TRYGHEDSGARANTI - LÆS MERE

Afrika safari

Hos TourCompass er vi eksperter i Afrika safari. Vi har eksisteret siden 2006, og vi tilbyder et stort udvalg af safarirejser i Afrika, f.eks. til populære safaridestinationer som Tanzania, Sydafrika og Kenya.

Oplev den enestående afrikanske natur og de vilde dyr på savannen. Afrika byder på fantastisk safari, der uden tvivl også vil vinde dit hjerte.

Se vores safarirejser i Afrika herunder.

Hvis du har spørgsmål, så ring til vores rejsespecialister på 89 93 43 89.

Afrika safari
Afrika safari
ForsideAfrika safari

Afrika safari

Hos TourCompass er vi eksperter i Afrika safari. Vi har eksisteret siden 2006, og vi tilbyder et stort udvalg af safarirejser i Afrika, f.eks. til populære safaridestinationer som Tanzania, Sydafrika og Kenya.

Oplev den enestående afrikanske natur og de vilde dyr på savannen. Afrika byder på fantastisk safari, der uden tvivl også vil vinde dit hjerte.

Se vores safarirejser i Afrika herunder.

Hvis du har spørgsmål, så ring til vores rejsespecialister på 89 93 43 89.

ForsideAfrika safari
VORES MEST POPULÆRE REJSER
Her rejser andre til
HVORFOR REJSE MED TOURCOMPASS
Derfor vælger kunderne os
 • Personlig service af rejseeksperter med førstehåndskendskab
 • Dedikeret bookingteam sikrer en problemfri rejse
 • Døgnassistance under hele rejsen
 • Velplanlagte rejseprogrammer med nøje udvalgte højdepunkter
 • Alle rejser inkluderer fly, transfers og indkvartering
 • Spændende valgmuligheder, så du kan tilpasse din rejse
 • Indkvarteringer med fantastisk beliggenhed
 • Omhyggeligt udvalgte lokale guider med stor viden og erfaring
 • Tusindvis af gæster har valgt os siden 2006
 • Alle rejser bliver prøvet og kvalitetssikret af vores egne medarbejdere
 • Langvarigt samarbejde med et stort netværk af partnere
 • Vi garanterer dig de bedste priser
 • Fremragende samarbejde med vores partnere sikrer dig den bedste kvalitet og de bedste priser
 • Vi optimerer løbende vores logistik og processer, så du kun betaler for det som skaber værdi for din rejse
 • Medlem af Rejsegarantifonden (nr.1778)
 • Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening
 • Personlig ansvarsforsikring
Eventyrlige rundrejser
Vores destinationer
Trustpilot
Fortællinger fra rejsende
Lær mer om Afrika
Artikler om Afrika
Afrika
Ingun H. Nikolajsen

Ingun er vores Afrika-specialist og har over 10 års erfaring med rejser i Afrika.

Se åbningstider
Mandag - Torsdag 10-16
Fredag 10-14

Hvorfor skal du tage på safari i Afrika?

Det er en helt enestående oplevelse at komme på safari i Afrika; at opleve dyrene i deres naturlige omgivelser i den enestående, afrikanske natur.

Den store migration af gnuer mellem Serengeti i Tanzania og Masai Mara i Kenya. De store flokke af elefanter i et af verdens største vådområder Okavango-deltaet i Botswana. The Big Five i Krugers varierede natur i Sydafrika. Og de sjældne bjerggorillaer, der bor dybt inde i junglen i Uganda.

Tag på en safarirejse til Afrika, og vi lover dig, at du vil få en oplevelse for livet.

Vores safarirejser i Afrika

Hos TourCompass tilbyder vi klassiske safarirejser med storslåede natur- og dyreoplevelser, familievenlig safari, og så kan du kombinere safari med vores andre rejser til Afrika, f.eks. bestigning af Kilimanjaro, naturoplevelser ved Victoria Falls i Zambia og selvfølgelig badeferie i Afrika.

Vi har safarirejser i følgende spændende, afrikanske lande:

 • Tanzania
 • Kenya
 • Sydafrika
 • Uganda
 • Botswana

Tanzania

Tanzania ligger i Østafrika og er vores mest populære rejsemål. Her kan du opleve et fantastisk dyreliv, herunder ”the Big Five”, og en smuk natur, der byder på både bjerge, naturreservater og indsøer.

Vores safarirejser i Tanzania består typisk af en safari med mulighed for at kombinere med badeferie på Zanzibar. Du kan også kombinere to af verdens bedste safaridestinationer, Tanzania og Kenya, på én og samme rejse.

Kenya

Kenya ligger lige nord for Tanzania i Østafrika og har et imponerende dyreliv, verdensberømte nationalparker og dyrereservater samt en smuk natur, som gør landet til en populær safaridestination.

Glæd dig til enestående safari i eksempelvis Masai Mara, Amboseli, Tsavo eller Samburu, og afslut din rejse med en eksotisk badeferie. Vælg mellem verdensberømte Diani Beach ved Mombasa eller tropeøen Zanzibar i det Indiske Ocean.

Sydafrika

I Sydafrika kommer du helt tæt på ikoniske dyr som f.eks. løven, leoparden, næsehornet og elefanten.

På vores rejser til Sydafrika kan du se frem fantastisk safari, f.eks. i Kruger Nationalpark eller private vildtreservater som Kariega Game Reserve og Kapama Game Reserve. Derudover byder Sydafrika også på enestående oplevelser i Vinlandet og langs Garden Route.

Kombiner din rejse i et væld af kombinationer, f.eks. med badeferie på Mauritius, naturoplevelser ved Victoria Falls, storbyferie i Cape Town eller endnu mere safari, f.eks. i Botswanas Okavango-delta.

Botswana

I Botswana kan du opleve en af Afrikas mest eksklusive safaridestinationer.

Her finder du mindre besøgte nationalparker, hvor du stadig kan opleve Afrikas mest kendte dyrearter, f.eks. i Chobe Nationalpark, hvor du både kan komme på traditionel safari og på flodsafari på Chobe-floden.

Det er muligt at kombinere Botswana med andre destinationer, f.eks. Zambia og Sydafrika.

Uganda

En safari i Uganda er lig med nogle af Afrikas smukkeste landskaber, og landet har da også fået tilnavnet ”Afrikas perle”.

Ugandas helt store trækplaster er bjerggorillaerne. Vi tilbyder gorilla-tracking i Bwindi Impenetrable Forest Nationalpark, hvor ca. halvdelen af de fritlevende bjerggorillaer, der er tilbage, lever.

Du kan kombinere Uganda med en afsluttende badeferie på Zanzibar.

Ofte stillede spørgsmål om at tage på safari i Afrika

Det kan være en stor beslutning at skulle ”investere” i en safarirejse til Afrika. Og derfor er det også helt normalt at sidde med en masse ubesvarede spørgsmål; Hvad koster det at tage på safari? Hvilke dyr kan jeg opleve? Er det farligt?

Vi besvarer her oftest stillede spørgsmål, som går igen blandt vores gæster, om at tage på safari i Afrika.

Hvad koster det at tage på safari i Afrika?

Prisen på en safarirejse til Afrika afhænger af, hvilket safariland du vælger, rejsens længde, program og afrejsedato.

Alle priser på vores safarirejser til Afrika inkluderer fly, transfers, safari, nationalparkafgifter og eventuelle andre tilladelser.

Generelt er det billigere at tage på safari uden for højsæsonen. Højsæsonen er ofte i sommerferien, jul og nytår. Se alle fra-priser på de enkelte safarirejser.

Hvornår er det bedst at tage på safari?

Afrika byder på enestående safari året rundt!

Hvornår du skal rejse, afhænger af, om du har nogle bestemte ønsker til din safari. Drømmer du eksempelvis om at opleve Great Migration i Kenya og Tanzania? Eller måske at se bjerggorillaer i Uganda?

Mange af vores gæster foretrækker at rejse i tørsæsonerne, hvor dyrene kan være nemmere at se, fordi de samler sig omkring vandhuller, hvilket særligt er mod slutningen af tørsæsonenerne.

Tørsæsonerne ligger cirka således:

 • Tanzania: januar og februar, samt juni til oktober (dog kun juni til oktober i det sydlige Tanzania)
 • Kenya: januar og februar, samt juni til oktober
 • Sydafrika: marts/april til oktober
 • Botswana: april til oktober
 • Uganda: december til februar og juni til august

Der er dog også fordele ved at rejse uden for tørsæsonerne, f.eks. billigere priser, færre mennesker og nogle andre natur- og dyreoplevelser, f.eks. at landskaberne bliver grønnere, migrerende fugle og dyrebørn. Du kan desuden rejse i regnsæsonen og komme hjem, uden at det har regnet. Når det regner, kommer regnen oftest som korte, massive byger, der er med til at friske luften op i varmen.

Hvor er det bedst at tage på Afrika safari?

Det bedste sted at tage på safari i Afrika afhænger af flere ting, herunder dit budget, om du rejser med børn, hvornår du gerne vil rejse, og ikke mindst, hvad du gerne vil opleve.

Tanzania er vores mest populære safaridestination efterfulgt af Kenya og Sydafrika. Alle tre destinationer byder på klassisk afrikansk safari. Men hvis du drømmer om at opleve bjerggorillaer, kommer du ikke langt ved at tage til Tanzania, Kenya eller Sydafrika, fordi de på vores destinationer kun findes i Uganda.

Hvad skal jeg have på, når jeg er på safari?

Der er ingen deciderede regler for, hvad du skal have på, når du skal på safari.

Det er generelt en god idé at tage lyst/neutralt tøj på. Undgå skrappe, skarpe farver, hvid, mørkeblå og sort – særligt mørkeblå og sort kan tiltrække tsetsefluer.

Læs vores pakkeliste til safari i Afrika, hvor du får tips til tøj og udstyr, samt en pakkeliste til download.

Kan I garantere, at jeg kommer til at se dyr?

Ja, vi kan godt garantere, at du kommer til at se dyr. Masser af dyr!

Vi kan dog ikke (altid) garantere, hvilke dyr du kommer til at se. At tage på safari er meget anderledes end at tage i zoologisk have. Dyrene lever frit, og naturen arbejder ikke efter nogen tidsplan. Det er en del af charmen på en safarirejse; Ikke at vide, hvad dagen byder på.

Dine safariguider har stort kendskab til dyrenes adfærd, og de er eksperter i at finde dyrene. Det er deres (og vores) mål at give dig den bedste oplevelse, så du kommer til at opleve så mange af dyrene fra din ønskeliste som muligt.

Er det sikkert at tage på safari i Afrika?

Ja. Det er sikkert – og vi prioriterer altid din sikkerhed.

Dyrene ser ikke bilerne som en trussel, og de er vant til, at der er biler i nærheden. Vores guider har desuden en dyb forståelse for dyrenes adfærd og parkernes regler, og de kender området. Følg derfor altid deres instruktioner.

Hvad er jeres holdning til dyrevelfærd?

Vi holder meget af dyr, og det er vigtigt for os, at vores gæster oplever dyrene i deres naturlige omgivelser.

På vores rejser til Afrika oplever du derfor også dyrene, hvor de naturligt lever. Det gebyr, du betaler for at besøge nationalparker og vildtreservater, kan føles som trælse penge, men de er godt givet ud. De bliver nemlig brugt på den lokale biodiversitet samt til at aflønne de rangers, der passer på dyrene, så de også har et levested i fremtiden.

Vi samarbejder desuden med World Animal Protection omkring dyrevelfærd, så når rejser med os, bidrager du til et øget fokus på og efterspørgsel efter en mere dyrevenlig turisme, der både beskytter dyrene og samtidig støtter arbejdet i reservater, rednings- og rehabiliteringscentre. Et eksempel på dette er Jane Goodalls Chimp Eden i Sydafrika, der er et rehabiliteringscenter for chimpanser.

Når du er på safari med os, kan du eksempelvis ikke klappe løver og geparder, men du ser derimod dyrene i deres naturlige omgivelser og på deres præmisser. De kan altid komme væk.

Hvor skal man tage på badeferie i Afrika?

Det er fantastisk at få det bedste af to verdener og kombinere safari med en badeferie i Afrika.

Alt efter, hvor du tager på safari i Afrika, tilbyder vi tre enestående badeferiedestinationer i Afrika; Zanzibar i Tanzania, Diani Beach ved Mombasa i Kenya og Mauritius.

Zanzibar er berømt for sine kridhvide sandstrande og krystalklare vand, hvilket gør det til en perfekt afslutning på din safari i eksempelvis Tanzania og Kenya. Diani Beach ved Mombasa i Kenya frister med enestående strande, hvor der er rig mulighed for at dykke og snorkle. Mauritius byder på en luksuriøs og rolig oplevelse, og østaten er særligt kendt for sin spektakulære natur og førsteklasses resorts.

Har du spørgsmål om vores safarirejser i Afrika?

Har du ikke fået svar på dit spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med alle spørgsmål, store som små, omkring det at tage på afrikansk safari.

Vi rejser til Afrika flere gange hvert år, og har mange års erfaring med at guide vores gæster til at finde den rigtige safarirejse.

Det er trygt at udforske verden med TourCompass – vi er med dig hele vejen!

TourCompass – Fra turist til eventyrrejsende