TRYGHEDSGARANTI - LÆS MERE
ForsideBlau Varadero

Blau Varadero

Varadero

Med en fantastisk beliggenhed ud til det Caribiske Hav, findes det skønne all-inclusive resort, Blau Varadero, som kun er egnet for voksne (adults-only) og er derfor også et populært valg for par.

Her kan du glæde dig til at blive ramt af en afslappende atmosfære i tropiske omgivelser med svajende palmetræer og lyden af bølgeskvulp fra det Caribiske Hav.

Resortet tilbyder moderne, rummelige værelser i farverig indretning. Alle er udstyret med aircondition, minibar, værdiboks, TV, wi-fi og privat badeværelse med hårtørrer. Desuden findes der tilhørende balkon, hvor det er oplagt at nyde en rolig stund i den lune tropiske brise.

På dette all-inclusive resort er mulighederne mange, og det er dig selv, som sætter tempoet. Tag en dukkert i den store pool, nyd en god bog på liggestolen, eller forkæl dig selv med en omgang massage i hotellets spa (mod betaling). Ønsker man at være aktiv, findes der alt fra fitness til tennisbaner og diverse vandaktiviteter.

Når det er tid til en forfriskning og sulten melder sig, er der noget for enhver smag. På resortets 4 restauranter tilbydes mad fra både det cubanske og internationale køkken. Og som en perfekt afslutning på dagen, bør du ikke snyde dig selv for en frisk mojito fra en af resortets 5 barer.

Pris for opgradering fra Hotel Iberostar Tainos, pr. nat:
Garden View Room med all-inclusive Pr. person fra:  290 kr.
Superior Sea View Room med all-inclusive Pr. person fra:  390 kr.
Latinamerika
Tom Søndergaard

Tom er vores Latinamerika-specialist og har over 28 års erfaring med rejser i Latinamerika.

Se åbningstider
Mandag - Torsdag 10-16
Fredag 10-14