TRYGHEDSGARANTI - LÆS MERE

Rejser til Cuba

Rejs til Cuba og oplev et land med en fantastisk historie, en fængende kultur og skønne naturoplevelser.

Østaten, som er hjemsted for salsaen, cubanske cigarer og billedskønne caribiske strande, er et skønt rejsemål for store oplevelser.

Se alle vores rejser til Cuba herunder.

Hvis du har spørgsmål, så ring til vores rejsekonsulenter på  89 93 43 84

Cuba
Cuba

Rejser til Cuba

Rejs til Cuba og oplev et land med en fantastisk historie, en fængende kultur og skønne naturoplevelser.

Østaten, som er hjemsted for salsaen, cubanske cigarer og billedskønne caribiske strande, er et skønt rejsemål for store oplevelser.

Se alle vores rejser til Cuba herunder.

Hvis du har spørgsmål, så ring til vores rejsekonsulenter på  89 93 43 84

Hvorfor skal du rejse til Cuba?

Der findes ikke et land som Cuba andre steder i verden. Østaten – den største ø i Caribien – er et rejseland med en unik politisk historie, der også kommer til udtryk når man rejser i landet.

Unik historie – unikt rejseland

Alligevel, eller måske netop derfor, er Cuba et fantastisk rejsemål.

Levn fra den spanske kolonitid og et kommunistisk dømme præget af revolutioner har sat sine spor på landet. Helt konkret siges Cuba ofte at være frosset fast i tiden, da meget lidt har ændret sig siden slutningen af 1950’erne, hvor Fidel Castro kom til magten.

I dag står Cuba over for forandringer, så det er ikke usandsynligt at Cuba om få år byder på en helt anden oplevelse, end det man oplever, når man rejser i landet i dag: pulserende salsarytmer, gamle amerikanerbiler, kolonitidsbygninger, billedskøn natur og caribiske strande i én skøn forening.

Vælg en rejse til Cuba og oplev både øens og lokalbefolkningens utrolige varme og gæstfrihed.

Hvad kan du opleve i Cuba?

På vores rundrejser kan du opleve en kombination af gamle kolonitidsbyer, enestående natur og lækre strande på badeferie på de skønne caribiske strande.

Hvis du gerne vil opleve Cuba på egen hånd, kan du vælge én af vores kør-selv rejser, som er en populær og anderledes måde at opleve øen på.

Cuba har noget for alle. Herunder kan du læse om nogle af de højdepunkter, du kan opleve på vores rejser.

Højdepunkter i Cuba

Lige meget hvilken af vores rejser, du vælger, er du garanteret oplevelser for livet.

Pulserende byliv og gammel arkitektur i Havanna

Cuba er synonym med gamle amerikanerbiler (også kendt som Dollargrin), salsa og kolonitidsbygninger. Og i Havanna kan du møde alle tre.

Havanna (eller ”La Habana” på spansk) er Cubas hovedstad og en charmerende by, der er et absolut must-see på din rejse. Byen er alt det, du har set på billederne, og meget mere.

Her kan du bl.a.:

 • Opleve den historiske bydel, som er på UNESCO’s liste over bevaringsværdige steder.
  Bydelen er præget af landets spanske kulturarv og arkitektur fra kolonitiden.
 • Gå i Hemingways fodspor på en af vores ekstra ture.
  Hemingway opholdte sig i Havanna en stor del af sit liv og skrev nogle af sine største værker her.
 • Begive dig ud i nattelivet, hvor der er rig mulighed for at lytte til salsa, jazz og blues på en af Havannas mange barer. Det er også i Havanna, at du kan opleve det verdenskendte Tropicana Caberet Show

Du besøger Havanna på alle rejser.

Viñales-dalen

I Viñales-dalen får du fantastiske naturoplevelser. Landskabet er domineret af frugtbare dale med mangotræer, bananpalmer og bjerge i kalksten (Mogotoes).

Området er også kendt for sine tobaksplanter, der er nogle af verdens bedste. Du kommer på besøg på en cigarfabrik, hvor du kan, hvor cigarerne bliver produceret.

I Viñales har du på flere af vores rejser en dag til fri disposition. Her kan du opleve det smukke område på egen hånd eller tilvælge én af vores ekstra ture, f.eks. en 3 timers vandretur i området.

Cienfuegos

Cienfuegos er en charmerende by, også kendt som ”Sydens perle”.

Byen blev grundlagt i 1819 af franske immigranter fra USA. I dag er den på UNESCOs verdensarvsliste for sine velbevarede bygninger. Oplev f.eks. byens centrale plads, Parque Martí, hvor du kan se det velbevarede teater ”Tomas Terry”.

Byen er måske mest kendt for at være det sted, hvor en gruppe unge i 1957, sammen med Fidel Castros guerilla, overtog militærbasen, hvilket dog hurtigt blev nedkæmpet af Batista.

Santa Clara

I Santa Clara kan du virkelig få et indblik i den cubanske revolution.

Overalt hvor du går i byen, bliver du mindet om revolutionen. Der er store skilte med slagord og billeder af Fidel Castro og Che Guevara. På revolutionspladsen kan du se den store bronzestatue af Che Guevara, hvor den berømte tekst ”Hasta la victoria siempre” står.

Lær mere om revolutionen i parken ” Leoncio Vidal Park” og på togmuseet. Her kan du høre historien om Che og hans mænd, der fik afsporet et tog fyldt med ammunition i 1958 – en vigtig sejr i kampen om at indtage byen.

Trinidad

Byen Trinidad blev grundlagt af spanierne i 1514 og har siden 1988 været på UNESCOs liste over bevaringsværdige steder. Her kan du opleve en af de bedst bevarede og måske smukkeste koloniale byer på øen. Besøg den maleriske plads, Plaza Mayor, en af de mange museer eller gå rundt i byen og kig på den smukke, pastelfarvede arkitektur.

Fra Trinidad er der cirka 10 km til Playa Ancón, som er mindre besøgt end andre cubanske strande, f.eks. Varadero. Besøg stranden mens du er i Trinidad.

Badeferie på Cuba

Udvalgte rejser til Cuba kan afsluttes eller kombineres med badeferie på én af Cubas fantastiske strandområder; Varadero, Jibacoa, øen Cayo Santa Maria eller Guardalavaca, der alle ligger ved eller ud for for Cubas nordkyst.

Varadero – Caribiens største ferieresortby
Ca. 2 timer øst for Havanna ligger Varadero, som er en af de største ferieresortbyer i Caribien. Her får du en mere end 20 km lang lækker, hvid sandstrand og et utal af muligheder for aktiviteter i og uden for vandet.

Rygterne siger også, at det var i Varadero, at Al Capone havde sit sommerhus. I dag er huset en restaurant, og om rygterne er sande, må vi lade stå hen i uvished.

Jibacoa – Sandstrande og rolige omgivelser
Jibacoa ligger på kyststrækningen mellem Havanna og Varadero.

Den smukke sandstrand i Jibacoa, Arroyo Bermejo, er omgivet af krystalklart vand og smuk natur. Her kan du bade, snorkle, spille tennis, tage på små vandreture i det smukke område omkring hotellet eller blot nyde livet på stranden.

Cayo Santa Maria – Nyopdaget perle
Øen Cayo Santa Maria ligger ud for Cubas nordkyst. Det første hotel åbnede i 2001, så stedet er en af Cubas nyopdagede perler.

Her kan du slappe af ved billedskønne strande, der er omgivet af azurblåt hav og vild natur. Hvis du trænger til at være aktiv, findes der et stort udvalg af aktiviteter for børn og voksne på hotellet.

Guardavalaca – en af Cubas bedste strande
Engang var Guardalavaca en landsby med fokus på at opdrætte kvæg, men i dag er byen det største ferieparadis i den østlige del af Cuba.

Den flotte hvide sandstrand, der er omgivet af palmer og turkisblåt vand, er kendt for at være en af Cubas bedste strande. Slap af ved stranden eller hotellets pool, eller deltag i et af områdets mange aktiviteter.

Vil du vide mere om vores rejser til Cuba?

Vi har samlet al praktisk information om at rejse til Cuba på vores side ”Praktisk information om Cuba”.

Vores rejsekonsulenter sidder derudover klar til at hjælpe dig med alle dine spørgsmål om Cuba, bestilling eller om vores andre rundrejser i Mellem- og Sydamerika.

Vi ser frem til at hjælpe dig på dit livs rejse.

TourCompass – Fra turist til eventyrrejsende

Trustpilot
Fortællinger fra rejsende
Hvordan gør du?
Sådan bestiller du på TourCompass

Find din drømmerejse

På alle vores rejser kan du udforske dagsprogrammet og drømme dig væk i billeder og videoer. Du kan læse mere om overnatning, kombinationsmuligheder, alt det praktiske – og se priser og afrejsedatoer for de næste 18 måneder.

Har du spørgsmål og ønsker?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål, høre om dine ønsker og give dig ærlig og kompetent rådgivning baseret på vores mangeårige erfaring med rejseoplevelser i Afrika, Asien, Latinamerika og Oceanien.

Indhent et uforpligtende tilbud

Du modtager et detaljerigt tilbud på rejsen som du kan gemme, printe eller dele med dine rejsefæller. Såfremt du beslutter dig for at bestille rejsen, kan du nemt gøre dette direkte fra tilbuddet.

Latinamerika
Tom Søndergaard

Tom er vores Latinamerika-specialist og har over 28 års erfaring med rejser i Latinamerika.

Se åbningstider
Mandag - Torsdag 10-16
Fredag 10-14
HVORFOR REJSE MED TOURCOMPASS
Derfor vælger kunderne os
 • Personlig service af rejseeksperter med førstehåndskendskab
 • Dedikeret bookingteam sikrer en problemfri rejse
 • Døgnassistance under hele rejsen
 • Velplanlagte rejseprogrammer med nøje udvalgte højdepunkter
 • Alle rejser inkluderer fly, transfers og indkvartering
 • Spændende valgmuligheder, så du kan tilpasse din rejse
 • Indkvarteringer med fantastisk beliggenhed
 • Omhyggeligt udvalgte lokale guider med stor viden og erfaring
 • Tusindvis af gæster har valgt os siden 2006
 • Alle rejser bliver prøvet og kvalitetssikret af vores egne medarbejdere
 • Langvarigt samarbejde med et stort netværk af partnere
 • Vi garanterer dig de bedste priser
 • Fremragende samarbejde med vores partnere sikrer dig den bedste kvalitet og de bedste priser
 • Vi optimerer løbende vores logistik og processer, så du kun betaler for det som skaber værdi for din rejse
 • Medlem af Rejsegarantifonden (nr.1778)
 • Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening
 • Personlig ansvarsforsikring