TRYGHEDSGARANTI - LÆS MERE

Rejser til Laos

Laos er en ofte overset asiatisk destination men her møder du frodig natur, historiske & eventyrlige byer og buddhistisk kultur.

En rejse til Laos er en rejse til det traditionelle og autentiske Asien, hvor der hersker en afslappet atmosfære og en ufattelig imødekommenhed.

Hvis du har spørgsmål om Laos, så kontakt vores rejsekonsulenter på  89 93 43 89.

Laos
Laos

Rejser til Laos

Laos er en ofte overset asiatisk destination men her møder du frodig natur, historiske & eventyrlige byer og buddhistisk kultur.

En rejse til Laos er en rejse til det traditionelle og autentiske Asien, hvor der hersker en afslappet atmosfære og en ufattelig imødekommenhed.

Hvis du har spørgsmål om Laos, så kontakt vores rejsekonsulenter på  89 93 43 89.

Hvorfor skal du rejse til Laos?

Midt imellem fem asiatiske destinationer, herunder Thailand og Vietnam, ligger Laos. Laos er det eneste land i Sydøstasien, hvor der ikke er adgang til havet. Landets livline er Mekong-floden, der løber igennem hele landet, og bidrager til landets frodige natur.

I Laos vil du opleve noget helt andet end andre på destinationer i Asien. Her vil du møde det traditionelle Asien med eventyrlige landskaber og mangfoldige befolkningsgrupper, som udstråler en ærværdig stilhed og imødekommenhed, du ikke oplever mange steder.

Vores rundrejser i Laos

Herunder kan du læse mere om nogle af de højdepunkter, som du kan opleve på vores rundrejser i Laos.

Luang Prabang

I den nordlige del af Laos langs Mekongfloden ligger den tidligere kongeby Luang Prabang, en UNESCO-beskyttet by, der har en helt unik blanding af traditionel laotisk arkitektur tilsat den franske kolonitids charme.

I Luang Prabang får du ikke moderne bygninger, men i stedet ligger franske kolonitidsvillaer og aktive templer side om side i de gamle gader.

Byens rytme er et kapitel for sig, hvor livet leves stille og med en sjælden set værdighed. Hver morgen går flere hundrede munke en stille morgenrunde gennem byens gader for at indsamle almisser. Det er svært ikke at blive grebet af den respektfulde stilhed, som dette daglige ritual foregår i.

Om aftenen omdannes hovedgaden til et stort natmarked, hvor stammefolk fra omkringliggende landsbyer kommer for at sælge deres varer. Her finder du et bredt udvalg af traditionelt håndarbejde, og boderne flyder med farverige tekstiler, keramik og endda Beer Lao T-shirts.

Andre oplevelse i og omkring Luang Prabang

  • Se Luang Prabang fra en cykel og oplev munke i traditionelle orange dragter, det ikoniske tempel Wat Xieng Thong og tag til toppen af Phousi-bakken, hvorfra du kan nyde en fremragende udsigt over byen og floden.
  • Syd for Luang Prabang, midt i junglen, ligger det smukke Kuang Si-vandfald. Bad i de naturlige pools, eller besøg centret for malajbjørne, der arbejder med den stærkt udrydningstruede bjørn.
  • Sejl ad Mekong-floden til Kamu Lodge, der ligger i en dal omgivet af rismarker, små landsbyer og frodig natur. Udforsk de smukke omgivelser eller få indblik i livet på landet hos Kamu-stammen, hvor du f.eks. kan deltage i det daglige arbejde.

Kombiner med Vietnam og Cambodia

Laos indgår som en del af vores rejser til det gamle Indokina, der er en kombination af Vietnam, Cambodia og Laos.

Vietnam

Vietnam er et meget populært rejseland, der byder på alt fra interessante og historiske storbyer til storslået og UNESCO-beskyttet natur.

Oplev eksempelvis:

  • Hanoi, der er Vietnams hovedstad. Her kan du opleve en kontrastfyldt storby med en blanding af kolonitidshistorie og moderne travlhed. Besøg f.eks. Litteraturens tempel, Ho Chi Minh Complex og Ngoc Son-Templet.
  • Ha Long-bugten på et minikrydstogt. Her kommer du helt tæt på et af Vietnams mest særprægede naturområder, som er på UNESCOs verdensarvsliste.
  • Kolonitidsbyen Hoi An, der tidligere var en af de vigtigste havnebyer i Sydøstasien. Besøg den gamle bydel, der vidner om japansk, kinesisk og indisk indflydelse.

Cambodia

Cambodia byder på nogle af verdens største seværdigheder.

Oplev det sagnomspundne Angkor-kompleks, som er på UNESCOS Verdensarvsliste og et af de vigtigste arkæologiske steder i Sydøstasien.

Tempelkomplekset Angkor Wat, som er Cambodias største attraktion. Templet var Khmer-rigets prægtigste tempel og et arkitektonisk mesterværk. Det siges at have taget ca. 300.000 mænd og 6.000 elefanter 37 år at opføre komplekset.

Vil du vide mere om Laos?

Du kan få mere information omkring det praktiske ved at rejse til Laos på vores side, Praktisk information om Laos. Her kan du læse mere om klima, vaccinationer og visum.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til bestilling, vores andre rejser til Asien eller noget helt tredje så sidder vores rejsekonsulenter klar til at hjælpe dig.

Vi ser frem til at hjælpe dig på dit livs rejse.

TourCompass – Fra turist til eventyrrejsende

Se alle billeder
Billeder
Trustpilot
Fortællinger fra rejsende
Hvordan gør du?
Sådan bestiller du på TourCompass

Find din drømmerejse

På alle vores rejser kan du udforske dagsprogrammet og drømme dig væk i billeder og videoer. Du kan læse mere om overnatning, kombinationsmuligheder, alt det praktiske – og se priser og afrejsedatoer for de næste 18 måneder.

Har du spørgsmål og ønsker?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål, høre om dine ønsker og give dig ærlig og kompetent rådgivning baseret på vores mangeårige erfaring med rejseoplevelser i Afrika, Asien, Latinamerika og Oceanien.

Indhent et uforpligtende tilbud

Du modtager et detaljerigt tilbud på rejsen som du kan gemme, printe eller dele med dine rejsefæller. Såfremt du beslutter dig for at bestille rejsen, kan du nemt gøre dette direkte fra tilbuddet.

GÅ PÅ OPDAGELSE
Se alle vores spændende destinationer
Asien
Mira Lindholm

Mira er vores Asien-specialist og har over 8 års erfaring med rejser i Asien.

Se åbningstider
Mandag - Torsdag 10-16
Fredag 10-14
HVORFOR REJSE MED TOURCOMPASS?
Derfor vælger vores gæster os

Din tid er dyrebar. Vores engagerede rejsespecialister yder personlig service med omtanke for at sikre din komfort og sikkerhed under hele din rejse. Fra det øjeblik, du booker, til det øjeblik, du vender hjem, sidder vi klar til at tackle hver detalje med den største omhu.

Vi tilbyder en bred vifte af destinationer, der hver især har deres egen unikke historie at byde på, formet af lokale kulturer, fascinerende dyreliv og naturens skønhed. 

Vores rejser er skabt på baggrund af vores rejsespecialister og -eksperters omfattende research og førstehåndserfaringer. Hver rejse er tilrettelagt med henblik på at præsentere dig for det bedste, hver destination har at byde på.

Nyd at slappe af i tryg forvisning om, at din rejse er i sikre hænder. Vi er medlem af den danske Rejsegarantifond (medlemsnummer 1778). Helt grundlæggende betyder det, at du som rejsende er sikret økonomisk og kan få din rejse erstattet, hvis vi mod forventning skulle gå konkurs.