TRYGHEDSGARANTI - LÆS MERE
ForsideMountain Heavens Hotel

Mountain Heavens Hotel

Ella

Det lille intime Mountain Heavens Hotel ligger utroligt smukt i Ellas bjergrige landskaber. Her er en fænomenal udsigt over Ella Gap med Ella Rock og Little Adam’s Peak på hver side.

Hotellet har blot 8 værelser, så her er rig mulighed for at nyde den enestående ro. Alle værelser er rummelige og indrettet med farverige tekstiler og traditionelle mørke træmøbler. Her er desuden aircondition, wi-fi, tv, værdiboks, kaffe/tefaciliteter, skrivebord, siddeområde samt badeværelse med bruser. Samtlige værelser har panoramavinduer, så du kan nyde den maleriske udsigt uanset, hvor i værelset du befinder dig. Der er ligeledes balkon, hvor du kan slappe af og nyde udsigten og roen.

Her i højderne er der køligere end i resten af landet, men måske frister en dukkert i poolen alligevel? Der er tilhørende liggestole, så du kan slappe af med en god bog.

Hotellets restaurant har ligeledes udsigt til de grønklædte bjerge og her serveres både buffet og a la carte med retter fra det srilankanske og vestlige køkken. Solnedgangens skær kan nydes med en drink, et glas vin eller en øl fra baren. Du kan også tage en tuktuk ind til selve Ella by, hvor der er flere gode restauranter og barer.

Pris for opgradering fra Morning Dew Hotel, pr. nat:
Deluxe room Pr. person fra:  485 kr.
Pris for opgradering fra Oak Ray Ella Gap Hotel, pr. nat:
Deluxe room Pr. person fra:  485 kr.
Asien
Mira Lindholm

Mira er vores Asien-specialist og har over 8 års erfaring med rejser i Asien.

Se åbningstider
Mandag - Torsdag 10-16
Fredag 10-14