TRYGHEDSGARANTI - LÆS MERE
ForsideOnline betaling

Online betaling

Når du betaler hos os, sendes oplysningerne via en krypteret forbindelse og du kan derfor være sikker på at dine oplysninger behandles fortroligt. Der kan aldrig trækkes et højere beløb end det du har godkendt. Der pålægges ingen transaktionsgebyr ved betaling med privat udstedte kort.

Det er meget vigtigt, at du angiver din faktura eller dit tilbudsnummer

  • Fakturanummeret finder du i øverste højre hjørne på din faktura
  • Tilbudsnummeret finder du i øverste højre hjørne i dit tilbud
  • Hvis du ikke har modtaget faktura eller tilbudsnummer, indtast blot ”123456”

Vi tager imod følgende betalingskort:

Såfremt du har et betalingskort med en rejseforsikring inkluderet, beder vi dig huske at checke op på følgende:

Gælder forsikringen ved rejse til udenfor Europa?
En del forsikringer gælder kun ved rejser indenfor EU. Derfor er det vigtigt at tjekke op på om forsikringen dækker ved rejser til din destination udenfor Europa.

Hvornår og for hvem dækker forsikringen?
Gælder forsikringen kun når det er dig der bliver syg, eller kan du f.eks. afbestille og få pengene tilbage hvis der forekommer sygdom hos nogen i din familie eller den/dem du skal rejse med?

Er hele rejsens beløb dækket?
Tjek om der er beløbsgrænse på forsikringen – får du hele det indbetalte beløb for rejsen tilbage, ved evt. afbestilling?

Gælder forsikringen de aktiviteter  du vil foretage dig på rejsen?
Det vigtigt at tjekke op på at forsikringen dækker aktiviteter som bestigning af Kilimanjaro, ballonsafari, og dykning  hvis dette er aktuelt for netop din rejse.

Er I flere der rejser sammen, men betaler hver for sig?
Her er det vigtigt at I tjekker at jeres kortudbyders/bankens forsikringer tilbyder de samme dækninger, så alle er dækket under samme forudsætninger.

HVORFOR REJSE MED TOURCOMPASS?
Derfor vælger vores gæster os

Din tid er dyrebar. Vores engagerede rejsespecialister yder personlig service med omtanke for at sikre din komfort og sikkerhed under hele din rejse. Fra det øjeblik, du booker, til det øjeblik, du vender hjem, sidder vi klar til at tackle hver detalje med den største omhu.

Vi tilbyder en bred vifte af destinationer, der hver især har deres egen unikke historie at byde på, formet af lokale kulturer, fascinerende dyreliv og naturens skønhed. 

Vores rejser er skabt på baggrund af vores rejsespecialister og -eksperters omfattende research og førstehåndserfaringer. Hver rejse er tilrettelagt med henblik på at præsentere dig for det bedste, hver destination har at byde på.

Nyd at slappe af i tryg forvisning om, at din rejse er i sikre hænder. Vi er medlem af den danske Rejsegarantifond (medlemsnummer 1778). Helt grundlæggende betyder det, at du som rejsende er sikret økonomisk og kan få din rejse erstattet, hvis vi mod forventning skulle gå konkurs.