TRYGHEDSGARANTI - LÆS MERE
14 dage

Safari i Sydafrika & badeferie på Mauritius

Udforsk Sydafrikas natur og dyreliv i Kruger Nationalpark. Din lodge ligger et stenkast fra parken, og fra poolen er der udsigt til dyrene. Slut rejsen på de eksotiske strande i Mauritius.

Safari i Sydafrika & badeferie på Mauritius
Safari i Sydafrika & badeferie på Mauritius
14 dage
ForsideAfrikaSydafrikaSafari i Sydafrika & badeferie på Mauritius

Safari i Sydafrika & badeferie på Mauritius

Udforsk Sydafrikas natur og dyreliv i Kruger Nationalpark. Din lodge ligger et stenkast fra parken, og fra poolen er der udsigt til dyrene. Slut rejsen på de eksotiske strande i Mauritius.

ForsideAfrikaSydafrikaSafari i Sydafrika & badeferie på Mauritius
Hvad er med i prisen?
Følgende er inkluderet i rejsen
 • Fly fra Danmark til Johannesburg inkl. transfer
 • Lokal engelsktalende guide/chauffør
 • 6 overnatninger på Kruger Gate Hotel**** inkl. halvpension
 • Bush Walk med specialuddannet guide i Nkambeni Game Reserve
 • Night Game Drive i Kruger Nationalpark
 • Heldags safaritur i Kruger Nationalpark
 • Heldagstur på Panoramaruten i Drakensbjergene
 • Halvdags safaritur i Kruger Nationalpark
 • Afgifter til nævnte nationalparker og vildtreservater
 • Fly fra Johannesburg til Mauritius inkl. transfer
 • 5 nætter på Veranda Tamarin Mauritius ***(*) inkl. halvpension
 • Mulighed for at forlænge badeferien på Mauritius
 • Fly fra Mauritius til Danmark inkl. transfer
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres uanset antal deltagere

REJSEN KORT FORTALT

På denne rejse bor du på Kruger Gate Hotel, kun få hundrede meter fra gaten den verdensberømte Kruger Nationalpark. Du har mulighed for at komme tæt på The Big 5, og du lærer at afkode naturens signaler på en spændende bushwalk med en dygtig ranger.

Du oplever Sydafrikas højeste og længste bjergkæde Drakensbjergene, hvor der er en spektakulær udsigt over et af turens højdepunkter Blyde River Canyon, der er verdens tredje største kløft. Du oplever også udsigtspunkterne God’s Window og Bourke’s Luck Potholes, hvor floderne Blyde og Treur har eroderet dybe, cylindriske formationer i klipperne.

Fra Sydafrika flyver du til vidunderlige Mauritius, hvor du har 5 overnatninger. Her venter der afslapning på de kridhvide sandstrande omgivet af turkisblåt hav og svajende palmer.

Derfor skal du vælge denne rejse

 • Oplev den verdenskendte Kruger nationalpark og slut af med badeferie på Mauritius
 • Tag med på udflugt til Blyde River Canyon; verdens tredjestørste kløft
 • Du kommer tæt på naturen på en bushwalk med en dygtig ranger – og ser de nataktive dyr på aften game drive
 • Slap af på Mauritius’ kridhvide sandstrande omgivet af turkisblåt hav og svajende palmer

Vores rejser inkluderer altid

 • Alle fly – både internationale og indenrigs
 • Alle overnatninger
 • Alle programlagte udflugter og aktiviteter
 • Døgnåben telefon – vi er med dig hele vejen
Detaljeret dagsprogram
Dag 1: Afrejse fra Danmark

Afgang med aftenfly fra Danmark til Johannesburg med mellemlanding(er) undervejs.

Dag 2: Ankomst til Sydafrika

Efter ankomsten i Johannesburg kører du gennem det smukke sydafrikanske landskab til det 4-stjernede Kruger Gate Hotel. Hotellet ligger ved Sabie River med en farverig panoramaudsigt over Kruger National Park. Eftermiddagen kan bruges til at nyde den fantastiske udsigt fra den store fællesterrasse eller fra udsigtstårnet – eller til at slappe af ved poolen.

Overnatning:
Dag 3: Bushwalk og Night Game Drive i Kruger National Park

Bush walk
Der er afgang fra hotellet tidligt om morgenen. Du bliver kørt til et område af Kruger National Park, hvor en spændende bushwalk venter. Guiden er særligt uddannet til bush walks. Han lærer dig at afkode naturens signaler ved at dufte, lytte, spejde og iagttage som en rigtig stifinder. Du hører om dyrenes adfærd og hvordan du identificerer dem på deres spor. På turen hører og lærer du om mange af de små dyr og planter, som du ikke når at se, når du kører i safaribilerne.

Bushwalk er ikke tilladt for børn under 12 år.

Night Game Drive
Efter middagen – når solen er gået ned – venter en fascinerende game drive gennem Kruger National Park. I mørket kommer de nataktive dyr frem og med hjælp fra spotlight fra bilen holder du udkig efter både store og små dyr. Hvis vejret er klart, kan du også spørge guiden om nogle af den sydlige halvkugles smukke stjernebilleder. Spørg fx efter Sydkorset eller Orions Bælte.

Night game drive er ikke tilladt for børn under 6 år.

Overnatning:
Dag 4: Heldagstur i Kruger Nationalpark

Heldags safari i åbent køretøj hvor du skal opleve Kruger Nationalpark, der en af verdens mest betydningsfulde nationalparker. Kruger Nationalpark blev oprettet som et vildtreservat allerede i 1898 og fik i 1926 status som nationalpark. Parken strækker sig ca. 350 km fra syd til nord og ca. 65 km fra øst til vest, og med de ca. 20.000 km² er det Sydafrikas største nationalpark. Der er 146 forskellige slags pattedyr, ca. 520 fuglearter og 120 krybdyrarter. Der er ikke kun mange arter, der er også mange af hver art, fx er der anslået ca. 11.000 elefanter, 2.000 løver, 1.000 leoparder og 35.000 bøfler, 35.000 zebraer og langt over 150.000 antiloper.  På plantesiden kan der listes 2.000 forskellige arter med alt fra mosser over græsser og træer til lianer og kaktusser.

De vilde dyr er generelt mest aktive tidligt om morgenen og igen hen på eftermiddagen. Derfor kører du tidligt fra lodgen for at opleve så mange dyr som muligt, inden de trækker i skjul og skygge for at hvile sig midt på dagen. På grund af den tidlige start får du en morgenmadspakke med fra lodgen, som du indtager på et passende sted og tidspunkt. Til frokost gør du stop i et af de autoriserede områder, hvor der både er café og minikøbmand.

Sidst på dagen er du tilbage på lodgen – og du har forhåbentlig kameraet fyldt med gode skud!

Overnatning:
Dag 5: Halvdags safaritur i Kruger Nationalpark

Formiddagen er til fri disposition. I eftermiddag er der gamedrive i Kruger Nationalpark i firehjulstrukken safaribil. Parken byder både på store græssletter og områder med klipper, søer og vandløb. Ved søer og vandløb flokkes dyrene hen på eftermiddagen for at drikke, og måske er du heldig at bliver beriget med synet af elefanter, der bader. Guiden forsøger på turen at spotte så mange forskellige dyr som muligt og leder sikkert efter antiloper, for hvor der er antiloper er der også rovdyr. Med en smule held får du den sky leopard at se.

Dag 6: Heldagstur til Drakensbjergene

I dag skal du på en meget scenisk heldagstur langs Panoramaruten i de dramatiske Drakensbjerge. Drakensbjergene er røde og danner en fantastisk kontrast til de grønne træer og planter. Du oplever Blyde River Canyon, der er op mod 700 m dyb og 60 km lang og dermed er verdens tredje største canyon. Du gør stop ved de tre vigtigste udsigtspunkter langs kløften; God’s Window, Bourke’s Luck Potholes og De Tre Rondaveller. De Tre Rondaveller er 3 meget smukke og markante klippeformationer, der i udseende minder om de runde hytter, som tidligere fandt i lokale landsbyer mange steder i det sydlige Afrika. Der er også mange vandfald på Panomararuten, og du gør gør stop ved et af dem. Det kan være Berlin Falls, hvor vandet falder 150 meter ned i en sø. Eller måske er stoppet ved Lisbon Falls, der ligger hvor Blyde River deler sig i to og derefter falder 92 m ned over en næsten lodret klippe og igen samles til et løb. Der er mange andre vandfald, og guiden afgør hvor stoppet bliver. Et af dagens mest spektakulære besøg vil klart være Bourke’s Luck Potholes, der er cylindriske huller slidt ned i klipperne af vand og sand gennem tusindvis af år. Du kan komme helt tæt på dette naturfænomen langs nogle broer, der er bygget hen over de særegne huller.

Overnatning:
Dag 8: Videre mod Mauritius

Du rejser videre til Mauritius med fly fra Johannesburg.

Tropeøen Mauritius er en af de mest eksklusive og fascinerende øer i Det Indiske Ocean. Med sit dejlige klima og sin venlige lokalbefolkning er den lille paradisø det perfekte sted for en eksotisk ferie. Øen forbindes oftest med afslapning og romantik, men den er også ideel for dig, som er til gastronomi, vandsport og flot natur. Mauritius er omkranset af smukke strande med svajende palmer, krystalklart vand og farvestrålende koralrev. Her findes frodige skove, sukkerrørsmarker, bjerge, brusende vandfald og dramatiske kyststrækninger med små laguner. I hovedstaden Port Louis finder du gode butikker og spændende museer.

Dag 9-12: Afslapning og oplevelser på Mauritius

Dagene står til fri disposition. Hvis der er ønske om ekstra udflugter har I mulighed for at henvende jer til hotellets reception og få et overblik.

Dag 13: Hjemrejsen starter

Du bliver hentet på dit hotel og kørt til lufthavnen, hvorfra du flyver mod Danmark med mellemlanding(er) undervejs.

Dag 14: Hjemkomst i Danmark

Du lander hjemme i Danmark efter en dejlig og oplevelsesrig ferie.

Hvornår vil du rejse?
Afrejsedato
Alle viste priser er pr. person
Unikke fordele ved grupper fra 6 personer – indhent tilbud i dag for mere information.
Trustpilot
Fortællinger fra rejsende
FØR DU REJSER
Godt at vide
Afrika
Ingun H. Nikolajsen

Ingun er vores Afrika-specialist og har over 10 års erfaring med rejser i Afrika.

Se åbningstider
Mandag - Torsdag 10-16
Fredag 10-14
KOM MED PÅ EVENTYR
Relaterede rejser
HVORFOR REJSE MED TOURCOMPASS?
Derfor vælger vores gæster os

Din tid er dyrebar. Vores engagerede rejsespecialister yder personlig service med omtanke for at sikre din komfort og sikkerhed under hele din rejse. Fra det øjeblik, du booker, til det øjeblik, du vender hjem, sidder vi klar til at tackle hver detalje med den største omhu.

Vi tilbyder en bred vifte af destinationer, der hver især har deres egen unikke historie at byde på, formet af lokale kulturer, fascinerende dyreliv og naturens skønhed. 

Vores rejser er skabt på baggrund af vores rejsespecialister og -eksperters omfattende research og førstehåndserfaringer. Hver rejse er tilrettelagt med henblik på at præsentere dig for det bedste, hver destination har at byde på.

Nyd at slappe af i tryg forvisning om, at din rejse er i sikre hænder. Vi er medlem af den danske Rejsegarantifond (medlemsnummer 1778). Helt grundlæggende betyder det, at du som rejsende er sikret økonomisk og kan få din rejse erstattet, hvis vi mod forventning skulle gå konkurs.

GÅ PÅ OPDAGELSE
Se alle vores spændende destinationer