TRYGHEDSGARANTI - LÆS MERE

Rejser til Latinamerika

Hos TourCompass er vi eksperter på Latinamerika. Vores rejsekonsulenter har mange års erfaring fra rejsebranchen og sidder klar til at dele ud af deres erfaringer med vores rejsedestinationer i Mellem- og Sydamerika.

Se alle vores destinationer og rejser til Latinamerika herunder.

Hvis du har spørgsmål, så ring til vores rejsekonsulenter på 89 93 43 89.

Rejser til Latinamerika
Rejser til Latinamerika
ForsideRejser til Latinamerika

Rejser til Latinamerika

Hos TourCompass er vi eksperter på Latinamerika. Vores rejsekonsulenter har mange års erfaring fra rejsebranchen og sidder klar til at dele ud af deres erfaringer med vores rejsedestinationer i Mellem- og Sydamerika.

Se alle vores destinationer og rejser til Latinamerika herunder.

Hvis du har spørgsmål, så ring til vores rejsekonsulenter på 89 93 43 89.

ForsideRejser til Latinamerika
VORES MEST POPULÆRE REJSER
Her rejser andre til
HVORFOR REJSE MED TOURCOMPASS?
Derfor vælger vores gæster os

Din tid er dyrebar. Vores engagerede rejsespecialister yder personlig service med omtanke for at sikre din komfort og sikkerhed under hele din rejse. Fra det øjeblik, du booker, til det øjeblik, du vender hjem, sidder vi klar til at tackle hver detalje med den største omhu.

Vi tilbyder en bred vifte af destinationer, der hver især har deres egen unikke historie at byde på, formet af lokale kulturer, fascinerende dyreliv og naturens skønhed. 

Vores rejser er skabt på baggrund af vores rejsespecialister og -eksperters omfattende research og førstehåndserfaringer. Hver rejse er tilrettelagt med henblik på at præsentere dig for det bedste, hver destination har at byde på.

Nyd at slappe af i tryg forvisning om, at din rejse er i sikre hænder. Vi er medlem af den danske Rejsegarantifond (medlemsnummer 1778). Helt grundlæggende betyder det, at du som rejsende er sikret økonomisk og kan få din rejse erstattet, hvis vi mod forventning skulle gå konkurs.

Eventyrlige rundrejser
Vores destinationer
Trustpilot
Fortællinger fra rejsende
Latinamerika
Tom Søndergaard

Tom er vores Latinamerika-specialist og har over 28 års erfaring med rejser i Latinamerika.

Se åbningstider
Mandag - Torsdag 10-16
Fredag 10-14

TourCompass – Eksperter på Latinamerika

Vi er eksperter i rejser til Latinamerika og tilbyder populære rejsedestinationer i Mellemamerika/Caribien (Cuba, Costa Rica, Mexico, Guatemala) og Sydamerika (Argentina, Colombia, Brasilien, Chile, Ecuador, Peru).

Oplevelsesrige rundrejser

TourCompass laver oplevelsesrige rundrejser i hele Latinamerika med noget for enhver smag, herunder også kør-selv-rejser, badeferie, trekking og meget mere.

Vi har rejser til 11 forskellige destinationer. Flere af vores rejser er desuden kombinationsrejser, der tager dig med til flere af de latinamerikanske lande.

Vores destinationer er:

Klik dig ind på de enkelte destinationer for at læse mere om, hvad du kan opleve på vores rejser i Latinamerika.

Vi lever af tilfredse gæster og vores mål er at sende dig på dit livs rejse. Hvis du vil se, hvad tidligere gæster har sagt om os og vores rejser, kan du kigge på vores bedømmelser på Trustpilot.

Vi ser frem til at sende dig på dit livs rejse!

Vores rejsedestinationer i Mellem- og Sydamerika

Cuba

Østaten Cuba ligger i det caribiske hav, øst for Mexico og er bl.a. kendt for salsa, amerikanske dollargrin og cigarer.

I Cuba kan du opleve pulserende storbyer, f.eks. hovedstaden Havanna, enestående natur samt lækre caribiske strande i Varadero og Trinidad.

Se alle vores rejser til Cuba.

Costa Rica

Costa Rica er et Mellemamerikansk land, der bl.a. grænser op til Nicaragua.

Landet er måske det smukkeste i verden, og byder på dyr og naturoplevelser af en anden verden i nogle fantastiske og smukke nationalparker.

Oplev den costaricanske ”Pura Vida” på en rundrejse eller kør-selv-rejse i det gudesmukke land. Det er også muligt at kombinere en rejse til Costa Rica med Nicaragua.

Se alle vores rejser til Costa Rica.

Peru

Peru ligger i den vestlige del af Sydamerika, vest for Brasilien og Bolivia.

Her kan du for eksempel opleve et multikulturelt samfund i Lima, verdenskendte seværdigheder fra Inkariget ved Machu Picchu og smuk natur ved Titicacasøen og Colca Canyon.

Se alle vores rejser til Peru.

Mexico

Mexico ligger mellem USA mod nord og Guatemala mod syd.

Her kan du opleve én af verdens største byer i Mexico City, historiske skatte fra Mayaernes og Aztekernes tid, f.eks. Chichen Itza, og smukke hvide sandstrande i Playa del Carmen.

Udvalgte rejser til Mexico kombineres med en rejse til Guatemala.

Se alle vores rejser til Mexico.

Argentina

Argentina ligger i den sydlige del af Sydamerika og er kendt som tangoens hjemland.

Her kan du opleve charmerende bydele og tango i pulserende Buenos Aires, gletsjere og anden enestående natur i Los Glaciares Nationalpark og levn fra den spanske kolonitid i den charmerende by Salta.

Udvalgte rejser til Argentina kombineres med en rejse til Chile eller Brasilien.

Se alle vores rejser til Argentina.

Colombia

Colombia ligger i den nordvestlige del af Sydamerika, med kyster ud til Stillehavet og det Caribiske hav.

Landet byder på mangfoldighed og masser af interessante kontraster. Oplev f.eks. den charmerende & farverige kolonitidsby Cartagena, magisk natur i Kafferegionen og spændende historie ved ruinkomplekset, Ciudad Perdida.

Vores rejser til Colombia kan alle afsluttes med en afslappende badeferie.

Se alle vores rejser til Colombia.

Brasilien

Brasilien er det største land i Sydamerika og byder på nogle af verdens største seværdigheder.

Her kan du opleve verdenskendte strande og ikoner i Rio de Janeiro, smukke naturoplevelser ved Iguazú-vandfaldet og en fusion af historie og kultur i den charmerende by Salvador.

Udvalgte rejser til Brasilien kan desuden kombineres med en rejse til Argentina.

Se alle vores rejser til Brasilien.

Ecuador & Galapagos

Ecuador ligger i den nordvestlige del af Sydamerika, og 1000 km vest fra Ecuador finder du Galapagos-øerne, der virkelig er en destination for naturentusiasterne.

Vores rejser til Ecuador byder på historiske oplevelser fra den spanske kolonitid og traditionsrige indianerkulturer. I Galapagos kommer du på et krydstogt mellem øgruppens smukke øer, der emmer af dyreliv og unikke økosystemer.

Se alle vores rejser til Ecuador & Galapagos-øerne.

Guatemala

Guatemala, syd for Mexico, er et spændende mellemamerikansk land med en enestående kulturarv, fantastisk natur og en imødekommende lokalbefolkning.

Besøg f.eks. den eventyrlige Tikal nationalpark, hvor du kan opleve Guatemalas unikke historie og kulturarv fra Maya-civilisationen.

Vores rejser til Guatemala tilbydes i kombination med Mexico.

Se alle vores rejser til Guatemala.

Få mere at vide om vores rejser til Mellem- og Sydamerika

Du kan se alle vores rejser til de enkelte destinationer ved at klikke dig ind på de enkelte landes destinationsside herover. Her kan du få mere information om de enkelte lande som rejsedestinationer, udbuddet af rejser og frapriserne på alle rejser.

Alle vores priser er inkl. fly, hotel og udflugter. Den endelige pris afhænger af

  • Antal rejsende
  • Afrejsedato
  • Afrejselufthavn.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål om vores rejsedestinationer eller rundrejser, så er du meget velkommen til at kontakte vores rejsekonsulenter. De har stor erfaring med alle vores rejser og rejser selv jævnligt til vores forskellige destinationer.