TRYGHEDSGARANTI - LÆS MERE

Overnatning: Kenya

Kibo Safari Camp

Amboseli Nationalpark

Det oser af hygge og safari stemning i den fire-stjernede camp, Kibo.

Campen ligger lige udenfor Amboseli National Park med flot udsigt mod Kilimanjaro.

Her er 73 telte i forskellige størrelser, som er utroligt charmerende indrettet. Teltene har delvis murede vægge til bl.a. badeværelset, og der er fast gulv overalt. Siderne og taget er dog lavet af kanvas, så du får det begge af bedste verdener; en telt-værelse midt i den smukke afrikanske natur!

Teltene er indrettet i lyse, luftige farver med god brug af naturmaterialer, som passer til omgivelserne udenfor. Fine detaljer pryder vægge og gulve og er med til at skabe den hyggelige stemning.

Badeværelset har både skylletoilet, varmt og koldt vand.

Alle telte har egen veranda med stole og borde – det perfekte sted at slappe af midt på dagen med en god bog.

Er du mere til en tur i poolen er det naturligvis også muligt, ligesom Kibo også tilbyder massage. Vi kan også anbefale en tur i deres velassorterede souvenirshop – vi gætter på, du ikke går tomhændet ud derfra…

Måltiderne indtages i den delvis åbne restaurant med udsigt til Kilimanjaro.

Pris for opgradering fra AA Lodge Amboseli:
Pr nat Pr. person fra:  635 kr.

AA Lodge Amboseli

Amboseli Nationalpark

Kun 2 km fra hovedindgangen til Amboseli Nationalpark finder du AA Lodge Amboseli. Herfra er en panoramisk udsigt over Mt. Kilimanjaro.

Lodgen er afslappet og hyggelig, og midt i det ellers så tørre landskab byder haven på smukke farverige blomster. Lodgen består af både hytter og telte med eget badeværelse, egen indgang og faciliteter som værdiboks, hårtørrer samt en elkedel til at lave te og kaffe.

Du overnatter i en af de 29 klassiske og meget rummelige telte. Du har din egen lille veranda udenfor, hvorfra du kan nyde udsigten til haven.

Restauranten og baren har både indendørs og udendørs siddepladser, så du har muligheden for at indtage dine måltider eller slappe af med en drink, mens du nyder den smukke udsigt til savannen og Mt. Kilimanjaro.

Efter din safari kan du nyde en forfriskende dukkert i swimmingpoolen eller tilkøbe spabehandlinger. Om aftenen er der mulighed for at opleve Masai danseunderholdning eller slappe af omkring den fælles bålplads, mens bartenderen laver en cocktail til dig.

Der er adgang til elektricitet og varmt vand alle døgnets 24 timer samt gratis wi-fi i alle fællesområder.


Ol Tukai Lodge

Amboseli Nationalpark

Udsigten fra Ol Tukai er helt fantastisk.

I solnedgangen kan du være heldig at ”skyde” det ikoniske billede af elefanter, der står som små klipper foran det knejsende bjerg, Kilimanjaro, der oplyses af solens sidste stråler.

Lodgen har 80 luksuriøse hytter til 2 personer, som alle har dobbeltseng samt badeværelse. Værelserne er moderne, komfortable og bygget i naturmaterialer som gummitræ, lokale sten og skifer.

Alle værelserne har egen terrasse som byder på en flot udsigt over sletterne ved foden af Kilimanjaro.

Udover udsigten er det store trækplaster de dejlige fællesområder. Nyd en kold drink i baren, hop en tur i poolen eller gå en tur i haven – alt mens du nyder den flotte udsigt til Kilimanjaro.

Pris for opgradering fra Kibo Safari Camp:
Pr. nat Pr. person fra:  310 kr.

Amboseli Sentrim Lodge

Amboseli Nationalpark

På sin egen lukkede vej tæt ved indgangen til Amboseli Nationalpark finder du Amboseli Sentrim Lodge, hvorfra der er en helt ekstraordinær udsigt til Afrikas højeste bjerg, Mt. Kilimanjaro.

Her overnatter du i et af de 60 store og rummelige telte spredt ud over sletterne. Hvert telt har komfortable senge, et lille siddeområde, køleskab, te- og kaffefaciliteter samt deres egen lille veranda og privat badeværelse komplet med brusebad, håndvask og toilet.

Efter de oplevelsesrige dage med safari kan du koble af ved swimmingpoolen, i den grønne have eller tilkøbe en massagebehandling. Har du ikke fået nok af Afrikas storslåede natur, kan du nyde den næsten uforstyrret fra din egen veranda eller fra lodgens solterrasse, der også fungerer som udsigtspunkt over hele området.

Restauranten serverer et bredt udvalg af lækre måltider, som du kan indtage, mens du nyder den helt unikke udsigt til bjergene. Afslut dagen med en drink i baren. Der er gratis wi-fi i receptionen.

Pris for opgradering fra AA Lodge Amboseli:
Pr. nat Pr. person fra:  310 kr.

Lake Naivasha Simba Lodge

Lake Naivasha

Tæt på Naivasha-søen finder man denne gode turistklasse lodge.

De 70 rummelige værelser ligger i blokke med 10 værelser i hver blok. Der er 6 værelser forneden og 4 foroven. Alle værelser er indrettet, så der er plads til et lille opholdsområde, og alle har egen terrasse eller balkon. Alle værelser har te-/kaffe-faciliteter, TV, sikkerhedsboks og wi-fi. Der er mulighed for sammenhængende værelser, hvis man rejser sammen som familie.

Omkring værelsesblokkene ligger en kæmpestor vejplejet have, som mest af alt minder om en klassisk europæisk park. Det er ikke ualmindeligt at støde på både zebraer, giraffer og impalaer, hvis du tager en slentretur i parken. Er du rigtig heldig, kan du endda se de vilde dyr fra din egen balkon eller fra morgenmadsrestauranten. Det er også i parken, du finder den dejlige pool med god plads til liggestole.

Der er restaurant på lodgen, en lille butik og mulighed for at få massage.


Lake Naivasha Country Club

Lake Naivasha

Ved bredden af Lake Naivasha ligger Lake Naivasha Country Club. Stedet emmer af historie og er et af de ældste indkvarteringssteder i hele Kenya.

Det blev bygget i 1937, og fungerede som stoppested på den dengang meget lange rejse med flyvebåden fra Durban til London. Flyet landede på søen, og mens det blev tanket op, kunne passagererne hvile sig i den nybyggede Country Club. Stedet er siden både ombygget og udbygget, og består i dag af 50 værelser, som alle ligger omkring den store flotte have fyldt med smukke træer og farverige blomster. Man fornemmer stadig koloni-stilen og historien overalt.

Der er forskellige værelseskategorier, men alle værelser er rummelige og stilfuldt indrettet med eget badeværelse, TV, minibar, gratis wi-fi, sikkerhedsboks og egen veranda.

Her er både restaurant, bar, spa og pool.


Lake Naivasha Sopa Lodge

Lake Naivasha

Denne lodge er velplaceret på store græsarealer med Acacia buske og flotte træer. De frodige omgivelser tiltrækker mange af savannens dyr, så her er der ofte mulighed for at se giraffer, waterbucks samt vervet og colobus aber.

Der er i alt 84 værelser fordelt på 21 hytter med farverige stenvægge både udefra og indefra. Alle værelserne har panorama vinduer og åbne verandaer.

Desuden byder lodgen på faciliteter som sauna og en flot udendørs swimmingpool.


Mara Simba Lodge

Masai Mara Nationalpark

Ved bredden af Talek floden ligger den 4-stjernede Mara Simba Lodge. Lodgen er bygget, så den tager hensyn til naturen omkring, og du mærker ikke, at her faktisk er 84 værelser. Den hyggelige have er velholdt og fyldt med sommerfugle og eksotiske fugle, men lige udenfor lodgens område, er det den vilde natur, der hersker. Der er hovedsageligt brugt naturmaterialer i neutrale farver, så du lige fra første færd får den helt rigtige safari stemning. Fra fællesarealerne er der en flot udsigt over floden, så du allerede under morgenmaden kan holde øje med, om elefanterne kommer ned til floden for a drikke. Lodgen har pool, restaurant, bar og sågar en lille souvenirbutik.

Værelserne ligger i små klynger af 6 værelser i et ”hus”, som alle kun har to etager. Alle ”huse” er forbundet med hinanden og hovedbygningen af en række hævede fortov, som alle er fint oplyst om aftenen. Værelserne er rummelige og har alle eget badeværelse og egen veranda.

Vil du have en endnu mere autentisk afrikansk safari-oplevelse kan du vælge at opgradere til et telt på Mara Simba Lodge. Teltet har egen terrasse og eget badeværelse, men kanvasvægge, så du kan høre og dufte naturen lige udenfor. Det er en ægte afrikansk safarioplevelse!

Pris for opgradering:
Fra hytte til telt, pr. nat Pr. person fra:  620 kr.

Ilkeliani Camp

Masai Mara Nationalpark

Ilkeliani er telt-safari, når det er allerbedst!

De 8 telte er alle bygget på platforme, så man både har enestående udsigt fra sin veranda, og der er god luftventilation omkring og under teltet.

Det er nok en fejl at kalde det ”telte”. Her er nærmere tale om ”suiter”. Væggene består godt nok af kanvas, så du både kan høre og lugte naturen, men alt andet er som taget ud af et 5-stjernet hotelværelse.

De smukke trægulve er i flot harmoni med naturen udenfor, og farver på både møbler og tæpper er afdæmpede, så teltet ikke trækker unødig opmærksomhed fra omgivelserne udenfor.

Teltene ligger med rigtig god afstand mellem sig, så du er sikret din helt egen personlige oplevelse uden at du kan høre naboen.

Her er naturligvis badeværelse – og fra bruseren er der udsigt til bushen udenfor.

Messeteltet indbyder i den grad til god mad og gode safarisnakke. Også her er væggene i kanvas og den luksuriøse stemning sikret med smukke møbler og kunstfærdige lamper.

Om aftenen tændes bålet, og du kan nyde udsigten til stjernehimlen, inden en lokal masai følger dig til dit telt for natten. Lejren er nemlig ikke hegnet ind, så når du går rundt om aftenen, bliver du altid ledsaget af en masai – helt klassisk safari-stil!

Prisen er gældende ved fire personer. Kontakt os for pris ved to personer.

Pris for opgradering fra Mara Simba:
Pr. nat Pr. person fra:  930 kr.

Zebra Plains Mara Camp

Masai Mara Nationalpark

Den 4-stjernede camp ligger med flot udsigt ud over Masai Maras sletter. Her kan du se dyrene vandre forbi, mens du spiser din morgenmad, og fra teltet om natten kan du høre impalaerne ”gø” og løverne brumme.

Lejren består nemlig af telte.

20 i alt – bestående af kanvas – som kan indrettes som single, dobbelt, triple, ja, sågar familietelt, hvis man rejser sammen som familie. De har alle fast gulv, eget badeværelse med varmt og koldt vand i bruseren, myggenet om sengene og store vinduer (bestående af myggenet, som man kan lukke til ved at rulle kanvas for), så du kan nyde den flotte udsigt til sletterne omkring dig. Hvert telt har en lille ”veranda” udenfor med stole og bord, hvorfra du kan nyde udsigten – og måske en god bog.

I fællesområderne finder du både spise- og loungetelt, som er hyggeligt indrettet bløde lænestole og tæpper og puder i masaiernes smukke farver. Der er to udendørs bålområder, hvorfra solnedgangen kan nydes med en kølig drink i hånden.

Der er mulighed for at få massage, og der er naturligvis Wi-Fi i fællesområderne.


Tipilikwani Mara Camp

Masai Mara Nationalpark

Ved Talek-flodens bredder finder du den hyggelige Tipilikwani Mara Camp. Campen består af 20 telte, der alle er meget store og enormt hyggeligt indrettet med luftige gardiner, lakerede gulve, farverige tæpper og eget badeværelse, som er delvist muret op. Alle telte er bygget på hævede platforme og har egen veranda, hvorfra du har en flot udsigt til naturen omkring dig. Teltene har elektricitet hele døgnet.

Restaurantbygningen føles med sin delvis murede bygning og sit faste gulv mere som et godt hotel end som en egentlig ”camp”, og i loungen finder du lækre bløde sofaer, hvor du kan slappe af efter dagens oplevelser.

Tipilikwani har en lille pool, som dog mest egner sig til at blive dyppet i og ikke rigtig til at svømme i – men det er dejligt efter en hel dag med safari! Der er som oftest Wi-Fi i fællesområderne.

Prisen er gældende ved fire personer. Kontakt os for pris ved to personer.

Pris for opgradering fra Mara Simba :
Pr. nat Pr. person fra:  515 kr.

Sarova Mara Game Camp

Masai Mara Nationalpark

På Masai Mara er der mulighed for at opgradere til denne teltlejr istedet for Mara Simba Lodge. Dette er for dig som ønsker at komme tættere på naturen.

Sarova Mara Game Camp tilbyder pladser på første række til en af naturens mest fantastiske shows, migrationen, i perioden fra august til slutningen af oktober. Over 1,2 millioner gnuer og 200.000 zebraer efterfulgt af Afrikas rovdyr, tilbagelægger hvert år tusindvis af kilometer, for at komme væk fra tørken.

Campen består af telte i den luksuriøse ende og tilbyder mange aktiviteter og oplevelser. Der er bl.a. mulighed for at komme ud og opleve fuglelivet, spille minigolf eller fiske.

Prisen er gældende ved fire personer. Kontakt os for pris ved to personer.

Pris for opgradering:
Deluxe telt, pr. nat, fra Pr. person fra:  620 kr.
Deluxe telt, pr. nat, fra Pr. barn fra:  465 kr.

Mara Leisure Camp

Masai Mara Nationalpark

Langs Talek floden i et af Kenyas mest berømte naturområder, Masai Mara ligger den hyggelige teltlejr, Mara Leisure Camp.

Her er du tæt på naturen, og gennem teltenes kanvas kan du både høre og dufte den vilde natur lige udenfor!

Som noget helt unikt for en teltlejr er her en dejlig pool, hvor du kan blive kølet ned efter dagens safari. Her er desuden et hyggeligt loungeområde, hvor der er gratis wi-fi, og campen har egen restaurant.

Campen består af 22 telte i forskellige størrelse – alle med eget bad og toilet. Teltene er rejst på platforme, som sikrer god ventilation omkring teltene, og de har alle trægulve. Nogle af teltene har faste døre i indgangspartiet, men de fleste har den typiske kanvas-dør, som lynes op – helt klassisk safari-stil! Alle teltene har plads til bord og stole – både indenfor og udenfor.


Olengoti Eco Safari Camp

Masai Mara Nationalpark

Olengoti Safari Camp består egentlig af to lejre; en klassisk afrikansk teltlejr samt en lejr med luksushytter.

Begge lejre har stor fokus på miljøbevidsthed. Al energi kommer fra solceller, og det træ, der er brugt, er øko-certificeret. De lokale masaier har selv taget del i opbygningen af campen, og der er primært brugt lokale materialer.

Olengoti Eco Safari Camp ligger lige ved Talek flodens bredder, og består af 11 luksustelte og 6 luksushytter.

Teltene er store og velindrettet. Sengene har rigtige dyner og lækre bomuldslagner, og masaikulturen afspejler sig i udsmykningen med farverige sengetæpper og håndlavede møbler.  Alle teltvægge består af kanvas – også badeværelserne. Men her er rigtigt toilet, rindende vand og bruser, så selvom du bor i telt og kan høre og dufte bushen udenfor, går du altså ikke på kompromis med komforten. Foran hvert telt har du din egen lille ”veranda” med safaristole og -borde og vi gætter på, at du nok kommer til at tilbringe en del timer her med bare at betragte naturen omkring dig.

I lejren findes et fællestelt med lækre lædermøbler, hvor du kan slappe af efter middagen som enten serveres under åben himmel eller i restaurant-telt.

Hytterne er bygget af økocertificeret træ, forsynet med solcelleenergi og bygget, så det passer til den omgivende natur. Her er god plads med både soveværelse/opholdsrum og stor udendørs veranda, hvorfra du kan nyde udsigten til naturen. Hytterne er store nok til en familie bestående af to voksne og to børn.

Pris for opgradering fra Mara Simba :
Opgradering til telt, pr. nat Pr. person fra:  360 kr.
Opgradering til hytte, pr. nat Pr. person fra:  670 kr.

Entim Camp

Masai Mara Nationalpark

Siddende dér – i den bløde stol med en god kop kaffe i hånden – overvejer du et kort sekund, hvorfor i alverden du overhovedet skal på game-drive i dag. Det hele ligger jo lige foran dig. Du har fri udsigt til Masais Mara’s sletter på den anden side af floden, og med jævne mellemrum er der en tjener, som spørger dig, om du mangler noget.

Du er næsten lige vågnet efter en god nats søvn, der godt nok blev afbrudt et par gange af (måske?) hyænehyl, men sådan er det jo, når man sover i telt.

Komforten er til gengæld i top! Teltet er godt nok kanvas, men her er god plads til både borde, stole og den bløde seng og de er alle smukt dekorerede i naturfarver, så man ikke bliver ”forstyrret”. De har naturligvis alle eget bade”værelse” i den bagerste ende af teltet, og der er varmt vand i bruseren. Alle 12 telte har egen veranda med udsigt til sletterne.

Du sidder i messeteltet. Den store træplatform udenfor spiseområdet er bygget ovenfor en græsplæne, og udsigten er fænomenal. Maden og kaffen er virkelig god, og det er den kombination der gør, at du overvejer, om du overhovedet behøver flytte dig.

Men det gør du naturligvis. Du er jo i Masai Mara! Du befinder dig i den nordvestlige del af Mara og du har sikkert valgt at opgradere til Entim, fordi det er migrations-tid. Campens beliggenhed herfor er nemlig uforlignelig og i perioden juli-oktober behøver du ikke køre ret langt væk for at få perfekt udsyn til det magiske skue. Og heldigvis er der kaffe på kanden igen i morgen.

Prisen er gældende ved fire personer. Kontakt os for pris ved to personer.

Pris for opgradering fra Mara Simba:
Pr. nat Pr. person fra:  1.855 kr.

Mara River Camp

Masai Mara Nationalpark

I den nordvestlige del af Masai Mara finder man den hyggelige og helt klassiske safari-camp; Mara River Camp. Herfra har du direkte udsigt til Mara-floden, hvor flodheste og krokodiller boltrer sig rundt – og hvor sidstnævnte hvert år under den store migration ligger klar med åben mund og bare venter på byttet.

Campen er en af de ældste camps i Masai Mara og har al den charme en ægte safari camp skal have.

De 22 telte er alle lavet af kanvas, så du både kan høre og dufte naturen lige udenfor – men de har stadig alle sammen eget badeværelse, elektricitet hele døgnet og egen balkon med udsigt til Mara-floden.

Måltiderne indtages i den hyggelige restaurant, og om aftenen inden middagen kan du nyde en drink på terrassen med udsigt til floden. Campen har en hyggelig lille pool, hvor du kan blive kølet ned efter endt safari, og der er Wi-Fi i fællesområderne.

Prisen er gældende ved fire personer. Kontakt os for pris ved to personer.

Pris for opgradering fra Mara Simba :
Pr. nat Pr. person fra:  570 kr.

Ashnil Mara Camp

Masai Mara

Forestil dig, at du sidder i en liggestol på din egen store træterrasse udenfor dit telt i Masai Mara. Du kan høre flodhestene slås nede i Mara-floden – den flod, som hvert år er centrum for den store vandring og som denne camp ligger lige ned til.

Hele dagen har du været på gamedrive i Masai Mara, men nu sidder du bare og slapper og nyder lydene af bushen. Dit telt er indrettet som et klassisk safaritelt, men på den luksuriøse måde. Her er kanvasvægge men bløde senge med myggenet omkring og eget badeværelse med varmt vand. Måske blunder du lidt i stolen. Om natten kan man nemlig tydeligt høre alle dyrelydene gennem kanvas-væggen, så du var vågen et par gange i løbet af natten. Men hvem vil ikke gerne vågne ved, at løverne brøler i det fjerne?

Det kan være, du foretrækker en tur i poolen for at blive frisket op inden solnedgangsdrinken i baren efterfulgt af middag. Uanset hvad, så er du midt i det hele på Ashnil Mara – lidt midt i naturen.

Campen har 50 luksustelte i alt.

Prisen er gældende ved fire personer. Kontakt os for pris ved to personer.

Pris for opgradering fra Mara Simba :
Luksustelt, pr. nat, fra: Pr. person fra:  775 kr.

Eka Hotel Nairobi

Nairobi

Få minutters kørsel fra Nairobis internationale lufthavn, finder man dette moderne 4-stjernede hotel.  

Nairobi Nationalpark, Karen Blixens tidligere farm samt mange andre af byens bedste seværdigheder ligger tæt på hotellet, og det er nemt at komme både ind og ud af byen – og til og fra lufthavnen – herfra. 

De 167 værelser er alle moderne indrettet med eget badeværelse, aircondition, fladskærms-tv, sikkerhedsboks, te- og kaffefaciliteter samt gratis wi-fi. 

Hotellet har to restauranter og to barer samt en hyggelig udendørs terrasse ved poolen. Bliver du lækkersulten, kan du besøge den lokale kaffebar, som både byder på kaffe og lækre hjemmelavede kager. Hotellet har en spa, så der er mulighed for en god gang massage oven på safariturene. 


Fairmont The Norfolk Hotel

Nairobi

Fairmont The Norfolk Hotel er et 5 stjernet hotel af international standard beliggende centralt i Nairobi.

Hotellet er bygget i 1904  med en hyggelig atmosfære, flot have og historisk indretning.

Hotellet har restaurant, bar, swimmingpool, spa og fitness center.


Karen Gables

Nairobi

Det ville ikke være helt rigtigt at kalde Karen Gables for et hotel. Det minder mere om et udvidet Bed & Breakfast. Det føles faktisk lidt, som om du er kommet hjem.

Den smukke Cape Dutch bolig i Nairobi-forstaden, Karen, danner rammen om det skønneste ”get-away”, tæt på den ellers så travle by, og er det perfekte sted at slappe af et par dage efter en travl safari.

Her er kun syv værelser, som alle er individuelt indrettet med respekt for den smukke bygning, du befinder dig i. Her er bløde tæpper på gulvene og puder i matchende farver.

Restauranten på Karen Gables tilbyder både morgenmad (inkluderet i prisen), frokost og aftensmad, så du behøver faktisk slet ikke forlade dit nye hjem. Skulle du alligevel få lyst til at tage lidt på opdagelse, kan dine værter naturligvis være behjælpelige med at arrangere aktiviteter.

Ellers vil vi dog foreslå, at du læser en god bog eller går dine billeder i gennem på en skyggefuld plads i haven, nyder poolen eller måske får værterne til at arrangere en tiltrængt massage efter dagene i safaribilen.

Der er naturligvis Wi-Fi overalt, og bartenderen er altid frisk på at mikse din yndlingscocktail.

Hvis ikke du afslutter din Kenya-safari med en badeferie, kan vi varmt anbefale et par dage her!

Pris:
Pr. Person pr. nat, inkl. morgenmad Pr. person fra:  1.590 kr.

Sarova Panafric

Nairobi

Sarova Panafric er et 4-stjernet hotel af international standard. Det ligger med en sikker placering midt i Nairobi by og har en dejlig pool, bar, restaurant og snackbar.


Samburu Simba Lodge

Samburu Nationalpark

Beliggenheden er helt i top. Fra Samburu Simba Lodge har du udsigt til både floden og sletterne, hvor giraffer, bøfler, løver, elefanter osv. nyder godt af naturens spisekammer.

Lodgen består af 7 små toetagers ”huse”, som hver har 10 værelser. Værelserne er hyggeligt indrettet i typisk afrikansk stil. De har alle eget badeværelse, loftsvifte, te- og kaffefaciliteter men vigtigst af alt; en stor terrasse eller balkon, hvorfra der er udsigt til sletterne og dyrelivet.

Lodgen har eget vandhul, som tiltrækker dyrene, og for menneskene er der en god pool, som man kan blive kølet af i. Her er restaurant, poolbar og mulighed for at få massage. Der findes også en lille souvenirbutik på lodgen.


Elephant Bedroom Camp

Samburu

Skal du virkelig forkæle dig selv, kan vi anbefale, at du opgraderer til Elephant Bedroom. Dette er en klassisk afrikansk teltlejr, når det er allerbedst – midt i den vilde natur men på den luksuriøse måde.

De 12 telte er indrettet efter alle kunstens regler med bløde senge, trægulve, lækre tæpper i flotte farver, god plads til både seng, bord og lænestole i teltene. Alle telte har naturligvis eget badeværelse med rindende (varmt og koldt) vand. Alle telte har egen terrasse, hvor der er en lille plunge pool, som kan køle dig ned på de varme dage.

Det helt store trækplaster er campens ”lounge”. Sæt dig i en blød stol, bestil en kold øl og nyd udsigten til floden foran dig. Det er særdeles vanskeligt at komme herfra igen! Heldigvis behøver du ikke gå ret langt for at komme til restauranten – den ligger i et nabotelt i forlængelse af loungen. Maden er fantastisk og hvis du er heldig, bliver frokosten afbrudt af en elefant, som kommer ind i lejren.

Prisen er gældende ved fire personer. Kontakt os for pris ved to personer.

Pris for opgradering fra Simba Samburu Lodge:
Telt 2 nætter Pr. person fra:  3.910 kr.

Ashnil Samburu Camp

Samburu

Ved bredden af ”den brune flod” i Buffalo Springs-delen af Samburu, finder du denne dejlige camp.

Her er 30 telte, som alle har egen terrasse udenfor, hvorfra du har udsigt til floden, Ewaso Nyiro (som betyder den brune flod). Det er Kenyas tredjelængste flod, og den er på mange måde livline til denne nordligere del af Kenya.

De rummelige telte har alle eget badeværelse, brusere med koldt og varmt vand og skylletoilet. Gulvene i teltene er faste – lavet af parket – mens væggene altså er af kanvas, så du stadig både kan høre og dufte naturen udenfor. Det er en rigtig ”bush-oplevelse”, uden at du behøver gå på kompromis med komforten.

Campen byder på en dejlig pool, så du kan blive kølet ned i denne ofte varme og tørre del af Kenya, og fra restauranten er der frit udsyn til den smukke natur omkring dig.

Der er gratis Wi-Fi i fællesområderne.

Prisen er gældende ved fire personer. Kontakt os for pris ved to personer.

Pris for opgradering fra Simba Samburu Lodge:
Luksustelt, 2 nætter Pr. person fra:  1.450 kr.

Ashnil Aruba Lodge

Tsavo East Nationalpark

Ashnil Aruba Lodge ligger i hjertet af Tsavo East National Park, tæt på Aruba dæmningen som er bygget tværs over Voi floden. Vandreservoiret som er resultatet af dæmningen tiltrækker mange dyr og vandfugle.

Lodgen har 40 værelser som alle er udstyrede med en terrasse. Alle værelserne har pengeskab og ventilatorer.

Restauranten er placeret i hovedbygningen og har et fantastisk udsigt over Aruba dæmningen fra alle vinkler.

Derudover har lodgen en dejlig udendørs swimmingpool, lounge, bar og iskiosk.


Kilaguni Serena Safari Lodge

Tsavo West Nationalpark

Kilaguni Serena Safari Lodge er perfekt beliggende i læ af bjerget Kiliamanjaro og den vulkanske bjergkæde Chyulu Hills.

Den klassiske stenbyggede lodge har en udsigt over sit eget vandhul som dagligt bliver besøgt af elefanter, bøfler og en bred vifte af vilde dyr.

Der er i alt 56 værelser på lodgen. Alle værelserne har deres egen veranda, nogle med udsigt over vandhullet og andre over Chyulu Hills.

Lodgen har en central stråtækt spiseplads og en bar bygget i natursten. Spidsepladsen og baren er forbundet med en terrasse som har direkte udsigt ned til vandhullet.

Endvidere er der mulighed for at tage et dyk i lodgens swimmingpool og sole på soldækket.

Afrika
Ingun H. Nikolajsen

Ingun er vores Afrika-specialist og har over 10 års erfaring med rejser i Afrika.

Se åbningstider
Mandag - Torsdag 10-16 Fredag 10-14

Vi bruger cookies til at gøre vores hjemmeside mere brugervenlig og relevant for dig, samt til at vise målrettede annoncer. Du accepterer dette, hvis du klikker videre.

Du kan sige nej tak til cookies ved at klikke her. Vi bruger en cookie for at huske dit nej.

Læs mere her.