TRYGHEDSGARANTI - LÆS MERE
10 dage

Et strejf af Cambodia

Mærk essensen af Cambodia med tempelkomplekset Angkor Wat og kontrasten til den historiske hovedstad Phnom Penh ved Mekong. Kombinér med badeferieforlængelse eller en anden rundrejse.

Et strejf af Cambodia
Et strejf af Cambodia
10 dage
ForsideAsienCambodiaEt strejf af Cambodia

Et strejf af Cambodia

Mærk essensen af Cambodia med tempelkomplekset Angkor Wat og kontrasten til den historiske hovedstad Phnom Penh ved Mekong. Kombinér med badeferieforlængelse eller en anden rundrejse.

ForsideAsienCambodiaEt strejf af Cambodia
Hvad er med i prisen?
Følgende er inkluderet i rejsen
 • Flyrejse fra Danmark til Siem Reap og retur fra Phnom Penh
 • 7 overnatninger på gode hoteller med morgenmad
 • 1 x middag (dag 2)
 • Lokal engelsktalende guide på transfers og udflugter
 • Kørsel i bil, minibus eller bus med aircondition
 • Alle nævnte transfers og udflugter foregår i internationale grupper fra 1-14 personer og kun med TourCompass’ egne gæster
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres uanset antal deltagere
 • Mulighed for at forlænge turen med badeferie i Kep eller på øen Koh Rong

Omfattende udflugtspakke:

 • Besøg på lokalt natmarked i Siem Reap og aftensmad på populær khmer-restaurant
 • Tempelkomplekset Angkor Wat med templerne Angkor Wat, Bayon og Ta Prohm
 • Tonle Sap-søen med den flydende landsby Kompong Phluk
 • Heldagssightseeing i Phnom Penh med kongepaladset, sølvpagoden, Wat Phnom, Tuol Sleng Genocide Museum S-21 og Killing Fields
 • Entréer og afgifter til omtalte seværdigheder

REJSEN KORT FORTALT

Med 4 nætter i Siem Reap og 3 nætter i Phnom Penh oplever du essensen af Cambodia krydret med smukke landskaber på turen mellem Cambodias to vigtigste byer.

I charmerende og afslappede Siem Reap kan du glæde dig til verdensklasseattraktionen: det storslåede Angkor Wat tempelkompleks samt ruinbyen Angkor Thom, der er UNESCO verdensarv. Oplev Sydøstasiens største ferskvandssø, Tonle Sap, der er en vigtig del af Cambodias spisekammer og har et rigt dyreliv med mere end 300 fiske- og 100 fuglearter. Du besøger de lokale fiskersamfund i de flydende landsbyer med de karakteristiske farverige huse bygget på lange stolper.

På køreturen til Phnom Penh passerer du gennem smukke landskaber med rismarker og plantager. Den berømte Mekong-flod løber gennem hovedstaden Phnom Penh, hvor der masser af liv med bugnende markeder, travle boulevarder og et væld af butikker, caféer og restauranter. Her finder du en fascinerende blanding af fransk kolonistil, moderne skyskrabere, pagoder med spidse tårne og det smukke kongepalads. En rørende dag venter dig, når du kommer et spadestik dybere i Cambodias kultur og historie med besøg på Tuol Sleng Genocide Museum S-21, der er museum for folkemordet under De Røde Khmerer, og ved Choeung Ek, som er en del af ”Killing Fields”.

Derfor skal du vælge denne rejse

 • Oplev essensen af Cambodia med det ikoniske tempelkompleks Angkor Wat, Tonle Sap-søen og kontrasten til hovedstaden ved Mekong-floden, Phnom Penh, med kongepaladset og Killing Fields
 • God balance mellem dage med fuldt udflugtsprogram og dage, hvor du selv kan bestemme, om du vil udforske området på egen hånd eller tilkøbe ekstra udflugter
 • Mulighed for at forlænge turen med badeferie i Kep eller på paradisøen Koh Rong
 • Du kan let kombinere rejsen med en af vores andre rundrejser, f.eks. i Vietnam eller Laos

Vores priser inkluderer altid

 • Alle fly – både internationale og indenrigs
 • Alle transfers på destinationen
 • Alle programlagte udflugter og aktiviteter
 • Alle overnatninger
Detaljeret dagsprogram
Dag 1: Afrejse fra valgte lufthavn

I dag flyver du mod Siem Reap med mellemlanding(er) undervejs.

Dag 2: Ankomst i Siem Reap – Besøg på lokalt marked og smag på lokale delikatesser

Ved ankomst til lufthavnen i Siem Reap går du først gennem immigrationen. Dernæst samler du din bagage op og går ud i ankomsthallen, hvor en guide modtager dig med et TourCompass-skilt.

Du bliver hernæst kørt til dit hotel, hvor der er check-in, og der er tid til et hvil efter flyrejsen.

Om aftenen skal du ud på et gastronomisk eventyr. Din guide henter dig på hotellet og I tager sammen hen på et populært, lokalt natmarked. Her kommer de lokale og køber kød, frisk frugt og grøntsager, som de tager med hjem og forbereder, andre bliver og spiser på de små plastiktaburetter.

Gå gennem natmarkedet og sug atmosfæren til dig. Duften fra de mange madboder med khmer-lækkerier får nærmest mundvandet til at løbe. Find et lækkert stykke grillet kød eller en nudelret og slå dig ned på en af de mange taburetter ved siden af de lokale, der sidder og nyder en lokal snack. Er du lidt vovet, kan du også prøve grillet fårekyllinger på spyd. Skyl det hele ned med en kold, lokal øl efter eget valg.

Aftenen afrundes med en velsmagende middag og et glas risvin på en af Siem Reaps populære khmer-restauranter, der er ejet af en kok, som innovativt fremmer diversiteten i det cambodianske køkken.

Overnatning:
Opgraderingsmuligheder:
Dag 3: Udflugt til Angkor Wat og Tonle Sap-søen

En stor dag venter dig med et af verdens helt store vidundere: det storslåede tempelkompleks Angkor Wat, som er på UNESCOs verdensarvsliste.

Du bliver hentet på hotellet om morgenen og kørt uden for byen, hvor den store seværdighed ligger. Tempelområdet er temmelig stort, så bilen er med rundt, hvor du bliver kørt over de længere stræk og bliver sat af med guiden, så du kan besigtige alle seværdighederne til fods.

Ruinbyen og templerne er smukt beliggende i et område omkranset af jungle og en voldgrav. Her er fredfyldt, og det er, som om du træder ind i en helt anden verden.

Første besøg er Angkor Wat, som er det bedst besvaret tempel i Cambodia. Det er de færreste, der ikke bliver imponeret over dette spektakulære tempel, der rejser sig i 3 niveauer og krones af 5 tårne, som er formet som knopperne på lotusblomsten. I templets indre gårde og hvælverede gange kan du beundre de endeløse friser og fantastiske udskæringer. Fra templets øverste niveau har du en fantastisk udsigt over området.

Videre ved et af hovedtemplerne, Bayon, møder et imponerende syn dig med et utal af smilende Buddha-ansigter.

Endelig besøger du det kendte og enestående Ta Prohm-tempel, som er helt særligt, da store smukke træer har slået rod midt i tempelbygningerne, så de fremstår som sammensmeltet.

Du bliver efter dette mindeværdige besøg kørt til en lokal restaurant, hvor du spiser frokost (ikke inkluderet).

Turen går videre til Tonle Sap-søen, hvor du bliver sejlet til et af de mange fiskerlejer langs søen, Kompong Phluk. Her hører du om, hvordan livet leves for de mange familier, der primært nærer sig ved fiskeri. Familierne bor i de karakteristiske, farverige huse bygget på lange stolper, så de kan klare den høje vandstand i regnsæsonen, hvor landsbyens små gader forvandles til små kanaler. I tørsæsonen med den lave vandstand er der frit udsyn til de lange stolper.

Dernæst sejler båden dig gennem mangroveskov, som er hjemsted for mange dyr bl.a. forskellige fuglearter og de krabbespisende makakaber.

Du køres herefter tilbage til hotellet, hvor resten af dagen er til fri disposition.

Dag 4-5: Dagene er til fri disposition

Dagene står til din frie disposition til at slappe af ved poolen, gå på opdagelse i byen eller tilkøbe en af vores ekstra ture.

På en slentretur i byen kan du i sidegaderne og langs floden støde på små templer med guldtage og de fineste haver. En tur forbi Royal Gardens, som er en lille park beliggende umiddelbart over for den kongelige residens, kan også anbefales. Tag dig et hvil, og sæt dig på en af de mange hyggelige caféer og restauranter, og betragt livet i byen.

Om aftenen er der liv og glade dage i Pub Street, der med et væld af restauranter og barer er det naturlige samlingspunkt. I det rolige område langs floden finder du byens allerbedste restauranter. Du vil sikkert allerede på den første dag mærke varmen fra det imødekommende og stolte cambodianske folk.

Dag 6: Siem Reap – Phnom Penh

Du bliver hentet på hotellet og starter turen mod Cambodias sprudlende og historiske hovedstad Phnom Penh. Undervejs kan du nyde de smukke landskaber med rismarker og plantager. Der gøres blandt andet stop i byen Skuon ved det berømte marked for de specielle cambodianske delikatesser, såsom friturestegte edderkopper. Cambodianerne kommer rejsende langvejs fra til dette marked for at nyde deres favoritretter. De har tradition for at spise stort set alt, og her får du mulighed for at nyde synet af dem eller købe en smagsprøve.

Phnom Penh ligger i sammenflugten mellem de 3 floder Mekong, Bassac og Tonle Sap. Her er masser af liv med bugnende markeder, travle boulevarder, små hyggelige gader med butikker og et væld af caféer og restauranter. Oplev den skønne blanding af fransk kolonistil, moderne skyskrabere, pagoder med spidse tårne og det smukke kongepalads.

Ved ankomst til Phnom Penh er resten af eftermiddagen til fri disposition.

Køretid i alt, inklusive pauser og stop: Ca. 5 timer

Dag 7: Phnom Penh med Kongepaladset, S-21 og Killing Fields

Med dagens heldagssightseeingtur venter dig en både smuk men også rørende dag, hvor du vil komme et spadestik dybere i forståelsen af den cambodianske kultur og historie.

Efter morgenmaden starter turen ud med et besøg på byens ikoniske kongepalads med guldbelagte tage og en fin park, hvor den siddende regent bor. Besøget inkluderer kroningssalen og sølvpagoden.

Dernæst går turen til Wat Phnom-pagoden, der ligger på en lille træbeklædt bakketop og er byens hovedtempel. Hertil valfarter cambodianerne for at bede om held og lykke i livets store begivenheder.  Intet besøg i Phnom Penh er fuldendt uden et besøg ved Tuol Sleng Genocide Museum S-21, der er museum for folkemordet under De Røde Khmerer. S-21 står for Security Prison 21 og er det fængsel, som blev oprettet i 1975 til at huse modstanderne af Pol Pots regime.

Ca. 15 km udenfor Phnom Penh kan du forvente at dagen afsluttes med en stærk og bevægende oplevelse ved Choeung Ek, som er en del af ”The Killing Fields”. Det bakkede terræn ved Choeung Ek vidner om massegravene for over 17.000 mennesker, der blev myrdet af De Røde Khmerer. Choeung EK er i dag et monument for dem som døde – og dem som overlevede De Røde Khmerer’s regime. Efter besøget går turen tilbage til dit hotel.

Dag 8: Dagen er til fri disposition i Phnom Penh

Der er intet planlagt program i dag, og du bestemmer frit, om du vil slappe af, gå på opdagelse på egen hånd i Phnom Penh eller tilkøbe en af vores ekstra ture.

Du kan f.eks. gå en tur ad promenaden langs Mekong-floden, shoppe i de hyggelige gader med små butikker, besøge nationalmuseet eller det store indendørsmarked Phsar Thmey ”New Market” eller bare suge til dig af stemningen i byen på de mange caféer og restauranter.

Dag 9: Hjemrejse

Du bliver hentet på hotellet og kørt den korte tur til lufthavnen i Phnom Penh, hvorfra du flyver hjemad med mellemlandinger undervejs. Alternativt kan du ved rejsens bestilling forlænge turen med enten badeferie på paradisøen Koh Rong eller ved kystbyen Kep.

Dag 10: Hjemkomst

Du lander i den valgte lufthavn efter en dejlig ferie.

Kombiner med
Vælg mellem mulighederne herunder
Badeferieforlængelse i Kep
3 nætter

I det sydvestlige Cambodia nær grænsen til Vietnam ligger kystbyen Kep. Byen er en forjættende version af fransk Indokina, asiatisk og fransk mad og en tropisk, fredelig badeby med en dejlig 1 km lang sandstrand ud til Thailandbugten. Keps storhedstid startede i den franske koloniperiode i 1930’erne og varede frem til Khmer Rouge overtog styret i 1970’erne, hvorefter byen gled over i glemsel. I dag er mange af de gamle franske villaer forfaldne men fortæller stadig en historie, mens nogle er fint restaureret og omdannet til hoteller, der tilbyder fransk elegance og cambodiansk gæstfrihed. I den langstrakte by, der ikke har et egentligt centrum, finder du et godt udvalg af restauranter og caféer, der tilbyder fantastisk mad og drikke.

Kep er desuden kendt for et godt udvalg af fisk og skaldyr og især de lækre krabber, som du blandt andet finder på fiske- og krabbemarkederne. I det grønne, frodige bagland med de eksotiske bjerge og junglen kan du lave ture ind i Kep nationalpark, der har et rigt dyre- og planteliv. Du kan følge ruter ad forskellig længde langs små stier og nyde den smukke flora, et vidunderligt fugleliv, legende aber og nogle fantastiske udsigtspunkter undervejs.

Forlængelsen inkluderer 3 nætters badeferieophold på resort med morgenmad samt transfers mellem Phnom Penh og resortet i Kep.

Overnatning:
Opgraderingsmuligheder:
Badeferieforlængelse på øen Koh Rong
4 nætter

Rund ferien af med badeferie på den smukke cambodianske ø Koh Rong (78 km²), der ligger bare 40-60 minutters sejlads fra Sihanoukville i Thailandbugten ud for Cambodias sydvestkyst.

Når du går i land på Koh Rong, bliver du mødt af kridhvide sandstrande, turkisblåt hav, svajende palmer og den bagvedliggende jungle. Her er bare smukt – et sandt lille paradis langt væk fra turismens hovedstrøg.

Vi holder til på øens rolige sydvestlige side ved Long Beach også kaldet Sok San Beach, som har en af øens fineste sandstrande. Her bor du på et resort helt ned til stranden, og du kan fra strandkanten nyde solnedgangen. Dagene kan du tilbringe med afslapning, badning og sandet mellem tæerne, eller du kan benytte de mange muligheder for aktiviteter som snorkling, dykning, cykling, lystfiskeri, vandreture i junglen, kajak eller en dagsudflugt med ø-hop til naboøen Koh Rong Sanloem.

Størstedelen af øen er dækket af jungle, så man færdes mest til fods, på motorcykel eller til vands. Her findes mange forskellige eksotiske træsorter som teak og figen, samt et rigt dyre- og fugleliv med blandt andet aber og bøfler. I havet findes tropiske fisk og koraller, mens det tropiske klima giver dig gennemsnitlige temperaturer på 27-30 grader året rundt. Den bedste tid at besøge Koh Rong er fra november til april, da regntiden ligger fra maj til oktober.

Forlængelsen inkluderer 3 nætters badeferieophold på øen Koh Rong, 1 nat i Phnom Penh, morgenmad, transfers mellem Phnom Penh og Sihanoukville samt speedbåd mellem Sihanoukville og resortet på Koh Rong.

Du kan forlænge badeferien med yderligere nætter, præcis som du ønsker det.

Transfertiden mellem Phnom Penh og Koh Rong er ca. 6 timer inkl. sejladsen.

Hvornår vil du rejse?
Afrejsedato
Alle viste priser er pr. person
Unikke fordele ved grupper fra 6 personer – indhent tilbud i dag for mere information.
Trustpilot
Fortællinger fra rejsende
FØR DU REJSER
Godt at vide
Asien
Mira Lindholm

Mira er vores Asien-specialist og har over 8 års erfaring med rejser i Asien.

Se åbningstider
Mandag - Torsdag 10-16
Fredag 10-14
HVORFOR REJSE MED TOURCOMPASS
Derfor vælger kunderne os
 • Personlig service af rejseeksperter med førstehåndskendskab
 • Dedikeret bookingteam sikrer en problemfri rejse
 • Døgnassistance under hele rejsen
 • Velplanlagte rejseprogrammer med nøje udvalgte højdepunkter
 • Alle rejser inkluderer fly, transfers og indkvartering
 • Spændende valgmuligheder, så du kan tilpasse din rejse
 • Indkvarteringer med fantastisk beliggenhed
 • Omhyggeligt udvalgte lokale guider med stor viden og erfaring
 • Tusindvis af gæster har valgt os siden 2006
 • Alle rejser bliver prøvet og kvalitetssikret af vores egne medarbejdere
 • Langvarigt samarbejde med et stort netværk af partnere
 • Vi garanterer dig de bedste priser
 • Fremragende samarbejde med vores partnere sikrer dig den bedste kvalitet og de bedste priser
 • Vi optimerer løbende vores logistik og processer, så du kun betaler for det som skaber værdi for din rejse
 • Medlem af Rejsegarantifonden (nr.1778)
 • Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening
 • Personlig ansvarsforsikring
GÅ PÅ OPDAGELSE
Se alle vores spændende destinationer