TRYGHEDSGARANTI - LÆS MERE
ForsideIzakaya kokkeskole – eftermiddag

Izakaya kokkeskole – eftermiddag


Izakaya kokkeskole er en god måde at lære om den japanske middagskultur. Samtidig lærer du at tilberede nogle klassiske og populære japanske retter, som spises både i hjemmet og på izakaya restauranter, som er hyggelige og typiske japanske ”pubrestauranter”.

Kurset består at 2 afdelinger. Du starter med at lære at tilberede fonden dashi, som er en grundingrediens i japansk madlavning.  Derefter tilbereder du 2- 3 småretter som fx knust agurkesalat med blommesauce, kold shabu shabu-rei shabu med oksekød. Når de er lavet, skal de spises. Så går du i køkkenet igen for at tilberede yderligere 1 til 2 retter, som fx grøn te sorbet. Og de retter skal selvfølgelig også spises.

For vegetarer bliver kød og fisk erstattes med grøntsager.

På denne udflugt skal du selv finde hen til opsamlingsstedet. Informationer om hvordan du kommer dertil får du i din velkomstpakke, som du modtager ved ankomst i Japan.

Denne tur foregår kun med TourCompass’ egne gæster.

Vi anbefaler, at du booker turen i forbindelse med bestilling af rejsen.

Pris:
Pr. person fra:  1.935 kr.
Asien
Mira Lindholm

Mira er vores Asien-specialist og har over 8 års erfaring med rejser i Asien.

Se åbningstider
Mandag - Torsdag 10-16
Fredag 10-14