TRYGHEDSGARANTI - LÆS MERE

Overnatning: Peru

Casa Andina Standard Machu Picchu

AGUAS CALIENTES

Hotel Casa Andina Standard Machu Picchu ligger i den hyggelige lille by, Aguas Calientes. Herfra er du ikke langt fra den historiske helligdom Machu Picchu, der ligger blot 30 minutters kørsel væk.

Hotellet består af 53 mindre værelser indrettet i moderne stil – alle tilbyder eget badeværelse, TV, samt værdiboks. Der er gratis wi-fi på hotellet.

Da byen er meget lille, ligger de fleste hoteller tæt på byens togstation og Urubamba floden, der skærer sig igennem byen. Hotellet har lydisolerede ruder, men lidt støj fra både flod og togstation kan forekomme.

Dagen startes med en dejlig morgenmadsbuffet i hotellets restaurant, så du kan tanke op på forsyninger inden dagens eventyr venter.


Marco Wasi Hotel

Aguas Calientes

Den sidste nat på Salkantay-trekket overnatter du på Marco Wasi Hotel, som ligger centralt i Aguas Calientes, tæt på byens hovedgade med masser af restauranter og cafeer og byens termiske bade.

Værelserne er simpelt indrettede, men har alle radiatorer, kabeltv, wi-fi og eget badeværelse, hvor du kan få dig et fortjent langt varmt bad efter 2 dages trekking i Andesbjergene.

Aguas Calientes ligger for foden af Machu Picchu og det tager ca. 30 min. at køre derop med bus næste morgen. Selvom der er tidlig afgang mod Machu Picchu, kan du nå at få en god morgenmad, der serveres som buffet og indeholder et udvalg af brød, frugt, yoghurt og müsli.


Corto Maltes Amazonia

PUERTO MALDONADO – AMAZONAS

Corto Maltes Amazonia lodge er rammen for dit Amazonas-eventyr de næste par dage. Lodgen ligger ca. 7 kilometer op ad floden, Madre de Dios, fra Puerto Maldonado og er omgivet af tropisk regnskov.

Lodgen har 27 komfortable bungalows, som er bygget i træ. Bungalowsene er simpelt indrettede, men har alle seng med myggenet, privat badeværelse med varmt vand, værdiboks og egen terrasse med hængekøjer, hvor du kan ligge og lytte til flodens rislen og junglens eksotiske lyde.

I fællesområdet finder du en bar, en lille butik og lodgens restaurant, hvor dine inkluderede måltider serveres. Maden er en blanding af internationale- og nationale retter med lokalproducerede råvarer.
Der er altid kaffe og te til rådighed – også uden for restaurantens åbningstider.

Trænger du til en forfriskende dukkert efter dagens spændende udflugter, er der en lille swimmingpool i den frodige have. Her er også en pool-bar, hvor du kan købe kolde drikkevarer og lækre drinks.
Mod betaling kan du forkæle dig selv og tilkøbe en massage i lodgens spa.

Lodgen får strøm fra egen generator, som kører fra ca. 07.00-14.00 og 17.00-22.30. Alle bungalows er udstyret med LED lamper, hvis du har brug for lys på tidspunkter, hvor der er slukket for generatoren.

Der er wi-fi i lodgens fællesområder, når der er strøm, men det er meget ustabilt. Men du er forhåbentlig heller ikke taget helt her ud i junglen for at være online – snarere tværtimod.

Glæd dig til uforglemmelige jungle-oplevelser i verdens største regnskov – Amazonas!


Maison du Soleil

Arequipa

Maison du Soleil er beliggende 15 minutters gang fra Santa Catalina klosteret og ikke langt fra Arequipa katedralen og byens centrale plads, Plaza de Armas.

Hotellet har 20 værelser som er udstyret med Wi-Fi, telefon, tv, sikkerhedsboks og privat badeværelse med hårtørrer.

Faciliteterne inkluderer en restaurant som serverer peruvianske og internationale retter samt en tagterrasse hvor du kan slappe af og nyde udsigten til de omkringliggende vulkaner med sneklædte toppe.


Casa Andina Standard Colca

Chivay

Casa Andina Standard Colca er et hyggeligt og rustikt hotel i Chivay.

Hotellet har 51 værelser som alle har eget toilet og bad og er udstyret med pengeskab og varmeapparat, da der bliver koldt herude om natten pga. af højden. Chivay ligger i ca. 3.600 meters højde.

Hotellet har en lille restaurant, hvor der både serveres morgenmad, frokost og aftensmad.

Hotellet har desuden et lille planetarium, hvor du kan blive klogere på de smukke stjerner på nattehimlen.


Los Portales Hotel Cusco

Cusco

Velkommen til det hyggelige Los Portales Hotel Cusco, der placerer dig tæt på det centrale torv, samt i kort afstand fra det berømte inkatempel, Coricancha.

Det lyse hotel er opført i simpel stil og indrettet med mange farverige peruvianske detaljer, der tilføjer stedet en dejlig, afslappet stemning. Værelserne er små og indrettet lyst med et strejf af farver. Her findes de nødvendige faciliteter som eget badeværelse, værdiboks, TV og gratis wi-fi.

Dagen kan du starte med en dejlig morgenmadsbuffet, der serveres på hotellets restaurant. Buffeten er varieret med retter lavet på lokale råvarer og byder dig på friske serveringer fra både det peruvianske og internationale køkken. Nyd din morgenmad på hotellets populære indendørs terrasse omgivet af ”grønne vægge” beklædt i planter.

Efter en oplevelsesrig dag kan du hænge ud i den fælles pejsestue, der er hyggeligt indrettet med bløde sofaer, hvor du rigtig kan slappe af og måske udveksle oplevelser med andre gæster. Er du til mere eventyr, ja så venter bylivet indenfor kort gåafstand.


Maytaq Wasin Boutique Hotel

Cusco

Maytaq Wasin Boutique har en central beliggenhed tæt ved pladsen Plaza de Armas, Santa Catalina klosteret, spændende museer samt butikker og restauranter.

Hotellets 24 værelser er komfortable og moderne indrettet. De er alle udstyret med tv, Wi-Fi, telefon, sikkerhedsboks samt privat badeværelse med hårtørrer.

Der findes morgenmadsrestaurant samt tagterrasse med en fantastisk udsigt over byen og de gamle bygninger.


Teltlejr på inkastien

Inkastien

På inkastien til Machu Picchu overnattes der tre nætter i telt. Du sover på gode liggeunderlag i 4-mands telte. To personer deler et telt, så der er god plads til bagagen. Toiletforholdene er primitive og der ikke er rindende vand tilgængeligt undervejs. Eneste undtagelse er den sidste nat, hvor alle grupper sover i den samme lejr. Her kan du tilkøbe dig et dig et varmt tiltrængt bad. I den sidste lejr er der også en lille butik, hvor du kan købe drikkevarer og snacks.

Glæd dig til at opleve en stjernehimmel uden lys-støj og ikke mindst stå op til udsigten udover de smukke Andesbjerge.

Bemærk, at der kan forekomme ændringer i lejrpladserne på Inkatrekket, alt afhængigt af ledighed og vejrsituationen.


Costa del Sol Wyndham

Lima, Callao

Hotellet ligger i Limas internationale lufthavn, Jorge Chávez, som også betjener indenrigsflyvninger i Peru, så det er et perfekt valg, hvis du blot har en enkelt nat i Lima, inden din videre flyrejse.

Værelserne er moderne og velindrettede med alle de fornødenheder du har brug for, en god seng at sove i, tv, wi-fi, aircondition, minibar, elkedel til kaffe el. te, værdiboks og eget toilet/bad. Og bare rolig, der er lydisolerede vinduer, så du kan få en god nats søvn, selvom du er i lufthavnen.

I hotellets restaurant, Restaurant Paprika, finder du et stort udvalg af internationale- og lokale peruvianske retter. Det er også her din inkluderede morgenmad serveres som buffet.
Du har også mulighed for at bestille roomservice og få maden leveret til dit værelse.

I lobbyen finder du loungebaren Walak, der bl.a. serverer Perus national-drink Pisco Sour.

Trænger du til at bevæge dig lidt efter den lange flyrejse, er der både et fitnesscenter og en lille swimmingpool. Hotellet tilbyder også afslappende behandlinger i deres spa-afdeling.


Arawi Miraflores Prime

Lima, Miraflores

Det moderne hotel Arawi Miraflores Prime har en central beliggenhed i den hyggelige bydel, Miraflores. Herfra er der kort afstand til kvarterets spisesteder, caféer og ikke mindst den lille grønne park, John F. Kennedy Park, der ligger blot 6 minutters gang væk. Parken er hyggelig og et perfekt sted at slentre igennem med en lokal brygget kaffe i hånden, mens man fornemmer de lokale indtage det grønne fristed midt i byen. Desuden kan en gåtur til byens stenstrand anbefales, hvor man kan opleve de lokale ride på bølgerne på deres surfboards.

Hotellets værelser er simple indrettet og har alle eget badeværelse med gratis toiletartikler og hårtørrer. Værelserne er desuden udstyret med værdiboks, aircondition, kaffemaskine, wi-fi og TV.

På hotellets restaurant kan du starte dagen med din inkluderede morgenmad. Her kan du vælge mellem forskellige morgenmadsprodukter, brød, ost, skinke, juice mm.

Når dagen er gået på hæld, kan det anbefales at tage sig en forfriskende drink i hotellets bar.


Casa Andina Standard Nasca

Nazca

Casa Andina ligger centralt i Nazca i gåafstand til den hyggelige plads, Plaza del Armas, og byens restauranter og cafeer.

De 61 værelser er alle udstyret med tv, badeværelse, aircondition, sikkerhedsboks og gratis wi-fi. De er bygget omkring den lille gårdhave med grønne planter og en lille swimmingpool, hvor du kan slappe af og tage en forfriskende dukkert.

Hotellet har egen restaurant, hvor den inkluderede morgenmad serveres som buffet. Restauranten har også åbent til både frokost og aftensmad.

Hotellet ligger blot 5 minutters kørsel fra Nazcas lufthavn, hvorfra de små Nazca-sightseeing fly letter fra.


Natbus i Peru

NAZCA – AREQUIPA

Bussen er moderne og veludstyret med både sikkerhedsseler, toilet, aircondition, læselys og tv-skærme. Sæderne er komfortable med god benplads og med mulighed for at læne sig godt tilbage, så du kan sove undervejs.

Der serveres en flaske vand og lidt snacks på bussen, men vi anbefaler at du selv medbringer lidt ekstra drikkevarer, frugt og snacks, hvis nu du skulle blive sulten.

Bemærk; der laves ikke stops undervejs, hvor man kan komme ud og strække ben. Der er blot et enkelt stop og det er kun for af- og påstigning.

Vi anbefaler at medbringe ørepropper, sovebriller samt en varm trøje, da det kan trække fra aircondition.


El Albergue

Ollantaytambo

Glæd dig til at overnatte i den historiske by Ollantaytambo, omgivet af Andesbjergene, på det charmerende og autentiske hotel, El Albergue. Hotellet er fra 1925 og har en unik beliggenhed på byens togstation lige ned til Urubamba-floden.

Der hører et stort stykke land til hotellet og de har både egen café, restaurant, destilleri og en stor have med eksotiske blomster og frugttræer, som bl.a. tiltrækker kolibrier. På den tilstødende grund driver de et økologisk landbrug, som stadig benytter sig af traditionelle teknikker, der har eksisteret i århundreder. Som gæst på hotellet er du velkommen til at besøge gården og få et spændende indblik i produktionen.

Hotellet har blot 25 værelser, der er hyggeligt indrettet med mørke træmøbler. De har alle eget toilet/bad, wi-fi, værdiboks og radiator, da det godt kan blive lidt koldt om natten.

I hotellets Café Mayu, der ligger på togstationen, kan du få stillet den lille sult. Her tilbyder de lækre sandwich, salater, kage og ikke mindst skøn friskbrygget kaffe, lavet på bønner fra eget risteri. Cafeen har åbent fra morgen til aften.

I forlængelse af cafeen ligger El Albergue Restaurant, hvor din inkluderede morgenmad serveres. Restauranten har også åbent til frokost og aftensmad. Menuen er sammensat af friske økologiske ingredienser fra området, og ikke mindst fra deres egen gård (som f.eks. majs, kartofler og quinoa), og du kan glæde dig til spændende peruvianske smagsoplevelser her.

Fra hotellet er der blot 10-15 minutters gang op til Plaza de Armas, byens centrale torv, hvor der ligger flere små butikker og restauranter.

Hotellet gør mange tiltag for at være bæredygtigt, og støtter op omkring flere projekter i lokalsamfundet. De giver bl.a. 1% af deres overskud til den lokale skole ”Kuska” og Valle Sagrado Verde, som er et bevaringsprogram, der arbejder for at beskytte miljøet og støtte op om den lokale økonomi.


Hotel Hacienda Plaza De Armas

PUNO

I hjertet af byen Puno ligger Hotel Hacienda Plaza De Armas. Med sin fantastiske beliggenhed lige ved det centrale torv, Plaza De Armas, kan dagen påbegyndes midt i byens historiske åndehul, der emmer af liv.

Du befinder dig blot 10 minutters kørsel fra byens hovedattraktion – nemlig Titicacasøen.

Allerede ved første møde med hotellets lobby, mærkes sjælen i den charmerende bygning indrettet i den farverige art deco-stil – dette tilføjer stedet karakter på den hyggelige måde.

Hotellet har blot 28 værelser, fordelt på 4 etager. Værelserne er lidt små, men har alt hvad du behøver; en god seng at sove i, eget badeværelse og gratis wi-fi.

Din inkluderede morgenmad serveres som buffet i hotellets restaurant, Taypicamaña, som ligger ud til byens torv.


Teltlejr på Salkantay-trekket

Salkantay-trekket

Under Salkantay-trekket overnatter du i telt i Andesbjergene i nærheden af traditionelle peruvianske landsbyer. Du sover på medbragte madrasser i rummelige telte. Toiletforholdene er primitive, og der er ikke rindende vand tilgængeligt undervejs på selve trekket.

Du skal ikke selv tænke på at fragte telte og madrasser mellem overnatningsstederne – det klarer din guide og bærere med hjælp fra de transportheste, I har med på turen. De sørger også for transport af al mad til måltiderne, spisetelt og dertilhørende borde og stole, samt din personlige bagage, der må veje op til 6 kg.

Glæd dig til at opleve den imponerende og uforstyrrede natur i Andesbjergene og en magisk stjernehimmel om aftenen.

Superior hoteller – opgradering

Hotel El Mapi by Inkaterra

Aguas Calientes

Hotel El Mapi er placeret lige i centrum af den hyggelige by, Aguas Calientes.

El Mapi er et moderne hotel med en bæredygtig dagsorden. Hotellet har sin egen økologiske frugthave, hvorfra de forsyner sig med friske råvarer til dagens morgenmåltid.

Du vil hver morgen kunne finde de hjemmedyrkede råvarer i din inkluderede morgenbuffet, der byder på alt fra æg, brød, forskellige oste, hjemmelavet marmelade til vafler og frisk yoghurt.

Hotellet består af i alt 130 moderne, lyse værelser der alle er udstyret med eget badeværelse, sikkerhedsboks og wi-fi.

Stedets restaurant har desuden åbent for frokost og aftensmad, hvor der serveres alt fra økologiske salater, sandwiches til hjemmelavet supper. På El Bar kan du fordøje dagens eventyr over en gang tapas sammen med den kendte drink Pisco eller med et glas lokalt, økologisk vin.

Opgradering fra Casa Andina, pr. nat:
Standard Room med morgenmad Pr. person fra:  330 kr.

Hotel Pozo Del Cielo

Colca Canyon

Omgivet af den spektakulære Andes natur i Colca Canyon ligger dette charmerende og rustikke hotel. Det er ikke langt fra byen Chivay. Den bekvemme beliggenhed lidt uden for byen giver en god mulighed for at udforske de omkringliggende landsbyer og den smukke natur, der har gjort Colca Canyon så berømt. Hotellet har 20 værelser, der er indrettet med malerier af den lokale natur, stengulve og træmøbler. Værelserne er enkelt indrettede og de er alle udstyret med badeværelse med varmt vand og varme. Der tilbydes roomservice og der er mulighed for tøjvask og for at benytte hotellets restaurant og bar.


Casa Andina Premium Cusco

Cusco

I hjertet af det koloniale Cusco ligger dette hotel med udsigt til Limacpampa torv. Det er beliggende tæt ved shopping muligheder og restauranter. Derudover ligger Cuscos topseværdigheder heller ikke langt derfra, bl.a. den mest berømte, Koricancha, inkaernes berømte Soltempel. Hotellet har 94 værelser og de er alle udstyret med iltapparat mod højdesyge, varme, telefon, badeværelse, internet, kaffemaskine og safetybox. Derudover tilbyder hotellet roomservice, tøjvask og det er muligt at benytte hotellets gourmetrestaurant med specialiteter fra Andes-regionen.


Hotel Jose Antonio

Cusco

Hotel José Antonio ligger i centrum af Cusco, som er en af Sydamerikas ældste byer. Hotellet er ganske nyt og bygget i moderne arkitektur, men også præget af detaljer fra kolonitiden.

Hotellets restaurant og bar serverer både lokale og internationale retter. Alle 126 værelser er udstyret med TV, safetybox, telefon, minibar, eget bad og føntørrer.


Hotel Sonesta Posada Del Inca

Puno

Du oplever måske kun den magiske Titicaca-sø én gang i dit liv, og derfor tilbyder vi muligheden for at opgradere til Hotel Sonesta Posada del Inca, så du kan få allermest tid ved søen på dit ophold i Puno.

Hotellet ligger nemlig lige ved søbredden, og du har en fantastisk udsigt ud over vandet både fra restauranten og værelserne.

Din inkluderede morgenmad serveres i restauranten, som også har åbent til frokost og aftensmad. Her finder du et fint udvalg af både lokale- og internationale retter på menukortet. Efter maden kan du sætte dig over i den hyggelige bar og nyde en drink, inden dagen går på hæld.

Hotellet har 62 værelser, der alle er udstyret med TV, klimaanlæg, telefon, wi-fi, værdiboks og badeværelse med hårtørrer. Fra værelserne med lake view får du en skøn panoramaudsigt ud over søen, som er omgivet af bjerge. Helt magisk!

Opgradering fra Hacienda Plaza De Armas, pr. nat:
Lake view room med morgenmad Pr. person fra:  245 kr.

Jose Antonio Executive Hotel

Lima

I det eksklusive Miraflores og bare 20 minutter fra Limas historiske centrum ligger dette dejlige hotel. Det ligger i et godt kvarter med restauranter og gode shopping muligheder.

Hotellet har 84 komfortable værelser, der alle er udstyret med TV, telefon, badeværelse, radio, safetybox, minibar og hårtørrer. Derudover tilbyder hotellet roomservice, tøjvask, internetadgang og det er muligt at benytte baren og restauranten med udsøgte peruvianske og internationale retter.


Inkaterra Hacienda Concepcion

PUERTO MALDONADO – AMAZONAS

Har du lyst til lidt mere komfort på dit jungle-eventyr, så kan vi anbefale at opgradere til det firestjernede lodge Inkaterra Hacienda Concepcion.

Lodgen har en unik beliggenhed mellem Tambopata National Park Reserve og Madre de Dios floden og er bygget på en 819 hektar stor grund, hvor der førhen var en kakao- og gummiplantage. Lodgen ligger ca. 8 kilometer op ad floden, Madre de Dios, fra Puerto Maldonado.

Her er blot 25 smukt indrettede bungalows – alle bygget i træ op på pæle – så de ikke bliver oversvømmet, når der kommer kraftige tropiske regnskyl. Hytterne har gode senge med myggenet, loftsvifte og privat badeværelse med varmt vand, badekåbe og toiletartikler.

Fællesområdet er i to etager; nederst ligger lodgens bar og restaurant, hvor dine inkluderede måltider serveres. Maden her er rigtig lækker og en blanding af nationale- og internationale retter med fokus på brug af lokalproducerede råvarer.
På første sal er der et lounge-område, hvor du kan slænge dig i en sofa med en bog eller dele dagens oplevelser med andre rejsende. Du kan også sidde heroppe og nyde en lækker cocktail, imens solen går ned og junglens natteaktive dyr og insekter står op. Du vil blive overrasket over, hvor meget ”naturlig larm” dyr og insekter faktisk laver herude.

Hvis du vil forkæle dig selv lidt ekstra, så har lodgen egen spa, NUA SPA, der tilbyder forskellige massager og afslappende behandlinger.

Der er wi-fi i lodgens fællesområder, når der er strøm, men det kan være meget ustabilt. Nyd at du er ”offline” i verdens største regnskov!

Vær opmærksom på at hver lodge i Amazonas har deres eget jungle-program, så hvis du skifter lodge, vil programmet også ændres lidt. Et detaljeret program vil blive sendt til dig ved reservation. Nedenfor en kort oversigt over programmet for denne lodge:

Dag 1: Ankomst til lodgen, gåtur ad lodgens egne stier med guide, bådtur ved solnedgang på udkig efter kaimaner.

Dag 2: Kanotur på Sandovalsøen i Tampopata reservatet på udkig efter junglens eksotiske dyr og fugle. Om eftermiddagen gåtur i trætoppene på lodgens egen ”canopy walk”. Gåtur i regnskoven efter mørket er faldet på med guide.

Dag 3: Transfer tilbage til Puerto Maldonado.

Opgradering fra Corto Maltes Amazonia, pr. nat:
3 dage/2 nætters program inkl. måltider Pr. person fra:  1.000 kr.
Latinamerika
Tom Søndergaard

Tom er vores Latinamerika-specialist og har over 28 års erfaring med rejser i Latinamerika.

Se åbningstider
Mandag - Torsdag 10-16
Fredag 10-14