TRYGHEDSGARANTI - LÆS MERE

Rejser til Thailand

Thailand er en drømmedestination for alle aldre.

På en rejse til Thailand kan du opleve storbyer, templer, nationalparker og ikke mindst strande, der tilsammen og hver især vil stjæle dit hjerte.

Se alle vores rejser til Thailand herunder.

Hvis du har spørgsmål, så kontakt vores rejsekonsulenter på telefon  89 93 43 89.

Thailand
Thailand
ForsideAsienThailand

Rejser til Thailand

Thailand er en drømmedestination for alle aldre.

På en rejse til Thailand kan du opleve storbyer, templer, nationalparker og ikke mindst strande, der tilsammen og hver især vil stjæle dit hjerte.

Se alle vores rejser til Thailand herunder.

Hvis du har spørgsmål, så kontakt vores rejsekonsulenter på telefon  89 93 43 89.

ForsideAsienThailand

Hvorfor skal du rejse til Thailand?

Thailand har det hele!

Her kan du opleve spændende bjergstammer, kontrastfulde storbyer, enestående nationalparker, et lækkert køkken og uendelige, hvide sandstrande.

Thailand er et spændende land og en af Asiens top-destinationer, og uanset om du er til storbyer, natur eller badeferie, så er du i Thailand sikret en ferie for livet.

Vores rundrejser i Thailand

På en rundrejse i Thailand kan du se frem til at opleve en lang række af Thailands største seværdigheder, eksempelvis den livlige hovedstad Bangkok, Kwai-flodens rige historie og frodige natur samt exceptionelle strande i syd.

Læs mere om udvalgte højdepunkter i Thailand herunder.

Bangkok

Bangkok er Thailands hovedstad og største by, og storbyen kan tage pusten fra de fleste.

Her vil du opleve oplyste storcentre og arkitekttegnede skyskrabere, der ligger side om side med små butikker og funklende templer; duften fra de mange gadekøkkener, der blander sig med osen fra den tætte trafik, der samtidig langsomt overhales af kanalernes mange både; og orangeklædte munke der zigzagger sig ind og ud mellem travle forretningsfolk, skolebørn og turister i byens gader.

I Bangkok finder du masser af kontraster mellem det gamle & traditionelle, der blander sig med det nye & moderne i én skøn forening.

Oplev eksempelvis:

 • Kongepaladset Grand Palace, en af Bangkoks største seværdigheder. Paladset blev færdigbygget i 1782, og var kongens hjem i 150 år. Indeni paladset kan du se Thailands helligste Buddha-statue, der er lavet af ét kæmpestort stykke grønt jade.
 • I Bang Yai kan du opleve et meget anderledes Bangkok med smalle gader og en noget anderledes trafik end i midtbyen. Her kan du besøge Bangkoks næststørste liggende Buddha i Wat Bang Yai (Den største er i Wat Pho).
 • Det store netværk af vandveje, eller ”klonger”. Sejl i en traditionel thailandsk piskerisbåd, og oplev Bangkok fra vandsiden. Du vil f.eks. se, at huse vender mod vandet, i stedet for mod land, hvilket vidner om hvor vigtige kanalerne er.
 • Et af Bangkoks utallige markeder, hvor du kan købe tøj & souvenirs eller spise på gadekøkkenerne. Besøg fx. Chatuchak-markedet, som har mere end 15.000 boder og er et af de største weekend-markeder i verden, eller et af de mange flydende markeder, der som navnet antyder foregår på vandet.
 • Godt gemt væk tværs over Chao Phraya-floden kan du opleve et af Bangkoks uberørte hjørner, Bang Kra Jao, som kun kan nås med båd. Her finder du grønt og utæmmet natur med bananpalmer, vandfald og tykke bambus. Tag på en smuk cykeltur rundt i landsbyerne, hvor du kan møde de smilende indbyggere og få et glimt af Bangkoks skyline i baggrunden.

Chiang Mai

Chiang Mai er Thailands andenstørste by og her vil du, på trods af byens størrelse, opleve en rolig og yderst charmerende by med en interessant kulturel baggrund.

Fra 1296 til 1768 var Chiang Mai hovedstaden i Lanna-riget, som strakte sig til det nuværende Laos. I dag kan du stadig opleve Lanna-rigets eftermæle, f.eks. i det lokale køkken.
I og omkring Chiang Mai kan du:

 • Se Nordthailands smukke og meget hellige tempel Wat Prathat Doi Suthep, der ligger på en bjergside i Doi Pui nationalparken. Doi Suthep er en smuk gylden pagode fra 1383, der rummer relikvier fra Buddha. Fra templet er der en smuk udsigt over Chiang Mai.
 • Besøge et af Chiang Mais mange markeder, f.eks. Chiang Mais berømte natmarked. Her samles lokale og besøgende for at handle eller spise ved et af de mange gadekøkkener.
 • Opleve Doi Inthanon Nationalpark, der bl.a. byder på Thailands højeste bjerg (2.565 m.o.h.). Glæd dig til at opleve den smukke, vilde natur på en vandretur, eksempelvis på Kew Mae Pan-ruten, hvor du blandt andet kan se frem til én af Nordthailands smukkeste panoramaudsigter.

Badeferie i Thailand

I den sydlige del af Thailand er der rig mulighed for at afslutte din rejse med badeferie på en af Thailands smukke strande, enten på fastlandet eller på en af de fantastiske øer.

Du kan i vores praktisk info læse mere om, hvornår det er bedst at besøge de forskellige badeferiedestinationer.

Badeferie i den Thailandske Golf (Koh Samui, Koh Phangan)

Tag på badeferie i den Thailandske Golf, på den østlige side af Thailand, og oplev nogle af Thailands mest populære badeferieøer, f.eks. Koh Samui eller Koh Phangan.

Her er alt, hvad du drømmer om af en badeferiedestination: lange, smukke sandstrande, turkisblå vand og kokospalmer. Her har du mulighed for at dase i vandkanten, snorkle blandt farvestrålende fisk og vandre i den frodige jungle med vandfald og udsigtspunkter!

Badeferie ved Andamanerhavet (Phuket, Khao Lak, Koh Lanta, Koh Ngai, Koh Mook)

På den vestlige side af Thailand, ved Andamanerhavet, finder du også nogle enestående badeferieområder.

Det er blandt andet her du finder ferieparadiset, Phuket, Thailands største ø, der imponerer med sit gyldne sand og skyggefulde palmer. Nyd ferien på stranden eller tag på tur, f.eks. til Phang Nga-bugten, der er kendetegnet ved sine imponerende kalkstensklipper, der stikker lodret op af det smaragdgrønne vand.

Andre oplevelser i Thailand

Thailand byder på masser af oplevelser, foruden dem der nævnes herover.

I Thailand kan du f.eks. også opleve følgende:

 • Kwai-floden og omegn, hvor du overnatter på et ”flotel” – et hotel bygget på tømmerflåde på Kwai-floden. Oplev også Dødens Jernbane, der blev bygget under Anden Verdenskrig og går fra Thailand til Myanmar. Det tog 18 måneder at bygge den 415 km lange strækning, og der døde mere end 100.000 i processen. Hell fire Pass var et af de hårdeste steder på ruten at bygge.
 • Nord for Chiang Mai ligger Chiang Rai, tæt på grænsen til Myanmar og Laos. Området kaldes Den Gyldne Trekant, og var tidligere centrum for opiumhandel. Her er enestående natur med dale, bjerge og regnskov, samt interessante landsbyer og etniske bjergstammer. Besøg det hellige, smukke tempel Wat Phra Kaew og sejl på Mekong-floden, der markerer grænsen til Laos.
 • Elefantreservatet Changchill, hvor du kan få indblik i de mægtige kæmpers liv. Her lever de et fredsommeligt liv, og du kan som besøgende observere dem på afstand, f.eks. når de tager mudderbade eller socialiserer med hinanden. Reservatet åbnede i 2017 i samarbejde med World Animal Protection.
 • Khao Sok Nationalpark, der både er blandt Thailands største og smukkeste nationalparker. Oplev ældgammel, uforstyrret regnskov, hvor du kan møde det lokale dyreliv, blandt andet makababer, og sejl en tur på den store sø, Cheow Lan Lake, og oplev den smukke natur fra vandsiden.
 • Den historiske ruinby Ayutthaya, der var hovedstad mellem 1350 og 1767. Selve parken byder på nogle imponerende templer og ruiner, bl.a. den UNESCO-listede Wat Phra Sri Sanphet. Tag på sejltur omkring den historiske park og oplev solnedgangen over det imponerende Wat Chai Wattanaram, der for nogle vil lede tankerne hen på Angkor Wat i Cambodia.

Få mere information om vores rundrejser i Thailand

Du kan få mere information om de enkelte rundrejser i Thailand ved at trykke på ”Læs mere” længere oppe på siden. Her får du yderligere information om rejsens højdepunkter, dagsprogram, priser og meget mere.

Har du spørgsmål?

Læs om det praktiske ved at rejse til Thailand på vores side med praktisk info.

Hvis du har yderligere spørgsmål om Thailand eller vores andre rejser til Asien, hvordan du bestiller eller noget helt tredje, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at hjælpe dig på dit livs rejse!

TourCompass – Fra turist til eventyrrejsende

Trustpilot
Fortællinger fra rejsende
Hvordan gør du?
Sådan bestiller du på TourCompass

Find din drømmerejse

På alle vores rejser kan du udforske dagsprogrammet og drømme dig væk i billeder og videoer. Du kan læse mere om overnatning, kombinationsmuligheder, alt det praktiske – og se priser og afrejsedatoer for de næste 18 måneder.

Har du spørgsmål og ønsker?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål, høre om dine ønsker og give dig ærlig og kompetent rådgivning baseret på vores mangeårige erfaring med rejseoplevelser i Afrika, Asien, Latinamerika og Oceanien.

Indhent et uforpligtende tilbud

Du modtager et detaljerigt tilbud på rejsen som du kan gemme, printe eller dele med dine rejsefæller. Såfremt du beslutter dig for at bestille rejsen, kan du nemt gøre dette direkte fra tilbuddet.

Asien
Mira Lindholm

Mira er vores Asien-specialist og har over 8 års erfaring med rejser i Asien.

Se åbningstider
Mandag - Torsdag 10-16
Fredag 10-14
HVORFOR REJSE MED TOURCOMPASS?
Derfor vælger vores gæster os

Din tid er dyrebar. Vores engagerede rejsespecialister yder personlig service med omtanke for at sikre din komfort og sikkerhed under hele din rejse. Fra det øjeblik, du booker, til det øjeblik, du vender hjem, sidder vi klar til at tackle hver detalje med den største omhu.

Vi tilbyder en bred vifte af destinationer, der hver især har deres egen unikke historie at byde på, formet af lokale kulturer, fascinerende dyreliv og naturens skønhed. 

Vores rejser er skabt på baggrund af vores rejsespecialister og -eksperters omfattende research og førstehåndserfaringer. Hver rejse er tilrettelagt med henblik på at præsentere dig for det bedste, hver destination har at byde på.

Nyd at slappe af i tryg forvisning om, at din rejse er i sikre hænder. Vi er medlem af den danske Rejsegarantifond (medlemsnummer 1778). Helt grundlæggende betyder det, at du som rejsende er sikret økonomisk og kan få din rejse erstattet, hvis vi mod forventning skulle gå konkurs.