TRYGHEDSGARANTI - LÆS MERE
ForsideVeranda Pointe Aux Biches

Veranda Pointe Aux Biches

Pointe Aux Biches

Du finder dette hyggelige, 4-stjernede boutique-style hotel i den nordlige del af Mauritius ca. 15 km nord for Port Louis.

Ved ankomsten til Veranda Pointe Aux Biches bliver du budt velkommen med et fod-spa. Af med skoene og ned i vandfadet med dem, så du fra første færd oplever, at her er tale om ”barefoot bliss”. Gulvet i receptionen er sand og det samme er tilfældet i baren og restauranten; det er trods alt en strandferie, du er på.

Selve stranden ligger for enden af den store frodige have, hvor du finder værelserne.

Her er 115 værelser, som ligger i toetagers bygninger i den tropiske have. Alle værelser har balkon/terrasse, aircondition, minibar, værdiboks, te- og kaffefaciliteter samt gratis wi-fi. 44 af værelserne er særlige familieværelser med plads til hele familien, og i den ene ende af hotelområdet finder du også en veludstyret ”Kids Club”.

Både børnefamilier og par vil føle sig godt tilpas på Veranda Pointe Aux Biches, da hotellet er inddelt i to afdelinger; en til familier og en til voksne uden børn. Her er 3 pools (hvoraf en er børnefri), 2 restauranter, 2 barer og naturligvis en spa.

Hotellet tilbyder en lang række aktiviteter; vandpolo, kajak, tennis, beachvolley, bordtennis, osv. Det er muligt at leje cykler, og 5 gange om ugen er der gratis shuttle til Trou aux Biches Beach.

Pris for opgradering fra Veranda Tamarin, 5 nætter:
Comfort Room med halvpension Pr. person fra:  770 kr.
Family Room med halvpension Pr. person fra:  260 kr.
Afrika
Ingun H. Nikolajsen

Ingun er vores Afrika-specialist og har over 10 års erfaring med rejser i Afrika.

Se åbningstider
Mandag - Torsdag 10-16
Fredag 10-14