TRYGHEDSGARANTI - LÆS MERE

Safari i Kenya

På en safari i Kenya vil du opleve et imponerende rigt dyreliv, verdensberømte nationalparker og en smuk natur, der gør landet god til både safari og badeferie.

Kenya er blandt Afrikas mest populære safaridestinationer. Her kan du opleve et ikonisk dyreliv, enestående natur og tidløse kulturer.

Se alle vores rejser til Kenya herunder.

Hvis du har spørgsmål, så ring til vores rejsekonsulenter på 89 93 43 89.

Kenya
Kenya

Safari i Kenya

På en safari i Kenya vil du opleve et imponerende rigt dyreliv, verdensberømte nationalparker og en smuk natur, der gør landet god til både safari og badeferie.

Kenya er blandt Afrikas mest populære safaridestinationer. Her kan du opleve et ikonisk dyreliv, enestående natur og tidløse kulturer.

Se alle vores rejser til Kenya herunder.

Hvis du har spørgsmål, så ring til vores rejsekonsulenter på 89 93 43 89.

Vores rejser til Kenya

Hvorfor skal du rejse til Kenya?

Kenya er en suveræn safaridestination i den østlige del af Afrika ved Ækvator og ud til det Indiske Ocean. Du kan besøge Kenya året rundt, og landet er et oplagt valg, når du gerne vil opleve en traditionel og eventyrlig safaridestination med stor variation i natur samt et fantastisk dyreliv.

Hvad kan du opleve på safari i Kenya?

Kenya er blandt vores mest populære rejsemål, og her kommer du til at opleve dyr og natur på helt tæt hold.

Din safarirejse vil tage udgangspunkt i én eller flere af Kenyas mest berømte nationalparker. Du kan eksempelvis komme på safari i Masai Mara National Park, som er den kenyanske del af den berømte Serengeti Nationalpark.

Kenyas mange nationalparker har én ting tilfælles: De rummer store bestande af vilde dyr. Men der stopper ligheden også. Hvor Amboseli National Park eksempelvis er mest kendt for sine elefanter, vil du i Lake Naivasha møde masser af flodheste og et rigt fugleliv.

Se hvilke nationalparker i Kenya, du har mulighed for at besøge under hver rejse.

Kenyas højdepunkter

Vores gæsters favoritoplevelser i Kenya varierer næsten ligeså meget som landets natur. Dog fremhæver vores gæster især følgende:

Lige meget hvad du kommer til at huske bedst, når du kommer hjem, så vil Kenya uden tvivl gøre dig mange oplevelser rigere.

Kombinationsmuligheder

Der er  god mulighed for at kombinere din rejse til Kenya med badeferie på smukke strande ved Mombasa eller på Zanzibar.

Badeferie ved Mombasa

I Mombasa kan du slappe helt af i de smukkeste omgivelser med kilometerlange sandstrande, der strækker sig langs Det Indiske Ocean. Mombasa har alt det man drømmer om på en badeferie: kridhvide sandstrande, azurblåt hav og et vidunderligt koralrev, der gør det til et ideelt sted at snorkle.

Fra Mombasa er det muligt at komme på flere forskellige halv- og helddagsture. Tag eksempelvis på en tur til Wasini Island eller på rundtur i Mombasa by. Du kan se alle tilvalgsmuligheder under de rejser, der inkluderer badeferie ved Mombasa.

Badeferie på Zanzibar

Afslut din Kenya-rejse med badeferie på Zanzibar, der ligger 50 km fra Tanzanias kyst. Zanzibar ligger ud til det Indiske Ocean og er den ultimative badeferie-ø med sandstrande, kokospalmer og blåt vandt så langt øjet rækker.

På Zanzibar har du mulighed for at tage på én af vores tilvalgsture. Se alle tilvalgsmulighederne under de rejser, der afsluttes på Zanzibar.

Har du spørgsmål til Kenya-rejserne?

På siden praktisk information har vi svaret på mange af de spørgsmål der opstår, når man skal til Kenya, herunder spørgsmål omkring visum, vaccinationer og klimaet.

Vores rejsekonsulenter har mange års erfaring med Kenya og andre destinationer i Afrika. Vi gennemtester alle vores rejser, bl.a. for at kunne imødekomme de spørgsmål der opstår, når man forbereder sig på at skulle rejse til Afrika.

Sidder du inde med spørgsmål om Kenya eller nogle af vores andre rejser til Afrika, så er du mere end velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål.

Vi glæder os til at hjælpe dig på dit livs rejse.

TourCompass – Fra turist til eventyrrejsende

Trustpilot
Fortællinger fra rejsende
Hvordan gør du?
Sådan bestiller du på TourCompass

Find din drømmerejse

På alle vores rejser kan du udforske dagsprogrammet og drømme dig væk i billeder og videoer. Du kan læse mere om overnatning, kombinationsmuligheder, alt det praktiske – og se priser og afrejsedatoer for de næste 18 måneder.

Har du spørgsmål og ønsker?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål, høre om dine ønsker og give dig ærlig og kompetent rådgivning baseret på vores mangeårige erfaring med rejseoplevelser i Afrika, Asien, Latinamerika og Oceanien.

Indhent et uforpligtende tilbud

Du modtager et detaljerigt tilbud på rejsen som du kan gemme, printe eller dele med dine rejsefæller. Såfremt du beslutter dig for at bestille rejsen, kan du nemt gøre dette direkte fra tilbuddet.

Afrika
Ingun H. Nikolajsen

Ingun er vores Afrika-specialist og har over 10 års erfaring med rejser i Afrika.

Se åbningstider
Mandag - Torsdag 10-16
Fredag 10-14
HVORFOR REJSE MED TOURCOMPASS
Derfor vælger kunderne os
 • Personlig service af rejseeksperter med førstehåndskendskab
 • Dedikeret bookingteam sikrer en problemfri rejse
 • Døgnassistance under hele rejsen
 • Velplanlagte rejseprogrammer med nøje udvalgte højdepunkter
 • Alle rejser inkluderer fly, transfers og indkvartering
 • Spændende valgmuligheder, så du kan tilpasse din rejse
 • Indkvarteringer med fantastisk beliggenhed
 • Omhyggeligt udvalgte lokale guider med stor viden og erfaring
 • Tusindvis af gæster har valgt os siden 2006
 • Alle rejser bliver prøvet og kvalitetssikret af vores egne medarbejdere
 • Langvarigt samarbejde med et stort netværk af partnere
 • Vi garanterer dig de bedste priser
 • Fremragende samarbejde med vores partnere sikrer dig den bedste kvalitet og de bedste priser
 • Vi optimerer løbende vores logistik og processer, så du kun betaler for det som skaber værdi for din rejse
 • Medlem af Rejsegarantifonden (nr.1778)
 • Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening
 • Personlig ansvarsforsikring