TRYGHEDSGARANTI - LÆS MERE
11 dage

Et strejf af Brasilien

Få en smag på, hvad Brasilien har at tilbyde med besøg i Rio de Janeiro, den smukke kolonitidsperle, Paraty og den hyggelige uspolerede paradis-ø Ilha grande, hvor smukke paradisstrande venter på dig.

Et strejf af Brasilien
Et strejf af Brasilien
11 dage

Et strejf af Brasilien

Få en smag på, hvad Brasilien har at tilbyde med besøg i Rio de Janeiro, den smukke kolonitidsperle, Paraty og den hyggelige uspolerede paradis-ø Ilha grande, hvor smukke paradisstrande venter på dig.

ForsideLatinamerikaBrasilienEt strejf af Brasilien
Hvad er med i prisen?
Følgende er inkluderet i rejsen
 • Fly fra Danmark til Rio de Janeiro t/r med flyskift undervejs
 • Transfers fra lufthavnen til dit hotel i Rio
 • Minibus (og båd) fra Rio de Janeiro – Paraty – Ilha Grande – lufthavnen i Rio
 • 8 overnatninger på gode hoteller med morgenmad
 • Individuel rundrejse; dog foregår alle udflugter i mindre internationale grupper med lokale engelsktalende guider
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Afrejsegaranti – Prisen er gyldig ved min. 2 rejsende. Forhør dig om pris, hvis du rejser alene

Følgende udflugtspakke:

 • Velkomstmøde i Rio de Janeiro
 • Byrundtur i Rio inkl. besøg til Sukkertoppen og Corcovado-bjerget med den berømte Kristusstatue
 • Byrundtur i Paraty
 • Entréer til nævnte seværdigheder

Rejsen kort fortalt

Brasilien er verdens 5. største land, og det er umuligt at opleve det hele på én enkelt rejse hertil. Denne rejse har fokus på staten Rio de Janeiro og giver dig en smagsprøve på, hvad du kan opleve i dette smukke og alsidige land.

Du oplever storbyen Rio de Janeiro med sine sprudlende indbyggere, betagende beliggenhed og populære strande som f.eks. Copacabana.

Herfra tager du videre til den hyggelige kolonitidsperle, Paraty. Et besøg i Paraty er næsten som at rejse tilbage i tiden, til dengang portugiserne koloniserede landet. Du får en spændende indsigt i byen og landets historie, imens du slentrer rundt i de små dovne brostensbelagte gader, hvor hvidkalkede huse med farverige vinduesskodder ligger side om side.

Rejsen sluttes af på den frodige paradis-ø Ilha Grande, hvor smuk natur og uberørte strande venter dig.

Derfor skal du vælge denne rejse

 • Oplev Brasiliens mangfoldighed i staten Rio de Janeiro med både storby, historie og vidunderlig natur, uden at bruge for meget tid på transport
 • Få en spændende indsigt i Brasiliens historie i kolonitidsperlen Paraty
 • Nyd den fantastiske udsigt over sambaens hovedstad, Rio de Janeiro, fra toppen af Corcovado-bjerget
 • Afslut ferien på den frodige ø Ilha Grande, hvor smuk natur og uberørte strande venter dig

Vores priser inkluderer altid

 • Alle fly – både internationale og indenrigs
 • Alle transfers på destinationen
 • Alle programlagte udflugter og aktiviteter
 • Alle overnatninger
Detaljeret dagsprogram
Dag 1: Afrejse fra Danmark

I dag er der afrejse fra Danmark, og turen går mod Brasilien med mellemlanding(er) undervejs.

Dag 2: Ankomst i Rio de Janeiro – Velkomstmøde - Byrundtur

I lufthavnen i Rio de Janeiro bliver du hentet af en engelsktalende guide, som kører dig til dit hotel. Afhængig af trafikken tager turen fra lufthavnen ind til dit hotel ca. 1 time.

Rio er på én og samme tid både vidunderlig og kaotisk og kan give selv den mest garvede rejsende kriller i maven – på den gode måde.

For at give dig den bedste start på din rejse i Brasilien, kommer vores samarbejdspartner forbi dit hotel og holder et lille velkomstmøde på ca. 30-60 min. Her gennemgår I sammen din rejse, og du kan få svar på alle de spørgsmål, du måtte have til rejsen og andre praktiske spørgsmål om Brasilien.

Ved middagstid bliver du hentet på hotellet og skal på en spændende byrundtur og opleve Rios store seværdigheder.

Turen går først op til den berømte Kristusstatue på det 710 meter høje Corcovado-bjerg. Kristusstatuen er et af byens vartegn og er også blevet udnævnt til et af verdens 7 nye vidundere. Der er en ubeskrivelig udsigt heroppefra ned over Rios smukke bugt, strande, farvelaer og Rodrigo de Freitas-lagunen. Du kan også skimte det berømte Maracaña stadion heroppefra

Herefter besøges de hyggelige kvarterer, Santa Teresa og Lapa, hvor du kan beundre den farverige Selarón trappe, der er bygget og designet af den nu afdøde chilensk-fødte kunstner, Jorge Selarón. Der er ingen frokost inkluderet på denne tur, men det er muligt at købe en sandwich og andre snacks undervejs.

Du oplever også Rios smukke beliggenhed fra Pão de Açúcar, også kaldet Sukkertoppen. Dette 396 meter høje bjerg ligger ved Guanabara-bugten og for at komme til toppen skal du med to forskellige svævebaner. Det er en mavekildrende tur, der giver dig endnu en spektakulær udsigt ned over denne magiske by, kyst og frodige bjerge i baggrunden.

Du er tilbage ved dit hotel ved 19-20.00 tiden og har resten af aftenen på egen hånd.

Dag 3: Rio de Janeiro på egen hånd

Dagen er på egen hånd i Rio, men du har også mulighed for at tilkøbe spændende udflugter hjemmefra. Du kan f.eks. komme bag kulissen til det store karneval, opleve byen fra en cykelsadel eller tage med ud og opleve det festlige natteliv med en guide.

Dag 4: Rio de Janeiro på egen hånd

Rio byder på et væld af udflugter og oplevelser. Denne dag er også på egen hånd i byen, eller du mulighed for at tilkøbe ekstra ture, hvor du kan opleve mindre kendte områder af byen. Eller måske du har lyst til at lære at danse samba?

Dag 5: Rio de Janeiro til Paraty – byrundtur i Paraty

Om morgenen går turen mod Paraty langs staten Rio de Janeiros frodige grønne kyst. Turen tager ca. 4-5 timer.

Kontrasten er stor, når du kommer fra den travle storby Rio til den lille hyggelige kolonitidsperle Paraty, hvor alting foregår i et roligt tempo. Byen er kendt for sine smukke velbevarede bygninger fra det portugisiske herredømme. Paraty var en vigtig havneby, og både guld, sukker, kaffe og slaver blev ind- og udskibet herfra. At byen engang har været meget velhavende er tydelig at se på de smukke bygninger og kirker.

Om eftermiddagen kan du glæde dig til at slentre rundt i de brostensbelagte gader og beundre de smukke kirker og hvidkalkede huse med farvestrålende døre- og vindueskarme. En lokal guide tager dig med rundt på en byrundtur og giver dig en god introduktion til byen og en spændende indsigt i byens historie på godt og ondt.

Dag 6: Paraty på egen hånd

Du har dagen på egen hånd i Paraty. Måske er du ikke færdig med at lade dig fare vild i de små gader og drikke kaffe på de hyggelige cafeer og restauranter.

Du kan også vælge at tage med på en bådtur ud til smukke strande og bounty-øer i Paratybugten eller tage med på en tur ud i Paratys omkringliggende regnskov, hvor du oplever smukke vandfald, hører om den berømte og berygtede ”gold trail” og får smagt på den berømte brasilianske brændevin cachaça, der produceres i denne region og som bruges i Brasiliens nationaldrink Caipirinhas.

Dag 7: Paraty - øen Ilha Grande

Efter morgenmaden går turen mod havnebyen Angra Dos Reis, hvorfra du sejler over til paradisøen Ilha Grande. En sejltur på ca. 1,5 time. Ved ankomst til øens største by, Vila do Abraão, er der en lille gåtur på 10-15 min. til dit hotel. Der vil være en bærer fra hotellet til at tage imod dig og bære din bagage, samt vise vej hen til hotellet. Der er ingen veje på øen, og al transport foregår derfor enten til fods, med cykel eller båd.

Glæd dig til at slappe af de sidste dage på øen Ilha Grande, som betyder den store ø. Her finder du en fantastisk uspoleret natur og mere end 100 smukke strande. Den kuperede ø er 193km2, og det højeste punkt, Pico da Pedra D’Água, ligger 1.031 meter over havets overflade. Næsten 90% af øen er enten beskyttet reservat eller nationalpark for at bevare det unikke plante- og dyreliv, du kan finde på øen.

Overnatning:
Dag 8: Øen Ilha Grande på egen hånd

Dagen er til fri disposition. Snyd ikke dig selv for at gå på opdagelse på øen ad én af de mange trekkingstier, hvor du kan opleve den betagende natur og være heldig at spotte eksotiske fugle, brøleaber og måske endda dovendyr.

Du kan også tilkøbe en trekkingtur hjemmefra til den smukke Lopes Mendes strand, der med sit kridhvide sand og azurblå vand bjergtager de fleste. Denne strand er kåret til én af de smukkeste i Brasilien. Du kan kun komme dertil til fods eller med båd.

Dag 9: Øen Ilha Grande på egen hånd

Også dagen i dag er til fri disposition. Der er gode muligheder for vandsportsaktiviteter som kajakture, dykning og snorkling.

Du kan tilkøbe en bådtur til den smukke blå lagune, hvor du kan bade og svømme med farverige fisk i det klare vand.

Dag 10: Øen Ilha Grande – Rio - hjemrejsen starter

Så er det blevet tid til at tage afsked med dette lille stykke Paradis. Du bliver sejlet over til fastlandet igen, og herfra kører du i minibus til Rio og videre ud til lufthavnen, hvor din hjemrejse starter. Transporttiden er ca. 5 timer.

Dag 11: Hjemkomst

Du lander i Danmark efter en fantastisk rejse i Brasilien.

Hvornår vil du rejse?
Afrejsedato
Alle viste priser er pr. person
Bemærk, prisen for enkeltværelse gælder kun ved min. to rejsende. Kontakt os, hvis du rejser alene.
Unikke fordele ved grupper fra 6 personer – indhent tilbud i dag for mere information.
Trustpilot
Fortællinger fra rejsende
FØR DU REJSER
Godt at vide
Latinamerika
Tom Søndergaard

Tom er vores Latinamerika-specialist og har over 28 års erfaring med rejser i Latinamerika.

Se åbningstider
Mandag - Torsdag 10-16 Fredag 10-14
HVORFOR REJSE MED TOURCOMPASS
Derfor vælger kunderne os
 • Personlig service af rejseeksperter med førstehåndskendskab
 • Dedikeret bookingteam sikrer en problemfri rejse
 • Døgnassistance under hele rejsen
 • Velplanlagte rejseprogrammer med nøje udvalgte højdepunkter
 • Alle rejser inkluderer fly, transfers og indkvartering
 • Spændende valgmuligheder, så du kan tilpasse din rejse
 • Indkvarteringer med fantastisk beliggenhed
 • Omhyggeligt udvalgte lokale guider med stor viden og erfaring
 • Tusindvis af gæster har valgt os siden 2006
 • Alle rejser bliver prøvet og kvalitetssikret af vores egne medarbejdere
 • Langvarigt samarbejde med et stort netværk af partnere
 • Vi garanterer dig de bedste priser
 • Fremragende samarbejde med vores partnere sikrer dig den bedste kvalitet og de bedste priser
 • Vi optimerer løbende vores logistik og processer, så du kun betaler for det som skaber værdi for din rejse
 • Medlem af Rejsegarantifonden (nr.1778)
 • Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening
 • Personlig ansvarsforsikring
GÅ PÅ OPDAGELSE
Se alle vores spændende destinationer

Vi bruger cookies til at gøre vores hjemmeside mere brugervenlig og relevant for dig, samt til at vise målrettede annoncer. Du accepterer dette, hvis du klikker videre.

Du kan sige nej tak til cookies ved at klikke her. Vi bruger en cookie for at huske dit nej.

Læs mere her.