TRYGHEDSGARANTI - LÆS MERE

Rejser til Singapore

Singapore er et helt ulig andre lande i Asien.

Hvis du drømmer om at opleve en hypermoderne storby og land i ét med en mangfoldighed som få andre steder i verden, så er Singapore stedet for dig.

Se vores rejser til Singapore herunder.

Hvis du har spørgsmål, så ring til vores rejsekonsulenter på  89 93 43 84

Singapore
Singapore

Rejser til Singapore

Singapore er et helt ulig andre lande i Asien.

Hvis du drømmer om at opleve en hypermoderne storby og land i ét med en mangfoldighed som få andre steder i verden, så er Singapore stedet for dig.

Se vores rejser til Singapore herunder.

Hvis du har spørgsmål, så ring til vores rejsekonsulenter på  89 93 43 84

Hvorfor skal du rejse til Singapore

Da den britiske kolonist Sir Thomas Stamford Raffles i 1819 grundlagde havnen og senere opdelte byen i fire etniske områder, der husede forskellige etniciteter, såede han kimen til det Singapore vi kender i dag.

På en rejse til Singapore kommer du til at opleve en smeltedigel af kulturer, og få steder finder du en mangfoldighed, som her. Det sammensurium af forskellige kulturelle indtryk, som du kan opleve her, er med til at gøre Singapore til en must see destination.

Vores rundrejser med Singapore

Vi tilbyder Singapore i kombination med andre destinationer, f.eks. i forbindelse med en rejse til Australien eller som forlængelse af flere af vores rejser til Indonesien.

Programmet i Singapore er til fri disposition, og selvom Singapore er Sydøstasiens mindste land, er her masser af spændende oplevelser at vælge imellem.

Herunder kan du læse mere om udvalgte højdepunkter i Singapore.

Charmerende bydele

Singapores mangfoldighed kommer virkelig til udtryk i byens charmerende bydele, der med hver sine specialiteter og kendetegn virkelig har noget at byde på.

Oplev Singapores multietniske kultur i Chinatown; smag på Little Indias myriade af smagfulde, traditionelle retter og oplev Malay-bydelen Kampong Glams eksplosion af farver og særlige mix af gammel og nyt.

Gardens by the Bay

Det grønne åndehul Gardens by the Bay er måske Singapores mest berømte attraktion.

Parken er en del af Singapores vision, først præsenteret for mere end 50 år siden, om at forvandle Singapore fra en storby med en have til en at være en storby i en have.

Parken, på mere end 100 hektar, er smukt placeret ved vandet i Marina Bay. Den er især kendt for sine 18 kunstværker, de såkaldte SuperTrees, der rejser sig mod himlen i lodrette beplantningsværker. En gangbro forbinder nogle af kunstværkerne, så du kan opleve parken fra oven.

Sentosa Island

Kun 15 min fra Singapores centrum, syd for byen, finder du Sentosa Island.

”Sentosa” betyder ”fred og ro” på Malay, og selvom øens historie som britisk militærfæstning måske ikke emmer fred og ro, så er det alligevel lidt af det, du finder her.

I dag er øen især kendt for tropiske strande og spændende familie- og adventure aktiviteter, f.eks. Universal Studios eller Mega Adventure for de mere eventyrlystne.

Andre højdepunkter i Singapore

På vores rundrejser kan du også opleve:

 • Singapores lokale retter – her er noget for enhver smag og pengepung. Besøg f.eks. et af Singapores Hawkers Centres – haller med masser af madboder – hvor du kan nyde autentisk street food, f.eks. i Maxwell Food Centre i Chinatown, som er et af de bedste steder for billigt, kinesisk mad.
 • Enestående shopping. Uanset om du vil browse luksusbutikker og stormagasiner eller købe lokalproducerede souvenirs med hjem, så kan du finde det i Singapore.
 • Singapores ældste tempel, Sri Mariamman-templet, der – pudsigt nok – er placeret i Chinatown. Templet er dedikeret til gudinden, Mariamman, som var kendt for sin evne til at kunne helbrede sygdomme. Det farverige, spektakulære tempel er fyldt med fine detaljer og kreative dekorationer, som giver det et helt andet udtryk end andre templer.

Har du spørgsmål om vores rejser?

Vi har samlet al praktisk, rejserelateret information om Singapore på vores side ”Praktisk info om Singapore”. Her kan du finde relevant information relateret til før, under og efter rejsen.

Har du spørgsmål til Singapore eller vores andre rejser til Asien, er du altid velkommen til at kontakte vores rejsekonsulenter.

Vi glæder os til at sende dig på dit livs rejse.

TourCompass – Fra turist til eventyrrejsende

Se alle billeder
Billeder
Trustpilot
Fortællinger fra rejsende
Hvordan gør du?
Sådan bestiller du på TourCompass

Find din drømmerejse

På alle vores rejser kan du udforske dagsprogrammet og drømme dig væk i billeder og videoer. Du kan læse mere om overnatning, kombinationsmuligheder, alt det praktiske – og se priser og afrejsedatoer for de næste 18 måneder.

Har du spørgsmål og ønsker?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål, høre om dine ønsker og give dig ærlig og kompetent rådgivning baseret på vores mangeårige erfaring med rejseoplevelser i Afrika, Asien, Latinamerika og Oceanien.

Indhent et uforpligtende tilbud

Du modtager et detaljerigt tilbud på rejsen som du kan gemme, printe eller dele med dine rejsefæller. Såfremt du beslutter dig for at bestille rejsen, kan du nemt gøre dette direkte fra tilbuddet.

Oceanien
Pernille Grøngaard Brammer

Pernille er vores Oceanien-specialist og har over 26 års erfaring med rejser i Oceanien.

Se åbningstider
Mandag - Torsdag 10-16
Fredag 10-14
HVORFOR REJSE MED TOURCOMPASS
Derfor vælger kunderne os
 • Personlig service af rejseeksperter med førstehåndskendskab
 • Dedikeret bookingteam sikrer en problemfri rejse
 • Døgnassistance under hele rejsen
 • Velplanlagte rejseprogrammer med nøje udvalgte højdepunkter
 • Alle rejser inkluderer fly, transfers og indkvartering
 • Spændende valgmuligheder, så du kan tilpasse din rejse
 • Indkvarteringer med fantastisk beliggenhed
 • Omhyggeligt udvalgte lokale guider med stor viden og erfaring
 • Tusindvis af gæster har valgt os siden 2006
 • Alle rejser bliver prøvet og kvalitetssikret af vores egne medarbejdere
 • Langvarigt samarbejde med et stort netværk af partnere
 • Vi garanterer dig de bedste priser
 • Fremragende samarbejde med vores partnere sikrer dig den bedste kvalitet og de bedste priser
 • Vi optimerer løbende vores logistik og processer, så du kun betaler for det som skaber værdi for din rejse
 • Medlem af Rejsegarantifonden (nr.1778)
 • Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening
 • Personlig ansvarsforsikring