TRYGHEDSGARANTI - LÆS MERE
ForsidePearl of Trawangan Resort

Pearl of Trawangan Resort

Gili Trawangan

På Gili Trawangans sydøstlige side blot 10-15 minutters gang fra havnen finder du Pearl of Trawangan Resort, der summer af ro og ø-stemning.

Resortet ligger ned til egen privat strand, hvor du kan slænge dig på en solvogn eller sækkestol og bare nyde livet. Efter et par timer i solen kan du ligge dig under en parasol og få bragt en kold drink ned fra Pearl Beach Lounge, mens du nyder udsigten over det turkisfarvede vand og Mt. Rinjani i det fjerne.

Mellem resortet og stranden løber strandpromenaden, hvor du finder adskillige restauranter og barer. Øens natmarked og butikker ligger blot 10-15 minutters gang væk.

Pearl of Trawangan Resort er bygget i et smukt rustik design af naturlige og bæredygtige materialer og det meste af resortets inventar er fremstillet i bambus og forskellige træsorter, der blender perfekt ind i de naturlige omgivelser.

Det rustikke design går igen i værelserne, som er udstyret med moderne bekvemmeligheder som wi-fi, aircondition, værdiboks, køleskab, tv, dvd-afspiller, vand på flaske samt elkedel til te og kaffe. Der er badeværelse med hårtørrer og gratis toiletartikler. Terrassen er udstyret med et fint havemøbelsæt, der indbyder til spil og hyggelige aftener. Herfra har du tilmed udsigt til haven.

Resortet har to swimmingpools, hvoraf den ene har jacuzzi og er placeret i havens private omgivelser, mens den anden ligger ned mod stranden og har swim-up bar.

Restauranten specialiserer sig i internationale retter og her serveres både morgenmad, frokost og aftensmad med udsigt over havet.

Andre faciliteter inkluderer spaafdeling, hvor du kan tilkøbe forskellige ansigts- og kropsbehandlinger samt behandlingsterapier, herunder aromaterapi og ayurvedic-behandlinger.

Personalet i receptionen er desuden behjælpelige med cykeludlejning, dagsudflugter og andre aktiviteter.

På Pearl of Trawangan Resort venter dig vestlig komfort og asiatisk charme.

Pris for opgradering fra Standard Room, pr. nat:
Lumbung Beach Cottage Pr. person fra:  395 kr.
Ocean View Room Pr. person fra:  435 kr.
Asien
Mira Lindholm

Mira er vores Asien-specialist og har over 8 års erfaring med rejser i Asien.

Se åbningstider
Mandag - Torsdag 10-16
Fredag 10-14