TRYGHEDSGARANTI - LÆS MERE

Rejser til Chile

En rejse til Chile er en rejse til et land med store geografiske ekstremer.

Fra de tørreste ørkener i nord til forrevne bjerge og smukke, azurblå søer i syd er Chile en destination for dig, der gerne vil opleve forskelligartet og enestående natur.

Se alle vores rejser til Chile herunder.

Hvis du har spørgsmål om vores rejser til Chile, så ring til vores rejsekonsulenter på 89 93 43 89.

Chile
Chile

Rejser til Chile

En rejse til Chile er en rejse til et land med store geografiske ekstremer.

Fra de tørreste ørkener i nord til forrevne bjerge og smukke, azurblå søer i syd er Chile en destination for dig, der gerne vil opleve forskelligartet og enestående natur.

Se alle vores rejser til Chile herunder.

Hvis du har spørgsmål om vores rejser til Chile, så ring til vores rejsekonsulenter på 89 93 43 89.

Hvorfor skal du rejse til Chile?

Med en længde på godt 4.300 km fra nord til syd og en bredde, der i gennemsnit kun måler 175 km, finder du i Chile virkeligt et land med geografiske ekstremer og forskelligheder.

Fra en af verdens tørreste ørkener i nord til Patagoniens forrevne bjerge og klipper i syd, og derimellem storbyer, dramatiske kyster, billedskønne søer og vidtstrakte vinmarker. Chile er i sandhed fyldt med geografiske forskelligheder, hvilket er med til at gøre landet til en fantastisk rejsedestination.

Vores rundrejser i Chile

Herunder kan du læse mere om, hvad du kan opleve i Chile.

Santiago de Chile

Midt i landet finder du Santiago de Chile, Chiles hovedstad. Hovedstaden har en ualmindelig smuk beliggenhed i en daleomgivet af de smukke, sneklædte Andesbjerge.

Den dynamiske og moderne hovedstad har mange interessante bydele, der er et besøg værd.
Bellavista-kvarteret er Santiago de Chiles kulturelle hjerte med musikere og teatergrupper, der optræder i gaderne, og et utal af farverige bygninger, cafeer og restauranter.

Ved Plaza de Armas, der er byens centrale plads, kan du opleve historiske bygninger, f.eks. landets største katedral, der er bygget i barokstil.

Santiagos moderne bydel hedder Sanhattan, opkaldt efter Manhattan i New York. Her er der nogle af Sydamerikas højeste skyskrabere, grønne områder samt gode muligheder for shopping.

Torres del Paine National Park

I syd, på den sydligste spids af Andesbjergene, finder du Torres del Paine Nationalpark, en 2400 km2 stor nationalpark. Torres del Paine er uden tvivl blandt Chiles største trækplastre, både for besøgende der gerne vil trekke i parken og de, der bare gerne vil opleve Chiles smukkeste landskaber.

I Torres del Paine kan du opleve sneklædte bjerge, turkisfarvede søer og de berømte tårne ”Torres del Paine”, der lægger navn til parken.

Tag billeder af det fantastiske landskab ved de azurblå søer Lago Sarmiento og Lago Nordenskjöld, hvor du på sidstnævnte kan se bjergene Cuernos del Paine reflekteres i vandet.

Parken er hjemsted for mange forskellige dyrearter, og du kan f.eks. opleve kondorer, harer og guanaco’er, der er tæt beslægtet med lamaen.

Andre oplevelser i Chile

  • Valparaíso er en boheme- og farverig havneby, der ligger nord for hovedstaden og blev optaget på UNESCOs liste over verdenskulturarv i 2003. Med sin placering på skråningerne ned mod den travle havn får du overalt i byen en fantastisk udsigt. Tag på oplevelser i det historiske centrum, der byder på charmerende bygninger fra kolonitiden og skønne markeder.
  • Uden for Santiago de Chile kan du også opleve Chiles frugtplantager og vinmarker. Her bliver en række af landets populære vine produceret. Besøg vingårdene Concha og Toro og smag på nogle af de lækre vine mens du nyder den fantastiske udsigt over bjergene.
  • Beliggende ved byen Peulla er søen Todos Los Santos, der også bliver kaldt ”Smaragdsøen” på grund af dens dybgrønne farve. Oplev kontrasten mellem søen og de snedækkede vulkaner Orsono, Tronador og Puntaigudos, som du vil opleve på en sejltur i katamaran på søen.

Kombiner Chile og Argentina

Tre af vores rejser kombinerer Chile med en rejse til Argentina.

Argentina har fantastiske storbyer, enestående kultur og smukke naturoplevelser. På vores rejser kan du f.eks. opleve:

  • Buenos Aires, Argentinas hovedstad, der også er kendt som Sydamerikas Paris. Besøg tangoens fødeby og oplev storbyens mange kvarterer, f.eks. La Boca, San Telmo og Recolata. Den attraktive kulturby byder på et pulserende byliv, brede boulevarder, storslåede bygninger, grønne parker, hyggeligt caféliv og selvfølgelig masser af tango.
  • Gletjserne i Los Glaciares Nationalpark. I parken finder du mere end 350 gletsjere, hvor Perito Moreno-gletsjeren er den mest berømte. Den 60 meter høje og 4 km brede gletsjer er en helt fantastisk oplevelse.
  • Iguazu-vandfaldet er et af verdens største vandfald og består af 275 større og mindre vandfald, der breder sig over 2,7 km og er mellem 60 og 82 meter i højden. Du kommer til at opleve vandfaldene fra både den argentinske og brasilianske side.

Vil du vide mere om vores rejser?

Læs mere om hver kombinationsrejse til Chile ved at trykke på ”læs mere” på rejsen øverst på siden. På de enkelte rejsesider finder du mere information om hver rejses højdepunkter, samt hvad du præcist kommer til at opleve i hhv. Chile og Argentina.

Få desuden svar på de oftest stillede spørgsmål omkring det praktiske ved at rejse til Chile på vores side Praktisk information om Chile.

Kontakt os, hvis du har spørgsmål

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål omkring Chile eller vores andre rejser til Sydamerika, så sidder vores rejsekonsulenter klar til at hjælpe dig.

Vi glæder os til at hjælpe dig på dit livs rejse.

TourCompass – Fra turist til eventyrrejsende

Se alle billeder
Billeder
Trustpilot
Fortællinger fra rejsende
Hvordan gør du?
Sådan bestiller du på TourCompass

Find din drømmerejse

På alle vores rejser kan du udforske dagsprogrammet og drømme dig væk i billeder og videoer. Du kan læse mere om overnatning, kombinationsmuligheder, alt det praktiske – og se priser og afrejsedatoer for de næste 18 måneder.

Har du spørgsmål og ønsker?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål, høre om dine ønsker og give dig ærlig og kompetent rådgivning baseret på vores mangeårige erfaring med rejseoplevelser i Afrika, Asien, Latinamerika og Oceanien.

Indhent et uforpligtende tilbud

Du modtager et detaljerigt tilbud på rejsen som du kan gemme, printe eller dele med dine rejsefæller. Såfremt du beslutter dig for at bestille rejsen, kan du nemt gøre dette direkte fra tilbuddet.

Latinamerika
Tom Søndergaard

Tom er vores Latinamerika-specialist og har over 28 års erfaring med rejser i Latinamerika.

Se åbningstider
Mandag - Torsdag 10-16
Fredag 10-14
HVORFOR REJSE MED TOURCOMPASS?
Derfor vælger vores gæster os

Din tid er dyrebar. Vores engagerede rejsespecialister yder personlig service med omtanke for at sikre din komfort og sikkerhed under hele din rejse. Fra det øjeblik, du booker, til det øjeblik, du vender hjem, sidder vi klar til at tackle hver detalje med den største omhu.

Vi tilbyder en bred vifte af destinationer, der hver især har deres egen unikke historie at byde på, formet af lokale kulturer, fascinerende dyreliv og naturens skønhed. 

Vores rejser er skabt på baggrund af vores rejsespecialister og -eksperters omfattende research og førstehåndserfaringer. Hver rejse er tilrettelagt med henblik på at præsentere dig for det bedste, hver destination har at byde på.

Nyd at slappe af i tryg forvisning om, at din rejse er i sikre hænder. Vi er medlem af den danske Rejsegarantifond (medlemsnummer 1778). Helt grundlæggende betyder det, at du som rejsende er sikret økonomisk og kan få din rejse erstattet, hvis vi mod forventning skulle gå konkurs.