TRYGHEDSGARANTI - LÆS MERE

Overnatning: Maldiverne

Summer Island

Ziyaraifushi

Summer Island ligger 34 km fra Malé lufthavn. Herfra sejler du 45 min i speedbåd hen over det fascinerende turkisfarvede hav til ø-gruppen North Atoll, hvor Summer Island ligger.

Summer Islands smilende ansatte møder dig, så snart du træder fra speedbåden og over på gangbroen. Her bliver du taget godt imod og ført ind til dette barfodede paradis.

Når du smider skoene og træder i det kridhvide sand på denne naturskønne ø, hvor kokospalmerne svajer i den lette brise og hvor den blå himmel står i kontrast til det krystalklare vand, bliver du nærmest nødt til at nive dig selv i armen, for kan det virkelig passe, at du er kommet til paradis? Og ja det kan det. Summer Island er et sandt paradis og dette er dit hjem de næste dage.

Summer Island danner de perfekte rammer for en drømmerejse. Her er ro, afslapning, eventyr og bounty-strande.

Resortet har i alt 156 dejlige og moderne værelser, som er indrettet i lyse farver og med træmøbler. Opholdet er baseret på en superior bungalow, hvor I kan bo op til 3 voksne eller 2 voksne og 1 barn sammen. Superior bungalows er udstyret med aircondition, wi-fi, minikøleskab, sikkerhedsboks, TV, telefon, king size seng, sofa, skrive-/make-up bord, kaffe- og tefaciliteter samt et delvist udendørs badeværelse med toiletartikler og hårtørrer. På den private veranda er der ligeledes sofa samt stole og bord. Her kan du nyde udsigten til stranden, mens du sidder i skygge for solen, læse en god bog, spille kort eller få noget koldt til ganen.

Resortet har infinity pool med udsigt over den turkise lagune. Her kan du dase på en solvogn eller på en luftmadras eller du kan svømme et par baner.

Det hele behøver ikke at være afslapning for Summer Island har også fitness-rum og tilbyder en række vandsportsaktiviteter som windsurfing og para-sailing eller du kan tage ud på et paddle board, i en kano eller i en bananbåd.

Et must på Maldiverne er at iføre sig en snorkel, maske og svømmefødder. Gå få meter ud fra stranden og her åbner sig en eventyrlig verden med koraller og smukke fisk i alle regnbuens farver.

Efter en dag i solen må du ikke snyde dig selv for et besøg i Firuma Spa, som står på pæle ude i vandet. Her kan du nyde en dejlig massage, mens du kigger gennem gulvets glas – måske svømmer Nemo forbi. Du kan også forkæle dig selv med en tur i dampbad, forskellige ansigtsbehandlinger samt manicure og pedicure. Herefter er du klar til endnu en dag i solen.

Om aftenen kan du gå en tur langs stranden og nyde solnedgangen, inden aftensmaden serveres.

Summer Island har tre restauranter; Hovedrestauranten Samuga som er en buffet restaurant med retter fra hele verden samt buffet restauranten Hiya som er bygget på pæle over vandet og som er forbeholdt gæster der bor i Premium Beach Villa og Water Villa. Derudover findes der Avi, som både er en a la carte restaurant og en cocktail lounge med en fantastisk udsigt.

Slut gerne dagen af med en farverig drink i Nevi baren.

Superior Bungalow: Maks. 3 voksne eller 2 voksne og 1 barn
Premium Beach Villa: Maks. 3 voksne eller 2 voksne og 1 barn
Water Villa: Maks. 2 voksne

Pris for ekstra nat:
Superior Beach Bungalow med helpension Pr. person fra:  1.740 kr.
Pris for opgradering pr. nat:
Premium Beach Villa med helpension Pr. person fra:  785 kr.
Water Villa med helpension Pr. person fra:  1.110 kr.
Pris for pension pr. nat:
Fra helpension til All Inclusive Pr. person fra:  525 kr.

Villa Nautica

Paradise Island

Forestil dig en afsidesliggende ø med kridhvide strande. Strandvillaer gemmer sig bag tropiske træer og høje kokospalmer, der svajer i den tropiske brise. Øens trofaste hejre står og spejder ud over den rolige turkisklare lagune, hvor vandvillaer ligger som perler på en snor. Velkommen til Villa Nautica.

Du stiger fra speedbåden og følger gangbroen ind på land. Det er som at træde ind i paradis, et barfodet paradis.

Beach villaen er 54 m2 og har plads til enten 2 voksne og 2 børn eller 3 voksne. Villaen er lys og rummelig og indrettet med traditionelle træmøbler og godt med farver på tekstilerne. Hver villa er udstyret med aircondition, loftvifte, wi-fi, minibar, tv, telefon og elkedel til te og kaffe samt make-upbord/skrivebord. Der er både indendørs og udendørs badeværelse med henholdsvis badekar og ”open air” bruser.  Villaen har egen veranda med stole og tilhørende liggestole og herfra er der direkte adgang til den kridhvide sandstrand.

Stranden indbyder til både spadsereture i vandkanten, solbadning og afslapning i en hængekøje – måske endda med en forfriskende drink fra strandbaren Athiri?

Er du mere til pool, har Villa Nautica en superlækker infinitypool med udsigt over det glitrende Indiske Ocean. Her kan du dase på en solvogn eller hænge ved poolkanten og blot nyde udsigten over dette fantastiske sted.

Det er dog ikke kun på land, at Villa Nautica ligner noget fra et eventyr. Ifør dig snorkel, maske og svømmefødder og udforsk også den eventyrlige verden under havoverfladen med koraller og fisk i alle regnbuens farver. Måske møder du nemo eller en af de ufarlige små revhajer.

Villa Nautica tilbyder også et hav af vandsportsaktiviteter og arrangerer snorkle-, dykker-, fiske- og solnedgangsture.

Du må heller ikke snyde dig selv for et besøg i Araamu Spa, der ligger omgivet af svajende palmer og tropiske haver – den perfekte ramme for krop og sjæl. I Araamu Spa kan du forkæle dig selv med dampbad og forskellige massage- og ansigtsbehandlinger, så du er du klar til endnu en dag i solen.

Om aftenen kan du nyde solnedgangen med en drink fra baren Hulgangu, inden den står på middag i en af resortets mange restauranter. Her kan du få alt fra maldivisk hummer til japanske teppanyaki-retter. Der er også mulighed for ”in villa dining”, hvis du ønsker at spise i din villa.

Pris for opgradering, pr. nat:
Delux Beach Pool Villa Pr. person fra:  2.255 kr.
Water Villa Pr. person fra:  2.120 kr.
Pris for pension, pr. nat:
Fra helpension til all inclusive Pr. person fra:  910 kr.

Joy Island

Joy Island

Det føles som en drøm, når du ankommer på Joy Island. Kridhvide sandstrande, krystalklart vand og kokospalmer der svajer i den lette tropiske brise. Velkommen til Paradis.

Denne luksuriøse ø er formet som en sommerfugl, og ligger ca. 40 minutter væk fra Malé i speedbåd.

Beach villaen er 50 m2 og har plads til enten 2 voksne og 1 barn eller 3 voksne. De er alle placeret på østsiden af øen, hvilket giver dig mulighed for at vågne op og se den smukke solopgang. Værelserne er alle indrettet i friske farver og toner, som komplimenterer omgivelserne på Maldiverne. Der er tilhørende badeværelse med ”open-air” badefaciliteter. Som prikken over i’et ligger villaen med direkte adgang til den kridhvide sandstrand.

Joy Island giver dig en følelse af indre ro og du vil opleve, hvad det virkelig vil sige at komme helt ned i gear. Mærk roen sænke sig lige så snart du mærker sandet mellem dine tæer og hører lyden af bølgerne skylle langsomt op langs vandkanten. Find din yndlings palme og læg dig godt tilrette på en liggestol.

Er du bange for, at det bliver for meget afslapning, så fortvivl ej! Du vil ikke komme til at kede dig her! Resortet har et væld af aktiviteter, som du kan benytte. De har bl.a. tennisbane, padeltennisbane og eget dykker- og vandsportscenter med diverse udstyr og professionelle instruktører, der står klar til at hjælpe. Ifør dig en dykkermaske og et par svømmefødder, og gør dig klar til at opleve en helt ny forunderlig verden af farvestrålende fisk og flotte koraller. Husrevet ligger blot en kort svømmetur fra stranden. Der er også mulighed for at tage en bådudflugt og besøge nogle af de nærliggende øer eller udforske flere storslåede koralrev.

Trænger du til en pause fra havet, har resortet en fantastisk lækker pool. Sluk tørsten med en kølig drink fra baren eller hæng ud ved poolkanten.

Vil du forkæle dig selv lidt ekstra, så har Joy Island deres egen spa. Her kan du forkæle både sind, krop og sjæl med forskellige terapeutiske behandlinger. Book en ansigtsbehandling eller bestil tid til en massage, mens du nyder den fantastiske udsigt over det turkisblå indiske ocean.

På øen finder du tre spisesteder; Hovedrestauranten The Market som er lavet i stil med et udendørsmarked og som tilbyder et bredt udvalg af retter fra hele verden. Hver dag er der forskellige temaer, der vil forkæle dine smagsløg. Derudover findes det italienske pizzeria Il Basilico, som laver forskellige italienske retter og Chiringuito som både er en restaurant og bar, som bl.a. byder på grillmad.
Rainbow er hovedbaren, der udover at sørge for farverige drinks også er samlingsstedet, hvor der er live musik og underholdning hver aften.

Om aftenen kan du gå en tur langs vandkanten, mens du nyder solnedgangen og iagttager hvordan farverne langsomt ændrer sig.

Beach Villa: Maks. 2 voksne og 1 barn eller 3 voksne
Beach Suite: Maks. 3 voksne og 1 barn
Beach Suite Pool: Maks. 3 voksne og 1 barn
Lagoon Suite: Maks. 3 voksne

Pris for opgradering fra Villa Nautica pr. nat:
Beach Villa inkl. all inclusive Pr. person fra:  720 kr.
Beach Suite inkl. all inclusive Pr. person fra:  1.350 kr.
Asien
Mira Lindholm

Mira er vores Asien-specialist og har over 8 års erfaring med rejser i Asien.

Se åbningstider
Mandag - Torsdag 10-16
Fredag 10-14