TRYGHEDSGARANTI - LÆS MERE

Rejser til Tanzania

En rejse til Tanzania byder på enestående oplevelser for enhver besøgende.

Vil du have mulighed for at opleve spektakulær safari, bestige Afrikas højeste bjerg og slappe af på Zanzibars kridhvide sandstrande? Eller en kombination af alle tre?

Se vores rejser til Tanzania herunder.

Hvis du har spørgsmål, så ring til vores rejsespecialister på 89 93 43 89.

Tanzania
Tanzania

Rejser til Tanzania

En rejse til Tanzania byder på enestående oplevelser for enhver besøgende.

Vil du have mulighed for at opleve spektakulær safari, bestige Afrikas højeste bjerg og slappe af på Zanzibars kridhvide sandstrande? Eller en kombination af alle tre?

Se vores rejser til Tanzania herunder.

Hvis du har spørgsmål, så ring til vores rejsespecialister på 89 93 43 89.

Hvorfor skal du rejse til Tanzania?

Tanzania er ikke blot et rejsemål; det er en oplevelse, der rører ved sjælen.

Med sin uberørte natur, rige dyreliv og indbydende kultur, tilbyder Tanzania en unik mulighed for at komme tæt på naturen. Fra de vidtstrakte savanner, hvor du kan opleve The Great Migration, til de enestående udsigter fra toppen af Afrika efter en veloverstået bestigning af Kilimanjaro. Og på Zanzibar kan du få den perfekte afslutning på din rejse med den ultimative badeferie ved det krystalklare hav i det Indiske Ocean.

Tanzania er det ultimative rejsemål for naturelskere og eventyrrejsende.

Vores rundrejser i Tanzania

Vi tilbyder tre typer af rundrejser i Tanzania; safari, bestigning af Kilimanjaro og badeferie på Zanzibar – eller en kombination af disse.

Herunder kan du lære mere om nogle af de højdepunkter, der venter dig i det østafrikanske land. Du kan udforske alle oplevelserne på de enkelte rundrejser.

Safari i Tanzania

Tanzania er synonymt med safari.

Landet er hjemsted for nogle af de mest ikoniske nationalparker og reservater, og Tanzanias dyreliv skuffer heller ikke. Glæd dig til The Big Five, giraffer, zebraer, gazeller, flodheste, spændende fugle og mange, mange flere.

Vores rundrejser med safari er lavet til at give dig de bedste dyreoplevelser med kyndige guider, der sikrer en uforglemmelig rejse.

Se vores safarirejser til Tanzania.

Bestigning af Kilimanjaro

Kilimanjaro, Afrikas højeste bjerg, tilbyder en udfordrende, men belønnende bestigning.

Vil du også kunne sige ”det er den bedste oplevelse, jeg nogensinde har haft”, som en af vores rejsespecialister skrev hjem, da hun netop var kommet ned fra toppen?

Vi tilbyder bestigning af Kilimanjaro via fem forskellige ruter:

 • Machame
 • Marangu
 • Rongai
 • Shira
 • Lemosho

Hver rute har sin unikke charme og udfordringer. Vælg den rute, der passer bedst til din erfaring og eventyrlyst. Vi hjælper dig med at vælge!

Se rejser med bestigning af Kilimanjaro.

H3: Badeferie på Zanzibar

Efter eventyret på fastlandet kan du slappe af på de eksotiske strande på Zanzibar.

Øen er berømt for sine kridhvide strande, turkisblå vand og historiske Stone Town.

Zanzibar er det perfekte sted at slappe af, uanset om du starter eller slutter din rejse her. Og hvis du ikke vil ligge ved poolen eller stranden dagen lang, så er der masser at tage sig til, f.eks. kan du besøge Jozani Forest, hvor du kan være heldig at møde Zanzibars røde colobusabe, tage på krydderitur og smage dig igennem øens spændende krydderier eller udforske charmerende Stone Town, Zanzibars gamle bydel, der er på UNESCOs Verdensarvsliste.

Se rundrejser, der inkluderer en rejse til Zanzibar.

Kombiner din rundrejse i Tanzania med …

Din rundrejse i Tanzania kan være så varieret, som du ønsker.

Vi tilbyder flere forskellige kombinationsmuligheder.

Kombiner f.eks. din safari med bestigningen af Kilimanjaro og afslut med en afslappende badeferie på Zanzibar. For de eventyrlystne tilbyder vi også en kombination med gorilla-tracking i Uganda som en ekstra oplevelse. Disse kombinationsrejser giver dig det bedste af Østafrika.

Pakkerejser til Tanzania inkl. fly

Alle vores rejser til Tanzania er pakkerejser.

Det vil sige, at inkluderet i prisen er fly (ud og hjem, samt indenrigsfly), transfers på destinationen, overnatningssteder og den/de programlagte safari- og andre ture eller bestigning af Kilimanjaro.

Du kan derudover se på vores praktisk info om Tanzania, hvad du selv skal stå for (det kan være ting som visum, vaccinationer o. lign.)

Oftest stillede spørgsmål om Tanzania

Der kan være mange spørgsmål, når du skal til Tanzania for første gang. Derfor har vi forsøgt at besvare nogle af de spørgsmål, du måske sidder med.

Hvor ligger Tanzania?

Tanzania ligger i Østafrika med det Indiske ocean som nabo. Landet grænser op til Kenya og Uganda mod nord, Rwanda, Burundi, og Den Demokratiske Republik Congo mod vest, og Zambia, Malawi og Mozambique mod syd.

Kilimanjaro ligger tæt på den kenyanske grænse i den nordlige del af Tanzania. Du kan eksempelvis se bjerget fra Amboseli Nationalpark i Kenya.

Ø-gruppen Zanzibar ligger ca. 35 km øst for Tanzanias kyst i det Indiske Ocean.

Hvad koster en rundrejse i Tanzania?

Prisen for en rejse til Tanzania varierer afhængigt af rejsens længde, indholdet af programmet og ikke mindst afrejsedatoen.

Vores rejser er pakkerejser, der inkluderer fly, transfers, safari eller bestigning af Kilimanjaro, nationalparkafgifter med mere. Du kan se vores fra-priser på de enkelte rejser. Det er dyrere at rejse i højsæsonen, f.eks. i sommerferien og over jul og nytår, og billigere uden for højsæsonen. Du finder typisk de billigste rejser til Tanzania i april og maj.

Vi anbefaler, at du indhenter et tilbud for at få den endelige pris baseret på din afrejsedato, lufthavn og eventuelle justeringer/opgraderinger.

Hvordan er vejret i Tanzania?

Tanzania ligger lige syd for ækvator på Afrikas østkyst og er derfor hovedsageligt tropisk med regionale forskelle alt efter højdemeter – eksempelvis er klimaet ikke tropisk på toppen af Kilimanjaro.

Landet har en klart defineret regn- og tørsæson.

Overordnet har Tanzania to regnsæsoner;

 • Den lange regnsæson: marts til maj
 • Den korte regnsæson: november til december

I regnsæsonerne regner det mere, luftfugtigheden er højere og vejret er køligere. Modsat er tørsæsonerne (januar-februar og juni-oktober) præget af tørt, varmt vejr og en lavere luftfugtighed.

Hvornår er det bedst at rejse til Tanzania?

Tanzania er en helårsdestination, der byder på eminente oplevelser hele året.

Mange af vores gæster foretrækker at rejse i tørsæsonenerne (januar-februar og juni-oktober), hvor vejret er varmere og tørrere.

På safaridelen betyder det, at dyrene kan være nemmere at spotte, fordi de samler sig omkring vandhullerne – særligt i slutningen af tørsæsonen. På Kilimanjaro er sigtbarheden typisk bedre, når det regner mindre. Tørsæsonen betyder dog ikke nødvendigvis, at det ikke regner. Og du kan også komme afsted i regnsæsonen uden at opleve regn.

Uanset hvornår du vælger at rejse til Tanzania, vil du komme hjem med fantastiske oplevelser i bagagen.

Hvor mange dage varer en rundrejse?

Vores korteste rundrejse i Tanzania er 7 dage, og den inkluderer safari i Serengeti og Ngorongoro.

Længden afhænger af, hvad du ønsker at opleve, og vi tilbyder forskellige pakkerejser, der passer til forskellige behov og interesser.

Er det sikkert at rejse til Tanzania?

Ja. Det er sikkert at rejse til Tanzania. Vi ved det, fordi vi selv jævnligt besøger Tanzania. Og så ville vi aldrig sende gæster afsted til destinationer, der ikke bliver anset for at være sikre.

Som med alle rejsemål anbefaler vi, at du udviser almindelig forsigtighed og følger lokale råd og vejledninger.

Skal man have visum for at rejse til Tanzania?

Ja, de fleste skal have visum for at rejse til Tanzania.

For detaljeret information om pas og visumkrav, besøg vores praktisk info-side, hvor vi har samlet al relevant information om at rejse til Tanzania.

Skal jeg vaccineres før rejsen til Tanzania?

Du skal sandsynligvis vaccineres, før du skal til Tanzania.

Vi ved rigtig meget om rejser, men vi er ikke læger og kan derfor kun tale overordnede omkring, hvilke vaccinationer, der normalvis bliver anbefalet til Tanzania – og nogle af dem har du måske allerede fået ifm. tidligere rejser. Derfor anbefaler vi, at du kontakter en speciallæge, din praktiserende læge eller en autoriseret vaccinationsklinik med henblik i at blive vejledt i, hvilke vaccinationer du har brug for (og hvilke, du måske allerede har).

Vi vil dog gøre opmærksom på reglerne omkring gul feber, særligt hvis du rejser til Tanzania via et andet land, hvor der findes gul feber. Nogle lande har nemlig krav om bevis for en gul feber-vaccination ved indrejse.

TIP: Med TourCompass kan du få 10 % i rabat på vaccinationer ved udvalgte klinikker. Se mere på vores praktisk info-side.

Hvad giver man i drikkepenge i Tanzania?

Drikkepenge er en vigtig del af kulturen i Tanzania, og selvom det for mange kan føles lidt akavet og unaturligt, så er det i mange lande helt normalt. I Tanzania er det kutyme at give drikkepenge til bl.a. guider, tjenere og anden servicepersonale.

Det er frivilligt, hvad du giver i drikkepenge, men vi har lavet følgende guideline, som du kan bruge som reference.

På safari og badeferie:

 • 10-15 USD pr. person pr. dag til guiden
 • 2 USD for bagage som portøren bærer for dig
 • 10 % i barer og restauranter
 • 2 USD om dagen til stuepigen

På Kilimanjaro har vi en aftale om, at vores gæster betaler et fast beløb pr. person i drikkepenge. Beløbet afhænger af, hvor mange dage du er på bjerget.

 • 6 dage: 250 USD pr. person
 • 7 dage: 275 USD pr. person
 • 8 dage: 300 USD pr. person

Disse penge bliver fordelt mellem guider og bærere efter bestigningen. Det faste beløb er aftalt for at sikre en ligelig fordeling af drikkepengene.

Har du spørgsmål?

Det kan virke overvældende at skulle rejse til Tanzania for første gang – vi har selv haft alle spørgsmål før, du måske har nu.

Fik du ikke besvaret dit spørgsmål?

Så sidder vi klar til at hjælpe dig med alle dine spørgsmål, store som små – både før, under og efter rejsen.

Vi ser frem til at hjælpe dig på dit livs rejse.

TourCompass – Fra turist til eventyrrejsende!

Hvordan gør du?
Sådan bestiller du på TourCompass

Find din drømmerejse

På alle vores rejser kan du udforske dagsprogrammet og drømme dig væk i billeder og videoer. Du kan læse mere om overnatning, kombinationsmuligheder, alt det praktiske – og se priser og afrejsedatoer for de næste 18 måneder.

Har du spørgsmål og ønsker?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål, høre om dine ønsker og give dig ærlig og kompetent rådgivning baseret på vores mangeårige erfaring med rejseoplevelser i Afrika, Asien, Latinamerika og Oceanien.

Indhent et uforpligtende tilbud

Du modtager et detaljerigt tilbud på rejsen som du kan gemme, printe eller dele med dine rejsefæller. Såfremt du beslutter dig for at bestille rejsen, kan du nemt gøre dette direkte fra tilbuddet.

Telefon
89 93 43 89
Se åbningstider
Mandag - Torsdag 10-16
Fredag 10-14
Indhent tilbud

Personlig og pålidelig service fra dedikerede rejsespecialister.

Vi sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål, høre om dine ønsker og give dig ærlig og kompetent rådgivning baseret på vores mangeårige erfaring med rejseoplevelser i Afrika, Asien, Latinamerika og Oceanien.

Telefon
89 93 43 89
Se åbningstider
Mandag - Torsdag 10-16
Fredag 10-14
Indhent tilbud

Personlig og pålidelig service fra dedikerede rejsespecialister.

Vi sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål, høre om dine ønsker og give dig ærlig og kompetent rådgivning baseret på vores mangeårige erfaring med rejseoplevelser i Afrika, Asien, Latinamerika og Oceanien.

HVORFOR REJSE MED TOURCOMPASS?
Derfor vælger vores gæster os

Din tid er dyrebar. Vores engagerede rejsespecialister yder personlig service med omtanke for at sikre din komfort og sikkerhed under hele din rejse. Fra det øjeblik, du booker, til det øjeblik, du vender hjem, sidder vi klar til at tackle hver detalje med den største omhu.

Vi tilbyder en bred vifte af destinationer, der hver især har deres egen unikke historie at byde på, formet af lokale kulturer, fascinerende dyreliv og naturens skønhed. Få mere at vide om de rejser, vi tilbyder, ved at klikke på dem i menuen.

Vores rejser er skabt på baggrund af vores rejsespecialisters og -eksperters omfattende research og førstehåndserfaringer. Hver rejse er tilrettelagt med henblik på at præsentere dig for det bedste, hvert land har at byde på.

Nyd at slappe af i tryg forvisning om, at din rejse er i sikre hænder. Vi er medlem af den danske Rejsegarantifond (medlemsnummer 1778). Helt grundlæggende betyder det, at du som rejsende er sikret økonomisk og kan få din rejse erstattet, hvis vi mod forventning skulle gå konkurs.