TRYGHEDSGARANTI - LÆS MERE
ForsideCykeltur i Hoi Ans periferi (morgen)

Cykeltur i Hoi Ans periferi (morgen)


På denne dejlige cykeltur oplever du Hoi Ans skjulte passager og snoede gyder, og du får en spændende indsigt i det lokale liv i Hoi Ans periferi.

Turen starter ved 25 Dinh Tien Hoang, Son Phong, hvor du selv skal finde hen. Her får du udleveret cykel og cykelhjelm. Med dig er en erfaren cykelguide.

Første stop er ved den Japanske Bro, som er et af Hoi Ans kendetegn. Broen er mere end 400 år gammel og kan i dag ses bag på den Vietnamesiske 20.000 dong pengeseddel. Tidligere var broen bindeled mellem den japanske og kinesiske bydel i Hoi An.

Du krydser herefter kanalbroen og cykler forbi de fine, gamle huse og videre hen til en lokal familie. Her skal du lære at lave den lokale ret ”banh dap”, som er en slags rispandekage.

Efter du er blevet ekspert i at lave ”banh dap” cykler du videre til en af Hoi Ans smukkeste landsbyer. Undervejs kan du opleve børn, der leger og nysgerrigt vinker, når du cykler forbi. Vel fremme i landsbyen besøger du en lokal familie, hvor du hører om familiens noget anderledes virksomhed.

Du sætter dig igen i sadlen og cykler forbi rismarker og grøntsagsfarme og langs små kanaler og vandveje til et bådebyggeri. Fiskeri er stadig en af de største indtægtskilder her i provinsen og konstruktionen af fiskerbådene er ret fantastisk at overvære.

Herfra indsnævres vejene og du cykler nu på betonstier til turens sidste stop, som er ved en måttevævningsbutik og et familiedestilleri, som producerer risvin. Måske du har lyst til at smage?

Du cykler gennem de små gyder og passager tilbage til, hvor turen startede. Du skal selv finde tilbage til hotellet.

Distance: 25 km

Varighed: ca. 4 timer

Vi anbefaler, at du booker turen i forbindelse med bestilling af rejsen.

Pris:
Pr. person fra:  350 kr.
Asien
Mira Lindholm

Mira er vores Asien-specialist og har over 8 års erfaring med rejser i Asien.

Se åbningstider
Mandag - Torsdag 10-16
Fredag 10-14