TRYGHEDSGARANTI - LÆS MERE

Overnatning: Australien

Park Regis City Center

Sydney

Tæt på Hyde Park finder du det trestjernede Park Regis – mere centralt bliver det næsten ikke. Her er du et stenkast fra rådhuset, Queen Victoria Building, gågaden og Darling Harbour, og området bugner af butikker og restauranter.

På toppen af hotellet finder du poolen og herfra har du en imponerende udsigt over byen. Der er ikke et fitness-rum på hotellet, men de har lavet en aftale med et nærliggende fitnesscenter, hvor du får rabat – hvis da ikke du bare tager løbeskoene med og løber en morgentur i Hyde Park, som ligger få minutter fra hotellet.

Hotellet har 122 værelser i forskellige kategorier. Værelserne er til den mindre side, men her er alt, hvad du skal bruge: fladskærms-tv, aircondition, værdiboks, te- og kaffefaciliteter og gratis wi-fi.

Der er ingen restaurant på hotellet, men du er omgivet af steder at spise, så det er bare med at udforske de lokale cafeer og restauranter.


Vibe Hotel Sydney

Sydney

Skal du forkæle dig selv en lille smule – uden at det må koste en formue – kan du overveje at opgradere til Vibe Hotel.

Hotellet ligger syd for Hyde Park og tæt på multikulturelle Oxford Street og området Darlinghurst, hvor du finder et stort udvalg af restauranter og cafeer. Butikkerne her er en fantastisk blanding af vintage og up-coming lokale designere, og musik- og teaterscenen er både kreativ og nyskabende. Området var engang en del af byens ”red light district” – men sådan er det ikke længere. I dag er her hipt!

Hotellet har 198 værelser, som alle er rummelige og stilfuldt indrettet i afdæmpede farver. Alle værelser har aircondition, minibar, værdiboks, te- og kaffefaciliteter, fladskærms-TV, gratis wi-fi og strygefaciliteter.

Det er ikke verdens største pool, du finder på hotellet – men den er stor nok til, at du kan blive kølet ned efter en varm dag med sightseeing.  I hotellets stueetage finder du en restaurant/bar, som har åbent hele dagen.

Pris for opgradering fra Park Regis, pr. nat:
Guest Room Pr. person fra:  240 kr.
Executive Room Pr. person fra:  325 kr.
Deluxe Suite Pr. person fra:  380 kr.
Family Room Pr. person fra:  525 kr.

Harbour Rocks Hotel

Sydney

I en historisk bygning fra 1887 – midt i det gamle kvarter i Sydney – finder du det charmerende boutiquehotel, Harbour Rocks.

Historien bag hotellet er ellers alt andet end charmerende. Det blev i sin tid bygget af straffefanger, og var faktisk Sydney første hospital. Det er heldigvis undergået mange forandringer siden, men de tykke sandstensmure står der stadig.

Her er du omgivet af historie, hyggelige cafeer, lækre restauranter, moderne gallerier og trendy butikker – og du er kun et stenkast fra Operahuset, Sydney Harbour Bridge og Circular Quay med alle færgerne.

Hotellet, som har 59 værelser, er indrettet i et charmerende miks af nyt og gammelt.  Alle værelser har fladskærms-TV, aircondition, værdiboks, strygejern, te- og kaffefaciliteter, minibar samt mulighed for wi-fi.

Her er både restaurant, bar og fitnessrum og som sagt har du et utal af cafeer og restauranter lige udenfor døren. Man skal være opmærksom på, at der ikke er elevator i den historiske bygning.

Pris for opgradering fra Park Regis, pr. nat:
Heritage Queen Room Pr. person fra:  665 kr.
Superior Room Pr. person fra:  860 kr.
Studio Suite Pr. person fra:  1.105 kr.

A by Adina

Sydney

Vil du have lidt mere plads, under dit ophold i Sydney, og ønsker du mulighed for selv at lave morgenmad og smøre en sandwich til frokost, kan du med fordel vælge at opgradere til det moderne lejlighedshotel, A by Adina.

Her får du nemlig et værelse med dit eget tekøkken med kaffemaskine, mikrobølgeovn, kogeplade, udstyr og opvaskemaskine. Der er naturligvis også fladskærms-TV, aircondition og værdiboks på værelset.

Hotellet har dog også egen restaurant, som både tilbyder morgenmad og aftensmad – og cocktails. Det sidste er måske især værd at bemærke, da restauranten ligger på 22 etage, og derfor har en flot udsigt over byen – især i solnedgangslyset! Der er desuden pool, fitness-rum og wi-fi overalt på hotellet.

Hotellets beliggenhed er i øvrigt fremragende. Du er et stenkast fra Wynyard stationen og godt 10 minutters gang fra både King Street Wharf, Circular Quay og Hyde Park. Meget mere centralt bliver det ikke!

Pris for opgradering fra Park Regis pr. nat :
Studio Room Pr. person fra:  415 kr.
One Bedroom Apartment Pr. person fra:  585 kr.

Spicers Potts Point

Sydney

Skal det være hyggeligt, intimt og eksklusivt på én gang, så skal du opgradere til Spicers Potts Point. Her bor du i et smukt, victoriansk hus prydet af de klassiske smedejerns-dekorationer kun få km fra Operahuset.

Omkring dig ligger nogle af byen mest trendy restauranter, cafeer og barer, og gaderne i kvarteret summer af liv. Her er gallerier side om side med backpacker-hostels, smukke gamle huse og burgerbarer.

Her er kun 20 værelser, der alle er indrettet i et tidløst design med luksusprodukter på badeværelset og vægge prydet af australsk kunst. Alle værelser har fladskærms-tv, te- og kaffefacilieteter, minibar og værdiboks.

Morgenmaden, som helt ekstraordinært for Australien er inkluderet i prisen, serveres i den hyggelige gårdhave, og alle steder er der wi-fi.

Pris for opgradering fra Park Regis, pr. nat:
Queen Room Pr. person fra:  225 kr.
King Room Pr. person fra:  515 kr.
King Luxe Room Pr. person fra:  720 kr.
Victoria Suite Room Pr. person fra:  1.010 kr.
Victoria Terrace Suite Pr. person fra:  1.300 kr.

QT Bondi

Sydney

Drømmer du om at bo på et hipt hotel tæt på en af verdens mest kendte strande, så skal du vælge at opgradere til QT på Bondi Beach.

Hotellet ligger på en sidegade til Campbell Parade, som du blot skal krydse, før du er midt på Bondi Beach – men altså uden, at du bor lige midt på bydelens allermest travle gade. Omkring dig ligger barer, cafeer, restauranter og butikker – ja, og så naturligvis stranden!

Hotellet har 69 værelser i forskellige kategorier. Alle værelser har naturligvis aircondition, fladskærms-TV, Nespresso-maskine, minibar og gratis wi-fi . Værelserne er store og rummelige og selvom receptionen signalerer pangfarver og kreativitet, er værelserne holdt i mere afdæmpede farver men med fuld knald på komforten.

Der er ingen restaurant på hotellet, men de tilbyder til gengæld room service. Her er heller ingen pool – men eftersom Bondi Beach er 5 minutters gang fra hotellet, ville det måske også være lidt fjollet…..

Hvis du vil ind til byen, kan du enten tage bussen (ca. 30-40 minutter), eller du kan tage toget fra Bondi Junction – det tager 15-20 minutter til centrum. Alternativt kan du låne en cykel på hotellet og cykle den flotte rute gennem forstæderne Rose Bay, Double Bay, Elizabeth Bay og Potts Point til du kommer den botaniske have.

Pris for opgradering fra Park Regis, pr. nat:
King Room Pr. person fra:  635 kr.
Deluxe King Room Pr. person fra:  740 kr.
Twin Room Pr. person fra:  815 kr.

Park Hyatt

Sydney

Skal det være klassisk 5-stjernet med uovertruffen beliggenhed, så skal du vælge at opgradere til Park Hyatt. Det bliver simpelt hen ikke bedre. Med en beliggenhed et stenkast fra det gamle kvarter, The Rocks og med enestående udsigt mod enten Operahuset eller Harbour Bridge, ja, så er du på Park Hyatt virkelig i Sydneys smørhul.

Værelserne er indrettet i en tidløs stil med dæmpede farver og smagfuldt interiør, som ikke forstyrrer udsigten unødvendigt. Alle værelser har naturligvis aircondition, fladskærms-TV, kaffemaskine, minibar, wi-fi, værdiboks osv.

På toppen af hoteller finder du en rooftop pool, hvorfra du har den smukkeste udsigt over Sydney Harbour. Inden du tager dig en dukkert her, kan du passende besøge hotellets spa, hvor man naturligvis bruger lokale, økologiske produkter.

Væggene er prydet af australsk kunst, så du aldrig er i tvivl om, hvor i verden, du befinder dig.

Service er fremragende – og morgenmadsbuffeten (som er inkluderet) er overdådig. Helt som du kan og bør forvente af et hotel af denne klasse.

Vælger du at opgradere til Park Hyatt, vil vi på det varmeste anbefale at du vælger et værelse med enten harbour view eller operaview. Du får simpelt hen ikke en bedre udsigt end herfra!

Pris for opgradering fra Park Regis, pr. nat:
King Deluxe Room inkl. Morgenmad Pr. person fra:  2.850 kr.
King Harbour View Room inkl. Morgenmad Pr. person fra:  3.205 kr.
King Opera Deluxe Room inkl. Morgenmad Pr. person fra:  3.920 kr.

Batman’s Hill on Collins

Melbourne

Batman’s Hill har ikke noget med dén Batman at gøre…..

Området Batman’s Hill i Melbourne har navn efter John Batman – en af Melbournes grundlæggere. Og faktisk er bakken (”hill”) her heller ikke mere….

I 1836 bosatte John Batman sig på bakken med sin familie. Han døde dog allerede i 1839, men bakken bestod indtil 1866, hvor den blev fjernet for at give plads til …. trafikken.

Hotellet, Batman’s Hill er opkaldt efter Batman og hans bakke, og er et af de ældste hoteller i området. Det kan man nu ikke se, hvis man går indenfor. De 190 værelser er moderne indrettet med alle ønskelige faciliteter; aircondition, mini-køleskab, te- og kaffefaciliteter, fladskærms-TV, værdiboks, hårtørrer og strygejern. Der er gratis wi-fi på hele hotellet.

Der er restaurant på hotellet, hvor du kan købe morgenmad, frokost og aftensmad, hvis du en dag ikke gider gå ud, men du er omgivet af nogle af Australiens bedste restauranter – så husk at gå ud nogle af dagene.

Du er også i gåafstand til langt de fleste af byens attraktioner – og vil du en tur til St. Kilda, så går sporvognen lige udenfor døren.


Ovolo Laneways

Melbourne

Ovolo Laneways ligger i en af de små gyder i det centrale Melbourne og en af de ting, vi holder allermest af ved hotellet er, at det på en gang er tro mod de rå mure med gadekunst udenfor – og det faktum, at det er et førsteklasses hotel med alt, hvad der hører sig til.

Hotellet har 42 værelser, som er holdt i relativ neutrale farver og afdæmpet stil tilsat en tilpas portion ”urban wildlife”, så det ikke bliver hverken kedeligt eller upersonligt. Alle værelser har gratis minibar, snacks, te- og kaffefaciliteter, Apple-TV samt gratis wi-fi.

Der er et gratis vaskeri på hotellet. Her er ikke noget fitness-rum og ingen pool, men du kan gratis bruge et fitnesscenter, som ligger rundt om hjørnet. Ovolo har ingen restaurant – men du er omgivet af nogle af Australiens bedste restauranter. Spørg gerne i receptionen, hvis du skal bruge anbefalinger! De hjælper også med reservationer.

Pris for opgradering fra Batmans Hill, pr. nat:
Studio Suite Pr. person fra:  425 kr.
One Bedroom Suite Pr. person fra:  535 kr.
Two Bedroom Suite Pr. person fra:  1.525 kr.

QT Melbourne

Melbourne

Smart, smartere, QT Melbourne.

I en nedlagt og ombygget biograf midt i byens centrum finder du det 5-stjernede boutiquehotel, QT. Her oser af parisisk elegance med rene linjer iblandet et hipster-industrielt look med sten, metal og neonlys.

Baren på tagterrassen lokker både turister og lokale til og kvitterer med en flot udsigt over byens skyline. Er musikken og stemningen på tagterrassen lidt for meget til dit jetlag, så søg i ly i Bar 133’s dæmpede belysning.

Du bor midt i Melbournes travle centrum, og gaderne udenfor er fyldt med lækre cafeer og restauranter. Er benene for brugte af dagens sightseeing, byder hotellet på hele tre restauranter.

Den på én gang sprudlende men alligevel sofistikerede indretning forsætter ind på værelserne. De er store og signalerer eksklusivitet og modernitet. Her er minibar, Bose surroundsystem, Nespresso-maskine og naturligvis gratis wi-fi.

Pris for opgradering fra Batmans Hill on Collins, pr. nat:
QT King/Twin Room Pr. person fra:  535 kr.
QT Deluxe King/Twin Room Pr. person fra:  625 kr.
QT Executive King Room Pr. person fra:  615 kr.

Cairns Colonial Club Resort

Cairns

Som navnet antyder, er Cairns Colonial Club mere et resort end et hotel. Stemningen oser af det tropiske, nordlige Queensland, hvor du befinder dig, og det er et hyggeligt sted at tilbringe nogle dasedage ved poolen, hvis det er det, du har mest lyst til. Grunden, som resortet ligger på, er 4,5 hektarer stort, og resortet er spredt ud over hele området.

Her er 345 værelser i forskellige kategorier, hele tre pools, en kæmpestor tropisk have, en særdeles populær bar og restaurant, legeplads til børnene – og masser af rolige kroge til de voksne.

Alle værelser er udstyret med aircondition, minikøleskab, TV, te- og kaffefaciliteter, strygebræt- og jern og hårtørrer. Der er også vaskeri på resortet, hvis du trænger til at få lidt styr på tøjet i kufferten.

Midt i Cairns centrum finder du den hyggelige esplanade, hvor der er et stort udvalg af butikker, caféer og restauranter. Har du lyst til lidt motion, kan du gå derned på 30-60 min. og ellers er det blot en kort taxatur fra resortet (ca. 20 AUD per vej).


Pacific Hotel

Cairns

Vil du bo i Cairns’ absolutte midtpunkt, skal du vælge at opgradere til Pacific Hotel. Her bor du midt på Esplanade og kun et stenkast fra byens kunstigt anlagte lagune. Restauranter, butikker, cafeer og barer – ja, sågar byens kasino, er lige rundt om hjørnet.

Hotellet har 207 værelser og her er mange forskellige kategorier at vælge imellem. Hotellet er et klassisk førsteklasses-hotel, og det afspejler sig i værelserne. De er rummelige og indrettet i afdæmpede farver – nogle af dem tilsat et ekstra strejf af tropestemning. Alle værelser har aircondition, te- og kaffefaciliteter, værdiboks, strygejern- og bræt, fladskærms-TV og gratis wi-fi. En stor del af værelserne har også egen balkon.

Du finder restauranten i stueetagen, mens poolen ligger på tredje etage under delvis åben himmel.

Pris for opgradering fra Cairns Colonial, pr. nat:
Standard Room Pr. person fra:  85 kr.
Executive Room Pr. person fra:  245 kr.
Deluxe Room Pr. person fra:  315 kr.
Tropical Luxe Premium Room Pr. person fra:  320 kr.

Crystalbrook Flynn

Cairns

Crystalbrook-kæden har gjort det til en mærkesag at bevise, at luksus godt kan være ansvarligt. De arbejder f.eks. målrettet for at nedbringe deres brug af plastik. Hvis du bor på et af deres hoteller, skal du derfor også vide, at selvom det er 5-stjernet, så er nøglebrikkerne til værelserne lavet af træ og på badeværelserne finder du ikke et stort udvalg af små plastikbøtter med sæbe og shampoo. Her står i stedet et par genopfyldelige beholdere. Du finder heller ikke en flaske købevand i køleskabet – du får i stedet en tom glasflaske du selv kan fylde med vand – og bruge igen.

Hotellet oser dog stadig af fem stjerner. Det er indrettet med en god portion inspiration fra nogle af Queenslands gamle historiske huse med højt til loftet og store åbne områder iblandet en række moderne features, såsom pools lavet i glas. Der er intet at udsætte på beliggenheden – midt på Esplanaden med butikker og restauranter lige udenfor døren.

Der er flere restauranter, og i weekenderne er der ofte live musik på den ene af dem.

De 311 værelser ligger i to bygninger, der ligger lige ved siden af hinanden. Du skal tænke pangfarver møder nordisk design. Værelserne er store og veludstyrede med køleskab, te- og kaffefaciliteter, smart-TV, Chromecast og de har naturligvis gratis wi-fi.

Vær opmærksom på, at hotellet ikke modtager kontanter.

Pris for opgradering fra Cairns Colonial, pr. nat:
Urban Room Pr. person fra:  165 kr.
Harbour Room Pr. person fra:  365 kr.
Sea Room Pr. person fra:  690 kr.

Paradise on the Beach Resort

Cairns - Palm Cove

Ca. 25 km nord for Cairns ligger den lille by, Palm Cove. Eftersom byen er noget mindre end Cairns, er stemningen her også mere afslappet og udbuddet af restauranter er mindre – men ikke dårligt! Hvis du drømmer om en ferie i lidt roligere omgivelser end Cairns, kan du vælge at opgradere til et hotel i Palm Cove i stedet. Langt de fleste udflugter kan også gennemføres fra Palm Cove.

Det gode turistklassehotel, Paradise on the Beach ligger – som navnet siger – på en grøn plet i palmernes skygge lige overfor stranden. Her er tale om et såkaldt lejlighedshotel, hvor alle 34 værelser har deres eget køkken med køleskab, mikroovn og blus. Alle værelser har egen balkon eller terrasse, smart-TV og gratis wi-fi.

Hotellet har et dejligt pool-område samt en spa, og som det sig hør og bør i Australien, er der naturligvis også et fælles grill-område udenfor, så du kan nyde en ægte australsk ”barbie”. Kort sagt; alt du behøver for at holde en dejlig ferie!

Pris for opgradering fra Cairns Colonial, pr. nat:
Beachview Studio Pr. person fra:  90 kr.
Pool View Studio Pr. person fra:  125 kr.
Beachview Spa Suite Pr. person fra:  160 kr.
One Bedroom Pool View Suite Pr. person fra:  195 kr.
Two Bedroom Suite Pr. person fra:  340 kr.

Peppers Beach Club & Spa

Cairns - Palm Cove

Skal du forkæle dig selv lidt ekstra på ferien i Palm Cove, kan du vælge at opgradere til Peppers Beach Club & Spa.

3 pools, poolbar, en lækker spa-afdeling, en lang række forskellige værelsestyper, tennisbane, fitnesscenter og en god restaurant. Dét er, hvad du kan glæde dig til, på Pepper Beach Club. Her er altså mere tale om et resort end et klassisk hotel.

Alle værelser har egen balkon eller terrasse. Her er gratis wi-fi, minibar, køleskab, strygefaciliteter osv. Alle lejlighederne har eget køkken, og de er således helt perfekte for familien, eller for dig, som gerne selv ville kunne lave et måltid eller to.

Stranden ligger lige overfor resortet og byens udvalg af butikker og restauranter er rundt om hjørnet.

Morgenmad er inkluderet i prisen her.

Pris for opgradering fra Cairns Colonial, pr. nat:
Resort Spa Room inkl. morgenmad Pr. person fra:  675 kr.
Ocean Spa Room inkl. morgenmad Pr. person fra:  820 kr.
One Bedroom Resort Suite inkl. morgenmad Pr. person fra:  1.005 kr.
One Bedroom Ocean inkl. morgenmad Pr. person fra:  1.210 kr.
Two Bedroom Resort Suite inkl. morgenmad Pr. person fra:  1.765 kr.
Three Bedroom Resort inkl. morgenmad Pr. person fra:  2.295 kr.

Bay Villas Resort

Port Douglas

Bay Villas Resort i Port Douglas er et såkaldt lejlighedshotel.

Her er 59 lejligheder i forskellig størrelse og fælles for dem alle er, at de har køkkenfaciliteter. Jo større værelse; jo større køkken – men selv i de mindste værelser, har du mulighed for at lave mad. Alle lejligheder har egen terrasse eller balkon med udsigt til enten poolen eller haven.

Udover fuldt udstyret køkken med mikrobølgeovn, opvaskemaskine og køleskab byder lejlighederne på aircondition, fladskærms-TV, vaskemaskine, strygejern- og bræt og gratis wi-fi. De er alle rummelige og der er fint plads til både at lave mad og spise. Men, du er i Australien, så hotellet byder naturligvis også på to udendørs grillområder. Ingen ferie uden en ”barbie” (australsk slang for grill-aften).

Det skal nævnes, at lejlighederne kun har rengøring hver femte dag. Du slipper altså for at pakke væk og rydde op og forlade værelset hver dag – du kan bare nyde det, slappe af og holde ferie.

Du har 10 minutters gang til en af de mest kendte strande i hele Queensland, Four Mile Beach og godt fem minutters gang til det lokale turistkontor, som ligger midt i byen.


Port Douglas Peninsula Hotel

Port Douglas

Velkommen til et af Port Douglas’ mest legendariske boutiquehoteller; The Peninsula.

Indenfor bliver du mødt af 34 suiter som er indrettet i lyse, afdæmpede farver, der på en måde virker næsten kølende i den tropiske varme. Alle suiter har separat soveværelse samt et stort loungeområde. De har også alle egen balkon eller terrasse samt eget minikøkken med køleskab, mikroovn, te- og kaffefaciliteter og blus. Der er naturligvis gratis wi-fi.

Hotellet byder også på både pool og spa samt egen restaurant med udsigt til Four Mile Beach.

Udenfor hotellet bliver du nemlig mødt af netop Four Mile Beach – sådan næsten bogstaveligt talt. Du skal lige over vejen, så ligger stranden der. Faktisk har hotellet nok en af de bedste placeringer i hele byen. Alt er tæt på.

Morgenmad er inkluderet i prisen, hvis du opgraderer til Peninsula. Hotellet er et såkaldt ”adult only” hotel – dvs. ingen børn under 18 år.

Pris for opgradering fra Bay Villas Resort, pr. nat:
Pool View Suite inkl. Morgenmad Pr. person fra:  700 kr.
Ocean View Suite inkl. Morgenmad Pr. person fra:  800 kr.
Peninsula Suite inkl. Morgenmad Pr. person fra:  1.005 kr.

Voyagers Outback Hotel & Lodge

Uluru/Ayers Rock

Når man bor på Ayers Rock Resort, bliver man næsten beboer i en hel lille landsby. Beboerne har adgang til en række faciliteter; gratis shuttlebus fra og til lufthavnen, gratis shuttlebus rundt på resort-området, adgang til barer og restauranter og mulighed for at deltage i en lang række gratis aktiviteter. Her er også spa, supermarked og et par souvenirbutik – og så naturligvis de forskellige hoteller, man kan bo på.

Voyages Outback Hotel & Lodge er resortets trestjernede hotel. Hotellet har sin egen restaurant og bar og er et besøg værd; det oser af ”Aussie-stemning”. Poolen indbyder til en forfriskende dukkert i den ofte varme outback. Da hotellet ligger i den rolige del af resortet, har det sin egen lille souvenirbutik, hvor det også er muligt at købe snacks og drikkevarer.

Værelserne er simple, men rene, og har det, du har bug for: aircondition, te- og kaffefaciliteter, mini-køleskab, fladskærms-TV samt gratis wi-fi.


Voyages Desert Gardens

Uluru/Ayers Rock

Når man bor på Ayers Rock Resort, bliver man næsten beboer i en hel lille landsby. Beboerne har adgang til en række faciliteter; gratis shuttlebus fra og til lufthavnen, gratis shuttlebus rundt på resort-området, adgang til barer og restauranter og mulighed for at deltage i en lang række gratis aktiviteter. Her er også spa, supermarked og et par souvenirbutik – og så naturligvis de forskellige hoteller, man kan bo på.

Voyages Desert Gardens er resortets 3,5-stjernede hotel. Her er 218 værelser i forskellige kategorier. Fælles for dem alle er, at de har aircondition, fladskærms-TV, te- og kaffefaciliteter, minikøleskab, værdiboks, strygejern- og bræt samt adgang til en lille terrasse eller balkon.

Selve hotellet ligger midt i smørhullet af Ayers Rock Resort. Her er restauranter og butikker lige om hjørnet, men hotellet har også selv to barer/restauranter. Poolen ligger i midten af hotelkomplekset omgivet af – utroligt nok her midt i outbacken – fint, grønt græs.

Der er gratis wi-fi overalt på hotellet og til de mindste er her også en legeplads.

Pris for opgradering fra Voyagers Outback Hotel & Lodge, pr. nat:
Garden View Room Pr. person fra:  110 kr.
Desert Deluxe Room Pr. person fra:  175 kr.
Deluxe Rock View Room Pr. person fra:  385 kr.

Sails in the Desert

Uluru/Ayers Rock

Sails in the Desert er på mange måder et klassisk førsteklasses-hotel.

De store, hvide sejl, som giver navn til resortet, giver også skygge til de 228 værelser. Den australske sol er barsk og varm.

Hvor man udenfor prøver at skærme gæsterne lidt for Australien, så byder man indenfor på værelserne for alvor velkommen til Australien. Væggene er udsmykket med lokal kunst, og der er ingen tvivl om, hvor du er. Værelserne er rummelige og har alle et loungeområde, hvor du kan flyde med en god bog samt terrasse eller balkon. Her er alle tænkelige fornødenheder – og naturligvis gratis wi-fi.

Eftermiddagen kan bruges ved den store pool, hvor der er plads til at dase, eller besøg spaen. Hotellet har egen restaurant og bar, men du kan naturligvis også vælge at besøge nogle af de andre restauranter i den lille landsby.

Bemærk, at morgenmad er inkluderet i prisen, hvis du vælger at opgradere til Terrace Room eller Suite ved Sails in the Desert.

Pris for opgradering fra Voyagers Outback Hotel & Lodge, pr. nat:
Superior Room Pr. person fra:  280 kr.
Terrace Room Pr. person fra:  680 kr.
Suite Pr. person fra:  1.925 kr.

Longitude 131

Uluru/Ayers Rock

På en måde burde det ikke være nødvendigt at præsentere Longitude 131 – men vi gør det alligevel.

Longitude er en af Australiens ypperste luksus-”camps”. Som taget ud af Karen Blixens ”Mit Afrika” tilsat et godt drys 21. århundredes moderne bekvemmeligheder bor man nemlig her i …. telt.

Telt er måske så meget sagt. Her er gulv til loft vinduer med uhindret udsigt til Uluru, mens taget er lavet af kanvas, så du stadig kan dufte naturen og høre lydene udenfor. Semi-teltene er rummelige og utrolig smagfuldt indrettet, og de har naturligvis alle tænkelige fornødenheder – såsom fjernstyrede gardiner, så du ikke engang behøver forlade sengen om morgenen for at se, om solen er stået op over Uluru. Alle 15 telte har deres egen store veranda med day-bed, hvorfra du kan dase med udsigt til monolitten – eller tilbringe natten under stjernerne.

Maden er et kapitel helt for sig selv og du får virkelig mulighed for at smage på Australien. Middagene under stjernerne er i høj kurs hos alle.

Alle måltider, drikkevarer og en lang række aktiviteter er inkluderet, hvis du vælger at opgradere til Longitude, og det er ikke muligt kun at opgradere den ene nat – man skal minimum bo her to nætter.

Pris for opgradering fra Voyagers Outback Hotel & Lodge, pr. nat:
Luxury Tent Pr. person fra:  10.850 kr.

Holiday Inn Express Brisbane Central

Brisbane

Spring Hill er et af de ældste beboelseskvarterer i Brisbane. De første huse blev bygget i slutningen af 1800-tallet, og nogle af dem ligger her stadigvæk. De gamle vandreservoirer – også fra slutningen af 1800-tallet – er ligeledes velbevaret, og vi vil varmt anbefale, at du undersøger, om det opføres en forestilling i de gamle bygninger, mens du er i byen. Det er en oplevelse værd – og dit hotel er i gåafstand hertil.

Omkring dig ligger restauranter, barer og butikker, mens byens egentlig gågade blot er et kvarters gang mod syd.

Holiday Inn har 226 værelser med store gulv-til-loft vinduer, der lader lyset strømme ind i værelset. Alle værelser har aircondition, værdiboks, strygejern- og bræt, te- og kaffe-faciliteter, minikøleskab, fladskærms-TV samt gratis wi-fi. Som noget ganske usædvanligt i Australien tilbyder hotellet gratis morgenmad som en del af prisen!


Spicers Balfour

Brisbane

Spicers Balfour er for dig, som måske skal fejre en særlig mærkedag. Det er et af byens absolut bedste hoteller.

Det lille boutiquehotel med kun 9 værelser, ligger i den smarte og dyre bydel, New Farm i Brisbane. Her er gamle ”Queenslander”-huse med store verandaer, alleer med skyggefulde træer, smukke parker og udsigt til floden. Det virker som en verden helt for sig selv, men faktisk er du kun få km fra centrum af byen, hvilket gør bydelen til en af de absolut mest eftertragtede – og dyreste – i hele Brisbane.

Du bliver ikke skuffet, når du ankommer til Spicers Balfour. Det føles ikke som om, du ankommer til et hotel – det føles som om, du kommer til et hjem, hvor du bliver inviteret indenfor med den største gæstfrihed.

Morgenmaden, som er inkluderet i prisen, serveres ofte på verandaen eller i den smukke, velduftende have. Drinken før maden bør du nyde i baren på tagterrassen. Herfra er der en smuk udsigt mod byens skyline i solnedgangen.

Værelserne er indrettet med designermøbler og i lækre, afdæmpede farver. Alle værelser har Nespresso-maskiner, aircondition, minibar, 50 tommer LCD TV, Bose surround-system, strygefaciliteter samt gratis wi-fi.

Pris for opgradering fra Holiday Inn Express, pr. nat:
Executive Queen Room inkl. morgenmad Pr. person fra:  305 kr.
Balfour Suite inkl. morgenmad Pr. person fra:  885 kr.
Executive King Room inkl. morgenmad Pr. person fra:  535 kr.

Rydges South Bank

Brisbane

Midt i Brisbanes pulserende South Bank-område ligger det 4-stjernede hotel, Rydges South Bank – mere centralt bliver det ikke.

De godt 300 værelser er alle moderne indrettet i afdæmpede farver med mørke nuancer, og mange har en flot udsigt over byen. Alle værelser har aircondition, minikøleskab med minibar, fladskærms-TV med mulighed for Apple TV, strygefaciliteter, te- og kaffe-faciliteter, værdiboks og gratis Wi-Fi.

Der er restaurant på hotellet og der er også mulighed for roomservice, men du befinder dig midt i et sandt restaurantmekka, så vi anbefaler, du går ud og finder din egen yndlingsrestaurant.

Har dagen været varm, kan du blive kølet ned i den lille pool på terrassen, men hvis du trænger til en god omgang workout skal du dog nok vælge fitnesscenteret i stedet. Poolen er ikke helt stor nok til at man kan svømme mange baner heri.

Pris for opgradering fra Holiday Inn Express, pr. nat:
Standard Twin Room Pr. person fra:  585 kr.
Balcony Twin Room Pr. person fra:  665 kr.

Travelodge Resort

Darwin

Midt i Darwins travle bymidte finder du Travelodge. Herfra har du knap 10 minutters gang til Mitchell Street, som er byens mest travle gade. Her er restauranter og barer side om side med butikker og alverdens underholdning. Fortsætter du en blok længere mod sydvest, kommer du til Esplanade og den fine Bicentinnial Park. Den meget populære Waterfront Lagoon ligger godt 20 minutters gang fra dit hotel.

Travelodge har 136 værelser i forskellige kategorier. De er stilfuldt indrettet i neutrale farver og har alle aircondition, værdiboks, te- og kaffe-faciliteter, strygejern- og bræt, fladskærms-TV, køleskab samt gratis wi-fi.

Poolen har en god størrelse og omgivet af palmetræer – ja, her er sågar et lille vandfald. Poolbaren byder på kølige drinks, og på hotellets restaurant kan du få sulten stillet.


Vibe Hotel Waterfront

Darwin

Den kunstige lagune ved Darwins havnefront, Wave Lagoon, er en af byens mest populære attraktioner. Hvis du rejser med børn, vil det med garanti blive en næsten daglig begivenhed med en tur i lagunen.

Lige overfor lagunen ligger det gode førsteklasseshotel, Vibe. Hotellet har 121 værelser, som alle har aircondition, minibar, te- og kaffefaciliteter, strygefaciliteter, fladskærms-TV samt gratis wi-fi.

Den hyggelige restaurant, Curve Café har åbent hele dagen og her er altid en hyggelig stemning.

Pris for opgradering fra Travelodge, pr. nat:
Guest Room Pr. person fra:  190 kr.
Deluxe View Room Pr. person fra:  300 kr.

Adina Apartment Hotel Darwin Waterfront

Darwin

Lige ved siden af Vibe Hotel – i samme hotelkompleks – ligger Adina Apartment Hotel. Som navnet antyder, er her tale om et lejligheds-hotel, som er perfekt hvis du rejser med familien, eller bare vil have lidt mere plads.

Alle værelserne her har eget køkken med mikroovn, køleskab, blus og te- og kaffefaciliteter. Derudover har værelserne aircondition, strygefaciliteter, fladskærms-TV samt gratis wi-fi.

Pris for opgradering fra Travelodge, pr. nat:
Studio Room Pr. person fra:  190 kr.
Premier View Studio Room Pr. person fra:  300 kr.
Premier One Bedroom Apartment Pr. person fra:  340 kr.
Premier View One Bedroom Apartment Pr. person fra:  470 kr.
Two Bedroom Apartment Pr. person fra:  530 kr.

Holiday Inn Express Adelaide City Center

Adelaide

Et stenkast fra Adelaides indkøbscentrum, Rundle Mall, finder du det 4-stjernede Holiday Inn Express. Du er tæt på de grønne områder i North Adelaide og de bedste af byens museer ligger heller ikke langt væk.

Her er 245 værelser, som alle er moderne indrettet i lyse farver. De store ruder giver et godt lysindfald, og er naturligvis udstyret med lystætte gardiner, så nattesøvnen ikke forstyrres.

Alle værelser har te- og kaffefaciliteter, minikøleskab, værdiboks, fladskærms-TV, aircondition og gratis Wi-Fi.

Som noget – for Australien – ganske særligt, er en let morgenmad inkluderet i prisen, så du kommer godt fra start.


Majestic Roof Garden

Adelaide

Skal du forkæle dig selv lidt ekstra under dit ophold i Adelaide, kan du vælge at opgradere til Majestic Roof Garden.

De 120 værelser er indrettet i klassisk stil med dæmpede, neutrale farver.  Alle værelser har te- og kaffefaciliteter, minikøleskab, strygebræt- og jern, aircondition, fladskærms-TV, værdiboks og gratis Wi-Fi.

På hotellet findes en restaurant, hvor man har stor fokus på primært at bruge lokale produkter fra South Australia, så et besøg her er en kærkommen mulighed for at smage dig igennem delstaten – både via mad og drikke.

Trænger du til at forbrænde kalorierne bagefter kan du besøge hotellets fitness-center – og har du spist lidt for meget til at motionere, kan du med fordel sætte dig på hotellets tagterrasse og nyde udsigten over byen.

Museer og indkøbsmuligheder er der nok af i gåafstand fra hotellet, så det er nemt lige at smutte hjem med dagens souvenirindkøb inden middagen.

Pris ofr opgradering fra Holiday Inn Express, pr. nat:
Classic Room Pr. person fra:  205 kr.
Superior Room Pr. person fra:  250 kr.
Balcony Room Pr. person fra:  320 kr.

Adina Apartment Hotel Adelaide Treasury

Adelaide

Dette sted er til dig, som ønsker at have lidt mere plads og så er det perfekt, hvis du rejser som familie! Hotellet ligger i hjertet af Adelaide’s livlige centrum, lige overfor Victoria Square.

Selve bygningen, som er fra 1860, blev brugt som statskammer og er kommet på verdensarvslisten, så det er noget af et syn, du møder, når du ankommer til dette flotte arkitektoniske hotel – det kan føles lidt som at være rejst tilbage i tiden. Selvom det er nyrenoveret med et mere moderne design indeni, er der stadig en del af den historiske charme, som går igen.

Du får et stort værelse med dit eget tekøkken, så du har mulighed for selv at lave morgenmad og smøre en sandwich til frokost. Tekøkkenet er udstyret med kaffemaskine, mikrobølgeovn, kogeplade, udstyr og opvaskemaskine. På værelset er der desuden fladskærms-TV, wifi, aircondition og værdiboks.

På hotellet har du mulighed for at slappe af i deres opvarmede indendørs pool efterfulgt af en tur i sauna. Derudover er der også et fitnessrum, hvor du kan holde formen ved lige.

Hotellets restaurant Treasury byder på lækker mad og et bredt udvalg af berømte vine. Derudover ligger der et væld af mulige spisesteder lige uden for døren.

Pris for opgradering fra Holiday Inn Express, pr. nat:
Premier Studio Pr. person fra:  135 kr.
Premier One Bedroom Apartment Pr. person fra:  290 kr.
Premier Grnad Two Bedroom Apartment Pr. person fra:  590 kr.

Kangaroo Island Seafront

Kangaroo Island

Midt i Penneshaw og med flot udsigt til grønt græs og blåt hav, finder du Kangaroo Island Seafront.

Her er du kun et stenkast fra byens butikker og restauranter og en rask gåtur bringer dig til stranden med kridhvidt sand.

Alle værelser på hotellet er udstyret med aircondition, wifi, tv, minibar samt te- og kaffefaciliteter. Du har mulighed for at spise en afslappet morgenmad og aftensmad hos The Kiosk, og ved Penny’s Restaurant tilbyder de et bredt udvalg af fisk og skaldyr. Begge steder kan maden nydes i kombination med en spektakulær udsigt.

Er du ikke helt mæt efter en lang dag med oplevelser, findes der både udendørspool, tennisbaner og minigolf, som du kan benytte.

Oceanien
Pernille Grøngaard Brammer

Pernille er vores Oceanien-specialist og har over 26 års erfaring med rejser i Oceanien.

Se åbningstider
Mandag - Torsdag 10-16
Fredag 10-14