TRYGHEDSGARANTI - LÆS MERE
14 dage

Ecuadors højdepunkter med ø-hop på Galapagos

Tag med på en fantastisk rejse til Ecuador med besøg ved den aktive Cotopaxi-vulkan og den mystiske kratersø Quilotoa. Eventyret afsluttes med ø-hop på de magiske Galapagos-øer.

Ecuadors højdepunkter med ø-hop på Galapagos
Ecuadors højdepunkter med ø-hop på Galapagos
14 dage
ForsideLatinamerikaEcuador / GalapagosEcuadors højdepunkter med ø-hop på Galapagos

Ecuadors højdepunkter med ø-hop på Galapagos

Tag med på en fantastisk rejse til Ecuador med besøg ved den aktive Cotopaxi-vulkan og den mystiske kratersø Quilotoa. Eventyret afsluttes med ø-hop på de magiske Galapagos-øer.

ForsideLatinamerikaEcuador / GalapagosEcuadors højdepunkter med ø-hop på Galapagos
Hvad er med i prisen?
Følgende er inkluderet i rejsen
 • Flyrejse fra Danmark til Quito og hjem fra Guayaquil med flyskift undervejs
 • Indenrigsfly Quito – Baltra (Galapagos) – Guayaquil
 • Transfer fra/til lufthavnene
 • Transport på Ecuadors fastland
 • Båd mellem Santa Cruz – Isabela t/r
 • 12 overnatninger på gode hoteller inkl. morgenmad
 • 2 x frokost (dag 7+8)
 • Individuel rundrejse, hvor alle udflugter foregår i mindre internationale grupper med lokale engelsktalende guider
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Mulighed for daglig afgang
 • Afrejsegaranti – Prisen er gyldig ved min. 2 rejsende. Forhør dig om pris, hvis du rejser alene

Omfattende udflugtspakke:

 • Byrundtur i Quito inkl. besøg ved ækvator
 • Vandretur i Cotopaxi Nationalpark
 • Besøg ved kratersøen Quilotoa
 • Galapagos – øen Santa Cruz:
  Gåtur ved zinkhullerne Los Gemelos
  Besøg på Hacienda Primicias, hvor de store galapagosskildpadder lever frit
  Gåtur i én af øens imponerende lavatunneller
  Besøg på det interessante Charles Darwin Research Center
  Heldagstur med båd til én af de nærliggende øer
 • Galapagos – øen Isabela:
  Gåtur ved Isabelas vådområde
  Besøg ved den historiske mur, Muro de las Lágrimas (’Grædemuren’)
  Besøg på Arnaldo Tupiza skildpadde-avlscentret
 • Entréer til nævnte seværdigheder (undtagen til Galapagos, der betales lokalt)

REJSEN KORT FORTALT

Ecuador er et relativt lille land i Sydamerika – men tag ikke fejl af størrelsen. Ecuador rummer et skatkammer af oplevelser med høje bjerge, aktive vulkaner, grønne kratersøer, spændende kolonitidshistorie og et ubeskriveligt dyreliv på de magiske Galapagos-øer.

I hovedstaden Quito får du dit første møde med de imponerende Andesbjerge. Hovedstaden ligger i 2.850 meters højde og er omkranset af betagende bjerge og vulkaner. Du bor i den UNESCO-listede gamle bydel, hvor du på en byrundtur oplever de velbevarede kolonitidskirker og -bygninger.

Herefter venter Cotopaxi Nationalpark, hvor den 5.897 meter høje snedækkede keglevulkan Cotopaxi troner uvirkeligt højt op midt i landskabet. Du besøger også den eventyrlige kratersø Quilotoa, hvor vandets farve varierer i forhold til mineralindholdet og årstiden.

Rejsen afsluttes med 6 dages ø-hop på de unikke Galapagos-øer, hvor du besøger 3 forskellige øer. Glæd dig til at opleve den hyggelige stemning på øerne og selvfølgelig den betagende natur og det fascinerende dyreliv. Her kan du bl.a. møde den enorme galapagosskildpadde, søløver, havleguaner, landleguaner, revhajer, havskildpadder, flamingoer og blåfodede suler, for blot at nævne nogle få.

Derfor skal du vælge denne rejse

 • Tag med på en spændende byrundtur i Quitos hyggelige gamle bydel, der byder på et skatkammer af arkitektoniske perler fra kolonitiden
 • Oplev det rå andeslandskab i Cotopaxi Nationalpark, hvor du kommer tæt på den betagende 5.897 meter høje snedækkede Cotopaxi-vulkan
 • Bliv fascineret af den eventyrlige kratersø Quilotoa, som ligger på toppen af Quilotoa-vulkanen
 • Rejsen afsluttes med fantastisk natur og fascinerende dyreliv på et 6 dages ø-hop på de magiske Galapagos-øer

Vores rejser inkluderer altid

 • Alle fly – både internationale og indenrigs
 • Alle overnatninger
 • Alle programlagte udflugter og aktiviteter
 • Døgnåben telefon – vi er med dig hele vejen
Detaljeret dagsprogram
Dag 1: Afrejse fra Danmark og ankomst til Quito (2.850 meter)

Rejsen går mod Ecuadors hovedstad Quito med mellemlanding(er) undervejs. Allerede fra flyet kan du beundre Quitos beliggenhed i en smuk dal i 2.850 meters højde midt i de mægtige Andesbjerge.

I lufthavnen bliver du hentet af en engelsktalende chauffør/guide, som vil stå klar med et skilt med dit navn på. Han kører dig til dit hotel, som ligger centralt i den gamle bydel. Køreturen tager ca. 1 time, men som i alle andre storbyer afhænger det af trafikken.

Du har eftermiddagen på egen hånd til at slappe af efter den lange flyrejse eller gå en lille tur i den gamle bydel. Det er vigtigt at drikke en masse vand og tage den med ro, så din krop langsomt kan vænne sig til at være i højden.

Overnatning:
Opgraderingsmuligheder:
Dag 2: Byrundtur i Quito inkl. besøg ved ækvator

Glæd dig til at få en guidet rundvisning i den UNESCO-listede historiske bydel, som byder på et skatkammer af arkitektoniske perler fra kolonitiden.
Spanierne ankom til Quito i 1526, der dengang var en velhavende inkaby. Da inkageneralen Rumiñahui indså, at det var en kamp, der ikke kunne vindes, besluttede han at rasere hele byen, så der ikke var nogen rigdom tilbage til spanierne. Det Quito (formelt San Francisco de Quito), du skal møde på dagens byrundtur, blev grundlagt i 1534 oven på resterne af den gamle by af den spanske løjtnant Sebastián de Benalcázar.

Turen starter med besøg til Plaza de la Independencia (Uafhængighedspladsen), som er omgivet af 4 vigtige bygninger: Præsidentens palads, regeringsbygningen, ærkebiskoppens palads og Quitos katedral.

Du besøger også den berømte La Compañía-kirke, som indvendigt er belagt med de fineste guldplader, og Quitos ældste kirke, San Francisco-kirken.

Fra den gamle bydel kører du først op på Panecillo-højen, hvor den 45 meter høje aluminiumsstatue kaldet Virgen del Panecillo står, og hvorfra du får en flot udsigt over byen. Bagefter fortsætter du til den nordlige del af byen, hvor ækvatorlinjen ligger, og som landet er opkaldt efter. Ecuador er nemlig ækvator på spansk.

Området omkring ækvator kalder ecuadorianerne for La Mitad del Mundo, som oversat betyder ’verdens midte’. Her ligger det 30 meter høje Ækvatormonument, hvor du kan gå op og kigge ud over området. Her er masser af udstillinger, et lille planetarium, et kakaomuseum, et bryggeri og masser af boder, som sælger mad og souvenirs. Det er blevet lidt af et tilløbsstykke og en hyggelig udflugt, også for de lokale.
Ækvatormonumentets placering har vist sig at være lidt forkert pga. unøjagtige målemetoder i gamle dage. Få 100 meter fra La Mitad del Mundo ligger nemlig det lille hyggelige museum Intiñan, som ifølge GPS’en har den helt korrekte beliggenhed. På museet kan du prøve kræfter med sjove eksperimenter, hvor jordens tyngdekraft og de magnetiske kræfter testes.

Undervejs på turen vil du også have mulighed for at besøge den karakteristiske 115 meter høje basilikakirke Basílica del Voto Nacional, som er opført i nygotisk stil, og er den største af sin slags i Amerika.

Efter byrundturen bliver du kørt tilbage til dit hotel, og du har resten af dagen til fri disposition.

Dag 3: Dag på egen hånd i Quito

Denne dag er der ingen aktiviteter planlagt, og du kan opleve mere af den flotte hovedstad på egen hånd eller tilkøbe en ekstra udflugt.

På en skyfri dag kan vi anbefale at tage den 2,5 km lange kabelbane kaldet TelefériQo op til Cruz de Loma, som er et udkigspunkt i ca. 4.100 meters højde på Pichincha-vulkanen. Herfra får du en fantastisk panoramaudsigt over byen med de omkringliggende bjerge og vulkaner som smuk kulisse.

Hvis din krop ikke helt har vænnet sig til højderne, kan du i stedet besøge den hyggelige botaniske have, Jardín Botánico de Quito og gå på opdagelse blandt de mange spændende planter og blomster.

Du kan også vælge at tilkøbe en tur til tågeregnskoven i Mindo, som er berømt for sit rige fugleliv og har mere end 500 registrerede fuglearter.

En anden dagstur, du har mulighed for at tilkøbe, er til den hyggelige by Otavalo, hvor indbyggerne stadig holder mange af de gamle traditioner i live. Byen er kendt for sit farverige indianermarked, og her kan du bl.a. købe fine håndvævede tørklæder, ponchoer og tæpper i alle regnbuens farver. Turen til og fra Otavalo går igennem det smukke Andeslandskab med smukke søer og høje vulkaner.

Dag 4: Quito – Besøg til Cotopaxi Nationalpark (3.850 meter) – Pedregal

I dag venter nye eventyr på dig i Cotopaxi Nationalpark. Fra Quito går turen sydpå ad den smukke Avenida de los Volcanes (Vulkanalléen). Her er du omgivet af skøn natur med frodige grønne bjerge med afgrøder og græssende køer. På begge sider af vejen tårner den ene vulkan sig op efter den anden, og hvis du er heldig, titter Cotopaxi-vulkanen også frem bag skyerne med sin flotte kegleform og sne på toppen.

Ved ankomst til nationalparken tager din guide dig med på en gåtur rundt om Limpiopungo-søen, der ligger i 3.850 meters højde. Guiden fortæller om områdets interessante flora og fauna og om de spændende sagn og myter, der er om Cotopaxi og de andre store vulkaner i området. I nationalparken kan du opleve spidshjorte, andesræve, vilde heste og guanacoen, som er i familie med lamaen. Af de mere sjældne dyr lever her også pumaer og brillebjørne.

Efter turen bliver du kørt hen til dit overnatningssted i Pedregal, som ligger lige uden for nationalparken.

Dag 5: Dag på egen hånd i Andesbjergene (3.600 meter)

For rigtigt at kunne opleve og nyde det vidunderlige Andeslandskab har du denne dag på egen hånd på det hyggelige Hacienda El Porvenir, hvor du har overnattet.

Du kan vælge selv at gå ture i området på afmærkede stier eller deltage i nogle af de aktiviteter, der tilbydes af hotellet. Det er bl.a. rideture, mountainbiketure og madlavningskurser. Hotellet har desuden sin egen spa-afdeling, hvor du kan forkæle dig selv med wellness og afslappende massager.

Turene er med lokale spansktalende ansatte, men instruktion i f.eks. ridning foregår på engelsk inden afgang, så spanskkundskaber er ikke nødvendige.

Alle aktiviteter bestilles og betales lokalt ved ankomst til hotellet. Dog er rideturen så populær, at vi anbefaler, at den tilkøbes hjemmefra.

Dag 6: Pedregal – kratersøen Quilotoa (3.900 meter) – Quito

Rejsen fortsætter igennem det bjergrige landskab til den eventyrlige kratersø Quilotoa. Søen ligger oven på Quilotoa-vulkanen og er ca. 250 meter dyb og har en diameter på ca. 3 km. Farven på vandet i søen kan skifte fra helt turkis til næsten gul, afhængigt af årstiden og indholdet af mineraler i vandet. Vandet i søen kan af samme årsag ikke drikkes.

Du har mulighed for at gå ned til søens overflade ad en afmærket zigzag-sti. Det tager ca. 30 min. at gå ned, men det kan tage op til 2 timer at gå op igen ad den stejle sti. Det er muligt mod tillæg at leje et æsel, som kan bringe dig tilbage til toppen, hvis det bliver for hårdt. Du kan også vælge at blive på toppen og nyde den helt fantastiske panoramaudsigt over området og den billedskønne sø.

Efter frokost går turen tilbage mod Quito. Undervejs gøres der stop i den lille by Tigua, som er kendt for produktion af fine ecuadorianske billeder og masker.

Ved aftenstid er du tilbage i Quito, hvor du overnatter lidt uden for byen og tæt på lufthavnen, så du ikke skal alt for tidligt op næste dag, hvor turen går mod Galapagos.

Dag 7: Quito – fly til Galapagos – store naturoplevelser på øen Santa Cruz

I dag begynder anden del af din rejse, som tager dig med i Charles Darwins fodspor til de magiske Galapagos-øer, hvor unikke natur- og dyreoplevelser venter dig.

I 1831 drog den dengang unge Charles Darwin på en rejse, der skulle ændre hans liv som videnskabsmand. På Galapagosøerne opdagede han, at finkerne var anderledes end dem, han kendte hjemmefra. Kunne det tænkes, at de havde samme forfader, og at finkerne havde udviklet sig gradvist ud fra det miljø, de havde levet i? Teorien begyndte at forme sig i hovedet på ham, og hans værk Om Arternes Oprindelse, anses stadig som værende det vigtigste bidrag til forståelsen af biologisk evolution.

Du bliver hentet på dit hotel og kørt til lufthavnen. Her skal du først betale 20 USD (kontant) for et såkaldt Transit Control Card, inden du kan tjekke ind. Flyveturen til Galapagos tager ca. 2,5 time.

Ved ankomst til Baltra Lufthavn på Galapagos skal du betale en entré på 100 USD (kontant). Uden for lufthavnen venter din guide, og sammen tager I bussen ned til Itabaca-kanalen, hvor en båd sejler jer over til hovedøen, Santa Cruz. Billet til bus og båd betales kontant (6 USD).

Første stop er ved Los Gemelos, som også kaldes tvillingekraterne. Det er dog lidt et misvisende navn, da der ikke er tale om kratere, men derimod to enorme zinkhuller. Her kan du opleve et rigt fugleliv i den frodige skov af solsikketræer (Scalesia).

Herefter skal du møde den enorme galapagosskildpadde, som lever i det fri omkring ranchen Hacienda Primicias. Det er en vild oplevelse at komme tæt på de store dyr, der langsomt bevæger sig rundt i landskabet og bruger det meste af dagen på at spise og sove. Skildpadderne kan blive over 100 år gamle og veje op til 250 kg.

Frokosten nydes på ranchen, og bagefter skal du ned og gå i én af de spektakulære lavatunneller, som Galapagos er kendt for. Alle øerne på Galapagos er skabt af vulkansk aktivitet, og din guide giver spændende informationer om øernes tilblivelse.

Turen sluttes af ved Charles Darwin Research Station, som ligger i havnebyen Puerto Ayora.

Stationen blev oprettet i 1964 med henblik på forskning og uddannelse. Her får du en introduktion til Galapagosøernes unikke flora og fauna samt en spændende indsigt i de mange vigtige projekter, som videnskabsfolk, biologer og frivillige hjælpere laver for at beskytte øernes skrøbelige natur.

Du har aftenen på egen hånd til at opleve den hyggelige havneby Puerto Ayora, som er den største by på Galapagos med ca. 20.000 indbyggere. Her er der masser af liv langs byens hovedgade Avenida Charles Darwin, som løber langs vandet, med et stort udvalg af butikker, caféer og lækre restauranter.

Overnatning:
Opgraderingsmuligheder:
Dag 8: Santa Cruz – bådtur til én af de nærliggende øer

Glæd dig til flere naturoplevelser på en spændende heldagsbådtur til én af de nærliggende øer. De lokale myndigheder afgør hvilke øer, der er åbne for besøgende for at beskytte den sårbare natur, så vi kan ikke på forhånd garantere dig hvilken ø, du besøger. Vi kan dog garantere, at det bliver en fantastisk naturoplevelse, uanset hvilke af de 4 øer nedenfor, du kommer til at besøge.
Dagen før vil din guide oplyse dig om mødested og tidspunkt for din udflugt. Da det er i gåafstand fra dit hotel i Puerto Ayora, er transport til og fra mødestedet er ikke inkluderet.

North Seymour (Seymour Norte):
North Seymour ligger nord for Santa Cruz, og fra Puerto Ayora bliver du kørt op til Itabaca-kanalen, hvorfra du sejler ca. 45 minutter ud til øen.
På North Seymour kan du opleve store kolonier af fregatfugle og blåfodede suler, der ynder at bygge reder her. Du har altid en dygtig naturguide med dig, som fortæller om øens flora og fauna, og på denne ø kan du opleve et varieret dyreliv med mange forskellige havfugle, søløver, land- og havleguaner.
På vej tilbage til Santa Cruz gøres der stop ved den smukke isolerede strand Playa Las Bachas, hvor der er mulighed for at snorkle i det klare vand og opleve det spændende liv under havets overflade. Nær stranden ligger en lille lagune, hvor flamingoer holder til.

South Plaza (Plaza Sur):
South Plaza ligger på den østlige side af Santa Cruz og er en af de mindste øer i Galapagos-øgruppen. På trods af øens størrelse er den hjemsted for et stort antal dyrearter og kendt for sit enestående planteliv.
På South Plaza vil du stort set overalt kunne se figenkaktusser og planten sesuvium edmonstonei, som kun findes på Galapagos. Øen er også hjemsted for landleguaner, og du vil måske kunne spotte én, der venter i skyggen af en figenkaktus på, at dens frugt falder ned på jorden. Ved vandkanten vil der være mulighed for at opleve søløver og havfugle som f.eks. svalehalemåger og rødnæbbede tropikfugle.
Inden ankomst til South Plaza gøres der stop ved Punta Carrion, som er et fantastisk sted for snorkling. Her kan du være heldig at opleve både rokker, søløver og de hvidtippede revhajer.

Bartolomé:
Bartolomé er én af de smukkeste øer i Galapagos-øgruppen. Den har et særegent landskab med røde, orange, grønne og sorte farver og er kendt for den spidse vulkandannede klippe ved navn Pinnacle Rock.
Fra Puerto Ayora bliver du kørt op til Itabaca-kanalen, og herfra er der ca. 2 timers sejlads til den lille ø, der ligger nord for Santa Cruz. Sammen med din naturguide går i op til toppen af øen, hvorfra du se ud over det smukke vulkanprægede landskab, naboøen Santiago og Pinnacle Rock.
Efter vandreturen kan du slappe af på den hvide sandstrand eller tage på snorkeltur og nyde det fantastiske marineliv med mulighed for at møde farverige fisk, havskildpadder, hvidtippede revhajer og måske endda spotte galapagospingvinen, der er den næstmindste pingvin i verden, og som kun holder til ved Galapagos.

Santa Fé:
Santa Fé ligger sydøst for Santa Cruz, og fra Puerto Ayora er der ca. 1,5 times sejlads ud til øen. Her bliver du budt velkommen af en stor søløve-koloni, der holder til på den hvide sandstrand.
Landskabet er dækket af figenkaktusser og planten sesuvium edmonstonei, og du vil desuden kunne se det grålige træ palo santo, hvis spanske navn betyder ’helligt træ’. Her lever mange forskellige fuglearter, både land- og havfugle og så er øen kendt for Santa Fé-landleguanen.
Frokosten nydes tilbage på båden, og bagefter er det tid til en snorkeltur i det klare havvand, hvor flotte farverige fisk venter. Et af dagens absolutte højdepunkter er at svømme sammen med de nysgerrige og legesyge søløver.

Overnatning:
Dag 9: Puerto Ayora på egen hånd

Der er mange forskellige ting at give sig til i Puerto Ayora, og du har dagen i dag er på egen hånd i byen. Du kan f.eks. tage ud at dykke eller leje en cykel og tage på opdagelse rundt på øen, hvis du trænger til at være aktiv.

Du kan også blot gå en tur rundt i Puerto Ayora og opleve livet omkring det lille fiskemarked på Avenida Charles Darwin, hvor sultne og nysgerrige søløver og pelikaner gerne kigger forbi. Nede ved molen er der også altid masser af liv i vandet med farverige krabber, rokker og hvidtippede revhajer samt havleguaner, der holder til på klipperne.

Vi kan varmt anbefale at pakke rygsækken, snøre vandreskoene og gå ud til den smukke strand Tortuga Bay. Fra den sydvestlige del af Puerto Ayora går en asfalteret sti ud til stranden. Det tager ca. 45 minutter hver vej. Tortuga Bay er et yndet sted for surfere, men hvis du gerne vil bade i mere roligt vand, så skal du gå ned for enden af stranden (ca. 2,5 km) til den skønne strand Playa Mansa, som er en lille lagune omgivet af mangroveskov. Her kan du slappe af eller leje en kajak og padle rundt og kigge efter havskildpadder og havleguaner, som holder til i lagunen.

Bemærk, at der ingen faciliteter er herude, så husk at medbringe rigeligt vand, mad og solcreme til hele dagen.

Overnatning:
Dag 10: Båd til øen Isabela – store naturoplevelser på Isabela

Denne morgen fortsætter dit Galapagos-eventyr til naboøen Isabela. Båden til Isabela afgår fra molen i Puerto Ayora, som ligger få minutters gang fra dit hotel. En guide vil møde dig på hotellet og følge dig ned til båden. Du skal selv bære din bagage. Sejlturen tager ca. 2 timer. 

Isabela er med sine 4.640 km2 den største ø i Galapagos-øgruppen og her finder du også øernes højeste punkt, som er Wolf-vulkanen på 1.707 meter. Der bor dog ikke mere end et par tusind indbyggere på øen, og du kan glæde dig til at komme helt ned i gear, for her bliver du mødt af ægte afslappet ø-stemning. 

Ved ankomst til Isabela skal du betale et havnegebyr på 10 USD (kontant). En chauffør vil tage imod dig og køre dig den korte tur hen til dit hotel i hovedbyen, Puerto Villamil. 

Om eftermiddagen venter en spændende udflugt til et af øens vådområder. Her kan du bl.a. møde flamingoer og andre interessante fugle som stylteløbere, rørhøns og hvidkindede spidsænder. 

Du besøger også det historiske sted Muro de las Lágrimas (’Grædemuren’ på dansk), som er en 25 meter høj mur bygget af fanger fra øens tidligere straffekoloni mellem 1945 og 1959. Navnet opstod, da det hårde arbejde fik fanger til at græde af smerte og desværre også kostede mange menneskeliv. 

Der gøres også stop ved den smukke strand Playa del Amor, hvor store flokke af havleguaner ofte ligger og hviler sig i solen, efter de har været på jagt efter føde i havet. 

Sidste stop på dagens udflugt er ved Arnaldo Tupiza skildpadde-avlscentret, hvor frivillige arbejder for at øge bestanden af landskildpadder på øen. Her kan du opleve hundredvis af søde skildpadder, fra de lige er udklækket til de enorme galapagosskildpadder på flere hundrede kilo. 

Om aftenen kan du slentre en tur igennem byen, hvis hovedgade er af sand, og nyde din aftensmad på én af de små hyggelige restauranter. 

Overnatning:
Opgraderingsmuligheder:
Dag 11: Puerto Villamil på egen hånd

I dag er der ingen aktiviteter planlagt på forhånd. Du kan leje en cykel og selv tage på opdagelse på øen eller blot slappe af ved én af de mange lækre strande.

Du kan også tilkøbe en vandretur til den 1.124 meter høje Sierra Negra-vulkan. Denne skjoldvulkan har et af de største vulkankratere i verden med en diameter på over 9,5 km.

Lige ud for Puerto Villamil ligger småøerne Las Tintoreras, som er et populært sted at snorkle. De mange sprækker i klipperne er hjem for både revhajer, søløver, pingviner og havskildpadder. Så hvis ikke du har fået nok af Galapagos’ unikke undervandsliv, kan vi varmt anbefale denne tur.

Dag 12: Isabela – Santa Cruz – Baltra – Guayaquil

Dit Galapagos-eventyr er kommet til sin vejs ende, og tidligt denne morgen går turen tilbage til fastlandet til Ecuadors største by, Guayaquil.

Du bliver hentet på hotellet og kørt til havnen i Puerto Villamil og sejler tilbage til Santa Cruz. Ved ankomst til Santa Cruz vil en engelsktalende repræsentant samle dig op, køre dig til Itabaca-kanalen og sejle med dig over til lufthavnsøen, Baltra, hvorfra I tager bussen til lufthavnen. Flyveturen fra Baltra til Guayaquil tager ca. 1,5 time.

Guayaquil er Ecuadors kommercielle og finansielle centrum. Byen har over 2 millioner indbyggere, men formår på trods af sin størrelse at charmere sine gæster med smukke katedraler, brostensbelagte gader og en hyggelig havnepromenade, Malecón 2000, som ligger ned til Guayas-floden.

Ved ankomst bliver du hentet i lufthavnen og kørt ind til dit hotel. Resten af dagen er til fri disposition.

Dag 13: Guayaquil på egen hånd – hjemrejsen starter

Din rejse er kommet til sin vejs ende, og i dag påbegynder din hjemrejse mod Danmark. Afhængigt af din flyafgang kan du have lidt tid på egen hånd om formiddagen i byen, inden du bliver hentet og kørt i lufthavnen.

Hvis ikke du allerede har besøgt den gamle bydel Las Peñas, så kan vi varmt anbefale det. Her er bybilledet præget af brostensbelagte gader, farverige huse og hyggelige beværtninger. Fra havnepromenaden fører en trappe med 444 trin dig op til bydelen, som ligger på en bakketop. Hvis du har mere energi, kan du fortsætte op til byens fyrtårn og få en flot 360 graders panoramaudsigt over hele byen.

En slentretur i parken Parque Seminario kan også anbefales. Parken er bedre kendt som Parque de las Iguanas (’Leguanparken’) og har fået sit tilnavn på grund af de mange farverige landleguaner, som holder til her. Du kan endda opleve at måtte dele bænk med et af de dragelignende dyr.

Dag 14: Ankomst til Danmark

Du ankommer til Danmark efter en spændende og uforglemmelig rejse i Ecuador.

Hvornår vil du rejse?
Afrejsedato
Alle viste priser er pr. person
Bemærk, prisen for enkeltværelse gælder kun ved min. to rejsende. Kontakt os, hvis du rejser alene.
Unikke fordele ved grupper fra 3 personer – indhent tilbud i dag for at lære mere.
Trustpilot
Fortællinger fra rejsende
FØR DU REJSER
Godt at vide
Latinamerika
Tom Søndergaard

Tom er vores Latinamerika-specialist og har over 28 års erfaring med rejser i Latinamerika.

Se åbningstider
Mandag - Torsdag 10-16
Fredag 10-14
HVORFOR REJSE MED TOURCOMPASS?
Derfor vælger vores gæster os

Din tid er dyrebar. Vores engagerede rejsespecialister yder personlig service med omtanke for at sikre din komfort og sikkerhed under hele din rejse. Fra det øjeblik, du booker, til det øjeblik, du vender hjem, sidder vi klar til at tackle hver detalje med den største omhu.

Vi tilbyder en bred vifte af destinationer, der hver især har deres egen unikke historie at byde på, formet af lokale kulturer, fascinerende dyreliv og naturens skønhed. 

Vores rejser er skabt på baggrund af vores rejsespecialister og -eksperters omfattende research og førstehåndserfaringer. Hver rejse er tilrettelagt med henblik på at præsentere dig for det bedste, hver destination har at byde på.

Nyd at slappe af i tryg forvisning om, at din rejse er i sikre hænder. Vi er medlem af den danske Rejsegarantifond (medlemsnummer 1778). Helt grundlæggende betyder det, at du som rejsende er sikret økonomisk og kan få din rejse erstattet, hvis vi mod forventning skulle gå konkurs.

GÅ PÅ OPDAGELSE
Se alle vores spændende destinationer