TRYGHEDSGARANTI - LÆS MERE

Safari i Sydafrika

En safari i Sydafrika byder på fremragende safari med storslået natur- og dyreliv og mangfoldige oplevelser, uanset, hvor du bevæger dig hen.

Sydafrika er a world in one country, og du får masser af kombinationsmuligheder til din safarirejse.

Se alle vores rejser til Sydafrika herunder.

Hvis du har spørgsmål, så ring til vores rejsekonsulenter på 89 93 43 89.

Sydafrika
Sydafrika
ForsideAfrikaSydafrika

Safari i Sydafrika

En safari i Sydafrika byder på fremragende safari med storslået natur- og dyreliv og mangfoldige oplevelser, uanset, hvor du bevæger dig hen.

Sydafrika er a world in one country, og du får masser af kombinationsmuligheder til din safarirejse.

Se alle vores rejser til Sydafrika herunder.

Hvis du har spørgsmål, så ring til vores rejsekonsulenter på 89 93 43 89.

ForsideAfrikaSydafrika
Vores rejser til Sydafrika

Hvorfor skal du rejse til Sydafrika?

Sydafrika er en kendt safaridestination, hvor du kan opleve frodig natur, enestående, kulturel historie og en stor koncentration af vilde dyr, herunder the Big Five.

Landet er kendt som ”a world in one country”, hvilket vidner om den mangfoldighed i oplevelser, du kan finde her.

Sydafrika er derfor et godt valg for dig, der vil opleve et af Afrikas mest varierede dyreliv i kombination med nogle af de utallige andre oplevelser, som landet byder på.

Vores safarirejser i Sydafrika

Herunder kan du lære mere om nogle af de højdepunkter, der venter dig på safari i det sydafrikanske land. Du kan udforske alle oplevelserne på de enkelte ture.

Kruger Nationalpark

Størstedelen af vores rejser i Sydafrika tager dig på safari i Kruger Nationalpark og de omkringliggende private vildtreservater (også kendt som Greater Kruger).

Her finder du et imponerede naturområde med både tæt vegetation, åbne sletter og skovområder, samt floder, der er livgivende for dyrene i området. På Krugers savanne er der rig mulighed for at spotte nationalparkens ikoniske dyreliv, både de klassiske safaridyr som giraffer, zebraer og flodheste, Afrikas Big Five og mere truede dyrearter som vilde hunde.

Kariega Game Reserve

Kariega Game Reserve ligger i Eastern Cape i hjertet af den frodige Kariega-dal, som er et kendt, malariafrit område, hvor du kan komme på safari og opleve dyrelivet helt tæt på i åbne jeeps.

Kariega er for dig, der drømmer om at opleve et privat vildtreservat med luksuriøs indkvartering og masser af game drives i enestående, varieret natur med floder, skovklædte bakker, græssletter og selvfølgelig masser af vilde dyr i et malariafrit område.

Kapama Private Game Reserve

I det nordøstlige Sydafrika i Limpopo-provinsen finder du det mere end 15.000 ha store Kapama Private Game reserve.

Kapama er kendt for at byde på et personlig og intimt safarieventyr med masser af game drives i smukke landskaber og med mulighed for at møde Big Five-dyrene, tage på bushwalks og slappe af i de luksuriøse omgivelser i det 5-stjernede. Her er alt inkluderet!

Drakensbjergene

Langs Panoramaruten kan du opleve de smukke og dramatiske Drakensbjerge.

De røde bjerge danner en fantastisk kontrast til den omkringliggende, grønne natur, og du kan se frem til Blyde River Canyon – en af verdens største kløfter, der imponerer med de tre smukke udsigtspunkter God’s Window, Bourke’s Luck Potholes og De Tre Rondaveller.

Kombiner din Sydafrika-safari med…

Vores safarirejser i Sydafrika kan kombineres i et utal af variationer, alt efter, hvad du ønsker at opleve. Du kan se, hvilke muligheder du har under hver rejse.

Herunder kan du læse mere om kombinationsmulighederne.

Cape Town

Kombiner din safari med en rejse til Cape Town, Sydafrikas andenstørste by. Storbyen byder på betagende naturoplevelser, medrivende historie og en mangfoldig kultur, der vil holde dig beskæftiget i mange dage.

Besøg eksempelvis Taffelbjerget (Table Mountain), der omgiver byen, hvorfra du får en enestående udsigt udover byen og det blå Atlanterhav. Eller Robben Island, som i dag er på UNESCOs liste over verdens kultur- og naturarv, og som nok især er kendt for fængslet, hvor Nelson Mandela sad i 18 år. Og så må du heller ikke misse chancen for at nyde godt af Cape Towns rige kulturliv med utallige restauranter og madmarkeder, hvor du kan smage på det sydafrikanske køkken.

Vælg en kombination med Cape Town, hvis du gerne vil opleve en sydafrikansk storby, der emmer af byliv, smukke bjerge og masser af historiske oplevelser.

Victoria Falls

Kombiner din safari med Victoria Falls og få overvældende naturoplevelser med i rejsen.

Det spektakulære vandfald, Victoria Falls, ligger på grænsen mellem Zambia og Zimbabwe. Vandfaldet er blandt de største vandfald i verden og er en naturoplevelse uden lige. Det er en enorm oplevelse at se vandmasserne vælte ud over kanten ned i den dybe Batoka-kløft.

Vælg kombinationen med Victoria Falls, hvis du vil kombinere din safari i Sydafrika med mulighed for at få flere naturoplevelser af en anden verden.

Safari i Botswana

Kombiner dit Sydafrika-eventyr med en rejse til Botswana. Her kan du komme på safari i den fantastiske Chobe Nationalpark, der er én af Afrikas bedste nationalparker.

Chobe Nationalpark rummer uendelig smuk og uspoleret natur, samt et spændende dyreliv. Nationalparken er bl.a. kendt for sine mange elefanter. Faktisk bor her én af de største koncentrationer af elefanter i Afrika.

Vælg en kombination med safari i Botswana, hvis ønsker at opleve Botswanas vilde og uberørte natur og udforske endnu flere af Afrikas unikke naturoplevelser.

Badeferie på Mauritius

Kombiner din safari med en rejse til Mauritius og se frem til en afslappende badeferie på eksotiske Mauritius, en østat midt i det Indiske Ocean.

Her kan du slappe af på de gudesmukke strande og deltage i forskellige former for vandsport, dykning og snorkling. Men her er også masser af oplevelser, der ikke involverer strand. Du kan f.eks. opleve den hellige Ganga Talao-sø – en smuk kratersø, der ligger i hjertet af Mauritius’ bjergområde, eller den ikoniske Seven Coloured Earth Geopark, hvor du kan opleve særprægede, geografiske formationer.

Vælg en kombination med Mauritius, hvis du gerne vil bruge den sidste del af din ferie på at slappe af på stranden, omgivet af luksus.

Garden Route

Kombiner din safari med Garden Route og oplev én af verdens smukkeste kyststrækninger.

Garden Route strækker sig mellem Mossel Bay (Western Cape) og Storms River (Eastern Cape). Her kan du bl.a. opleve grotter og strudse i verdens strudsehovedstad i Oudtshoorn, den smukke lagune og skaldyrsrestauranter i Knysna og hvaler i Hermanus.

Vælg kombinationen med Garden Route, hvis du gerne vil kombinere din Sydafrika-rejse med oplevelser på den enestående kystrute.

Sydafrikas vinland

Kombiner med Sydafrikas idylliske vinland, der ligger en kort køretur fra Cape Town og hvor du kan smage på landets verdensberømte vine.

Blandt de mest populære områder finder du Stellenbosch, Franschhoek og Paarl, hvor landskaberne er fantastiske og vinen smagfuld. På et besøg her kan du opleve både gamle, hvidkalkede vingårde samt de mere moderne vingårde, som alle ligger i de mest charmerende omgivelser.

Vælg kombinationen med vinlandet, hvis du gerne vil fuldende din rejse med lækre vine, god mad, historie og smuk natur.

Pakkerejser inkl. fly

Alle vores rejser til Sydafrika er pakkerejser.

Det vil sige, at fly (ud og hjem fra Danmark, samt indenrigsfly), transfers på destinationen, overnatningssteder og programlagte safari- og andre ture er inkluderet i prisen.

Se vores praktisk info om Sydafrika, for spørgsmål relateret til din rejse, f.eks. om visum, vaccinationer o. lign.

Har du spørgsmål om Sydafrika?

Hvis du har spørgsmål om Sydafrika eller vores andre destinationer i både Afrika, Latinamerika, Asien eller Oceanien, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vores rejsekonsulenter har mange års erfaring og besøger jævnligt vores destinationer, så de kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige rejse.

Vi glæder os til at hjælpe dig på dit livs rejse.

TourCompass – Fra turist til eventyrrejsende

Trustpilot
Fortællinger fra rejsende
Hvordan gør du?
Sådan bestiller du på TourCompass

Find din drømmerejse

På alle vores rejser kan du udforske dagsprogrammet og drømme dig væk i billeder og videoer. Du kan læse mere om overnatning, kombinationsmuligheder, alt det praktiske – og se priser og afrejsedatoer for de næste 18 måneder.

Har du spørgsmål og ønsker?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål, høre om dine ønsker og give dig ærlig og kompetent rådgivning baseret på vores mangeårige erfaring med rejseoplevelser i Afrika, Asien, Latinamerika og Oceanien.

Indhent et uforpligtende tilbud

Du modtager et detaljerigt tilbud på rejsen som du kan gemme, printe eller dele med dine rejsefæller. Såfremt du beslutter dig for at bestille rejsen, kan du nemt gøre dette direkte fra tilbuddet.

Afrika
Ingun H. Nikolajsen

Ingun er vores Afrika-specialist og har over 10 års erfaring med rejser i Afrika.

Se åbningstider
Mandag - Torsdag 10-16
Fredag 10-14
HVORFOR REJSE MED TOURCOMPASS
Derfor vælger kunderne os
 • Personlig service af rejseeksperter med førstehåndskendskab
 • Dedikeret bookingteam sikrer en problemfri rejse
 • Døgnassistance under hele rejsen
 • Velplanlagte rejseprogrammer med nøje udvalgte højdepunkter
 • Alle rejser inkluderer fly, transfers og indkvartering
 • Spændende valgmuligheder, så du kan tilpasse din rejse
 • Indkvarteringer med fantastisk beliggenhed
 • Omhyggeligt udvalgte lokale guider med stor viden og erfaring
 • Tusindvis af gæster har valgt os siden 2006
 • Alle rejser bliver prøvet og kvalitetssikret af vores egne medarbejdere
 • Langvarigt samarbejde med et stort netværk af partnere
 • Vi garanterer dig de bedste priser
 • Fremragende samarbejde med vores partnere sikrer dig den bedste kvalitet og de bedste priser
 • Vi optimerer løbende vores logistik og processer, så du kun betaler for det som skaber værdi for din rejse
 • Medlem af Rejsegarantifonden (nr.1778)
 • Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening
 • Personlig ansvarsforsikring