TRYGHEDSGARANTI - LÆS MERE
ForsideHalvdagssafari i Kruger Nationalpark (eftermiddag)

Halvdagssafari i Kruger Nationalpark (eftermiddag)


Man kunne fristes til at tro, at en morgengamedrive og en eftermidagsgamedrive er det samme – men intet kunne være mere forkert. I løbet af dagen hviler mange af de store dyr i skyggen for den til tider nådesløse sol, men ud på eftermiddagen, når temperaturen falder, begynder de langsomt at vågne op til dåd – og nattens jagt.

Der er afgang mod Kruger Nationalpark lige efter frokost, og de første timer vil du sikkert opleve som rolige. Heden kan være intens, og er du heldig kommer du måske forbi et vandhul, hvor elefanterne prøve at køle sig lidt. Parken er næmest døsig på denne tid af dagen, og det giver rigtig god mulighed for at kigge lidt nærmere på landskaberne og planterne. Det sker, at en løveflok har lagt sig i skyggen af et træ lige ved siden af vejen – og så går der nemt en time med bare at betragte dem. Når varmen aftager, begynder de at bevæge lidt på sig – er der unge løver imellem bliver de måske legesyge, ligesom du kender fra katten derhjemme.

Du forlader parken, inden solen går ned. Om natten er parken forbeholdt dyrene. Du er tilbage på dit hotel i god tid til aftensmad.

Denne tur foregår kun med TourCompass’ egne gæster og der er max 9 gæster i bilen.

Pris:
Pr. person fra:  630 kr.
Afrika
Ingun H. Nikolajsen

Ingun er vores Afrika-specialist og har over 10 års erfaring med rejser i Afrika.

Se åbningstider
Mandag - Torsdag 10-16
Fredag 10-14