TRYGHEDSGARANTI - LÆS MERE
ForsideIko Mauritius Resort

Iko Mauritius Resort

Le Chaland Beach

På Mauritius’ vilde og uberørte østkyst – længst mod syd – finder du det lækre 5-stjernede resort, Iko. Hotellet er en del af luksuskæden, Anantara og har alt det, du forventer af et 5-stjernet resort.

Fra du bliver modtaget i den flot udsmykkede lobby til du er indlogeret på dit dejlige værelse, mærker du tydeligt, hvordan der er kræset for detaljerne i indretningen, så her på én gang er både hyggeligt og moderne.

Alle 172 har egen balkon eller terrasse og alle er udstyret med espressomaskine, gratis wi-fi, fladskærms-tv, og et lækkert badeværelse med BÅDE bruser og badekar.

Dagene tilbringer du nok primært ved den smukke infinity-pool, hvorfra der er udsigt til det Indiske Ocean. Trænger du til at samle på oplevelser, har du gode vandre- og cykelstier lige udenfor døren. Tag et spil tennis eller få en god gang massage i hotellets spa – måske mens ungerne hygger sig i hotellets Kids Club eller ved den særlige børnepool.

Blue Bay Marine Park ligger blot et stenkast fra hotellet, men faktisk behøver du ikke engang forlade hotellets område, hvis du vil snorkle. I havet lige udenfor resortet, er der gjort en indsats for at redde korallerne, så du nemt kan snorkle direkte fra stranden. Af samme årsag sejler der ingen motoriserede både lige udenfor hotellet – det giver både dig og de skrøbelige koraller ro og fred.

Snup en eftermiddagsdrink i den hyggelige bar, inden du går videre til en af hotellets tre restauranter, som alle har hvert deres kendetegn.

Pris for opgradering fra Veranda Tamarin, 5 nætter:
Premier garden med halvpension Pr. person fra:  4.165 kr.
Afrika
Ingun H. Nikolajsen

Ingun er vores Afrika-specialist og har over 10 års erfaring med rejser i Afrika.

Se åbningstider
Mandag - Torsdag 10-16
Fredag 10-14