TRYGHEDSGARANTI - LÆS MERE

Rejser til Bali

Bali er kendt som Gudernes ø med sine hinduistiske templer og gudesmukke omgivelser.

På en rejse til Bali får du den perfekte kombination af betagende natur, unik kultur og paradisiske strande.

Se alle vores rejser til Bali herunder.

Hvis du har spørgsmål, så ring til vores rejsekonsulenter på  89 93 43 89.

Bali
Bali

Rejser til Bali

Bali er kendt som Gudernes ø med sine hinduistiske templer og gudesmukke omgivelser.

På en rejse til Bali får du den perfekte kombination af betagende natur, unik kultur og paradisiske strande.

Se alle vores rejser til Bali herunder.

Hvis du har spørgsmål, så ring til vores rejsekonsulenter på  89 93 43 89.

Hvorfor skal du tage på ferie til Bali?

Indonesien består af tusindvis af øer, hvor Bali på trods af sin lille størrelse er en af de ubestridte højdepunkter.

Bali er kendt som Gudernes ø og med rette. Her kan du opleve majestætisk og betagende natur, smukke hinduistiske templer og endeløse, smukke strande, der gør øen til det perfekte sted at holde badeferie.

Vores rundrejser i Bali

Herunder kan du læse mere om nogle af Balis fantastiske højdepunkter.

Munduk

Munduk ligger i det balinesiske højland og er en af Balis bedst bevarede hemmeligheder.

Den lille, fredfyldte by er omgivet af et helt fantastisk landskab, som byder på smukke vandreture, trekking i den frodige jungle, brusende vandfald og udkigspunkter, hvorfra du kan nyde den fantastiske udsigt over højlandet.

Munduk er, foruden sin smukke natur, også kendt for sin produktion af kaffe, vanilje, kakao, frugter og grøntsager, som du kan prøve på én af de mange, gode restauranter i området.

Ubud, den mystiske kunstnerby

Smukt placeret i det vulkanske højland mellem frodige, grønne bjerge, dybe kløfter og smaragdgrønne risterasser finder du byen Ubud, et must-see på din rejse til Bali.

Byen regnes for at være Balis kulturelle hjerte og spirituelle hovedstad, hvor kunst og kunsthåndværk er i højsædet.

Her findes mange, smukke templer, og det er ikke unormalt at opleve ceremonielle optog med balinesere i traditionelle drager ved templerne og i byens gader. Derudover kan du finde mange små butikker, der sælger smukke varer, som er lavet efter de gamle traditioner.

Det også muligt at udforske Ubud og omegn på cykel. Du kan du bl.a. opleve landsbyer, rismarker og en fantastisk udsigt over Batur-vulkanen og kratersøen.

Balis templer

På Bali findes der tusindvis af templer. De ikoniske landmærker er nærmest synonyme med Bali, og et af Balis tilnavne er da også ”øen med de 1.000 templer” . Hinduismen spiller en stor rolle på øen og er en unik del af den balinesiske kultur.

På vores rejser kan opleve nogle af Balis største og smukkeste hinduistiske templer.

I den østlige del af Bali kan du besøge Besakih-templet, der ligger smukt placeret på toppen af Agung-bjerget, i næsten 1.000 meters højde. Templet er også kendt som Modertemplet og er Balis vigtigste og mest hellige tempel.

I den sydvestlige del af Bali finder du Tanah Lot-templet. Tanah Lot ligger smukt placeret på en klippe ved havet, og templet er et af Balis vigtigste vartegn.

Nordøst for Ubud, i landsbyen Tampaksiring, kan du se hindu-templet Tirta Empul. Templet ligger ved 12 hellige kilder, og balineserne bringer dagligt offergaver hertil og mange bader i det hellige vand.

Ved Bratan-søens vestbredde kan du opleve vandtemplet Ulun Danu, der stammer fra det 17. århundrede. Det fotogene tempel ligger i billedskønne omgivelser og er ofte afbilledet som symbol for Bali.

Lovina

Lovina på Balis nordlige kyst byder dig velkommen med mørke vulkanstrande, klart, rolige vand og en afslappende stemning.

Her kan du nyde de lange strande og smukke omgivelser, eller tage på én af de mange udflugter, som området byder på.

Snorkling ved Menjangan

Cirka 10 km ud fra Balis nordvestlige kyst finder du øen Menjangan, der er en del af Bali Nationalpark. Øen er omringet af et spektakulært koralrev, der sammen med marinelivet gør stedet en foretrukken destination for snorklere og dykkere fra hele verden.

Her kan du tilvælge en snorkeltur, hvis du har lyst til at opleve Bali under havoverfladen. Du bliver sejlet ud til det spektakulære rev, hvor en snorkleguide vil vise dig rundt og udpege farvestrålende fisk, og koraller.

Gitgit-vandfaldet

Bali har mange smukke vandfald, men Gitgit-vandfaldet er ét af de mest populære, som du kan besøge på en tilvalgstur.

Vejen til vandfaldet tager dig gennem den frodige, grønne jungle, og det efter ca. 15 min gang bliver du belønnet med det smukkeste vandfald, som byder dig velkommen. Vandfaldet falder ca. 40 meter ned i den klippefyldte natur, og er tilgængeligt hele året rundt.

Tag en velfortjent pause og dyp dig i det kolde vand fra det smukke vandfald.

Andre højdepunkter på Bali

På Bali kan du også opleve følgende seværdigheder

 • Oplev Balis verdensberømte risterasser, f.eks. ved Tegalalang eller ved Jatiluwih, som er en del af UNESCOs verdensarvsliste.
 • Kerta Gosa, også kendt som den flydende Pavillon, er det gamle justistpalæ i Klungkung. I den åbne bygning er loftet dekoreret med billeder, der f.eks. viser dig, hvad der sker med dig efter døden, hvis ikke du opfører dig ordentligt i dit jordiske liv.
 • Besøg i landsbyen Tenganang, der bebos af Baliaga-folket. Baliaga-folket regnes for at være Balis oprindelige indbyggere, inden hindu-javanesere indvandrede. Landsbyen er desuden kendt for en helt særlig væveteknik, og du har mulighed for at købe de smukke, håndvævede.
 • Oplev det autentiske Bali i smukke Sidemen, der ligger i højlandet øst for Ubud. Området er især kendt for sine smukke risterasser, plantager og landskaber, som er fantastiske at opleve på en vandretur. Nyd de rolige og frodige omgivelser, som du ikke skal dele med mange, andre besøgende.
 • Den lille fiskerlandsby Amed på Balis østkyst er kendt for sine mørke vulkanstrande og gode muligheder for at dykke og snorkle ved det smukke koralrev. Området ligger endnu hengemt for store flokke af besøgende og er ideel til en dag på stranden, en snorkeltur ved Jemeluk-bugten eller måske en gåtur i det frodige landskab, der omkranser byen.

Kombiner med badeferie

Forlæng din rejse til Bali med badeferie på Bali eller én af de fantastiske omkringliggende øer, der indbyder til lange dage ved vandet i de smukkeste omgivelser.

Badeferie i Sanur

Sanur ligger på kysten i den sydøstlige del af Bali og er en af Balis absolut mest populære badebyer. Her finder du kilometervis af smukke sandstrande, en oplagt destination til en fantastisk badeferie. Stranden er beskyttet af et koralrev, hvilket gør vandet roligt og stranden utrolig børnevenlig.

Foruden strand kan du også slentre igennem den hyggelige by, hvor du kan opleve tempelceremonier, smage på javanesisk kaffe eller besøge en af de interessante restauranter, hvor du kan smage balinesiske specialiteter.

Badeferie i Nusa Dua

På Balis sydligste spids finder du Nusa Dua, der er et andet af Balis fantastiske strandområder.

Her venter der dig en stille og rolig badeferie i et luksuriøst område ved nogle af Balis fineste, gyldne sandstrande. Området er oplagt, hvis du ønsker en ferie i fredelige og luksuriøse omgivelser, hvor det eneste du skal bekymre dig om, er at slappe af og nyde de solrige timer på stranden.

Badeferie på Nusa Lembongan

Nusa Lembongan er en lille ø, kun 35 min sejlads sydøst for Bali.

Den tropiske paradisø er kun 8km2 stor, og her er der rig mulighed for at komme helt ned i tempo med lange dage på stranden med ren afslapning. Hvis du har brug for at krydre din dag med oplevelser, er øen et oplagt sted at snorkle, surfe og dykke.

På Nusa Lembongan kan du også opleve Devil’s tears, som er et område med udhulede klipper, hvor vandet hamrer op af klipperne. Det er desuden et smukt sted at se solnedgangen.

Badeferie på Gili-øerne

Mellem Bali og øen Lombok finder du Gili-øerne.

Gili består af 3 øer, hvor du kommer til at besøge Gili Trawangan, som er den største af de 3.

Øerne er omgivet af smukt koralrev, hvilket betyder, at Gili-øerne foruden at være et strandparadis med sublime sandstrande, også er er paradis for dykkere og folk, der gerne vil snorkle.

Som noget helt specielt er motoriserede køretøjer forbudt på øerne, og transport foregår derfor på gåben, cykler eller med hestevogne, hvilket er en ganske særlig oplevelse.

Kombiner med oplevelser på Komodo-øerne og det vestlige Flores

Komodo er en UNESCO-bevaret nationalpark beliggende øst for Bali. På en forlængelse til Komodo besøger du bl.a. øerne Kelor Island, Flores og selvfølgelig Komodo.

Højdepunktet på Komodo-øen er uden tvivl de store komodovaraner, der lever vildt her. Komodo-varanen er verdens største nulevende øgleart, og dens udseende får tankerne over på mytiske drager. På Komodo-øen kan du opleve de store øgler i deres naturlige omgivelser.

På øen kan du bl.a. også opleve bøfler, vilde rådyr, papegøjer og en smuk, men meget barsk natur, der er noget anderledes end den, du lige har oplevet på Bali.

Kombiner med oplevelser på Java

Kombiner badeferie på Bali med en rejse til Java, hvor du kan opleve fascinerende landskab med rismarker og smukke koniske vulkaner. Java byder på mange højdepunkter, f.eks.:

 • Yogyakarta, som er Javas sjæl, hvor du kan opleve Javas historie og traditioner. Se bl.a. sultanpaladset Kraton Yogyakarta, det traditionelle håndværk batik og hinduismens store tempelkompleks Brambanan, hvor du kan opleve Shiva helligdommen Loronjonggrang, der skulle være Javas mest elegante tempel.
 • Nordvest for Yogyakarta kan du besøge det storslåede Borobudur-tempel, som er en af verdens største buddhistiske monumenter. Templet stammer tilbage fra det 8. eller 9. århundrede og er på UNESCOs verdensarvsliste.
 • Oplev Javas vulkaner, herunder solopgang på Bromo-vulkanen og trek til toppen af Ijen-krateret, hvor du i cirka 2300 meters højde kan opleve den smukke turkisblå kratersø.

Kombiner med storbyferie i Singapore

Kombiner din Bali-rejse med Østens topmoderne metropol, Singapore. Den lille østat er Sydøstasiens mindste land, men det betyder ikke, at her ikke er noget at give sig til. Singapore byder nemlig på et utal af oplevelser i et multikulturelt samfund:

 • Hvis du er vild med at shoppe, er Singapore et sandt mekka. Her er fyldt med store shoppingcentre, og det er muligt at købe alt, hvad hjertet begærer. Du har endda mulighed for at købe dine varer momsfrit. Så det er bare med at gøre plads i kufferten til dine nye indkøb.
 • Singapore byder på et væld af forskelligartede og interessante madoplevelser. Om du er til spændende madmarkeder med lokale råvarer, hyggelige caféer, små boder i en grøn oase eller fine michelin-restauranter, har Singapore noget for dig.
 • Tag på udflugt til den lille ø, Sentosa Island, hvor lækre strande og et utal af aktiviteter venter på at blive udforsket. Tag for eksempel en tur i Universal Studios eller oplev nogle af øens andre sjove adventureparker.
 • Bliv betaget af Singapores enestående arkitektur med de fortryllende supertræer, det imponerende hotel, Marina Bay Sands og de mange høje skyskrabere. Besøg også de farverige områder Little India og Kampong Glam og oplev de karakteristiske røde lanterner i China Town.

Har du spørgsmål?

Hvis du vil vide mere omkring det praktiske ved at rejse til Indonesien, f.eks. om vaccinationer eller lignende, så tag et kig på vores side med praktisk information om Indonesien.

Hvis du har yderligere spørgsmål om Bali, indhentning af tilbud, bestilling af rejsen eller vores andre rejser til østen, så kontant vores rejsekonsulenter.

Vi glæder os til at sende dig på dit livs rejse.

TourCompass – Fra turist til eventyrrejsende

Trustpilot
Fortællinger fra rejsende
Hvordan gør du?
Sådan bestiller du på TourCompass

Find din drømmerejse

På alle vores rejser kan du udforske dagsprogrammet og drømme dig væk i billeder og videoer. Du kan læse mere om overnatning, kombinationsmuligheder, alt det praktiske – og se priser og afrejsedatoer for de næste 18 måneder.

Har du spørgsmål og ønsker?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål, høre om dine ønsker og give dig ærlig og kompetent rådgivning baseret på vores mangeårige erfaring med rejseoplevelser i Afrika, Asien, Latinamerika og Oceanien.

Indhent et uforpligtende tilbud

Du modtager et detaljerigt tilbud på rejsen som du kan gemme, printe eller dele med dine rejsefæller. Såfremt du beslutter dig for at bestille rejsen, kan du nemt gøre dette direkte fra tilbuddet.

GÅ PÅ OPDAGELSE
Se alle vores spændende destinationer
Asien
Mira Lindholm

Mira er vores Asien-specialist og har over 8 års erfaring med rejser i Asien.

Se åbningstider
Mandag - Torsdag 10-16
Fredag 10-14
HVORFOR REJSE MED TOURCOMPASS?
Derfor vælger vores gæster os

Din tid er dyrebar. Vores engagerede rejsespecialister yder personlig service med omtanke for at sikre din komfort og sikkerhed under hele din rejse. Fra det øjeblik, du booker, til det øjeblik, du vender hjem, sidder vi klar til at tackle hver detalje med den største omhu.

Vi tilbyder en bred vifte af destinationer, der hver især har deres egen unikke historie at byde på, formet af lokale kulturer, fascinerende dyreliv og naturens skønhed. 

Vores rejser er skabt på baggrund af vores rejsespecialister og -eksperters omfattende research og førstehåndserfaringer. Hver rejse er tilrettelagt med henblik på at præsentere dig for det bedste, hver destination har at byde på.

Nyd at slappe af i tryg forvisning om, at din rejse er i sikre hænder. Vi er medlem af den danske Rejsegarantifond (medlemsnummer 1778). Helt grundlæggende betyder det, at du som rejsende er sikret økonomisk og kan få din rejse erstattet, hvis vi mod forventning skulle gå konkurs.