TRYGHEDSGARANTI - LÆS MERE
14 dage

Cuba-rundrejse med badeferie i Varadero

Oplev Cubas historiske hovedstad, Havanna, den smukke Viñales-dal, charmerende Trinidad, og afslut med badeferie i strandparadiset Varadero.

Cuba-rundrejse med badeferie i Varadero
Cuba-rundrejse med badeferie i Varadero
14 dage
ForsideLatinamerikaCubaCuba-rundrejse med badeferie i Varadero

Cuba-rundrejse med badeferie i Varadero

Oplev Cubas historiske hovedstad, Havanna, den smukke Viñales-dal, charmerende Trinidad, og afslut med badeferie i strandparadiset Varadero.

ForsideLatinamerikaCubaCuba-rundrejse med badeferie i Varadero
Hvad er med i prisen?
Følgende er inkluderet i rejsen
 • Fly fra Danmark til Havanna med flyskift undervejs t/r
 • Transfers fra og til lufthavn i Havanna
 • Bus: Havanna – Viñales – Trinidad – Varadero – Havanna
 • 8 overnatninger på casa particulares inkl. morgenmad
 • 4 overnatninger på all-inclusive strandhotel i Varadero
 • 1 x frokost (dag 4)
 • Turistvisum til Cuba
 • Individuel rundrejse; dog foregår alle udflugter i mindre internationale grupper med lokale engelsktalende guider
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres uanset antal deltagere
 • Der er mulighed for daglig afgang

Følgende udflugtspakke er inkluderet:

 • Velkomstmøde og byrundtur i Havannas gamle bydel
 • Udflugt i Viñales-dalen, bl.a. med besøg til en tobaksplantage og en drypstenshule
 • Byrundtur i Trinidads gamle bydel
 • Entréer til nævnte seværdigheder

REJSEN KORT FORTALT

Glæd dig til at opleve Cubas absolutte højdepunkter kombineret med badeferie i strandparadiset Varadero.

Rejsen starter i Cubas hovedstad, Havanna, hvor velbevarede og farverige kolonitidsbygninger, hyggelige pladser og gamle amerikanerbiler præger bybilledet.

Herfra går turen vestpå mod den frodige Viñales-dal. Her venter dig naturskønne oplevelser med drypstenshuler og et besøg på en tobaksplantage. Området er også kendt for de karakteristiske kalkstensbjerge kaldet ”mogotes”, der stikker op midt i den smukke dal.

I den UNESCO-listede by Trinidad kan du glæde dig til at slentre rundt i brostensbelagte gader med smukke farverige kolonitidshuse og kirker. Om aftenen strømmer salsamusikken ud fra de mange hyggelige caféer og barer, og det kan være svært at holde fødderne i ro.

Rejsen afsluttes med nogle afslappende dage ved Varaderos fantastiske kridhvide sandstrand, svajende palmer og turkisblå hav.

Derfor skal du vælge denne rejse

 • Forelsk dig i Havannas smukke gamle bydel, der emmer af liv og historie
 • Besøg en tobaksplantage i den frodige Viñales-dal, hvor noget af verdens bedste tobak stammer fra
 • Lyt til sprudlende live-musik, og smag på Cubas nationaldrink, mojitoen, i farverige Trinidad
 • Oplev caribisk stemning ved Varaderos smukke kridhvide sandstrand med azurblåt hav, hvor din rejse afsluttes med badeferie

Vores rejser inkluderer altid

 • Alle fly – både internationale og indenrigs
 • Alle overnatninger
 • Alle programlagte udflugter og aktiviteter
 • Døgnåben telefon – vi er med dig hele vejen
Detaljeret dagsprogram
Dag 1: Afrejse fra Danmark

Afrejse fra Danmark og ankomst i Havanna lufthavn med mellemlanding(er) undervejs. Ved ankomst bliver du mødt af en chauffør, som vil køre dig til dit overnatningssted. Resten af dagen er til fri disposition.

Dag 2: Velkomstmøde og byrundtur i Havanna

Efter morgenmaden vil vores samarbejdspartner i Cuba møde dig på dit overnatningssted og holde et lille velkomstmøde på ca. 30 min. Her gennemgår I sammen din rejse, og du kan få svar på alle de spørgsmål, du måtte have til rejsen og andre praktiske spørgsmål om det at rejse rundt i Cuba.

Herefter starter din spændende guidede byrundtur til fods rundt i Havannas smukke gamle bydel, som er på UNESCOs liste over bevaringsværdige steder. Glæd dig til at opleve de hyggelige brostensbelagte gader, hvor imponerende pladser, katedraler og kolonitidsbygninger tager dig med til fordums tider.  Du oplever kontrasten mellem de nyrenoverede og vedligeholdte gader og bygninger samt de mere forfaldne områder, som gør Havanna så unik. Blandt turens højdepunkter kan nævnes Plaza Vieja, Plaza de San Francisco, Plaza de la Catedral og Plaza de las Armas, som er byens ældste plads, hvor bymuseet og guvernørpaladset ligger.

Du har eftermiddagen og aftenen på egen hånd.

Dag 3: Havanna på egen hånd

Havanna står klar med endnu flere oplevelser og dagen er til fri disposition. Du sætter selv tempoet og retningen, men vi kan varmt anbefale at tilkøbe en af vores spændende udflugter hjemmefra.

Få et særskilt gensyn med byen fra bagsædet af en vaskeægte amerikanerbil eller få sved på panden med en omgang cubansk salsa.

Mulighederne for en oplevelsesrig dag er mange.

Dag 4: Havanna – Viñales – udflugt i Viñales-dalen

I dag forlader du Havanna og sætter kurs mod Viñales-dalen, hvor skønne naturoplevelser venter dig.

Det første stykke af turen kører du på almindelig hovedvej, men det sidste stykke vej ind til den lille landsby, går ad hyggelige små, snoede landeveje. Turen tager ca. 4 timer.

Om eftermiddagen skal du på udflugt til Viñales-dalens højdepunkter. Turen starter med en dejlig frokost på en traditionel cubansk restaurant. Med maven fuld tager din guide dig med ud til en lille tobaksplantage. Her får du et spændende indblik i tobak-bøndernes arbejde med fremstillingen af Cubas verdensberømte cigarer. Viñales-området er faktisk kendt for at have nogle af de bedste tobaksplanter i landet. Det er fra dette område, at tobaksbladene til de berømte cigarmærker Cohiba og Montecristo høstes.

Du besøger også en drypstenshule, Cueva del Indio, som før i tiden var beboet af øens oprindelige befolkning. Efter en kort gåtur rundt i hulen, stiger du ombord i en lille båd og sejler langsomt ned ad floden tilbage til dagslyset udenfor.

Lidt uden for Viñales finder du én af byens stoltheder; det gigantiske vægmaleri, Mural de la prehistoria, som symboliserer menneskets evolution. Det er malet af den lokale kunstner Leovigildo González.

Sidste stop på turen er ved et udkigspunkt, hvorfra du får en ubeskrivelig panoramaudsigt ned over den eventyrlige Viñales-dal. Her stikker de karakteristiske kalkstensbjerge, også kaldet ”mogotes”, dramatisk op midt i de frodige marker. Herefter køres du tilbage til dit overnatningssted.

Dag 5: Viñales-dalen på egen hånd

Dagen er til fri disposition, hvor du kan udforske det smukke Viñales område på egen hånd eller vælge en af nedenstående udflugter. Vi kan varmt anbefale en vandretur i området.

Dag 6: Viñales – Trinidad

Tidligt denne morgen bliver du hentet på dit overnatningssted og kørt til den koloniale perle, Trinidad. På vejen kan du se mærkelige sammensatte køretøjer, oksekærrer og hestevogne.

Sidst på eftermiddagen ankommer du til den charmerende by Trinidad, som er på UNESCOs liste over bevaringsværdige steder og præget af flotte bygninger fra kolonitiden.

Dag 7: Trinidad

I dag skal du på en guidet byrundtur i Trinidads smukke gamle bydel. Tag dine gode vandresko på, for Trinidads charmerende gader med toppede brosten er meget ujævne.

Du besøger bl.a. den maleriske plads, Plaza Mayor og byens katedral ”Iglesia Parroquial de la Santisima Trinidad”, der er en af de største kirker i Cuba. Din guide fortæller om byens spændende historie og arkitektur undervejs. Turen sluttes af med en drink på en af byens hyggelige barer.

Dag 8: Trinidad

Dagen er til fri disposition, hvor du kan udforske charmerende Trinidad på egen hånd eller vælge en af nedenstående udflugter.

Dag 9: Trinidad - Varadero

I dag forlader du Trinidad og turen går videre til strandparadiset Varadero, som er en 20 km lang landtange beliggende ud til Den Mexicanske Golf. Det er en tur på ca. 5-6 timer.

Dag 10-12: Varadero

Dagene er til fri disposition, hvor du kan nyde godt af all-inclusive hotellets beliggenhed lige ned til den kridhvide sandstrand. Her kan du dase i solen, boltre dig i det turkisblå hav og deltage i forskellige sports- og vandsportsaktiviteter (nogle mod ekstra betaling). Du kan også tage ind til selve byen, hvor der er enkelte butikker og markedsboder.

Dag 13: Hjemrejsen starter

I dag er det blevet tid til at sige farvel Cuba. Du bliver hentet på hotellet og kørt til Havanna lufthavn, hvorfra du flyver mod Danmark med mellemlanding(er) undervejs.

Dag 14: Hjemkomst

Du ankommer i Danmark efter en oplevelsesrig ferie.

Hvornår vil du rejse?
Afrejsedato
Alle viste priser er pr. person
Unikke fordele ved grupper fra 4 personer – indhent tilbud i dag for mere information.
Trustpilot
Fortællinger fra rejsende
FØR DU REJSER
Godt at vide
Latinamerika
Tom Søndergaard

Tom er vores Latinamerika-specialist og har over 28 års erfaring med rejser i Latinamerika.

Se åbningstider
Mandag - Torsdag 10-16
Fredag 10-14
HVORFOR REJSE MED TOURCOMPASS?
Derfor vælger vores gæster os

Din tid er dyrebar. Vores engagerede rejsespecialister yder personlig service med omtanke for at sikre din komfort og sikkerhed under hele din rejse. Fra det øjeblik, du booker, til det øjeblik, du vender hjem, sidder vi klar til at tackle hver detalje med den største omhu.

Vi tilbyder en bred vifte af destinationer, der hver især har deres egen unikke historie at byde på, formet af lokale kulturer, fascinerende dyreliv og naturens skønhed. 

Vores rejser er skabt på baggrund af vores rejsespecialister og -eksperters omfattende research og førstehåndserfaringer. Hver rejse er tilrettelagt med henblik på at præsentere dig for det bedste, hver destination har at byde på.

Nyd at slappe af i tryg forvisning om, at din rejse er i sikre hænder. Vi er medlem af den danske Rejsegarantifond (medlemsnummer 1778). Helt grundlæggende betyder det, at du som rejsende er sikret økonomisk og kan få din rejse erstattet, hvis vi mod forventning skulle gå konkurs.

GÅ PÅ OPDAGELSE
Se alle vores spændende destinationer