TRYGHEDSGARANTI - LÆS MERE

Safari og rejser til Afrika

Hos TourCompass er vi eksperter i Afrika safari. Vi har eksisteret siden 2006 og tilbyder et stort udvalg af oplevelsesrejser til Afrika, f.eks. til populære safaridestinationer som Tanzania, Sydafrika og Kenya.

Oplev fantastisk natur i verdenskendte nationalparker, vilde dyr på savannen og kridhvide strande på en afsluttende badeferie. Afrika er en fantastisk rejsedestination, som også vil vinde dit hjerte.

Se alle vores destinationer og rejser til Afrika herunder.

Hvis du har spørgsmål, så ring til vores rejsekonsulenter på 89 93 43 89.

Safari og rejser til Afrika
Safari og rejser til Afrika

Safari og rejser til Afrika

Hos TourCompass er vi eksperter i Afrika safari. Vi har eksisteret siden 2006 og tilbyder et stort udvalg af oplevelsesrejser til Afrika, f.eks. til populære safaridestinationer som Tanzania, Sydafrika og Kenya.

Oplev fantastisk natur i verdenskendte nationalparker, vilde dyr på savannen og kridhvide strande på en afsluttende badeferie. Afrika er en fantastisk rejsedestination, som også vil vinde dit hjerte.

Se alle vores destinationer og rejser til Afrika herunder.

Hvis du har spørgsmål, så ring til vores rejsekonsulenter på 89 93 43 89.

ForsideSafari og rejser til Afrika
VORES MEST POPULÆRE REJSER
Her rejser andre til
HVORFOR REJSE MED TOURCOMPASS
Derfor vælger kunderne os
 • Personlig service af rejseeksperter med førstehåndskendskab
 • Dedikeret bookingteam sikrer en problemfri rejse
 • Døgnassistance under hele rejsen
 • Velplanlagte rejseprogrammer med nøje udvalgte højdepunkter
 • Alle rejser inkluderer fly, transfers og indkvartering
 • Spændende valgmuligheder, så du kan tilpasse din rejse
 • Indkvarteringer med fantastisk beliggenhed
 • Omhyggeligt udvalgte lokale guider med stor viden og erfaring
 • Tusindvis af gæster har valgt os siden 2006
 • Alle rejser bliver prøvet og kvalitetssikret af vores egne medarbejdere
 • Langvarigt samarbejde med et stort netværk af partnere
 • Vi garanterer dig de bedste priser
 • Fremragende samarbejde med vores partnere sikrer dig den bedste kvalitet og de bedste priser
 • Vi optimerer løbende vores logistik og processer, så du kun betaler for det som skaber værdi for din rejse
 • Medlem af Rejsegarantifonden (nr.1778)
 • Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening
 • Personlig ansvarsforsikring
Eventyrlige rundrejser
Vores destinationer
Trustpilot
Fortællinger fra rejsende
Afrika
Ingun H. Nikolajsen

Ingun er vores Afrika-specialist og har over 10 års erfaring med rejser i Afrika.

Se åbningstider
Mandag - Torsdag 10-16
Fredag 10-14

TourCompass – Eksperter i Afrika safari-rejser

TourCompass er en af Skandinaviens største arrangører af safarirejser i Afrika. Vi har eksisteret siden 2006 og har siden da sendt tusindvis af gæster på oplevelsesrige og eventyrlige rejser til Afrika.

Vi er i dag et større team af engagerede medarbejdere, der elsker at rejse og som har erfaring fra vores destinationer. Det betyder, at du altid kan få kontakt til en rejsekonsulent, der sidder klar til at dele ud af sine egne erfaringer med vores oplevelsesrejser.

Eventyrlige safarirejser

Hos TourCompass tilbyder vi klassiske safarirejser med storslåede natur- og dyreoplevelser, familievenlige safarirejser, kør-selv rejser med oplevelser på egen hånd og bestigning af Afrikas højeste bjerg, Kilimanjaro.

Alt efter rejsemålet kan du kombinere din safari med badeferie på Zanzibar, Mauritius el. Mombasa, storbyferie i Cape Town eller smukke naturoplevelser ved Victoria Falls.

Vi har rejser til 7 spændende destinationer:

Klik dig ind på de enkelte destinationer og læs mere om, hvad du kan opleve på vores rejser i Afrika.

Vi tør godt garantere, at en safarirejse er en oplevelse, du aldrig vil glemme! Du kan se hvad tidligere gæster har sagt om os og vores ture ved at kigge på vores bedømmelser på Trustpilot.

Vi glæder os til at sende dig på dit livs rejse!

Vores rejsemål i Afrika

Tanzania

Tanzania i Østafrika er vores mest populære rejsemål. Her kan du opleve et fantastisk dyreliv, herunder ”the Big Five”, og en smuk natur, der byder på både bjerge, naturreservater og indsøer.

Vores rejser til Tanzania består typisk af en indledende safari med mulighed for at afslutte med badeferie på Zanzibar eller i Mombasa, Kenya. Du kan også kombinere to af verdens bedste safaridestinationer, Tanzania og Kenya, på én og samme rejse.

Kilimanjaro

I Tanzania, nær grænsen til Kenya, finder du Afrikas højeste bjerg, Kilimanjaro, der er 5.895 meter højt.

På vores rejser til Kilimanjaro, har mulighed for at bestige det smukke bjerg via forskellige ruter, f.eks. via Machame, Lemosho, Shira, Marangu eller Rongai. Bjergets placering tæt på ækvator gør, at du kan bestige bjerget året rundt. Afslut din trekking med safari i Tanzania eller badeferie på Zanzibar.

Kenya

Kenya i det østlige Afrika har et imponerende dyreliv, verdensberømte nationalparker og en smuk natur, som gør landet til en populær safaridestination.

Glæd dig til enestående safari i eksempelvis Masai Mara, Amboseli, Tsavo eller Samburu, og afslut din rejse med en enestående badeferie. Vælg mellem verdensberømte Diani Beach ved Mombasa eller tropeøen Zanzibar i det Indiske Ocean.

Sydafrika

I Sydafrika kommer du helt tæt på ikoniske dyr, f.eks. løven, leoparden, næsehornet og elefanten.

På vores rejser til Sydafrika kan du se frem fantastisk safari, f.eks. i Kruger Nationalpark, og enestående naturoplevelser, f.eks. i Vinlandet eller langs Garden Route.

Kombiner din rejse i et væld af kombinationer, f.eks. med badeferie på Mauritius, naturoplevelser ved Victoria Falls, storbyferie i Cape Town eller endnu mere safari, f.eks. i Botswanas Okavango-delta.

Botswana

I Botswana kan du opleve en af Afrikas mest eksklusive safaridestinationer.

Her finder du mindre besøgte nationalparker, hvor du kan opleve Afrikas mest kendte dyrearter, f.eks. i Chobe Nationalpark, hvor du både kan komme på traditionel safari og på flodsafari på Chobe-floden.

Det er muligt at kombinere Botswana med andre destinationer, f.eks. Zambia og Sydafrika.

Zambia

Zambia byder på enestående natur.

Kom helt tæt på det storslåede vandfald, Victoria Falls, der kan tage pusten fra enhver og den fantastiske Zambezi-flod, der flyder 2.700 km gennem 6 afrikanske lande.

Du kan kombinere en rejse til Zambia med et udvalg af andre destinationer, f.eks. Botswana og Sydafrika.

Hvorfor skal du rejse til Afrika?

Afrika er en fantastisk og unik rejsedestination, hvor der er rig mulighed for komme helt tæt på, hvad end du vil på safarirejse, opleve fantastisk natur eller bestige Kilimanjaro. Mange af vores rejser kan desuden kombineres med en afsluttende, eksotisk badeferie eller en lækker storbyferie, begge er perfekte måder at runde rejsen af på.

Tag med os på rejse til Afrika, og kom på en oplevelse, der byder på de største og mest fantastiske nationalparker, storslåede dyr i deres naturlige omgivelser og de smukkeste, uspolerede og kridhvide sandstrande.

En rejse til Afrika er en rejse for livet.

Har du spørgsmål til, hvilken rejse der passer bedst til dig og din familie, hvordan man bestiller eller noget helt tredje, så er du meget velkommen til at kontakte vores rejsekonsulenter.