TRYGHEDSGARANTI - LÆS MERE

Rejser til Peru

Peru er et slaraffenland for kultur- og naturelskere.

På en rejse til Peru venter der dig et land med verdenskendte seværdigheder, hvor du får indblik i inkaernes rige og spanske kolonitid og bliver beriget med eventyrlige naturoplevelser.

Se alle vores rejser til Peru herunder.

Hvis du har spørgsmål, så ring til vores rejsekonsulenter på  89 93 43 84.

Peru
Peru

Rejser til Peru

Peru er et slaraffenland for kultur- og naturelskere.

På en rejse til Peru venter der dig et land med verdenskendte seværdigheder, hvor du får indblik i inkaernes rige og spanske kolonitid og bliver beriget med eventyrlige naturoplevelser.

Se alle vores rejser til Peru herunder.

Hvis du har spørgsmål, så ring til vores rejsekonsulenter på  89 93 43 84.

Hvorfor skal du rejse til Peru?

Det er svært ikke at blive draget af Perus naturlige og historiske mangfoldighed.

På en rejse til Peru får du et land hvor du på én og samme rejse kan opleve inkaernes rige, spansk kolonialisme og storslåede naturoplevelser.

Sjældent finder man et land, hvis natur varierer så meget, og indeholder den frodige Amazonas-regnskov, kæmpestore søer, Andesbjergene og den tørreste sandørken. Ydermere er den historiske baggrund og de fantastiske byer med til at gøre Peru til et eventyrligt rejseland.

Vores rundrejser i Peru

Peru byder på rigtig mange seværdigheder, og herunder får du et udsnit af de oplevelser der venter dig på vores rejser.

Lima, Perus hovedstad

Lima er Perus største by og hovedstad.

Besøg Limas historiske bymidte, hvor du finder Plaza Mayor, byens centrale og livlige plads. Herfra har du let adgang til nogle af kolonitidens smukke bygninger, f.eks. Præsidentpaladset, Ærkebispens Palads og byens storslåede katedral.

Besøg også den moderne bydel, Miraflores, hvor du kan slappe af i områdets smukke parker, på stranden eller på en af de hyggelige cafeer.

Lima byder på et multikulturelt samfund i ordets mest bogstavelige forstand med spor fra alle større europæiske lande, Asien og Afrika i én skøn forening. Det multikulturelle kommer også til udtryk i det peruvianske køkken, der er kendt i hele verden. Prøv nogle af Perus traditionelle retter, f.eks. stegt marsvin eller ceviche, hvor rå fisk tilberedes i citrussaft.

Machu Picchu – Gå i inkaernes fodspor

80 km fra Cusco, Inkarigets hovedstad, finder du ruinkomplekset Machu Picchu, der er Perus allerstørste seværdighed og én af verdens syv nye vidundere.

Machu Picchu er bygget i det 15. århundrede og var hjemsted for præster, håndværkere, højstående funktionærer og andre, der havde viet deres liv til Solguden.

Under kolonitiden forblev Machu Picchu u-opdaget og blev derfor aldrig udplyndret under Spaniens kolonisering. I dag har ruinen særlig stor kulturel betydning, og ”Inkaernes forsvundne by” betragtes som hellig.

Machu Picchu er eventyrligt placeret på en stejl højderyg, omkranset af tågeskov og grønne bjergtoppe, så foruden Inkabyens interessante historie, så venter der dig i Machu Picchu også den smukkeste udsigt.

Inkatrekket

Hvis du vil have den fulde inka-oplevelse, kan du overveje at kombinere din rejse med Inkatrekket. Her følger du den berømte Inkasti og får indblik i inkaernes sagnomspundne historie.

Oplev smuk natur med snedækkede bjerge, grønne dale, tågeskov samt lokale landsbyer og imponerende ruiner. Trekket afsluttes med besøg ved Machu Picchu.

Vær opmærksom på, at der er begrænsede pladser på Inkatrekket, så book i rigtig god tid.

Titicacasøen

Titicacasøen er en af Perus store seværdigheder og naturoplevelser og bestemt et must-see på din rejse.

Søen ligger på grænsen mellem Peru og Bolivia i Andesbjergene og de to lande deles om søen. Med sin beliggenhed i 3.856 meters højde er Titicacasøen verdens højest beliggende sø.

Søens bredder og øer bebos af små indianersamfund, der lever af jagt og fiskeri. Du besøger to forskellige folk for at få et indblik i de forskellige levemåder og kulturer, herunder Uros-folket, der lever på siv-øer i Puno-bugten.

Fra toppen af øen Taquile har du desuden mulighed for at opleve den fantastiske udsigt ud over den kæmpemæssige sø.

Kolonitidsbyen Arequipa

Arequipa ligger i næsten 2.400 meters højde og er omgivet af tre snedækkede vulkaner, der giver byen en idyllisk placering og helt speciel atmosfære.

Byen er næsten udelukkende bygget af hvide vulkanske sten, hvilket har givet Arequipa sit tilnavn ”den hvide by”. Her kan du eksempelvis opleve katedralen og gamle kolonitidsbygninger.

Den største attraktion i Arequipa er dog Santa Catalina klosteret, som blev grundlagt i 1580. Klosteret husede mere end 400 nonner, og under kolonitiden var det tradition, at den anden datter i rige familier skulle være nonne. Det er en oplevelse at gå på opdagelse i klosteret, hvor der i dag bor cirka 20 nonner.

Andre højdepunkter i Peru

Uanset, om du er til inkarigets historiske seværdigheder, levnet fra de spanske kolonister eller Perus smukke natur, så er der mange flere højdepunkter at tage fat på.

F.eks.:

  • Cusco, Inkarigets formelle hovedstad og samtidig en spansk kolonitidsby. Her kan du opleve fæstninger fra inkatiden, kolonitidsbygninger og en fantastisk udsigt til Andesbjergene. Ikke langt fra Cusco finder du Urubamba-dalen, Inkaernes Hellige Dal, hvor du besøger de små landsbyer, der bl.a. byder på indianermarkeder.
  • Nazca-linjerne, består af en række menneskeskabe tegninger i sandet af dyr og geometriske figurer. Ridserne i ørkenens tørre overflade er bevaret i 2000 år dels pga. manglende regn og dels pga. vindene, der har renset uden at udviske området. De siges at være lavet af Nazca-folket i perioden mellem 200 f. Kr. til 700 e. Kr.
  • Colca Canyon, en 3.191 meter dyb kløft, der ligger nord for Arequipa. Kløften er dobbelt så dyb som Grand Canyon, og verdens anden dybeste kløft. Colca Canyon er en storslået og dramatisk oplevelse, hvor du, hvis du er heldig, også kan opleve kondoren, verdens største flyvende fugl, der har et vingefang på op til 3 meter.

Kombiner med Ecuador & Galapagosøerne

Kombiner Peru med en rejse til Ecuador for en enestående mulighed for at opleve to fantastiske sydamerikanske lande.

I Ecuador kan du se frem til at opleve den fascinerende hovedstad Quito, som er én af verdens højest beliggende hovedstæder.

På en byrundtur i hovedstaden kan du bl.a. opleve de velbevarede, historiske bygninger og katedraler, f.eks. den 115 meter høje kirke, Basílica del Voto Nacional. Et must see i Quito er desuden La Mitad del Mundo – Ækvatorlinjen – hvor du kan stå med ét ben på den nordlige halvkugle, og et ben på den sydlige halvkugle.

Du kan ikke tage til Ecuador uden også at besøge Galapagosøerne – et magisk bekendtskab, du sent vil glemme.

Galapagosøerne, der ligger 1.000 km fra Ecuadors kyst, er i særdeleshed kendte for det helt unikke dyreliv og de betagende landskaber. Her kan du komme helt tæt på rå vulkanlandskaber, frodigt højland og uberørte sandstrande. Og så venter det endemiske dyreliv, der tæller Galapagosskildpadden, havleguaner og mange, mangle flere.

Lær mere om vores rejser

Hvis du vil vide mere om de enkelte rejser, kan du trykke på ”læs mere” længere oppe på siden. På hver side finder du mere information om:

  • Rejsens højdepunkter
  • Rejsens priser afhængig af afrejsedato
  • Hvad er inkluderet i prisen
  • Dagsprogram

Du kan desuden få svar på de mere praktiske spørgsmål om Peru, f.eks. om klima og via, ved at tage et kig på vores side med Praktisk information om Peru.

Når du har spørgsmål

Hvis du sidder med spørgsmål omkring Peru, Bolivia eller vores andre rejser til Mellem- og Sydamerika, så er du som altid velkommen til at kontakte vores rejsekonsulenter, der sidder klar til at besvare dine spørgsmål.

Vi glæder os til at hjælpe dig på dit livs rejse.

TourCompass – Fra turist til eventyrrejsende

Trustpilot
Fortællinger fra rejsende
Hvordan gør du?
Sådan bestiller du på TourCompass

Find din drømmerejse

På alle vores rejser kan du udforske dagsprogrammet og drømme dig væk i billeder og videoer. Du kan læse mere om overnatning, kombinationsmuligheder, alt det praktiske – og se priser og afrejsedatoer for de næste 18 måneder.

Har du spørgsmål og ønsker?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål, høre om dine ønsker og give dig ærlig og kompetent rådgivning baseret på vores mangeårige erfaring med rejseoplevelser i Afrika, Asien, Latinamerika og Oceanien.

Indhent et uforpligtende tilbud

Du modtager et detaljerigt tilbud på rejsen som du kan gemme, printe eller dele med dine rejsefæller. Såfremt du beslutter dig for at bestille rejsen, kan du nemt gøre dette direkte fra tilbuddet.

Latinamerika
Tom Søndergaard

Tom er vores Latinamerika-specialist og har over 28 års erfaring med rejser i Latinamerika.

Se åbningstider
Mandag - Torsdag 10-16
Fredag 10-14
HVORFOR REJSE MED TOURCOMPASS?
Derfor vælger vores gæster os

Din tid er dyrebar. Vores engagerede rejsespecialister yder personlig service med omtanke for at sikre din komfort og sikkerhed under hele din rejse. Fra det øjeblik, du booker, til det øjeblik, du vender hjem, sidder vi klar til at tackle hver detalje med den største omhu.

Vi tilbyder en bred vifte af destinationer, der hver især har deres egen unikke historie at byde på, formet af lokale kulturer, fascinerende dyreliv og naturens skønhed. 

Vores rejser er skabt på baggrund af vores rejsespecialister og -eksperters omfattende research og førstehåndserfaringer. Hver rejse er tilrettelagt med henblik på at præsentere dig for det bedste, hver destination har at byde på.

Nyd at slappe af i tryg forvisning om, at din rejse er i sikre hænder. Vi er medlem af den danske Rejsegarantifond (medlemsnummer 1778). Helt grundlæggende betyder det, at du som rejsende er sikret økonomisk og kan få din rejse erstattet, hvis vi mod forventning skulle gå konkurs.