TRYGHEDSGARANTI - LÆS MERE

Overnatning: Laos

Villa Chitdara 1

Luang Prabang

Det charmerende 3-stjernede gæstehus Villa Chitdara 1 ligger i hjertet af Luang Prabang tæt på natmarkedet og byens attraktioner. Lige udenfor døren kan du hver morgen opleve de lokale give almisse til de orangeklædte munke, hvilket er en sjov og spændende oplevelse.

Villa Chitdara 1 er bygget omkring en tropisk have med små hyggelige siddeområder. Gæstehuset består af i alt 25 værelser, som er indrettet med mørke træmøbler og fine traditionelle tekstiler. Alle værelser har wi-fi, aircondition, minibar, te- og kaffefaciliteter, værdiboks, TV, badeværelse med toiletartikler samt en lille møbleret balkon.

Der serveres dagligt morgenmadsbuffet på terrassen i den fredfyldte have.


Hotel Parasol Blanc

Luang Prabang

Det dejlige hotel Parasol Blanc ligger som en oase i Luang Prabang omgivet af en frodig og tropisk have. Hotellet ligger i gåafstand fra flere af byens mest kendte seværdigheder som f.eks. det atmosfærefyldte nattemarked.

I hjertet af hotelområdet ligger en charmerende lille lotusdam, der blev dannet af den kraftige monsunregn, der faldt efter at jorden var blevet fjernet for at lave mursten til Laos’ mange ikoniske templer.

Hotellets 30 værelser er dekoreret i en blanding af traditionel laotisk og moderne stil, og de er alle udstyret med privat balkon, skrivebordsplads, aircondition, kabel-tv, telefon, værdiboks, minibar, te- og kaffefaciliteter samt badeværelse med hårtørrer, badekåber og regnbruser. Slap af i det behagelige siddeområde på balkonen mens du nyder udsigten over den fortryllende tropiske have.

Midt i haven ved siden af lotusdammen finder du den udendørs restaurant, The White Lotus. Her serveres hele dagen et bredt udvalg af laotiske og internationale retter anrettet både som a la carte og buffet.

I The Parasol Bar kan du med en yderst skøn udsigt til den storslåede have og lotusdammen nyde både kaffe, kolde drikke, cocktails og snacks.

Ønsker du at udforske byen på egen hånd, kan du gratis låne cykler i hotellets reception. Der er desuden wi-fi overalt på hotellet.

Pris for opgradering fra Villa Chitdara, pr. nat:
Classic Room Pr. person fra:  150 kr.
Asien
Mira Lindholm

Mira er vores Asien-specialist og har over 8 års erfaring med rejser i Asien.

Se åbningstider
Mandag - Torsdag 10-16
Fredag 10-14