TRYGHEDSGARANTI - LÆS MERE

Rejser til Indonesien

Indonesien er et vulkansk ørige med 18.000 øer og en historie og kultur, der rækker flere tusinde år tilbage.

Besøg Bali, Java eller Sumatra på en af vores spændende rejser til Indonesien.

Se alle vores rejser til Indonesien herunder.

Hvis du har spørgsmål, så ring til vores rejsekonsulenter på tlf.  89 93 43 89.

Indonesien
Indonesien
ForsideAsienIndonesien

Rejser til Indonesien

Indonesien er et vulkansk ørige med 18.000 øer og en historie og kultur, der rækker flere tusinde år tilbage.

Besøg Bali, Java eller Sumatra på en af vores spændende rejser til Indonesien.

Se alle vores rejser til Indonesien herunder.

Hvis du har spørgsmål, så ring til vores rejsekonsulenter på tlf.  89 93 43 89.

ForsideAsienIndonesien

Hvorfor skal du rejse til Indonesien?

Indonesien består af 18.000 øer, der spænder over et område fra det Asiatiske fastland til Australien. Foruden geografisk, så spænder Indonesien også over store historiske og kulturelle forskelle, der er med at gøre landet til en spændende rejsedestination.

Indonesien ligger på Stillehavets ”ildring”, der er betegnelsen for den kæde af vulkaner der omringer Stillehavets kyster.

På en rejse til Indonesien kan du opleve himmelstræbende vulkaner, fantastiske templer, vidunderlige tropestrande med nogle af verdens bedste koralrev, et spændende dyreliv samt en mangfoldighed uden lige.

Man kunne bruge månedsvis på at rejse i Indonesien. Men i hjertet af øriget ligger fire af Indonesiens mest spændende øer. Her er hver ø helt sin egen, og selv efter en kort tur fra ø til ø føles det som at ankomme til et helt nyt land.

Vores rundrejser i Indonesien

Vores rundrejser til Indonesien tager hver især udgangspunkt i én eller flere af de mest spændende øer, f.eks. Bali, Java eller Sumatra.

Herunder kan du læse mere om, hvad du kan opleve på en rundrejse på de forskellige øer:

Bali

Bali, eller Gudernes Ø, er en af Indonesiens ubestridte højdepunkter. Den lille ø byder på majestætisk natur, smukke hinduistiske templer og hvide bounty-strande, der er perfekte til dit livs badeferie.

Vi tilbyder flere forskellige rejser til Bali, herunder i kombination med Java. På udvalgte ture er det desuden muligt at afslutte med en tur til Komodo Islands eller Gili-øerne.

På Bali kan du opleve nogle fantastiske højdepunkter:

 • Ubud er Balis kulturelle hjerte og et must-see på din rejse. Ubud ligger smukt placeret mellem grønne bjerge og smaragdgrønne risterrasser. Udforsk byen på cykel eller besøg nogle af de omkringliggende kunsthåndværkerlandsbyer.
 • Du kan ikke komme uden om de smukke hinduistiske templer på din rejse, som findes i tusindvis. Besøg f.eks. Besakih-templet, der er Balis vigtigste og mest hellige tempel, eller Tanah Lot, der ligger smukt ved havet og er et af Balis vigtigste vartegn.
 • Balis strande er noget helt særligt. Afslut din ferie med badeferie i Sanur, der med sine kilometervis af hvide sandstrande er af Balis mest populære badebyer.

Java

Java er en af verdens tættest befolkede øer, men det mærker man ikke uden for byerne. Java ligger på den indonesiske ”ildring”, og lige meget hvor du befinder dig, vil du opleve et fascinerende landskab med smukke rismarker og koniske vulkaner i baggrunden.

På en rejse til Java kan du bl.a. opleve:

 • Javas sjæl i Yogyakarta. Byen byder på adskillige paladser, f.eks. sultanpaladset Kraton Yogyakarta, farverige markeder og stolte traditioner inden for batik og anden javanesisk kunsthåndværk.
 • Besøg det storslåede og UNESCO-beskyttede Borobudur-tempel nordvest for Yogyakarta. Borobudur stammer fra det 8. eller 9. århundrede og er en af verdens største buddhistiske monumenter
 • Du må ikke misse Javas smukke vulkaner. Oplev solopgangen på Bromo-vulkanen og trek til toppen af den mindre Ijen-vulkan, hvor du kan opleve den smukke turkisblå kratersø i cirka 2.300 meters højde.

Sumatra

Sumatra er Indonesiens største ø, der byder på et ægte eventyr med enestående natur med tropiske regnskove, floder og frodige vulkanske landskaber.

På en rejse til Sumatra kan du bl.a. opleve:

 • Nationalparken Gunung Leuser Nationalpark er en af Sumatras største seværdigheder. Nationalparken er kendt for sin tætte regnskov, der er hjem til en af de sidste bestande af orangutanger på Sumatra. Oplev det smukke dyr i sine naturlige omgivelser i parken.
 • Et af Indonesiens højeste vandfald Sipiso-piso, der er 120 meter højt, og verdens største kratersø Toba.
 • De lokale stammefolk. I batak karo-landsbyerne kan du opleve traditionelle langhuse, hvor der bor op imod 12 familier sammen. Stammen er især kendt for sine karakteristiske bådformede tage.

Vil du vide mere om vores rejser til Indonesien?

På vores tursider får du mere information omkring, hvad du kan opleve på rejsen, herunder turens højdepunkter, dagsprogram, hvad er inkluderet, priser og meget andet.

Har du spørgsmål?

Du kan få mere praktisk information om at rejse i Indonesien på vores side med praktisk info.

Hvis du har yderligere spørgsmål om Indonesien, til bestilling af rejsen eller til vores andre rejser i Asien, så er du meget velkommen til at kontakte vores rejsekonsulenter, som har stor erfaring fra vores destinationer.

Vi glæder os til at sende dig på dit livs rejse.

TourCompass – Fra turist til eventyrrejsende

Trustpilot
Fortællinger fra rejsende
Hvordan gør du?
Sådan bestiller du på TourCompass

Find din drømmerejse

På alle vores rejser kan du udforske dagsprogrammet og drømme dig væk i billeder og videoer. Du kan læse mere om overnatning, kombinationsmuligheder, alt det praktiske – og se priser og afrejsedatoer for de næste 18 måneder.

Har du spørgsmål og ønsker?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål, høre om dine ønsker og give dig ærlig og kompetent rådgivning baseret på vores mangeårige erfaring med rejseoplevelser i Afrika, Asien, Latinamerika og Oceanien.

Indhent et uforpligtende tilbud

Du modtager et detaljerigt tilbud på rejsen som du kan gemme, printe eller dele med dine rejsefæller. Såfremt du beslutter dig for at bestille rejsen, kan du nemt gøre dette direkte fra tilbuddet.

Asien
Mira Lindholm

Mira er vores Asien-specialist og har over 8 års erfaring med rejser i Asien.

Se åbningstider
Mandag - Torsdag 10-16
Fredag 10-14
HVORFOR REJSE MED TOURCOMPASS
Derfor vælger kunderne os
 • Personlig service af rejseeksperter med førstehåndskendskab
 • Dedikeret bookingteam sikrer en problemfri rejse
 • Døgnassistance under hele rejsen
 • Velplanlagte rejseprogrammer med nøje udvalgte højdepunkter
 • Alle rejser inkluderer fly, transfers og indkvartering
 • Spændende valgmuligheder, så du kan tilpasse din rejse
 • Indkvarteringer med fantastisk beliggenhed
 • Omhyggeligt udvalgte lokale guider med stor viden og erfaring
 • Tusindvis af gæster har valgt os siden 2006
 • Alle rejser bliver prøvet og kvalitetssikret af vores egne medarbejdere
 • Langvarigt samarbejde med et stort netværk af partnere
 • Vi garanterer dig de bedste priser
 • Fremragende samarbejde med vores partnere sikrer dig den bedste kvalitet og de bedste priser
 • Vi optimerer løbende vores logistik og processer, så du kun betaler for det som skaber værdi for din rejse
 • Medlem af Rejsegarantifonden (nr.1778)
 • Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening
 • Personlig ansvarsforsikring