulent

Pernille har arbejdet i rejsebranchen gennem mange år. Hun har altid haft en stor passion for at rejse og rejser så ofte som muligt med familien. Pernille er mor til 3 børn der alle har været med på rejser fra de var 1 år.

”Det er svært at pege på en enkeltstående rejseoplevelse, men det at rejse med børn er helt specielt. Oplevelserne og minderne man får sammen er uvurderlige og børns begejstring og afslappethed gør det nemt at rejse med dem.

Nogle af de rejse oplevelser der står tydeligst for Pernille er hendes safariture i Afrika, dykning i Australien, helikoptertur over Mount Cook, Koh Racha i Thailand og solnedgang ved Grand Canyon.

Elisabeth Simonnæs

Elisabeth Simonnæs

Rejsekonsulent

Med en uddannelse inden for både jura, fransk og medier/kommunikation har Elisabeth en bred vifte af kompetencer.

Elisabeth har mange års erfaring inden for rejseverdenen – først i hotelbranchen og siden hos et rejsebureau, og hun har været en del af TourCompass siden 2009. Hendes største drivkraft og motivation er muligheden for at gøre folks rejsedrømme til virkelighed og skabe unikke oplevelser på spændende destinationer.

Hun har selv været været på flere af vores rejsemål, bl.a. safarirejser i Sydafrika, Kenya, Tanzania og Namibia. I årenes løb er det også blevet til rejser til Cape Town, Mauritius, Kina, Indonesien, Peru, Bolivia og Brasilien samt flere destinationer i Mellemøsten.

På det personlige plan holder Elisabeth af at fylde sin fritid med samvær med gode venner og ture i naturen, men synes også, at det er dejligt at fordybe sig i en god bog.

Iida Väänänen

Iida Väänänen

Rejsekonsulent

Iida er en rejselysten finne, som har boet i flere lande, herunder bl.a. Thailand og Grækenland, hvor hun har arbejdet som guide. Hun er uddannet inden for turisme og hjælper nu vores finske kunder med at finde frem til deres drømmerejse.

Lysten til at rejse og opleve er en drivkraft, der har givet hende unikke oplevelser. Hun kan bl.a. huske tilbage på sansefulde nætter tilbragt i den thailandske regnskov og på savannen i Tanzania, hvor kun kanvasvægge var mellem hende og de vilde dyr. Dyr har hun også været tæt på under vandet, hvor hun bl.a. fandt Nemo under et dyk ved Phi Phi-øerne.

I det hele taget har Iida set mange eksotiske dyr, mødt anderledes kulturer og oplevet de smukkeste solnedgange. I fremtiden drømmer hun om at få endnu flere unikke oplevelser med sin mand som rejsepartner.

Jude Bommer Karlslund

Jude Bommer Karlslund

Rejsekonsulent

Jude har rejst rundt som backpacker i et år i Australien og New Zealand og foretrækker et eventyrlig, spontan og basic måde at rejse: med rygsæk og telt. Sammen med hendes mand har Jude rejst rundt i Asien i 4 måneder og set skønheden og fremragende kultur af Laos, Cambodja, Thailand, Myanmar og Nepal.

Jude har boet i Aruba i 3 måneder mens hun studerede Sociologi.

Hun har varme minder om hendes trekking til Annapurna Base Camp i Nepal: fantastisk smukt at gå rundt i bjergene og blive udfordret fysisk.

Jude ser det som privilegium at arbejde i rejsebranchen og ser frem til at udvide hendes rejseoplevelse i Sydamerika og Afrika sammen med mand og børn.

Catriona Hodge

Catriona Hodge

Rejsekonsulent

Cat er en rejseentusiast, som gerne vil dele sin passion med andre. Hun har en baggrund inden for bæredygtig ledelse og turisme og har erfaring med internationalt arbejde.

Cats rejselyst blev vækket efter en rygsækrejse rundt i Europa efterfulgt af en roadtrip tværs over USA sammen med sin søster. Derefter var hun tryllebundet og har siden krydset mange destinationer af på sin liste, fx Stillehavsøerne, Sydøstasien, Australien og Afrika. Nogle af hendes yndlingsoplevelser har været safari i Afrika, at se delfiner på Bali, at få en traditionel tatovering i Fiji og selvfølgelig at smage de lokale retter.

Nu brænder hun for at hjælpe andre med at udleve deres rejsedrømme, fordi hun ved, at rejse giver minder for livet!

Laura Trelborg

Laura Trelborg

Rejsekonsulent

Laura er uddannet frisør, men byttede sin saks ud til fordel for solen tilbage i 2015. Siden da har hun bl.a. arbejdet som rejseleder og boet i Tyrkiet, Spanien, Italien og Norge. Hendes forkærlighed for at rejse har bragt hende til mange spændende steder, eksempelvis til Thailand som backpacker og til Afrika, hvor hun tilbragte otte måneder.

Som en selverklæret ‘adrenalin-junkie’ siger Laura altid ja til actionfyldte aktiviteter. Tidligere har hun hoppet i faldskærm, svømmet med vilde hvalhajer, bungy jumpet og sporet vilde gorillaer i Afrika.

Nu bor Laura sammen med sin mand og barn, og hun er passioneret omkring at hjælpe andre med at planlægge deres drømmerejse. I sin fritid nyder Laura at tilbringe tid med familie og venner, uanset om det er at tage ud at rejse sammen eller spise aftensmad.

Emily Roper

Emily Roper

Rejsekonsulent

Emily har arbejdet i rejsebranchen hele sin karriere. Hendes passion for at rejse startede, da hun var stewardesse på langdistancefly hos British Airways. I den periode fik hun mulighed for at udforske mange forskellige destinationer og kulturer over hele verden.

Siden da har hun arbejdet i rejsebranchen i flere år, og før hun startede hos TourCompass tog hun en pause fra arbejdslivet for at rejse rundt i Latinamerika. Denne rejse berigede hende med talrige uforglemmelige oplevelser, f.eks. har hun trekket gennem de billedskønne landskaber i Patagonien, besøgt Atacama-ørkenen i Chile, oplevet de smukke saltsletter i Bolivia og udforsket de gamle Machu Picchu-ruiner i Peru. Hendes yndlingsland i Latinamerika er Colombia, især den farverige by Salento og den smukke, nordlige caribiske kyst.

Emily elsker at opleve dyrelivet på sine rejser, og nogle af hendes mest værdifulde minder inkluderer mødet med orangutanger i Indonesien og isbjørne i Canada.

Stine Hjorth

Stine Hjorth

Customer Relations Specialist

Stine har en baggrund inden for rejsebranchen, hvor hun har boet i flere lande i Europa, herunder bl.a. Grækenland, Tyrkiet og Portugal. Her har hun arbejdet som rejseleder, hvor hele hendes passion for rejsebranchen startede. Senere har hun taget en uddannelse inden for turisme og oplevelsesbranchen, da hun brænder for at skabe mindeværdige oplevelser for andre.

Selvom Stine har base i Danmark nu, så elsker hun stadig at rejse ud i verden og opleve andre kulturer, og hun er altid i gang med at planlægge sin næste rejse.

Stine bruger sin fritid på sine venner og familie, og så elsker hun lange gåture i naturskønne områder.

Inger-Louise Waage Gerner

Inger-Louise Waage Gerner

Customer Relations Specialist

Inger er uddannet serviceøkonom med fokus på turisme, og det har altid været et mål for hende at arbejde inden for turismebranchen. Hendes rejseerfaring tæller indtil videre bl.a. store dele af Europa og USA.

For Inger er den personlige relation vigtig, og hun går gerne den ekstra mil for, at vores gæster føler sig trygge på deres rejse. Hun fuldt ud investeret i at lære alle vores destinationer indgående at kende, så hun kan sende vores gæster afsted på deres drømmerejse.

Privat bor Inger med sin kæreste, og hun bruger bl.a. sin fritid på yoga, løb, bagning, familie og venner. Derudover er hun meget interesseret i sprog og bruger gerne tid på at lære nye sprog. Senest er hun gået i gang med at lære polsk.

Ulrika Lindblom

Ulrika Lindblom

Customer Relations Specialist

Ulrika er født og opvokset i Stockholm, hvor hendes lange karriere inden for turisme startede. Hun er oprindeligt udannet inden for hotelbranchen, og arbejdede efterfølgende som receptionist, i hotelbooking og som guide på Kreta og Gran Canaria, hvor hun mødte sin mand.

I 2004 flyttede Ulrika til Danmark, hvor hun blev uddannet serviceøkonom. Siden da har hun arbejdet med salg og kundepleje, og hun har arbejdet i flere forskellige virksomhed, bl.a. med salg af skirejser og som salgsansvarlig i en børnetøjsvirksomhed.

Hendes rejse-CV inkluderer bl.a. et år som pair i New Jersey i USA, backpacking i Europa, 6 måneder i Malaga, hvor hun har læst spansk, og derudover har hun også besøgt bl.a. Mexico, Thailand og Vietnam.

Privat er Ulrika mor til tre børn og en hund, og hun nyder at bruge tid i familiens sommerhus i de svenske skove. Hendes fritid bruges bl.a. på børnenes aktiviteter, sine venner og træning. Som person er Ulrika engageret, smilende og så elsker hun at hjælpe vores gæster til at få den bedste rejse.

Rikke Holm

Rikke Holm

Bookingchef

Rikke har mange års erfaring fra rejsebranchen og har været en del af TourCompass siden 2010. Hun har ansvaret for bookingafdelingen, hvor kunden altid er i centrum.

At rejse betyder meget for hende, og det er gennem årene blevet til mange rejser rundt i Asien, Australien, USA og det meste af Europa. Hun har rejst meget hele sit liv, for hun elsker muligheden for at opleve nye kulturer og mærke friheden, når man er ude.

Den bedste rejseoplevelse for Rikke er at tage familien med på eventyr og opleve, hvordan det samler familien.  Gode minder er en gave for livet!

I fritiden er Rikke sammen med sin familie og venner. Hun slapper af, når de derhjemme tager en gang ”rundt om bordet” ved familiens fælles bordtennisbord.

Tanja Jensen

Tanja Jensen

Booking specialist

Tanja har været i rejsebranchen i mere end 15 år. Hun var kortvarigt væk for at tage en uddannelse i ernæring og sundhed, men kunne ikke undvære branchen og er nu stærkt tilbage. Hun er vild med kontakten til leverandørerne og flyselskaberne samt de udfordringer dette også indebærer.

Tanja elsker selv at rejse og har haft nogle af sine bedste rejseoplevelser i Brasilien, Thailand og Tanzania. Sidstnævnte sted måtte Tanja flytte sine egne grænser og sige ja tak til grillet egern, som guiden netop havde nedlagt med bue og pil. Hvem kan sige nej tak til det?

Næste gang Tanja skal afsted, skal hun have familien med, som nu også tæller 2 dejlige børn.

Anne Mette Arp-Nielsen

Anne Mette Arp-Nielsen

Booking Specialist

Anne Mette fik som barn oplevet Europa fra bagsædet af familiebilen, men i teenageårene begyndte passionen for Latinamerika. Anne Mette har boet i hhv. Ecuadors regnskov, Argentinas metropol Buenos Aires, Brasiliens sydlige strandparadis Florianópolis og Perus hovedstad Lima. Hun danser salsa og tango, taler spansk og portugisisk. Asien er dog også blevet grundigt udforsket med masser af madlavningskurser, gode dykker oplevelser og tempel besøg i bagagen.

Anne Mette elsker at vandre, opleve naturen og det vilde dyreliv helt tæt på – også under vandoverfladen, da hun elsker at dykke i de varme vande. Kombinationen skal helst være af en masse aktiviteter og så lidt afslapning med en god bog på stranden.

Kenneth Lykke Andersen

Kenneth Lykke Andersen

Booking Specialist

Kenneth har 12 års erfaring fra rejsebranchen, og til dagligt sidder han i vores bookingafdeling.

Kenneth elsker at rejse, og han har tidligere rejst med rygsæk i Indien og været på højskoleophold i Costa Rica og Nicaragua.

Hans bedste rejsehøjdepunkt var, da han stod på Kala Patthar i 5.164 meters højde med et fantastisk skue til Mount Everest.

Anne Koldby Rasmussen

Anne Koldby Rasmussen

Booking Specialist

Anne kommer fra Tyskland og har taget en uddannelse indenfor logistik. Hun holder meget af at rejse og har mange gode minder fra egne rejser rundt i Skandinavien, Grønland, Island, Afrika og USA, hvor Anne boede 6 måneder under sin uddannelse.

En af hendes største rejseoplevelse var, da hun var i Grønland og hørte en vildfaren hvalunge kalde på sin familie og efterfølgende så at de genfandt hinanden.

Anne har 2 små piger, som hun glæder sig til at vise verden, når de er blevet lidt ældre. Hun vil specielt gerne vise dem dyrelivet i Tanzania, som har gjort et stort indtryk på hende selv. Anne bruger sin fritid på sine islandske heste og skønne rideture i naturen.

Elisabeth Grau Møller

Elisabeth Grau Møller

Booking Specialist

Elisabeth har været i rejsebranchen i 22 år. Service er det hun brænder for, og derfor har kunden altid første prioritet.

Hun elsker rejsebranchen og nyder at opleve nye kulturer og steder i verden. Hun har rejst i Florida, Thailand, Afrika m.fl., hvor turen til Florida i autocamper var helt speciel. I fremtiden glæder hun sig til at tage familien med på nye eventyr.

Fritiden går gerne sammen med familien og venner, nyde naturen sammen med hunden, samt ride en tur på naboens islandske heste.

Ulla Christensen

Ulla Christensen

Booking Specialist

Ulla er en eventyrlysten rejseentusiast med mange års erfaring inden for rejsebranchen.

Rejsekarrieren startede efter handelsskolen, hvor hun først var på interrail i Europa og derefter arbejdede som skibums en vinter i Østrig. Disse oplevelser ledte hende videre til et ophold på guideskole efterfulgt af tre sæsoner som guide på populære turistdestinationer som Mallorca, Tyrkiet og Østrig.

Hendes rejseoplevelser er vidtfavnende og inkluderer desuden lande som Thailand, Gambia, Kina, Hong Kong, USA og utallige storbyferier i Europa, hvor især Grækenland står hendes hjerte nær.

Ulla er også aktiv i sin fritid og nyder vandreture, vinterbadning, padel, koncerter og ture til hendes sommerhus ved Vesterhavet.

Mai Nielsen

Mai Nielsen

Booking Specialist

Mai er en berejst kvinde, hvis rejseerfaringer har ført hende til mange destinationer inden for Europa, Nordamerika, Afrika og Asien. Særligt står besøgene til Panama og Turks & Caicos klart i erindringerne.

Hun har desuden flere års professionel erfaring fra rejsebranchen, hvor hun tidligere har arbejdet en årrække for et flyselskab og senest hos TourCompass, hvor hun hjælper med at booke rejser til kommende gæster.

Fritiden bliver brugt på at læse og tilbringe tid med venner og familie.

Pernille Bøgehave

Pernille Bøgehave

Booking Specialist

Pernilles rejselyst startede som barn på utallige rejser til Spanien med forældre og berejste bedsteforældre. Rejselysten fulgte hende gennem hele ungdommen med interrail l i Europa og ophold på guideskole. I 2013 rejste Pernille ud som rejseleder og udforskede destinationer som Spanien, Portugal og Sankt Croix i Caribien. Under en uges ferie på Sankt Croix tog hun sit dykkercertifikat og fik mulighed for at dykke med bl.a. skildpadder og hajer.

Portugal har en særlig plads i Pernilles hjertet, hvor hun har boet og arbejdet på Algarvekysten i 1 år. Kulturen, maden, befolkningen og solnedgangene får hende alle til at føle sig hjemme i Portugal. Pernilles rejseoplevelser inkluderer derudover også tangolektioner i Argentina, overnatning i Tree Top House i Norge, iglohotel og snescooterudflugter i -14 grader ved Polarcirklen og eventyr i Mexico og Maldiverne.

For Pernille skal en rejse helst byde på lokal madkultur og indblik i de lokales hverdag, og hun håber, at hun sammen med sin mand kan dele en masse rejseoplevelser med børnene, når de bliver ældre.

Cecilie Kjær Sørensen

Cecilie Kjær Sørensen

Booking Specialist

Cecilie er uddannet luftfragtspeditør, men har tidligere også arbejdet i rejsebranchen, hvor hun har fløjet rundt i Europa som stewardesse.

Cecilie har altid haft en stærk trang til at rejse og opleve verden. Som 19-årig flyttede hun et år til USA, hvor hun boede hos en amerikansk familie i San Francisco. Det gav hende rig mulighed for at opleve mange af de amerikanske stater, og hun har også sidenhen været tilbage på en road trip, der gik tværs gennem sydstaterne fra østkysten til vestkysten.

Andre højdepunkter fra hendes rejser har været Maldivernes spændende koralrev, solnedgangene på Bali og Brasiliens storslåede natur.

Privat bor Cecilie med sin kæreste, og hun nyder at bruge sin fritid på bl.a. pilates og madlavning, og når der skal slappes af, er det med en god bog.

Isabella Ibsen Roed

Isabella Ibsen Roed

Booking Coordinator

Isabella har en kandidatuddannelse i Engelsk med tilvalg i Film og Medier. Hun er en rigtig film- og historienørd og skrev om horrorgenren i sit speciale på sin uddannelse.

Isabellas kærlighed for at rejse startede allerede som 3-årig, hvor nogle af hendes første rejseminder kommer fra en rejse til Barbados. Derudover har hun boet 1 år i London og rejst verden rundt og besøgt destinationer i Asien, Afrika, Europa og USA.

Isabella tog dykkercertifikat i Danmarks meget kolde farvande, så hun havde mulighed for at komme ud og dykke på en rejse til Florida. Hun elsker at rejse og planlægger ofte rejser med fokus på at se historistiske steder samt at få indblik i andre landes kulturhistorie.

Privat har Isabella en datter og en forlovede, som hun håber at kunne holde et destinationsbryllup med i Toscana – omringet af vinmarker.

Christian Conradsen

Christian Conradsen

COO

Christian er uddannet cand.merc i International Business og har bl.a. boet i Hong Kong og i England.

Gennem tiderne har han rejst i Asien, Afrika, Caribien samt Europa. Nogle af de største minder var da hans kone sagde ”ja” midt på Turks and Caicos hvide strande, eller da han kunne sætte flueben ved The Big 5 på sin første rejse til Tanzania. Den Kinesiske Mur er også højt på listen – eller den fantastiske solnedgang over Hong Kongs skyline fra Victoria Peak Viewpoint.

Christian bruger fritiden sammen med familien, hvor hans to piger fylder en stor del af hverdagen. Han finder desuden stor ro i at lytte til podcasts og træne i eget fitnessrum i kælderen.

Winnie Sørensen

Winnie Sørensen

Product Manager

Winnie er oprindeligt cand.mag. med hovedfag i historie men har rejst det meste af sit liv. Som lille så hun det meste af Europa fra bagsædet af sine forældres bil, og så snart hun var færdig med gymnasiet, pakkede hun rygsækken og satte kurs mod eventyr.

Hun elsker at rejse og er vild med kontraster. Hun elsker at komme ind bag facaderne i de lande, hun besøger! Hendes største rejseoplevelse er nok dengang, hun snublede over en babygiraf i Sydafrika eller at se solnedgangen over Masai Mara. Eller måske synet af solen, der glimter i sneen på toppen af Aconcagua. Et bryllup i Thailand er også højt på listen – eller det totalt uplanlagte roadtrip gennem Texas.

Michelle Antonie

Michelle Antonie

Product Manager

Michelle har arbejdet hos TourCompass siden 2012. Hun har en BA i International Hospitality Management med speciale i turisme.

Michelle har rejst meget i både Europa og Asien, og sommerferierne er også gået til USA og Caribien. Michelle har altid haft en kæmpe glæde ved at rejse – også selv om det er anden, tredje eller fjerde gang hun besøger en destination for hver gang, er det med nye eventyr i rygsækken.

Nogle af de største oplevelser har været at blive inviteret indenfor hos en lokal hmong-familie i Sapas bjerge og at opleve skyerne forsvinde med lynets hastighed over Longjis imponerende risterrasser. Eller det allerførste møde med vilde elefanter i Minneriya Nationalpark. Det farverige marineliv i Caribien og Maldiverne står også højt på listen.

Michelle glæder sig til at tage familien med ud i den store verden og vise sin søn, hvor forskelligt livet kan leves.

Christina Læssøe Christiansen

Christina Læssøe Christiansen

Product Manager

Christina har arbejdet i rejsebranchen i over 15 år og de sidste 10 år har hun helliget sig arbejdet med produktionen af rejser. Det er både spændende og udfordrende at arbejde med mennesker fra hele verden og hun elsker at sammensætte rejser, så hun ved vores kunder får en fantastisk oplevelse.

Hun startede sit rejseliv som ung backpacker på en længere rejse og har siden været bidt at se og opleve mere af den store verden. Hun er i dag beriget med to dejlige unger, som heldigvis gerne vil med ud at rejse.

Hun er vild med natur og dyreliv, men det der fascinerer hende mest på rejserne, er hvordan historien bliver vakt til live fx når man står på toppen af en gammel mayaruin i Mexico.

Nina Williams Strandby

Nina Williams Strandby

Product Manager

Nina betragter sig selv som kronisk rejselysten. Hvor skal den næste rejse gå hen? – Et hyppigt spørgsmål hun stiller til folk omkring sig. Selv har hun rejst meget igennem de seneste 20 år – både som backpacker og som familie med hendes mand og deres 3 børn.

Hun har rejst mange steder – men største indtryk har hun fået i Guatemalas jungle, samt i den fascinerende orange natur i staten Utah i USA. USA er det land, hun har besøgt mest – efter et ophold som au-pair i 2006, blev hun fascineret af det kontrastfyldte land, hvor især naturen har gjort stort indtryk. Sidenhen er det blevet til utallige rejser rundt i USA, et studieophold i San Diego, samt mange besøg hos deres ”eksterne familie” ved den californiske Stillehavskyst. Ninas erfaring fra rejsebranchen spænder fra kommunikation og salg til produktudvikling, som er dét hun brænder mest for. Hun elsker tanken om at skabe rejser, der kan give andre minder for livet. For Nina er de bedste rejse-momenter, når man kan lade ”tiden stå stille” med en kop kaffe, lokal mad og gerne en cykeltur i lokalområdet.

I det daglige er det samvær med familien, der betyder mest for Nina. Selvom familiens 3 børn er rejsevante og elsker at opleve – så er det den daglige spontane dans og deres små kreative projekter, der er vigtigst.

Nadia Ankjær Rasmussen

Nadia Ankjær Rasmussen

Junior Product Manager

Nadia har en bred erfaring inden for turisme med en uddannelse i International Hospitality Management og har tidligere arbejdet som stewardesse og receptionist på et hostel. Hun har også boet i udlandet over flere perioder bl.a. i Argentina, Irland og Spanien.

Hun har en stor passion for at rejse, som startede da hun var helt lille og kørte mod sydlige himmelstrøg med familien. Efterhånden har hun besøgt mere end 30 lande, og der er stadig mange steder, som står højt på hendes liste. Indtil videre har hun bl.a. rejst med rygsæk gennem Asien, dykket med havskildpadder i Mexico og danset salsa i Cuba. Hun elsker at drage ud på eventyr og synes noget af det mest spændende er at opleve andre kulturer og udforske nye steder.

I sin fritid nyder Nadia at bruge tid med familie og venner. Derudover elsker hun at danse salsa og andre latinamerikanske danse.

Mikkel Egelund Väänänen

Mikkel Egelund Väänänen

Junior Product Manager

Mikkel har en omfattende baggrund i at rådgive kunder og er gennem årene blevet skarp på at forstå og imødekomme kundernes behov – til glæde for vores mange gæster. Mikkel har oplevet mange spændende rejsemål, og har tidligere arbejdet som rejseleder i et år i Thailand. Det er derfor naturligt for ham at arbejde i vores produktafdeling, hvor han er med til den løbende udvikling og forbedring af vores rejser til Asien.

Mikkel har en stor appetit på at se verden og opleve nye rejsemål. Han glæder sig til at rejse mere med sine to børn og se verden gennem deres øjne. Han sætter pris på at se sine børns begejstring, når de oplever naturen og dyrelivet på steder som Serengeti-sletten og den thailandske regnskov, hvor børnenes dyrebøger folder sig ud og kommer til live.

Selvom verden er stor og eksotisk, så nyder Mikkel dog også sin årlige tur til Finland med sine børn og finske hustru, hvor den står på sauna og langrendsski.

Christina Hansen

Christina Hansen

Product Coordinator

Christina har tidligere været i rejsebranchen, som stewardesse for et dansk flyselskab, men har de seneste år arbejdet indenfor byggebranchen med onlineberigelse af produkter som PIM-Assistent.

Christina har, siden hun var helt lille, været vant til at rejse med hendes forældre. Det har givet nogle spændende ture rundt i det meste af Europa, som har gjort hende nysgerrig på at opleve nye steder i verden. Christina er både til skiferie og solferie, hvilket også har givet anledning til en vintersæson i de franske alper. Asien har især vundet hendes hjerte, men der er stadig mange steder på bucketlisten endnu.

I fritiden spiller Christina håndbold og løber en tur i naturen, når tiden er til det. Hun nyder bylivet og tager ofte på restaurantbesøg eller til koncert.

Louise Rye Jacobsen

Louise Rye Jacobsen

Product Coordinator

Louise er uddannet kontorassistent og markedsføringsøkonom.

Hun har en stor forkærlighed for Canada efter utallige ferier og ophold i provinsen Alberta. Svagheden for det store land er en kombination af den betagende natur, den mangfoldige befolkning og ikke mindst de tætte bånd hun har fået med sine canadiske familiemedlemmer.

Nogle af de rejseoplevelser der står klarest i hukommelsen, er en hyttetur i de canadiske Rocky Mountains i -35°C og en stille solopgang fra sit enmandstelt i bjergene en smuk sommermorgen.

Derudover har Louise oplevet størstedelen af Europas lande på kør selv-ferier som barn, hvor hele familien har haft mange sjove stunder med at lære så mange fraser som muligt i alle de lande, de kom igennem.

Dino Karalic

Dino Karalic

CMO

Dino har arbejdet med markedsføring og kommerciel forretningsudvikling i over 10 år, det meste af tiden i rejsebranchen. Han lægger stor vægt på relevant, effektiv og unik markedsføring – og at vores gæster skal have en oplevelse for livet, hver eneste gang – for bedre markedsføring får man ikke.

Dino har besøgt mange af vores destinationer med en masse fantastiske og enestående oplevelser til følge. Han går meget op i at få en god nattesøvn, og ifølge Dino får man verdens bedste nattesøvn ved at sove i teltlejr i Masai Mara Nationalparken i Kenya.

Meget af sin fritid bruger han med familien, hvor 3 børn fylder en stor del af hverdagen. Han finder dog også tid til vennerne en gang imellem – og god afslapning er ifølge Dino en tur i fitnesscenteret eller en løbetur ved havet.

Trine Boesen

Trine Boesen

SEO & Content Specialist

Trine er SEO-specialist og er med til at udvikle indhold til vores hjemmesider og sørge for, at de og søgemaskinerne taler samme sprog.

Den første ”rigtige” rejse Trine var på var 2 ugers interrail i gymnasiet ned igennem Europa. Sidenhen er det blevet til den klassiske jordomrejse, et utal af storby- og charterrejser og et halvt år i Kina i forbindelse med, at hun læste kinesisk på Aarhus Universitet.

Og Kina har en helt speciel plads i Trines hjerte. Opholdet i landet har budt på nogle af hendes største oplevelser men også kulturelle, personlige og sproglige udfordringer. I dag er kærligheden til sproget stadig intakt.

Louisa Poad

Louisa Poad

Online Marketing Specialist

I en tidlig alder, fik Louisa allerede smag for at rejse og brugte mange timer på at rejse rundt i Storbritannien og Europa i sine forældres autocamper. Efter sin uddannelse, pakkede Louisa rygsækken og drog mod Australien, hvor hun rejste rundt i et år. Hun har gode minder om at snorkle i Great Barrier Reef, camperer på Fraser Island og surfe i Byron Bay. Nu glæder hun sig til at gå på eventyr og udforske det skotske højland.

Louisa har både boet i Storbritannien, Australien og nu Danmark, hvor hun også har forstærket sin passion for at rejse. Hun startede som studentermedarbejder i salgsafdelingen og bruger nu sin uddannelse i marketingsafdelingen.

For Louisa betyder det at rejse, mere end blot at besøge nye steder, det betyder at fordybe sig i nye kulturer, forsøge at lære nye sprog og se verden med nye øjne.

Sanne Schou von Haven

Sanne Schou von Haven

Online Marketing Specialist

Sanne er uddannet indenfor marketing og kommunikation. Hun elsker at skrive tekster og lave grafisk indhold, som vækker rejselysten og kalder på det næste eventyr.

Sanne har rejst meget i Europa og Asien, hvor højdepunktet var en rejse til Vietnam med fantastiske naturoplevelser, god mad og et imødekommende folkefærd. Næste gang Sanne skal ud at rejse, regner hun med at turen skal gå til Costa Rica eller Bali.

Fritiden bruger hun med familien og venner – dem forkæler hun ofte med kage. Kagebagning er nemlig Sannes hobby og rejserne inspirerer hende til nye smagsoplevelser i kagerne.

Mathias Pedersen

Mathias Pedersen

PPC Specialist

Mathias er vores PPC-specialist og elsker at nørde tal og excelark.

Han er uddannet handelsøkonom og har derudover en bachelor i E-handel. Under sin første uddannelse tilbragte han et år i Bulgarien i hovedstaden Sofia, hvor han dog brugte mere tid på at frekventere byens spændende seværdigheder og spisesteder end at studere.

Mathias elsker at udforske nye kulturer, særligt at få nye kulinariske oplevelser. De mest mærkelige ting han har smagt, er kyllingehjerter og kalvetunge – sidstnævnte var en fin oplevelse, men ”ikke noget han vil spise igen”.

Når Mathias ikke arbejder bruger han sin tid sammen med familie, venner og sin lille hund Mille, som han overtog, da hans gode ven pludselig blev allergisk.

Mads Bundgaard Kristensen

Mads Bundgaard Kristensen

Chief Technology Officer (CTO)

Mads er uddannet inden for IT og har en bred erfaring med et væld af IT-discipliner; lagerstyring, apps, AI, hjemmesider, backend-systemer, GDPR og sikkerhed. Hvis det har noget med IT at gøre, så ved Mads noget om det. Hans tidligere erfaringer inkluderer bl.a. 13 år i detailhandlen, et år i hhv. finans og fastfood samt 3 år med forsvarsteknologi.

Mads fik fra dag 1 i TourCompass kælenavnet; ”the IT guy”.

Hans faglighed smitter også af på hans hjemmeliv, der er lige så fyldt med teknologi, som hans arbejdsliv er. Han elsker smarthome-devices, og alt i hans hjem er forbundet. Mere end 65 enheder – fra ovn til radiator og endda havetraktoren – er tilknyttet hjemmenetværket, der på nuværende tidspunkt tæller ikke mindre end 9 wifi-punkter (1200 mbit op/ned – men hvem tæller).

Privat er Mads gift med barndomskæreste fra folkeskolen, som han fandt sammen med igen i voksenlivet. De blev gift i 2020 og fik i 2023 datteren Mie. Sammen bor de på en 30.000 m2 stor grund med masser af natur til ”It-manden”.

Peter Frier Bak

Peter Frier Bak

CFO

Peter er uddannet cand.merc. i management accounting og har bl.a. arbejdet som 7 år som konsulent hos Deloitte. Hos Deloitte var Peter bl.a. udstationeret halvandet år i London og været på opgaver i Australien. Peter har gennem sit konsulentarbejde opbygget en bred erfaring ”in the world of finance”.

Peter har primært rejst i Europa, Amerika og Asien, hvor højdepunktet har været en kør-selv-ferie fra Vancouver til Banff og retur med fantastiske naturoplevelser. Den sjoveste rejseoplevelse er en tur til Borneo, hvor lokalbefolkningen troede, han var professionel badmintonspiller og bad om autografer. ”Jeg sagde høfligt nej, men de insisterede og så måtte jeg jo skrive”

Christian Bo Palm

Christian Bo Palm

Financial Controller

Christian har en baggrund som cand.merc.aud. og har i mange år arbejdet med regnskab og økonomi, dels som revisormedarbejder og dels som selvstændig.

Den bedste rejseoplevelse for Christian var en tur til Uzbekistan, hvor han sammen med familien besøgte hovedstaden Tashkent og de smukke bjerge nord for byen. Det gjorde særligt indtryk på Christian at opleve hvordan de mange forskellige kulturer lever sammen i den store by.

Fritiden bruges blandt andet på at være træner i den lokale fodboldklub.

Pernille Thornvig

Pernille Thornvig

Bookkeeper

Pernille er uddannet bogholder med 27 års erfaring indenfor regnskab i mange forskellige brancher. I mange år har hun været selvstændig med mange små og mellemstore kunder.

Hendes bedste rejseoplevelse har helt sikkert været en tur til Vietnam hvor Pernille og familien, sammen med en guide, kørte rundt i bjergene i 4-hjulstrækkere. De besøgte lokale familier hvor de også overnattede og smagte deres lokale specialiteter. Det var en spændende oplevelse og Pernille er slet ikke færdig med at besøge den del af verden.

Mette Jørgensen

Mette Jørgensen

Bookkeeper

Mette er uddannet bogholder og har 25 års erfaring med at knuse tal og holde overblikket i økonomiafdelingen.

Hun har oplevet store eventyr i hele verden. Hendes mest mindeværdige rejse var seks ugers roadtrip i New Zealand og Fiji, hvor hun blev betaget af den fantastiske natur, verdensklasse gastronomi og talrige spændende oplevelser. Et anden uforglemmeligt roadtrip førte hende langs USAs vestkyst, hvor storslåede nationalparker som Grand Canyon og Yosemite står klarest i hukommelsen.

Mette ser frem til at dele sin passion for rejser med sine to små børn, og tage dem med på eventyrlige rejser rundt om i verden.

Claus Palmgren Jessen

Claus Palmgren Jessen

CEO / Administrerende direktør

Claus er uddannet i transport og logistik branchen og har bl.a. boet og arbejdet i udlandet i 8 år i Tyskland, Kina, Japan og Korea. I gennem tiderne har Claus rejst i Asien, Latinamerika, Europa, USA og Canada samt i Kenya, Tanzania og Sydafrika.

Claus blev en del af TourCompass i 2012 og har fra dag ét brændt for, at TourCompass altid gør sit absolut bedste for at levere fantastiske oplevelser til kunderne. Hans passion er at leve op til mantraet om ”at give vores kunder deres livs oplevelsesrejse” og det skal altid være en central del af det daglige arbejde i TourCompass. Det samme skal respekten for naturen, dyrene og vores samarbejdspartnere på destinationerne.

Fritiden prioriteres med familien, hvor Claus gerne rejser til nogle af TourCompass’ spændende destinationer eller med en runde golf med vennerne.

Lene Terp Clausen

Lene Terp Clausen

Manager, Customer Excellence & Work Environment

Lene er uddannet cand. ling. merc. i virksomhedskommunikation og har tidligere beskæftiget sig med markedsføring og kommunikation, intern såvel som ekstern.

Hendes rolle i virksomheden har udviklet sig løbende, siden hun blev ansat i 2015. I det daglige varetager hun nu blandt andet vores kundefeedback og er ansvarlig for kvaliteten af vores interne arbejdsmiljø. Hun synes, at dialogen med kunderne er spændende og det puster nyt liv til hendes egen rejselyst, at høre om de mange oplevelser vores kunder har.

Lene kan sætte mange kryds på verdenskortet og har blandt andet rejst i USA, Australien, New Zealand, Tanzania, Singapore, Kina og Afrika. Blandt de største rejseoplevelser hører vandring på Den Kinesiske Mur og bush camping ved Ayers Rock, Australien. I fremtiden frister Cuba og Latinamerika, men hvem ved, hvad der sniger sig ind i rejseprogrammet inden da.

Christina Dolmer Laugesen

Christina Dolmer Laugesen

Administration Manager

Med en uddannelse som handelsøkonom og erfaring som selvstændig butiksejer, kliniksekretær og nu som administrativ manager, har Christina en bred vifte af færdigheder og kompetencer.

Men Christina har også en stor passion for at udforske verden. Hvert år tager hun på ferie til forskellige steder i Europa, Asien, Afrika og andre destinationer. Hun har været på mange eventyr, oplevet andre kulturer og besøgt sin biologiske familie i Seoul, Sydkorea. Christina har også rejst i en minibus gennem Vietnam med 16 venner. Fremtidige rejsemål inkluderer mere af Afrika, salsadans i Latinamerika og en stor drøm om Australien og New Zealand.

Når Christina ikke rejser eller arbejder, bruger hun sin tid på at spille padeltennis, gå ture med sin hund og nyde hyggelige stunder med familie og venner med mad og spilleaftener.

Ingun Hammersmark Nikolajsen

Ingun Hammersmark Nikolajsen

Rejsekonsulent

Ingun har arbejdet hos os siden oktober 2012. Hun er oprindeligt uddannet fysioterapeut, men trives allerbedst, når hun snakker med rejselystne kunder.

Inguns hjerte banker for Afrika, og hun har bl.a. boet 2 år i Etiopien, hvor hun underviste på en lokal skole. Under opholdet blev hun ret god til at prutte med taxachaufførerne på det lokale sprog, amharisk! Hun har også rejst i Kenya, Tanzania og Zambia, og har flere lidt usædvanlige rejseoplevelser med i rygsækken. Hun har drukket kaffe med stammefolk i Blånildalen, besøgt slumkvarteret i Nairobi og være på traditionel jagt med bue og pil i Tanzania.

Et af højdepunkterne fra Inguns safari i Tanzania var turen i varmtluftballon over Serengti. Ingun har også stået på toppen af Kilimanjaro og giver gerne gode råd og tips til dig, som drømmer om at gøre det samme.

Ingun er gift og har tre børn, som glæder sig til, at de kan komme med på safari!

Tom Søndergaard

Tom Søndergaard

Rejsekonsulent

Tom brænder for Latinamerika. Efter han rejste dertil første gang på en kombineret rejse til Argentina og Brasilien, vidste han, at Latinamerika er hans yndlingsrejsemål. Det er siden blevet til besøg i Peru, Ecuador med Galapagos, Chile, Mexico, Costa Rica og Cuba. Latinamerika har meget at byde på: flotte landskaber, varieret natur, et utroligt dyreliv, spændende kulturer og et imødekommende folk, hvor dans og musik spiller en stor rolle.

Der har været så mange fantastiske oplevelser: den flotte natur i Patagonien, danse en tango i Buenos Aires, opleve strandlivet på Copacabana i Rio de Janeiro, stå ved ”solens port” ved indgangen til Machu Picchu, høre alle lydene i Amazonas regnskov, komme tæt på verdens største vandfald, køre rundt i amerikanerbil i Havanna, opleve Costa Ricas imponerende dyreliv, se de flotte maya ruiner i Mexico osv.

Mira Lindholm

Mira Lindholm

Rejsekonsulent

Mira er oprindeligt uddannet turistguide og har mere end 13 års erfaring fra rejse- og turistbranchen. Hun har bl.a. arbejdet på krydstogtskibe og sejlet frem og tilbage mellem de fleste store havne i Nordsøen og Skagerak – fra Newcastle i nord til København i syd. Hun har også arbejdet mange år som guide og skiinstruktør i både Sverige, Italien og Frankrig.

Når ikke hun arbejder med at formidle rejse og oplevelser, nyder hun selv at få luft under vingerne. Det er blevet til flere rejser til bl.a. USA, Canada, Afrika, Asien og det fleste lande i Europa.

”Det, som driver mig til at rejse ud og opleve verden er, at hver gang jeg lander igen efter en rejse, er kontoen fyldt op med nye erfaringer. At arbejde med at dele ud af denne erfaring til andre rejsende er en sand glæde”, siger Mira.

Pernille Grøngaard Brammer

Pernille Grøngaard Brammer

Rejsekonsulent

Pernille har arbejdet i rejsebranchen gennem mange år. Hun har altid haft en stor passion for at rejse og rejser så ofte som muligt med familien. Pernille er mor til 3 børn der alle har været med på rejser fra de var 1 år.

”Det er svært at pege på en enkeltstående rejseoplevelse, men det at rejse med børn er helt specielt. Oplevelserne og minderne man får sammen er uvurderlige og børns begejstring og afslappethed gør det nemt at rejse med dem.

Nogle af de rejse oplevelser der står tydeligst for Pernille er hendes safariture i Afrika, dykning i Australien, helikoptertur over Mount Cook, Koh Racha i Thailand og solnedgang ved Grand Canyon.

Elisabeth Simonnæs

Elisabeth Simonnæs

Rejsekonsulent

Med en uddannelse inden for både jura, fransk og medier/kommunikation har Elisabeth en bred vifte af kompetencer.

Elisabeth har mange års erfaring inden for rejseverdenen – først i hotelbranchen og siden hos et rejsebureau, og hun har været en del af TourCompass siden 2009. Hendes største drivkraft og motivation er muligheden for at gøre folks rejsedrømme til virkelighed og skabe unikke oplevelser på spændende destinationer.

Hun har selv været været på flere af vores rejsemål, bl.a. safarirejser i Sydafrika, Kenya, Tanzania og Namibia. I årenes løb er det også blevet til rejser til Cape Town, Mauritius, Kina, Indonesien, Peru, Bolivia og Brasilien samt flere destinationer i Mellemøsten.

På det personlige plan holder Elisabeth af at fylde sin fritid med samvær med gode venner og ture i naturen, men synes også, at det er dejligt at fordybe sig i en god bog.

Iida Väänänen

Iida Väänänen

Rejsekonsulent

Iida er en rejselysten finne, som har boet i flere lande, herunder bl.a. Thailand og Grækenland, hvor hun har arbejdet som guide. Hun er uddannet inden for turisme og hjælper nu vores finske kunder med at finde frem til deres drømmerejse.

Lysten til at rejse og opleve er en drivkraft, der har givet hende unikke oplevelser. Hun kan bl.a. huske tilbage på sansefulde nætter tilbragt i den thailandske regnskov og på savannen i Tanzania, hvor kun kanvasvægge var mellem hende og de vilde dyr. Dyr har hun også været tæt på under vandet, hvor hun bl.a. fandt Nemo under et dyk ved Phi Phi-øerne.

I det hele taget har Iida set mange eksotiske dyr, mødt anderledes kulturer og oplevet de smukkeste solnedgange. I fremtiden drømmer hun om at få endnu flere unikke oplevelser med sin mand som rejsepartner.

Jude Bommer Karlslund

Jude Bommer Karlslund

Rejsekonsulent

Jude har rejst rundt som backpacker i et år i Australien og New Zealand og foretrækker et eventyrlig, spontan og basic måde at rejse: med rygsæk og telt. Sammen med hendes mand har Jude rejst rundt i Asien i 4 måneder og set skønheden og fremragende kultur af Laos, Cambodja, Thailand, Myanmar og Nepal.

Jude har boet i Aruba i 3 måneder mens hun studerede Sociologi.

Hun har varme minder om hendes trekking til Annapurna Base Camp i Nepal: fantastisk smukt at gå rundt i bjergene og blive udfordret fysisk.

Jude ser det som privilegium at arbejde i rejsebranchen og ser frem til at udvide hendes rejseoplevelse i Sydamerika og Afrika sammen med mand og børn.

Catriona Hodge

Catriona Hodge

Rejsekonsulent

Cat er en rejseentusiast, som gerne vil dele sin passion med andre. Hun har en baggrund inden for bæredygtig ledelse og turisme og har erfaring med internationalt arbejde.

Cats rejselyst blev vækket efter en rygsækrejse rundt i Europa efterfulgt af en roadtrip tværs over USA sammen med sin søster. Derefter var hun tryllebundet og har siden krydset mange destinationer af på sin liste, fx Stillehavsøerne, Sydøstasien, Australien og Afrika. Nogle af hendes yndlingsoplevelser har været safari i Afrika, at se delfiner på Bali, at få en traditionel tatovering i Fiji og selvfølgelig at smage de lokale retter.

Nu brænder hun for at hjælpe andre med at udleve deres rejsedrømme, fordi hun ved, at rejse giver minder for livet!

Laura Trelborg

Laura Trelborg

Rejsekonsulent

Laura er uddannet frisør, men byttede sin saks ud til fordel for solen tilbage i 2015. Siden da har hun bl.a. arbejdet som rejseleder og boet i Tyrkiet, Spanien, Italien og Norge. Hendes forkærlighed for at rejse har bragt hende til mange spændende steder, eksempelvis til Thailand som backpacker og til Afrika, hvor hun tilbragte otte måneder.

Som en selverklæret ‘adrenalin-junkie’ siger Laura altid ja til actionfyldte aktiviteter. Tidligere har hun hoppet i faldskærm, svømmet med vilde hvalhajer, bungy jumpet og sporet vilde gorillaer i Afrika.

Nu bor Laura sammen med sin mand og barn, og hun er passioneret omkring at hjælpe andre med at planlægge deres drømmerejse. I sin fritid nyder Laura at tilbringe tid med familie og venner, uanset om det er at tage ud at rejse sammen eller spise aftensmad.

Emily Roper

Emily Roper

Rejsekonsulent

Emily har arbejdet i rejsebranchen hele sin karriere. Hendes passion for at rejse startede, da hun var stewardesse på langdistancefly hos British Airways. I den periode fik hun mulighed for at udforske mange forskellige destinationer og kulturer over hele verden.

Siden da har hun arbejdet i rejsebranchen i flere år, og før hun startede hos TourCompass tog hun en pause fra arbejdslivet for at rejse rundt i Latinamerika. Denne rejse berigede hende med talrige uforglemmelige oplevelser, f.eks. har hun trekket gennem de billedskønne landskaber i Patagonien, besøgt Atacama-ørkenen i Chile, oplevet de smukke saltsletter i Bolivia og udforsket de gamle Machu Picchu-ruiner i Peru. Hendes yndlingsland i Latinamerika er Colombia, især den farverige by Salento og den smukke, nordlige caribiske kyst.

Emily elsker at opleve dyrelivet på sine rejser, og nogle af hendes mest værdifulde minder inkluderer mødet med orangutanger i Indonesien og isbjørne i Canada.

Stine Hjorth

Stine Hjorth

Customer Relations Specialist

Stine har en baggrund inden for rejsebranchen, hvor hun har boet i flere lande i Europa, herunder bl.a. Grækenland, Tyrkiet og Portugal. Her har hun arbejdet som rejseleder, hvor hele hendes passion for rejsebranchen startede. Senere har hun taget en uddannelse inden for turisme og oplevelsesbranchen, da hun brænder for at skabe mindeværdige oplevelser for andre.

Selvom Stine har base i Danmark nu, så elsker hun stadig at rejse ud i verden og opleve andre kulturer, og hun er altid i gang med at planlægge sin næste rejse.

Stine bruger sin fritid på sine venner og familie, og så elsker hun lange gåture i naturskønne områder.

Inger-Louise Waage Gerner

Inger-Louise Waage Gerner

Customer Relations Specialist

Inger er uddannet serviceøkonom med fokus på turisme, og det har altid været et mål for hende at arbejde inden for turismebranchen. Hendes rejseerfaring tæller indtil videre bl.a. store dele af Europa og USA.

For Inger er den personlige relation vigtig, og hun går gerne den ekstra mil for, at vores gæster føler sig trygge på deres rejse. Hun fuldt ud investeret i at lære alle vores destinationer indgående at kende, så hun kan sende vores gæster afsted på deres drømmerejse.

Privat bor Inger med sin kæreste, og hun bruger bl.a. sin fritid på yoga, løb, bagning, familie og venner. Derudover er hun meget interesseret i sprog og bruger gerne tid på at lære nye sprog. Senest er hun gået i gang med at lære polsk.

Ulrika Lindblom

Ulrika Lindblom

Customer Relations Specialist

Ulrika er født og opvokset i Stockholm, hvor hendes lange karriere inden for turisme startede. Hun er oprindeligt udannet inden for hotelbranchen, og arbejdede efterfølgende som receptionist, i hotelbooking og som guide på Kreta og Gran Canaria, hvor hun mødte sin mand.

I 2004 flyttede Ulrika til Danmark, hvor hun blev uddannet serviceøkonom. Siden da har hun arbejdet med salg og kundepleje, og hun har arbejdet i flere forskellige virksomhed, bl.a. med salg af skirejser og som salgsansvarlig i en børnetøjsvirksomhed.

Hendes rejse-CV inkluderer bl.a. et år som pair i New Jersey i USA, backpacking i Europa, 6 måneder i Malaga, hvor hun har læst spansk, og derudover har hun også besøgt bl.a. Mexico, Thailand og Vietnam.

Privat er Ulrika mor til tre børn og en hund, og hun nyder at bruge tid i familiens sommerhus i de svenske skove. Hendes fritid bruges bl.a. på børnenes aktiviteter, sine venner og træning. Som person er Ulrika engageret, smilende og så elsker hun at hjælpe vores gæster til at få den bedste rejse.

Rikke Holm

Rikke Holm

Bookingchef

Rikke har mange års erfaring fra rejsebranchen og har været en del af TourCompass siden 2010. Hun har ansvaret for bookingafdelingen, hvor kunden altid er i centrum.

At rejse betyder meget for hende, og det er gennem årene blevet til mange rejser rundt i Asien, Australien, USA og det meste af Europa. Hun har rejst meget hele sit liv, for hun elsker muligheden for at opleve nye kulturer og mærke friheden, når man er ude.

Den bedste rejseoplevelse for Rikke er at tage familien med på eventyr og opleve, hvordan det samler familien.  Gode minder er en gave for livet!

I fritiden er Rikke sammen med sin familie og venner. Hun slapper af, når de derhjemme tager en gang ”rundt om bordet” ved familiens fælles bordtennisbord.

Tanja Jensen

Tanja Jensen

Booking specialist

Tanja har været i rejsebranchen i mere end 15 år. Hun var kortvarigt væk for at tage en uddannelse i ernæring og sundhed, men kunne ikke undvære branchen og er nu stærkt tilbage. Hun er vild med kontakten til leverandørerne og flyselskaberne samt de udfordringer dette også indebærer.

Tanja elsker selv at rejse og har haft nogle af sine bedste rejseoplevelser i Brasilien, Thailand og Tanzania. Sidstnævnte sted måtte Tanja flytte sine egne grænser og sige ja tak til grillet egern, som guiden netop havde nedlagt med bue og pil. Hvem kan sige nej tak til det?

Næste gang Tanja skal afsted, skal hun have familien med, som nu også tæller 2 dejlige børn.

Anne Mette Arp-Nielsen

Anne Mette Arp-Nielsen

Booking Specialist

Anne Mette fik som barn oplevet Europa fra bagsædet af familiebilen, men i teenageårene begyndte passionen for Latinamerika. Anne Mette har boet i hhv. Ecuadors regnskov, Argentinas metropol Buenos Aires, Brasiliens sydlige strandparadis Florianópolis og Perus hovedstad Lima. Hun danser salsa og tango, taler spansk og portugisisk. Asien er dog også blevet grundigt udforsket med masser af madlavningskurser, gode dykker oplevelser og tempel besøg i bagagen.

Anne Mette elsker at vandre, opleve naturen og det vilde dyreliv helt tæt på – også under vandoverfladen, da hun elsker at dykke i de varme vande. Kombinationen skal helst være af en masse aktiviteter og så lidt afslapning med en god bog på stranden.

Kenneth Lykke Andersen

Kenneth Lykke Andersen

Booking Specialist

Kenneth har 12 års erfaring fra rejsebranchen, og til dagligt sidder han i vores bookingafdeling.

Kenneth elsker at rejse, og han har tidligere rejst med rygsæk i Indien og været på højskoleophold i Costa Rica og Nicaragua.

Hans bedste rejsehøjdepunkt var, da han stod på Kala Patthar i 5.164 meters højde med et fantastisk skue til Mount Everest.

Anne Koldby Rasmussen

Anne Koldby Rasmussen

Booking Specialist

Anne kommer fra Tyskland og har taget en uddannelse indenfor logistik. Hun holder meget af at rejse og har mange gode minder fra egne rejser rundt i Skandinavien, Grønland, Island, Afrika og USA, hvor Anne boede 6 måneder under sin uddannelse.

En af hendes største rejseoplevelse var, da hun var i Grønland og hørte en vildfaren hvalunge kalde på sin familie og efterfølgende så at de genfandt hinanden.

Anne har 2 små piger, som hun glæder sig til at vise verden, når de er blevet lidt ældre. Hun vil specielt gerne vise dem dyrelivet i Tanzania, som har gjort et stort indtryk på hende selv. Anne bruger sin fritid på sine islandske heste og skønne rideture i naturen.

Elisabeth Grau Møller

Elisabeth Grau Møller

Booking Specialist

Elisabeth har været i rejsebranchen i 22 år. Service er det hun brænder for, og derfor har kunden altid første prioritet.

Hun elsker rejsebranchen og nyder at opleve nye kulturer og steder i verden. Hun har rejst i Florida, Thailand, Afrika m.fl., hvor turen til Florida i autocamper var helt speciel. I fremtiden glæder hun sig til at tage familien med på nye eventyr.

Fritiden går gerne sammen med familien og venner, nyde naturen sammen med hunden, samt ride en tur på naboens islandske heste.

Ulla Christensen

Ulla Christensen

Booking Specialist

Ulla er en eventyrlysten rejseentusiast med mange års erfaring inden for rejsebranchen.

Rejsekarrieren startede efter handelsskolen, hvor hun først var på interrail i Europa og derefter arbejdede som skibums en vinter i Østrig. Disse oplevelser ledte hende videre til et ophold på guideskole efterfulgt af tre sæsoner som guide på populære turistdestinationer som Mallorca, Tyrkiet og Østrig.

Hendes rejseoplevelser er vidtfavnende og inkluderer desuden lande som Thailand, Gambia, Kina, Hong Kong, USA og utallige storbyferier i Europa, hvor især Grækenland står hendes hjerte nær.

Ulla er også aktiv i sin fritid og nyder vandreture, vinterbadning, padel, koncerter og ture til hendes sommerhus ved Vesterhavet.

Mai Nielsen

Mai Nielsen

Booking Specialist

Mai er en berejst kvinde, hvis rejseerfaringer har ført hende til mange destinationer inden for Europa, Nordamerika, Afrika og Asien. Særligt står besøgene til Panama og Turks & Caicos klart i erindringerne.

Hun har desuden flere års professionel erfaring fra rejsebranchen, hvor hun tidligere har arbejdet en årrække for et flyselskab og senest hos TourCompass, hvor hun hjælper med at booke rejser til kommende gæster.

Fritiden bliver brugt på at læse og tilbringe tid med venner og familie.

Pernille Bøgehave

Pernille Bøgehave

Booking Specialist

Pernilles rejselyst startede som barn på utallige rejser til Spanien med forældre og berejste bedsteforældre. Rejselysten fulgte hende gennem hele ungdommen med interrail l i Europa og ophold på guideskole. I 2013 rejste Pernille ud som rejseleder og udforskede destinationer som Spanien, Portugal og Sankt Croix i Caribien. Under en uges ferie på Sankt Croix tog hun sit dykkercertifikat og fik mulighed for at dykke med bl.a. skildpadder og hajer.

Portugal har en særlig plads i Pernilles hjertet, hvor hun har boet og arbejdet på Algarvekysten i 1 år. Kulturen, maden, befolkningen og solnedgangene får hende alle til at føle sig hjemme i Portugal. Pernilles rejseoplevelser inkluderer derudover også tangolektioner i Argentina, overnatning i Tree Top House i Norge, iglohotel og snescooterudflugter i -14 grader ved Polarcirklen og eventyr i Mexico og Maldiverne.

For Pernille skal en rejse helst byde på lokal madkultur og indblik i de lokales hverdag, og hun håber, at hun sammen med sin mand kan dele en masse rejseoplevelser med børnene, når de bliver ældre.

Cecilie Kjær Sørensen

Cecilie Kjær Sørensen

Booking Specialist

Cecilie er uddannet luftfragtspeditør, men har tidligere også arbejdet i rejsebranchen, hvor hun har fløjet rundt i Europa som stewardesse.

Cecilie har altid haft en stærk trang til at rejse og opleve verden. Som 19-årig flyttede hun et år til USA, hvor hun boede hos en amerikansk familie i San Francisco. Det gav hende rig mulighed for at opleve mange af de amerikanske stater, og hun har også sidenhen været tilbage på en road trip, der gik tværs gennem sydstaterne fra østkysten til vestkysten.

Andre højdepunkter fra hendes rejser har været Maldivernes spændende koralrev, solnedgangene på Bali og Brasiliens storslåede natur.

Privat bor Cecilie med sin kæreste, og hun nyder at bruge sin fritid på bl.a. pilates og madlavning, og når der skal slappes af, er det med en god bog.

Isabella Ibsen Roed

Isabella Ibsen Roed

Booking Coordinator

Isabella har en kandidatuddannelse i Engelsk med tilvalg i Film og Medier. Hun er en rigtig film- og historienørd og skrev om horrorgenren i sit speciale på sin uddannelse.

Isabellas kærlighed for at rejse startede allerede som 3-årig, hvor nogle af hendes første rejseminder kommer fra en rejse til Barbados. Derudover har hun boet 1 år i London og rejst verden rundt og besøgt destinationer i Asien, Afrika, Europa og USA.

Isabella tog dykkercertifikat i Danmarks meget kolde farvande, så hun havde mulighed for at komme ud og dykke på en rejse til Florida. Hun elsker at rejse og planlægger ofte rejser med fokus på at se historistiske steder samt at få indblik i andre landes kulturhistorie.

Privat har Isabella en datter og en forlovede, som hun håber at kunne holde et destinationsbryllup med i Toscana – omringet af vinmarker.

Christian Conradsen

Christian Conradsen

COO

Christian er uddannet cand.merc i International Business og har bl.a. boet i Hong Kong og i England.

Gennem tiderne har han rejst i Asien, Afrika, Caribien samt Europa. Nogle af de største minder var da hans kone sagde ”ja” midt på Turks and Caicos hvide strande, eller da han kunne sætte flueben ved The Big 5 på sin første rejse til Tanzania. Den Kinesiske Mur er også højt på listen – eller den fantastiske solnedgang over Hong Kongs skyline fra Victoria Peak Viewpoint.

Christian bruger fritiden sammen med familien, hvor hans to piger fylder en stor del af hverdagen. Han finder desuden stor ro i at lytte til podcasts og træne i eget fitnessrum i kælderen.

Winnie Sørensen

Winnie Sørensen

Product Manager

Winnie er oprindeligt cand.mag. med hovedfag i historie men har rejst det meste af sit liv. Som lille så hun det meste af Europa fra bagsædet af sine forældres bil, og så snart hun var færdig med gymnasiet, pakkede hun rygsækken og satte kurs mod eventyr.

Hun elsker at rejse og er vild med kontraster. Hun elsker at komme ind bag facaderne i de lande, hun besøger! Hendes største rejseoplevelse er nok dengang, hun snublede over en babygiraf i Sydafrika eller at se solnedgangen over Masai Mara. Eller måske synet af solen, der glimter i sneen på toppen af Aconcagua. Et bryllup i Thailand er også højt på listen – eller det totalt uplanlagte roadtrip gennem Texas.

Michelle Antonie

Michelle Antonie

Product Manager

Michelle har arbejdet hos TourCompass siden 2012. Hun har en BA i International Hospitality Management med speciale i turisme.

Michelle har rejst meget i både Europa og Asien, og sommerferierne er også gået til USA og Caribien. Michelle har altid haft en kæmpe glæde ved at rejse – også selv om det er anden, tredje eller fjerde gang hun besøger en destination for hver gang, er det med nye eventyr i rygsækken.

Nogle af de største oplevelser har været at blive inviteret indenfor hos en lokal hmong-familie i Sapas bjerge og at opleve skyerne forsvinde med lynets hastighed over Longjis imponerende risterrasser. Eller det allerførste møde med vilde elefanter i Minneriya Nationalpark. Det farverige marineliv i Caribien og Maldiverne står også højt på listen.

Michelle glæder sig til at tage familien med ud i den store verden og vise sin søn, hvor forskelligt livet kan leves.

Christina Læssøe Christiansen

Christina Læssøe Christiansen

Product Manager

Christina har arbejdet i rejsebranchen i over 15 år og de sidste 10 år har hun helliget sig arbejdet med produktionen af rejser. Det er både spændende og udfordrende at arbejde med mennesker fra hele verden og hun elsker at sammensætte rejser, så hun ved vores kunder får en fantastisk oplevelse.

Hun startede sit rejseliv som ung backpacker på en længere rejse og har siden været bidt at se og opleve mere af den store verden. Hun er i dag beriget med to dejlige unger, som heldigvis gerne vil med ud at rejse.

Hun er vild med natur og dyreliv, men det der fascinerer hende mest på rejserne, er hvordan historien bliver vakt til live fx når man står på toppen af en gammel mayaruin i Mexico.

Nina Williams Strandby

Nina Williams Strandby

Product Manager

Nina betragter sig selv som kronisk rejselysten. Hvor skal den næste rejse gå hen? – Et hyppigt spørgsmål hun stiller til folk omkring sig. Selv har hun rejst meget igennem de seneste 20 år – både som backpacker og som familie med hendes mand og deres 3 børn.

Hun har rejst mange steder – men største indtryk har hun fået i Guatemalas jungle, samt i den fascinerende orange natur i staten Utah i USA. USA er det land, hun har besøgt mest – efter et ophold som au-pair i 2006, blev hun fascineret af det kontrastfyldte land, hvor især naturen har gjort stort indtryk. Sidenhen er det blevet til utallige rejser rundt i USA, et studieophold i San Diego, samt mange besøg hos deres ”eksterne familie” ved den californiske Stillehavskyst. Ninas erfaring fra rejsebranchen spænder fra kommunikation og salg til produktudvikling, som er dét hun brænder mest for. Hun elsker tanken om at skabe rejser, der kan give andre minder for livet. For Nina er de bedste rejse-momenter, når man kan lade ”tiden stå stille” med en kop kaffe, lokal mad og gerne en cykeltur i lokalområdet.

I det daglige er det samvær med familien, der betyder mest for Nina. Selvom familiens 3 børn er rejsevante og elsker at opleve – så er det den daglige spontane dans og deres små kreative projekter, der er vigtigst.

Nadia Ankjær Rasmussen

Nadia Ankjær Rasmussen

Junior Product Manager

Nadia har en bred erfaring inden for turisme med en uddannelse i International Hospitality Management og har tidligere arbejdet som stewardesse og receptionist på et hostel. Hun har også boet i udlandet over flere perioder bl.a. i Argentina, Irland og Spanien.

Hun har en stor passion for at rejse, som startede da hun var helt lille og kørte mod sydlige himmelstrøg med familien. Efterhånden har hun besøgt mere end 30 lande, og der er stadig mange steder, som står højt på hendes liste. Indtil videre har hun bl.a. rejst med rygsæk gennem Asien, dykket med havskildpadder i Mexico og danset salsa i Cuba. Hun elsker at drage ud på eventyr og synes noget af det mest spændende er at opleve andre kulturer og udforske nye steder.

I sin fritid nyder Nadia at bruge tid med familie og venner. Derudover elsker hun at danse salsa og andre latinamerikanske danse.

Mikkel Egelund Väänänen

Mikkel Egelund Väänänen

Junior Product Manager

Mikkel har en omfattende baggrund i at rådgive kunder og er gennem årene blevet skarp på at forstå og imødekomme kundernes behov – til glæde for vores mange gæster. Mikkel har oplevet mange spændende rejsemål, og har tidligere arbejdet som rejseleder i et år i Thailand. Det er derfor naturligt for ham at arbejde i vores produktafdeling, hvor han er med til den løbende udvikling og forbedring af vores rejser til Asien.

Mikkel har en stor appetit på at se verden og opleve nye rejsemål. Han glæder sig til at rejse mere med sine to børn og se verden gennem deres øjne. Han sætter pris på at se sine børns begejstring, når de oplever naturen og dyrelivet på steder som Serengeti-sletten og den thailandske regnskov, hvor børnenes dyrebøger folder sig ud og kommer til live.

Selvom verden er stor og eksotisk, så nyder Mikkel dog også sin årlige tur til Finland med sine børn og finske hustru, hvor den står på sauna og langrendsski.

Christina Hansen

Christina Hansen

Product Coordinator

Christina har tidligere været i rejsebranchen, som stewardesse for et dansk flyselskab, men har de seneste år arbejdet indenfor byggebranchen med onlineberigelse af produkter som PIM-Assistent.

Christina har, siden hun var helt lille, været vant til at rejse med hendes forældre. Det har givet nogle spændende ture rundt i det meste af Europa, som har gjort hende nysgerrig på at opleve nye steder i verden. Christina er både til skiferie og solferie, hvilket også har givet anledning til en vintersæson i de franske alper. Asien har især vundet hendes hjerte, men der er stadig mange steder på bucketlisten endnu.

I fritiden spiller Christina håndbold og løber en tur i naturen, når tiden er til det. Hun nyder bylivet og tager ofte på restaurantbesøg eller til koncert.

Louise Rye Jacobsen

Louise Rye Jacobsen

Product Coordinator

Louise er uddannet kontorassistent og markedsføringsøkonom.

Hun har en stor forkærlighed for Canada efter utallige ferier og ophold i provinsen Alberta. Svagheden for det store land er en kombination af den betagende natur, den mangfoldige befolkning og ikke mindst de tætte bånd hun har fået med sine canadiske familiemedlemmer.

Nogle af de rejseoplevelser der står klarest i hukommelsen, er en hyttetur i de canadiske Rocky Mountains i -35°C og en stille solopgang fra sit enmandstelt i bjergene en smuk sommermorgen.

Derudover har Louise oplevet størstedelen af Europas lande på kør selv-ferier som barn, hvor hele familien har haft mange sjove stunder med at lære så mange fraser som muligt i alle de lande, de kom igennem.

Dino Karalic

Dino Karalic

CMO

Dino har arbejdet med markedsføring og kommerciel forretningsudvikling i over 10 år, det meste af tiden i rejsebranchen. Han lægger stor vægt på relevant, effektiv og unik markedsføring – og at vores gæster skal have en oplevelse for livet, hver eneste gang – for bedre markedsføring får man ikke.

Dino har besøgt mange af vores destinationer med en masse fantastiske og enestående oplevelser til følge. Han går meget op i at få en god nattesøvn, og ifølge Dino får man verdens bedste nattesøvn ved at sove i teltlejr i Masai Mara Nationalparken i Kenya.

Meget af sin fritid bruger han med familien, hvor 3 børn fylder en stor del af hverdagen. Han finder dog også tid til vennerne en gang imellem – og god afslapning er ifølge Dino en tur i fitnesscenteret eller en løbetur ved havet.

Trine Boesen

Trine Boesen

SEO & Content Specialist

Trine er SEO-specialist og er med til at udvikle indhold til vores hjemmesider og sørge for, at de og søgemaskinerne taler samme sprog.

Den første ”rigtige” rejse Trine var på var 2 ugers interrail i gymnasiet ned igennem Europa. Sidenhen er det blevet til den klassiske jordomrejse, et utal af storby- og charterrejser og et halvt år i Kina i forbindelse med, at hun læste kinesisk på Aarhus Universitet.

Og Kina har en helt speciel plads i Trines hjerte. Opholdet i landet har budt på nogle af hendes største oplevelser men også kulturelle, personlige og sproglige udfordringer. I dag er kærligheden til sproget stadig intakt.

Louisa Poad

Louisa Poad

Online Marketing Specialist

I en tidlig alder, fik Louisa allerede smag for at rejse og brugte mange timer på at rejse rundt i Storbritannien og Europa i sine forældres autocamper. Efter sin uddannelse, pakkede Louisa rygsækken og drog mod Australien, hvor hun rejste rundt i et år. Hun har gode minder om at snorkle i Great Barrier Reef, camperer på Fraser Island og surfe i Byron Bay. Nu glæder hun sig til at gå på eventyr og udforske det skotske højland.

Louisa har både boet i Storbritannien, Australien og nu Danmark, hvor hun også har forstærket sin passion for at rejse. Hun startede som studentermedarbejder i salgsafdelingen og bruger nu sin uddannelse i marketingsafdelingen.

For Louisa betyder det at rejse, mere end blot at besøge nye steder, det betyder at fordybe sig i nye kulturer, forsøge at lære nye sprog og se verden med nye øjne.

Sanne Schou von Haven

Sanne Schou von Haven

Online Marketing Specialist

Sanne er uddannet indenfor marketing og kommunikation. Hun elsker at skrive tekster og lave grafisk indhold, som vækker rejselysten og kalder på det næste eventyr.

Sanne har rejst meget i Europa og Asien, hvor højdepunktet var en rejse til Vietnam med fantastiske naturoplevelser, god mad og et imødekommende folkefærd. Næste gang Sanne skal ud at rejse, regner hun med at turen skal gå til Costa Rica eller Bali.

Fritiden bruger hun med familien og venner – dem forkæler hun ofte med kage. Kagebagning er nemlig Sannes hobby og rejserne inspirerer hende til nye smagsoplevelser i kagerne.

Mathias Pedersen

Mathias Pedersen

PPC Specialist

Mathias er vores PPC-specialist og elsker at nørde tal og excelark.

Han er uddannet handelsøkonom og har derudover en bachelor i E-handel. Under sin første uddannelse tilbragte han et år i Bulgarien i hovedstaden Sofia, hvor han dog brugte mere tid på at frekventere byens spændende seværdigheder og spisesteder end at studere.

Mathias elsker at udforske nye kulturer, særligt at få nye kulinariske oplevelser. De mest mærkelige ting han har smagt, er kyllingehjerter og kalvetunge – sidstnævnte var en fin oplevelse, men ”ikke noget han vil spise igen”.

Når Mathias ikke arbejder bruger han sin tid sammen med familie, venner og sin lille hund Mille, som han overtog, da hans gode ven pludselig blev allergisk.

Mads Bundgaard Kristensen

Mads Bundgaard Kristensen

Chief Technology Officer (CTO)

Mads er uddannet inden for IT og har en bred erfaring med et væld af IT-discipliner; lagerstyring, apps, AI, hjemmesider, backend-systemer, GDPR og sikkerhed. Hvis det har noget med IT at gøre, så ved Mads noget om det. Hans tidligere erfaringer inkluderer bl.a. 13 år i detailhandlen, et år i hhv. finans og fastfood samt 3 år med forsvarsteknologi.

Mads fik fra dag 1 i TourCompass kælenavnet; ”the IT guy”.

Hans faglighed smitter også af på hans hjemmeliv, der er lige så fyldt med teknologi, som hans arbejdsliv er. Han elsker smarthome-devices, og alt i hans hjem er forbundet. Mere end 65 enheder – fra ovn til radiator og endda havetraktoren – er tilknyttet hjemmenetværket, der på nuværende tidspunkt tæller ikke mindre end 9 wifi-punkter (1200 mbit op/ned – men hvem tæller).

Privat er Mads gift med barndomskæreste fra folkeskolen, som han fandt sammen med igen i voksenlivet. De blev gift i 2020 og fik i 2023 datteren Mie. Sammen bor de på en 30.000 m2 stor grund med masser af natur til ”It-manden”.

Peter Frier Bak

Peter Frier Bak

CFO

Peter er uddannet cand.merc. i management accounting og har bl.a. arbejdet som 7 år som konsulent hos Deloitte. Hos Deloitte var Peter bl.a. udstationeret halvandet år i London og været på opgaver i Australien. Peter har gennem sit konsulentarbejde opbygget en bred erfaring ”in the world of finance”.

Peter har primært rejst i Europa, Amerika og Asien, hvor højdepunktet har været en kør-selv-ferie fra Vancouver til Banff og retur med fantastiske naturoplevelser. Den sjoveste rejseoplevelse er en tur til Borneo, hvor lokalbefolkningen troede, han var professionel badmintonspiller og bad om autografer. ”Jeg sagde høfligt nej, men de insisterede og så måtte jeg jo skrive”

Christian Bo Palm

Christian Bo Palm

Financial Controller

Christian har en baggrund som cand.merc.aud. og har i mange år arbejdet med regnskab og økonomi, dels som revisormedarbejder og dels som selvstændig.

Den bedste rejseoplevelse for Christian var en tur til Uzbekistan, hvor han sammen med familien besøgte hovedstaden Tashkent og de smukke bjerge nord for byen. Det gjorde særligt indtryk på Christian at opleve hvordan de mange forskellige kulturer lever sammen i den store by.

Fritiden bruges blandt andet på at være træner i den lokale fodboldklub.

Pernille Thornvig

Pernille Thornvig

Bookkeeper

Pernille er uddannet bogholder med 27 års erfaring indenfor regnskab i mange forskellige brancher. I mange år har hun været selvstændig med mange små og mellemstore kunder.

Hendes bedste rejseoplevelse har helt sikkert været en tur til Vietnam hvor Pernille og familien, sammen med en guide, kørte rundt i bjergene i 4-hjulstrækkere. De besøgte lokale familier hvor de også overnattede og smagte deres lokale specialiteter. Det var en spændende oplevelse og Pernille er slet ikke færdig med at besøge den del af verden.

Mette Jørgensen

Mette Jørgensen

Bookkeeper

Mette er uddannet bogholder og har 25 års erfaring med at knuse tal og holde overblikket i økonomiafdelingen.

Hun har oplevet store eventyr i hele verden. Hendes mest mindeværdige rejse var seks ugers roadtrip i New Zealand og Fiji, hvor hun blev betaget af den fantastiske natur, verdensklasse gastronomi og talrige spændende oplevelser. Et anden uforglemmeligt roadtrip førte hende langs USAs vestkyst, hvor storslåede nationalparker som Grand Canyon og Yosemite står klarest i hukommelsen.

Mette ser frem til at dele sin passion for rejser med sine to små børn, og tage dem med på eventyrlige rejser rundt om i verden.

Claus Palmgren Jessen

Claus Palmgren Jessen

CEO / Administrerende direktør

Claus er uddannet i transport og logistik branchen og har bl.a. boet og arbejdet i udlandet i 8 år i Tyskland, Kina, Japan og Korea. I gennem tiderne har Claus rejst i Asien, Latinamerika, Europa, USA og Canada samt i Kenya, Tanzania og Sydafrika.

Claus blev en del af TourCompass i 2012 og har fra dag ét brændt for, at TourCompass altid gør sit absolut bedste for at levere fantastiske oplevelser til kunderne. Hans passion er at leve op til mantraet om ”at give vores kunder deres livs oplevelsesrejse” og det skal altid være en central del af det daglige arbejde i TourCompass. Det samme skal respekten for naturen, dyrene og vores samarbejdspartnere på destinationerne.

Fritiden prioriteres med familien, hvor Claus gerne rejser til nogle af TourCompass’ spændende destinationer eller med en runde golf med vennerne.

Lene Terp Clausen

Lene Terp Clausen

Manager, Customer Excellence & Work Environment

Lene er uddannet cand. ling. merc. i virksomhedskommunikation og har tidligere beskæftiget sig med markedsføring og kommunikation, intern såvel som ekstern.

Hendes rolle i virksomheden har udviklet sig løbende, siden hun blev ansat i 2015. I det daglige varetager hun nu blandt andet vores kundefeedback og er ansvarlig for kvaliteten af vores interne arbejdsmiljø. Hun synes, at dialogen med kunderne er spændende og det puster nyt liv til hendes egen rejselyst, at høre om de mange oplevelser vores kunder har.

Lene kan sætte mange kryds på verdenskortet og har blandt andet rejst i USA, Australien, New Zealand, Tanzania, Singapore, Kina og Afrika. Blandt de største rejseoplevelser hører vandring på Den Kinesiske Mur og bush camping ved Ayers Rock, Australien. I fremtiden frister Cuba og Latinamerika, men hvem ved, hvad der sniger sig ind i rejseprogrammet inden da.

Christina Dolmer Laugesen

Christina Dolmer Laugesen

Administration Manager

Med en uddannelse som handelsøkonom og erfaring som selvstændig butiksejer, kliniksekretær og nu som administrativ manager, har Christina en bred vifte af færdigheder og kompetencer.

Men Christina har også en stor passion for at udforske verden. Hvert år tager hun på ferie til forskellige steder i Europa, Asien, Afrika og andre destinationer. Hun har været på mange eventyr, oplevet andre kulturer og besøgt sin biologiske familie i Seoul, Sydkorea. Christina har også rejst i en minibus gennem Vietnam med 16 venner. Fremtidige rejsemål inkluderer mere af Afrika, salsadans i Latinamerika og en stor drøm om Australien og New Zealand.

Når Christina ikke rejser eller arbejder, bruger hun sin tid på at spille padeltennis, gå ture med sin hund og nyde hyggelige stunder med familie og venner med mad og spilleaftener.

Telefon
89 93 43 89
Se åbningstider
Mandag - Torsdag 10-16
Fredag 10-14
Indhent tilbud

Personlig og pålidelig service fra dedikerede rejsespecialister.

Vi sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål, høre om dine ønsker og give dig ærlig og kompetent rådgivning baseret på vores mangeårige erfaring med rejseoplevelser i Afrika, Asien, Latinamerika og Oceanien.

Telefon
89 93 43 89
Se åbningstider
Mandag - Torsdag 10-16
Fredag 10-14
Indhent tilbud

Personlig og pålidelig service fra dedikerede rejsespecialister.

Vi sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål, høre om dine ønsker og give dig ærlig og kompetent rådgivning baseret på vores mangeårige erfaring med rejseoplevelser i Afrika, Asien, Latinamerika og Oceanien.