TRYGHEDSGARANTI - LÆS MERE

Rejser til Maldiverne

Drømmer du om at komme på dit livs badeferie?

På vores rejser til Maldiverne finder du de hvideste sandstrande, det klareste krystalblå vand og det smukkeste koralrev. Her bliver alle dine sanser forkælet!

Se alle vores rejser til Maldiverne herunder.

Hvis du har spørgsmål, så ring til vores rejsekonsulenter på  89 93 43 89.

Maldiverne
Maldiverne
ForsideAsienMaldiverne

Rejser til Maldiverne

Drømmer du om at komme på dit livs badeferie?

På vores rejser til Maldiverne finder du de hvideste sandstrande, det klareste krystalblå vand og det smukkeste koralrev. Her bliver alle dine sanser forkælet!

Se alle vores rejser til Maldiverne herunder.

Hvis du har spørgsmål, så ring til vores rejsekonsulenter på  89 93 43 89.

ForsideAsienMaldiverne

Hvorfor skal du rejse til Maldiverne?

Maldiverne er en selvstændig østat, beliggende sydvest for Sri Lanka i det Indiske Ocean.

Øgruppen består af 1.190 smukke øer, hvoraf kun ca. 200 er beboede. Øerne er inddelt i 26 øgrupper, der bliver kaldt ”atoller”.

De fleste forbinder Maldiverne med paradisiske strande, der emmer af førsteklasses badeferieoplevelser på billedskønne, hvide strande ud til krystalblå vand, hvori der også gemmer sig et fantastisk koralrev med et spændende liv. Og det er lige præcis det du får her!

Så drømmer du om at opleve nogle af verdens smukkeste omgivelser?

Så lad dig selv forkæle med luksus og romantik i det smukke Maldiverne!

Vores rundrejser i Maldiverne

Hos TourCompass er det muligt at besøge Maldiverne i kombination med en rejse til Sri Lanka.

Herunder kan du læse mere om nogle af de ting, du kan opleve på vores rejser.

Maldiverne – den ultimative badeferiedestination

Maldiverne er et ø-paradis, og den primære årsag til at besøge Maldiverne er også de paradisiske strande, og muligheden for at holde ferie på den ultimative badeferiedestination.

I Maldiverne kan du:

  • Opleve total afslapning i et lækkert strandparadis. Her er du omgivet af hvide sandstrande, palmer og det klareste krystalblå.
  • Opleve livet under vand. Havet ved Maldiverne er velsignet med det smukkeste koralrev og spændende tropiske fisk, der bare venter på at blive udforsket.
  • Nyd den smukke udsigt, mens du indtager et lækkert måltid på et af resortets restauranter.

Kombiner med Sri Lanka

Der er kun ca. 1,5 times flyvning mellem Sri Lanka og Maldiverne, og det er derfor oplagt at kombinere Maldiverne med Sri Lanka. Se på hvilke ture dette er muligt under de enkelte rejser til Sri Lanka.

I Sri Lanka finder du rigtig mange fantastiske oplevelser på et forholdsvis lille areal.

Nogle af højdepunkterne inkluderer:

  • Den 200 meter høje Løveklippe, Sigiriya, der er Sri Lankas mest besøgte historiske seværdighed og blandt verdens smukkeste ruiner, der byder på den smukkeste udsigt fra toppen – som du når efter at have besteget de ca. 1.000 trappetrin til toppen.
  • Sri Lankas kulturelle hovedstad, Kandy, hvor du bl.a. kan få indblik i, hvordan man laver te, samt besøge Tandens Tempel, der efter sigende gemmer på Buddhas ene hjørnetand.
  • Safari i en af Sri Lankas ældste nationalparker, Yala Nationalpark. Her bor 44 forskellige slags pattedyr og 215 forskellige fuglearter, så der er masser af mulighed for at opleve det srilankanske dyreliv.

Hvis du har spørgsmål

Vi har samlet information og svar på praktiske spørgsmål om Maldiverne på vores side med praktisk info.

Du kan desuden kontakte vores rejsekonsulenter med dine spørgsmål om Maldiverne eller vores andre rejser.

Vi glæder os til at sende dig på dit livs rejse!

TourCompass – Fra turist til eventyrrejsende

Se alle billeder
Billeder
Trustpilot
Fortællinger fra rejsende
Hvordan gør du?
Sådan bestiller du på TourCompass

Find din drømmerejse

På alle vores rejser kan du udforske dagsprogrammet og drømme dig væk i billeder og videoer. Du kan læse mere om overnatning, kombinationsmuligheder, alt det praktiske – og se priser og afrejsedatoer for de næste 18 måneder.

Har du spørgsmål og ønsker?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål, høre om dine ønsker og give dig ærlig og kompetent rådgivning baseret på vores mangeårige erfaring med rejseoplevelser i Afrika, Asien, Latinamerika og Oceanien.

Indhent et uforpligtende tilbud

Du modtager et detaljerigt tilbud på rejsen som du kan gemme, printe eller dele med dine rejsefæller. Såfremt du beslutter dig for at bestille rejsen, kan du nemt gøre dette direkte fra tilbuddet.

Asien
Mira Lindholm

Mira er vores Asien-specialist og har over 8 års erfaring med rejser i Asien.

Se åbningstider
Mandag - Torsdag 10-16
Fredag 10-14
HVORFOR REJSE MED TOURCOMPASS?
Derfor vælger vores gæster os

Din tid er dyrebar. Vores engagerede rejsespecialister yder personlig service med omtanke for at sikre din komfort og sikkerhed under hele din rejse. Fra det øjeblik, du booker, til det øjeblik, du vender hjem, sidder vi klar til at tackle hver detalje med den største omhu.

Vi tilbyder en bred vifte af destinationer, der hver især har deres egen unikke historie at byde på, formet af lokale kulturer, fascinerende dyreliv og naturens skønhed. 

Vores rejser er skabt på baggrund af vores rejsespecialister og -eksperters omfattende research og førstehåndserfaringer. Hver rejse er tilrettelagt med henblik på at præsentere dig for det bedste, hver destination har at byde på.

Nyd at slappe af i tryg forvisning om, at din rejse er i sikre hænder. Vi er medlem af den danske Rejsegarantifond (medlemsnummer 1778). Helt grundlæggende betyder det, at du som rejsende er sikret økonomisk og kan få din rejse erstattet, hvis vi mod forventning skulle gå konkurs.